🔹مراسم گراميداشت سی و چهارمین سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی(ره) برگزار شد
🔶 مراسم گرامیداشت سی و چهارمین سالگرد ارتحال حضرت امام (ره) با حضور فرماندار ، فرمانده سپاه ، امام جمعه ، مسئولین شهرستان و جمع کثیری از مردم ، با سخنرانی حجه الاسلام والمسلمین بهرامی امام جمعه خان به بین در مصلی شهر رامیان برگزار شد
🆔 @basijgolestan
🔘 مراسم بزرگداشت سالگرد حضرت امام خمینی (ره) در مسجد جامع شهرستان گالیکش با حضور مردم شهید پرور شهرستان برگزار گردید .
🔻 حجتالاسلام والمسلمین قاسمی امام جمعه شهرستان کلاله در مراسم گرامیداشت امام خمینی (ره ) در جمع مردم شهید پرور شهرستان گالیکش گفت:
🔻حادثه ۱۵ خرداد مبداء تحولات بی سابقه در تاریخ معاصر ایران شد و نهال انقلاب اسلامی در این روز آبیاری و امروز شاهد ثمرات آن در جهان اسلام و بشریت هستیم.
🔻تجلیل و تکریم از امام و شهدا ، تکریم از فرد نیست بلکه تجلیل و تکریم از مکتب است و تعظیم شعائر دین است و تعظیم شعائر دین نشانه تقوای دل است .
🔻بعضی از انسانها به اندازه یک ملت نقش و تاثیر دارند و ویژگی اصلی آنها فرا زمانی و فرامکانی بودن است و آیندگان از آنها استفاده می کنند ، آنها انبیاء ، اولیا و امامان هستند و برخی از تربیت یافتگان انبیاء و امامان هستند و مصداق آن شهدا و امام شهدا هستند.
🔻راز ماندگاری امام راحل در اتصال و ارتباط با خداست و حقیقتا امام (ره) عبد صالح خدا بود و خودش و افکارش را برای خدا خرج نمود و این نشانه ایمان قوی امام بود
🔻قلب امام خمینی(ره) قلب سلیم بود ، قلب امام حرم خدا بود و غیر خدا هیچگاه در آن جای نگرفت.
🔻امام ، امام تحول و تعقل بود و احیای اسلام ناب و تشکیل حکومت دینی و ولایی از کارهای اصلی امام راحل بود.
🔻امروز اصول و اندیشه های امام نباید از انقلاب حذف شود تا این انقلاب ماندگار باشد ، شاه کلید این انقلاب اصول و اندیشه های امام است و استکبار بدنبال تحریف اندیشه های امام می باشند تا این انقلاب را از مسیر اصلی خود خارج نمایند.
🆔 @basijgolestan
10.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠نوجوانان دهه نودی که برای امام روح الله مراسم بر پا کردند.
🌹کاری از نوجوانان مسجدی و بسیجی گنبدکاووس
🔖 #امام_امت
🔖 #رهبر_انقلابی
🆔 @basijgolestan
📣ویژه
📸تصویر هوایی از حرم مطهر امام خمینی پیش از آغاز سخنرانی امروز رهبر انقلاب اسلامی. ۱۴۰۲/۳/۱۴
@basijgolestan
امـاممـےدانست...
شمــامـیشـوے...
•[نـاخـداےبـاخـداےڪشتےانقـلاب♥
"وگــرنـہ"°°↓
بـادلــےآرام و قلبــےمطمئـن
#نمیــرفت...
آغاز سی و چهارمین سال زعامت ولی امر مسلمین جهان، نائب المهدی(عج)، حضرت آیت الله العظمی امام خامنه ای عزیز بر آزادگان جهان گرامی باد❣
@basijgolestan
🔹️سی و چهارمین سالگرد ارتحال ملکوتی حضرت امام خمینی (ره) و پانزدهمین یادواره شش شهید سرافراز روستای نامن برگزار شد.
▪️به همت بسیجیان پایگاه مقاومت بسیج شهید علیجان بیدر نامنی و ستاد سی و چهارمین سالگرد ارتحال ملکوتی حضرت امام خمینی (ره) و پانزدهمین یادواره شش شهید سرافراز روستای نامن این مراسم با سخنرانی مسئول محترم نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان گلستان حجت الاسلام سید رضا طاهری ، مداحی حاج علی شریفی و با حضور جناب سرهنگ اصحابی فرمانده سپاه کردکوی ، مسئولین ، بسیجیان ، جانبازان 8سال دفاع مقدس و حضور پرشور اهالی محترم روستای نامن در تاریخ ۱۴۰۲/۰۳/۱۴ در مسجد جامع روستا برگزار شد.
▪️در این مراسم حجت الاسلام سید رضا طاهری در بیانات خود گفت : آیت الله خمینی (ره) استاد اخلاق استاد عرفان ، کسی که اهل عرفان نظری و سلوک عملی بود ، فیلسوف بود اما وقتی با مردم سخن میگفت پیرمرد و جوان و نوجوان هم کلام او را درک میکردند و در قلب آنها اثر میگذاشت.
وی افزود: یکی از خصوصیات امام این بود زمانی که کلامی می گفت مستکبران را میترساند و جوانان ما را به میدان می آورد .
#مکتب_امام
#امام_امت
🆔 @basijgolestan
🔷مراسم گرامیداشت سالگرد رحلت حضرت امام خمینی(ره) و شهدای پانزدهم خرداد با سخنرانی حجت الاسلام یازرلو مسئول نمایندگی ولی فقیه در ناحیه مقاومت بسیج سپاه آزادشهر در مسجد امام حسن عسکری علیه السلام این شهرستان برگزار شد.
🔶حجت الاسلام یازرلو گفت:
🔻 امام راحل،انقلاب اسلامی را به اوج عظمت و شکوه و همچنین ملت مسلمان ایران را به عزت و سعادت و مسیر حق و حقیقت راهنمایی نمود
🆔 @basijgolestan
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔘سردار حاجیزاده: موشک هایپرسونیک ایرانی دکان فروش سلاح آمریکا را خواهد بست.
#ایران_قوی
@basijgolestan
⭕ آخرین وضعیت کرونا در کشور
🔸️شناسایی ۸ بیمار جدید و فوت یک بیمار کرونا در کشور
🆔 @basijgolestan
امام خمینی(ره)عامل ایجاد حیات مجدد اسلام در زمان معاصر شد/انقلاب اسلامی محدود به مرزهای ایران نیست
🔶 حجتالاسلام والمسلمین دیلم مسئول تایید محتوا سپاه نینوا در مراسم گرامیداشت سی و چهارمین سالگرد ارتحال ملکوتی امام خمینی (ره) در روستای النگ گفت:
🔻 این انقلاب محدود به مرزهای ایران نیست به طوری که امروز صدای انقلاب را از یمن، بحرین، سوریه، لبنان، فلسطین و نیجریه می شنویم
🔻 خیلی از گروه ها طمع کرده بودند که انقلاب را منحرف کنند اما امروز دشمن قدرت و توان برخورد نظامی با جمهوری اسلامی ایران را ندارد و این نتیجه تاسی امامین انقلاب از سیره و روش اسلام و پیامبر اسلام است
🔻 انقلاب اسلامی اکنون درخت تنومندی است و در آینده پرقدرت تر خواهد شد اما آینده دشمنان این انقلاب، استیصال و به زانو درآمدن آنها در مقابل جمهوری اسلامی است
لینک خبر: 👇👇👇👇👇
https://b2n.ir/g41133
🆔 @basijgolestan