eitaa logo
بسیج هنرمندان فریدونشهر
118 دنبال‌کننده
18.3هزار عکس
9.7هزار ویدیو
771 فایل
ارتباط با ادمین: Atreseeb1212
مشاهده در ایتا
دانلود
🔵واي بر نمازگزاران آنان که از نماز خود غافلند خداي متعال در اين آيه نماز گزاراني را که در نمازهاي خود حضور قلب ندارند و دچار غفلت مي‏شوند نکوهش مي‏کند نه کساني را که به کلي نماز را ترک مي‏کنند. آن گاه خداي تبارک و تعالي در ستايش مومنان مي‏فرمايد: «آنان که صدقه مي‏دهند آنچه را که مي‏دهند در حالي که دلهايشان ترسان است». خداوند متعال ستايشگر کساني است که در حين انجام عبادت داراي خوف و خشيت هستند و آن مستلزم حضور قلب در حد اعلي است. رسول گرامي اسلام صلي الله عليه و اله مي‏فرمايد:«نماز ميزان و الگو است هر کس شرايط و آداب آن را به طور شايسته رعايت کند، پاداش کامل دريافت مي‏کند».(مرحوم حاج اسماعیل دولابی(ره))/پ
🛑 شرط لاریجانی برای حضور در انتخابات ۱۴۰۰ 🔷«عطریانفر»، عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران، گفت «درباره آقای لاریجانی تجربه سه دوره ریاست مجلس کافی است تا او به‌عنوان یکی از نامزد‌های اصلی و شاخص انتخابات ۱۴۰۰ مطرح شود». او همچنین گفته بود که «درباره هم‌نشینی احتمالی لاریجانی با اصلاح‌طلبان می‌توان گفت اگر جریان اصلاح‌طلب نتواند به ‌دلایل معلوم چهره‌های شاخص خود را به فضای انتخاباتی ۱۴۰۰ وارد کند، احتمال دارد حمایتی را که در سال‌های ۹۲ و ۹۶ از روحانی داشتند، در انتخابات ریاست‌جمهوری سیزدهم از علی لاریجانی به عمل بیاورند». ❇️نقوی‌حسینی، عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم هم پیش‌تر خبر داده بود که حضور لاریجانی در انتخابات ۱۴۰۰ قطعی بوده و ستادهایش را هم فعال کرده است. 🔻روزنامه صبح نو در شماره روز سه‌شنبه خود نوشته بود که شرط اصلی علی لاریجانی، علاوه بر حمایت اصلاح‌طلبان، نامزدی او از جانب راست سنتی است؛ به‌نحوی‌که فقط نامزد اصلاح‌طلبان نباشد و مانند حسن روحانی از حمایت برخی راست‌گرایان هم برخوردار باشد. 🔺لاریجانی معتقد است اجماع بر او به‌عنوان گزینه ائتلافی شامل میانه‌روهای جناح راست و چپ به نفع آینده سیاسی اوست. علی لاریجانی را شاید بتوان جزء معدود چهره‌های سیاسی دانست که سابقه قرار گرفتن در لیست هر دو جناح را داشته است، برای مثال در انتخابات ۸۴ ریاست جمهوری و ۸۶ مجلس، با حمایت اصولگرایان و در سال ۹۴ با حمایت اصلاح‌طلبان در انتخابات شرکت کرد.
✍جهبه پایداری اولین گام انتخاباتی خود را برداشت سعید جلیلی کاندیدای انتخابات ریاست‌جمهوری ۱۴۰۰ می‌شود؟ 🔹سعید جلیلی این‌روزها عزم خود را جزم کرده تا این‌بار با سازوکاری مشخص در انتخابات حاضر شود 🔸 و بر اساس اخبار رسیده، برخی نیروهای جبهه پایداری جلساتی در دفتر آیت‌الله مصباح یزدی برگزار کرده‌اند تا حمایت ایشان را برای حمایت از جلیلی جلب کنند.
✍ تلاش دو شخصیت دینی برجسته 🔺🔺 برای ورود «سعید جلیلی» به انتخابات ۱۴۰۰ 🔹دو شخصیت مطرح دینی یعنی آیت الله کعبی و آیت الله عبداللهی به دنبال ورود جلیلی به رقابت های انتخاباتی ۱۴۰۰ هستند. 🔻این دو آیت الله معتقدند حضور «سعید جلیلی» برای برون رفت از مشکلات ایجاد شده توسط دستگاه اجرایی خصوصا در دولت روحانی، بسیار مهم و ضروری است.
✍اشاره ای کوتاه به شرکت دکتر سعید جلیلی 🔺🔺 در انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۳۹۲ 🔹در سال ۹۲ دکتر سعید جلیلی به عنوان نماینده جبهه پایداری پس از پشت سر گزاشتن پرویز فتاح و لنکرانی مطرح شد ، اما نتوانست حد نصاب آرا را کسب کند . 🔸بعد ها آیت‌الله علم‌الهدی امام جمعه مشهد مقدس اعلام کردند رهبر معظم انقلاب ۴ میلیون رای به جلیلی را نشانه وجود یک جوهره در انقلاب دانستند و از این موضوع ابراز خوشحالی کردند . 🔹 متاسفانه به دلیل سیاست های انتخابی جریان اصولگرا و ستاد انتخاباتی دکتر جلیلی ایشان فقط توانستند رای ۴ میلیون نفر را کسب کنند 🔺که این ۴ میلیون نیز یک رای خالص انقلابی بود ، یعنی نتوانستیم رای قشر خاکستری که اکثریت آرا را شامل می‌شود کسب کنیم.
✍دکتر سعید جلیلی در انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۳۹۶ 🔺🔺به نفع دکتر رئیسی از گود انتخابات خارج شدند 🔹در انتخابات سال ۱۳۹۶ بازهم نماینده اصولگرایان قالیباف و نماینده جبهه پایداری سعید جلیلی معرفی شدند. 🔸 آیت‌الله ابراهیم رئیسی پس از دیدار صمیمانه با دکتر جلیلی ایشان را به ریاست ستاد انتخاباتی خود معرفی کردند . 🔺یعنی دکتر جلیلی قبل از شرکت در انتخابات به نفع دکتر رئیسی از گود انتخابات خارج شدند تا بعد از اثبات بالاتر بودن آرا آقای رئیسی برخی اصول گرایان قالیباف را مجبور به کنار گیری کند.
✍دکتر سعید جلیلی در انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۳۹۶ 🔺🔺به نفع دکتر رئیسی از گود انتخابات خارج شدند 🔹در انتخابات سال ۱۳۹۶ بازهم نماینده اصولگرایان قالیباف و نماینده جبهه پایداری سعید جلیلی معرفی شدند. 🔸 آیت‌الله ابراهیم رئیسی پس از دیدار صمیمانه با دکتر جلیلی ایشان را به ریاست ستاد انتخاباتی خود معرفی کردند . 🔺یعنی دکتر جلیلی قبل از شرکت در انتخابات به نفع دکتر رئیسی از گود انتخابات خارج شدند تا بعد از اثبات بالاتر بودن آرا آقای رئیسی برخی اصول گرایان قالیباف را مجبور به کنار گیری کند.
✍همان برنامه‌ای که در ۹۶ توسط آیت‌الله رئیسی به عنوان برنامه دولت کار و کرامت معرفی شد، برنامه دکتر جلیلی بود . 🔹دولت سایه با محوریت دکتر جلیلی در ۷ سال گذشته تمام وقت خود را صرف آسیب شناسی و ارائه راهکار به بخش های مختلف کرده است 🔺 و با سفر به اقصی نقاط ایران و برگزاری جلسات با حضور کارشناسان مختلف برنامه مدونی را جمع آوری کرده است 🔺 همان برنامه‌ای که در ۹۶ توسط آیت‌الله رئیسی به عنوان برنامه دولت کار و کرامت معرفی شد. 🔸به جرأت می‌توان گفت در شرایط فعلی کشور تنها فردی که صلاحیت و برنامه برای نشستن بر صندلی پاستور را دارد دکتر جلیلی است.
هدایت شده از بینات
🍃🌺 خداوندا: چهار حاجتم را برآورده ساز. 🤲 🤲 اَللَّهُمَّ اقْضِ لِي فِي الأَْرْبَعَاءِ أَرْبَعاً 1️⃣ اِجْعَلْ قُوَّتِي فِي طَاعَتِكَ 2️⃣ وَ نَشَاطِي فِي عِبَادَتِكَ 3️⃣ وَ رَغْبَتِي فِي ثَوَابِكَ 4️⃣ وَ زُهْدِي فِيمَا يُوجِبُ لِي ألِيمَ عِقَابِكَ 🍃🌸 إِنَّكَ لَطِيفٌ لِمَا تَشَاءُ 🤲 خدايا! در روز چهارشنبه چهار حاجت مرا برآورده ساز. 1️⃣ نيرويم را در طاعت خود 2️⃣ و نشاطم را در بندگي خويش 3️⃣ و رغبتم را در پاداشت 4️⃣ و بي رغبتي ام را در آنچه كه موجب عذاب دردناك توست قرار ده 🍃🌸 همانا آنچه را اراده کنی لطف می فرمايی 💐 قسمتی از دعای با عظمت روز چهارشنبه. 🆔 @gh_karimi
هدایت شده از معیار
🛑نقطه‌زنی رهبر انقلاب صدای ضدانقلاب را درآورد 🔵رهبر انقلاب در ارتباط تصویری روز گذشته با رؤسا و مدیران آموزش‌وپرورش، با تأکید مجدد بر جدی گرفتن مسئله نفوذ در سیستم آموزشی کشور، فرمودند: «به این فکر کنیم چرا آن‌قدر طواغیت عالم و فراعنه عالم اصرار دارند که در آموزش‌وپرورش کشورها گاهی اوقات با سروصدا مثل سند ۲۰۳۰ نفوذ کنند؟ اصرار آن‌ها به نفوذ به خاطر تأثیر آموزش‌وپرورش است. دشمن قصد دارد کاری را که به‌وسیله نظامی از انجام آن ناتوان است، با نفوذ و از راه‌هایی مانند سند ۲۰۳۰ و ساختن انسان‌هایی تربیت کند که مثل او فکر و اهداف عملیاتی او را پیاده کنند تا زمینه غارت ملت‌ها فراهم شود. الآن هم شنیده‌ام سند۲۰۳۰ در گوشه و کنار به‌وسیله آدم‌های ناباب یا غافل دارد اجرا می‌شود؛ این را باید به‌طورجدی دنبال کنید.» رهبر انقلاب همچنین نسبت به رها بودن وضعیت مهدکودک‌ها انتقاد کردند و فرمودند: «وضعیت مهدکودک‌ها به‌هیچ‌وجه خوب نیست» تنها چند ساعت پس از این سخنان، درستی دغدغه و هشدار رهبر انقلاب در خروجی رسانه‌های معاند نمایان شد؛ اغلب این رسانه‌ها و اکانت‌های اصلی ضدانقلاب در فضای مجازی به‌صورت هماهنگ و پرضرب، به این هشدار، هجمه کردند که نشان دهنده نقطه زنی دقیق رهبر انقلاب در هدف قرار دادن یک راهبرد اساسی جریان نفوذ است. بصیرتی کمالی 🆔https://sapp.ir/meyar.pb 🆔eitaa.com/meyarpb 🆔https://rubika.ir/meyar_pb
هدایت شده از معیار
❇️ خط تحریف‌ 🔴 با آمریکا مذاکره کنیم، وضع بهتر می‌شود! 🔻روزنامه اعتماد در مطلبی به قلم «ولی نصر»، آورده است: «اگر امریکا درک خود از منافع ایران در خاورمیانه را بالا ببرد، می‌تواند ایران را تشویق کند قدرت خود در منطقه را به شکلی سازنده‌تر به کار گیرد. ایران می‌خواهد امریکا به سیاست مقابله با جمهوری اسلامی پایان دهد، اکثر نیروهای خود را از منطقه خارج کند و بپذیرد که ایران یکی از قدرت‌های منطقه است که منافع مشروع خود را دنبال می‌کند. طی ۴۰ سال اخیر ایران برای تحقق این اهداف مجبور شده گزینه تقابل را انتخاب کند. البته این رویکرد تهاجمی نتوانسته به اهداف خود دست یابد. ترور سردار قاسم سلیمانی، فرماندهی که مسئول اجرای راهبرد تقابل بود، باعث شد ایران و امریکا در ماه ژانویه سال جاری در آستانه جنگ قرار بگیرند. از سوی دیگر مشکلات اقتصادی و اعتراضات داخلی نیز در ایران تشدید شده است. در چنین شرایطی اگر امریکا مسیر بهتری را به سران جمهوری اسلامی پیشنهاد کند، شاید اتفاقات بهتری بیفتد. البته مقامات ایران به‌صورت غریزی نسبت به وعده‌های امریکا و چراغ سبز این کشور به صلح با جمهوری اسلامی بدبین و مشکوک‌اند اما همان‌طور که ایران توانست با دولت اوباما به توافق برسد، اگر رهبران این کشور ببینند امریکا در تلاش‌های دیپلماتیک خود جدی است و مذاکره می‌تواند ایران را به اهداف خود برساند، بعید است از آن صرف‌نظر کنند». مهم‌ترین تحریف صورت گرفته در این نوشته که متأسفانه به‌آسانی از سوی رسانه مکتوب داخلی به مخاطب خورانده می‌شود، متهم کردن ایران به اتخاذ گزینه تقابلی در مقابل امریکا است. سؤال این است، زبان گفتگو با دولتی که هیچ نقطه سفیدی در کارنامه‌اش با ایران ندارد و علاوه بر تحریم‌های اقتصادی چهار دهه علیه یک ملت، هزاران نیروی نظامی خود را در مرزهای ایران مستقر کرده چگونه باید باشد؟ آیا با دولتی که هرروز یک مشکل امنیتی علیه کشور ایجاد می‌کند؛ یک روز با بهره‌گیری از مزدورانی مثل داعش و النصره به دنبال ناامن کردن منطقه است، روز دیگر به‌قصد جاسوسی به حریم هوایی ایران وارد می‌شود و نهایتاً به ترور علنی فرمانده سرشناس کشورمان که پرچم‌دار مبارزه با تروریست‌ها در منطقه بود، دست می‌زند، می‌توان مذاکره کرد؟ و آیا سوابق مذاکراتی که با آن شده مثبت و سازنده بوده است که همچنان امید به اتخاذ مسیر دیپلماتیک از سوی آمریکا را دارید؟! بصیرتی کمالی 🆔https://sapp.ir/meyar.pb 🆔eitaa.com/meyarpb 🆔https://rubika.ir/meyar_pb