#کشکول
ناشنوایی خواست به احوالپرسی بیماری برود.
با خودش حساب و کتاب کرد که نباید به دیگران درباره ناشنوایی اش چیزی بگوید و برای آن که بیمار هم نفهمد او صدایی را نمی شنود باید از پیش پرسش های خود را طراحی کند و جواب های بیمار را حدس بزند.
پس در ذهنش گفتگویی بین خودش و بیمار را طراحی کرد، با خودش گفت « من از او می پرسم حالت چه طور است و او هم خدا را شکر می کند و می گوید بهتر است، من هم شکر خدا می کنم و می پرسم برای بهتر شدن چه خورده ای، او لابد غذا یا دارویی را نام می برد، آنوقت من می گویم نوش جانت باشد پزشکت کیست و او هم باز نام حکیمی را می آورد و من می گویم قدمش مبارک است و همه بیماران را شفا می دهد و ما هم او را به عنوان طبیبی حاذق می شناسیم.
مرد ناشنوا با همین حساب و کتاب ها سراغ همسایه اش رفت و همین که رسید پرسید، حالت چه طور است؟ اما همسایه بر خلاف تصور او گفت دارم از درد می میرم، ناشنوا خدا را شکر کرد.
ناشنوا پرسید چه می خوری؟ بیمار پاسخ داد زهر! زهر کشنده! ناشنوا گفت نوش جانت باشد، راستی طبیبت کیست؟ بیمار گفت عزرائیل! ناشنوا گفت طبیبی بسیار حاذق است و قدمش مبارک. و سرانجام از عیادت دل کند و برخاست که برود اما بیمار بد حال شده بود و فریاد می زد که این مرد دشمن من است که البته طبیعتا همسایه نشنید و از ذوقش برای آن عیادت بی نظیر کم نشد.
مولانا در این حکایت می گوید بسیاری از مردم در ارتباط با خداوند و یکدیگر، به شیوه ای رفتار می کنند که گرچه به خیال خودشان پسندیده است و باعث تحکم رابطه می شود اما تاثیر کاملاً برعکس دارد.
✍ گناه و سنت ترسناک استدراج
▫️ إِذا أَحْدَثَ الْعَبْدُ ذَنْباً جَدَّدَ لَهُ نِعْمَةً، فَیَدَعُ الاِْسْتِغْفارَ فَهُوَ الاِْسْتِدْراجُ
🔅 امام صادق علیه السلام فرمودند:
گاه مىشود هنگامى که بندگان سرکش گناه مىکنند، خداوند به آنها نعمتى مىدهد، آنها از گناه خود غافل مىشوند، و توبه را فراموش مىکنند، این همان استدراج، (بلا و عذاب تدریجى) است.
🔻 هنگامى که انسان گناه مىکند، از سه حال خارج نیست:
1⃣ یا خودش متوجه مىشود و باز مىگردد.
2⃣ یا خداوند تازیانه بلا بر او مىنوازد تا بیدار شود.
3⃣ و یا شایستگى هیچ یک از این دو را ندارد، خدا به جاى بلا، نعمت به او مىبخشد و این همان عذاب استدراج است که در آیات قرآن یا به همین تعبیر، و یا به تعبیرات دیگر به آن اشاره شده است.
💢 لذا، انسان باید به هنگام روى آوردن نعمتهاى الهى مراقب باشد، نکند این امر که ظاهراً نعمت است، عذاب استدراج گردد، به همین دلیل، انسان بیدار در این گونه مواقع در فکر فرو مىرود، و به بازنگرى اعمال خود میپردازد.
🔅 در حدیثى آمده است: یکى از یاران امام صادق (علیه السلام) عرض کرد: من از خداوند مالى طلب کردم به من روزى فرمود، فرزندى خواستم به من بخشید، خانهاى طلب کردم به من مرحمت کرد، من از این مىترسم نکند این استدراج باشد!
امام فرمودند: اگر اینها توأم با حمد و شکر الهى است، استدراج نیست.
🌱🌻🌱🌻🌱🌻🌱
❤️سپاه ، مظهر تامّ"
🌐 واعدوا لهم ما استطعتم من قوة......
♻️سوره مبارکه انفال آیه ۶۰
❤️گردهمایی ارکان صالحین
حوزه ها و پایگاه ها
ناحیه امام هادی علیه السلام
💎سالن افق امامزاده طاهر"ع"
♻️سخنرانان: حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا اقبالی.حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا نتاج. جناب سرهنگ آقای خورشید.
فرمانده محترم ناحیه
جناب سرهنگ آقای شعبانی
✳️حضورفرمانده.معاونت تعلیم تربیت.سرگروه های محترم کودکان سطح۲- نوجوان وجوان_میانسال
🔸پایگاه صاحب الزمان عجل الله
🔹ح ۴۱۶حضرت زینب سلام الله
♦️۲۹ دی ماه ۱۴۰۱
#تعلیم_تربیت
#صالحین
#بصیرت_امید_آفرینی
#گزارش_تصویری
🔆حلقه ی شهید بهنام محمدی
📌پایگاه شهید چمران کمالشهر
#اطلاعیه #پزشک_داخلی
🔹طب سنتی ، روانشناس، مامایی
🔶️رایگان🔶️
🔻سه شنبه ساعت ۹ صبح تا ۱۲
🔻۴ بهمن ماه
#جهادسازندگی
🔻کمالشهر، میعاد۱۲، جنب حسینیه حضرت ابوالفضل(ع)
🔴حسینه حضرت ابوالفضل
⚪پایگاه شهید چمران
پایگاه شهید فرهانیان
حوزه ۴۱۸ حضرت معصومه (سلام الله علیها)
ناحیه امام هادی(علیه السلام )
#انتشار_دهید