29.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻طریق العلماء (مسیر نخلستان)
به جز طریق یاحسین که مسیر پیادهروی آن به سمت کربلا از شهر نجف شروع می شود، مسیر دیگری نیز از نجف به کربلا هست که به«طریق العلماء» یا «طریق الفرات»معروف است.
شروع این مسیر در شهر کوفه از مسجد سهله آغاز شده و به کربلا منتهی می شود. محل تلاقی مسیر طریق العلماء با طریق یا حسین در پل کفل می باشد. طول مسیر طریق العلما ۸۹کیلومتر بوده و پس از طی مسیر از طرف منطقه طویریج وارد کربلا می شوید.
این مسیر به دلیل وجود نخلستان های بسیار ،زمین های زراعی فراوان و نیز گذشتن از کنار رود فرات، منظرهی بسیار زیبا و چشم نوازی دارد.
مسیر باصفای طریق العلماء هر چند موکب های کمتری نسبت به طریق یا حسین دارد اما مردم محلی در خانههایشان را به روی زوّار حسین علیه السلام گشودهاند و هر آنچه دارند در طبق اخلاص می گذارند.
اهالی این منطقه معمولا به کشاورزی و دامداری مشغولند. لذا در این مسیر ،مردم محلی معمولا با محصولاتی که خودشان برداشت کرده اند از زوار پذیرایی می کنند.
این مسیر نسبت به طریق یا حسین خلوت تر و دارای آب و هوای نسبتا بهتری است. علمای شیعه این مسیر را برای پیاده روی اربعین انتخاب می کردند و از این جهت به آن طریق العلماء می گویند.
فایده این مسیر در زمان رژیم بعث ،صدام حسین، بیشتر خودش را نشان داده است، زیرا به دلیل محدویتهای ظالمانه، این مسیر تنها راه امن، برای رسیدن به کربلا به حساب میآمد
7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨پنج چیز است که نمی توان آنها را
باز گرداند:
🔸سنگ پس از پرتاب شدن"
حرف پس از گفتن"
موقعیت پس از پایان یافتن"
زمان پس از گذشتن"
دل پس از شکستن"
🔹هرگز به کسی حسادت نکن
بخاطر نعمتی که خدا به او داده ...
زیرا تو نمیدانی خداوند چه چیزی را
از او گرفته است ...
و غمگین مباش وقتی خداوند
چیزی را از تو گرفت ...
زیرا تو نمی دانی خداوند چه چیزی
را عوض آن به تو خواهد داد .
1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فرهنگ و تمدن ایرانی اصیل در تصویر بالا
فرهنگ پستی و حقارت در تصویر پایین
6.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨پاسخ به تهدید اتمی امریکا به ایران به سراغتان می آییم برای یک نبرد نهایی 🔥
18.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 چرا عقب نشینی در مقابل جنگ روانی دشمن در عرصه های مختلف ،خشم و غضب الهی را بدنبال دارد؟منظور از عقب نشینی تاکتیکی و غیر تاکتیکی چیست؟ رهبر انقلاب به آیه ۱۶ سوره اَنفال استناد می کنند.
26.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥صفر تا صد زندگی ورزشی کیمیا علیزاده و اتفاقاتی که در ایران و خارج از ایران براش افتاد
🔴 فضیلت سورۀ واقعه در شب جمعه
🔸امام صادق (عَلَیْهِالسَّلاٰم) فرمودند:
🔹هر کس در هر شب جمعه، سورۀ واقعه را بخواند، خداوند، او را دوست میدارد و محبوب همۀ مردمانش میگرداند، و هرگز در دنیا گرفتار بدبختی، فقر، درماندگی و هیچ آفتی از آفات دنیا نخواهد شد و از همراهان امیرالمؤمنین (عَلَیْهِالسَّلاٰم) خواهد بود. این سوره، ویژۀ امیرالمؤمنین (عَلَیْهِالسَّلاٰم) است و کسی در آن شریکش نیست.
📚 ثواب الأعمال، ج۱، ص۱۱۷