12.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥این صدای دختران ایران است
اجرای گلستان شهدای اصفهان با حضور ابوذر روحی
#سلام_فرمانده
____🇮🇷🇮🇷🇮🇷___________
9.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#اطلاع_رسانی
🔰 خبری در راه است...
🔸 وعده دیدار ما با ولی امر مسلمین جهان ۱۴۰۲/۰۱/۰۱ ، رواق امام خمینی رحمت الله علیه
حرم مطهر رضوی
#لبیک_یا_خامنه_ای
🚨فوری/
کشف شبکه و تجهیزات خرابکاری در شب چهارشنبه آخر سال از سوی وزارت اطلاعات/ بازداشت تیم ۲۱ نفره گروهک تروریستی منافقین در تهران و دستگیری تعدادی از اعضای گروه تروریستی دمکرات
🔻سربازان گمنام امام زمان (عج) موفق به شناسایی و بازداشت چندین تیم تروریستی و کشف انواع مواد و ابزارهای انفجاری، نارنجک های دستی و خمپاره های دست ساز شدند
🔻تیم ۲۱ نفره از عناصر وابسته به گروهک تروریستی منافقین در تهران شامل تعدادی از عوامل سابقه دار گروهک، زندانیان آزاد شده ی منافقین بازداشت شدند. متهمین بازداشت شده اقدامات خرابکارانه ای همچون آتش زدن اموال عمومی، به ویژه اتوبوس ها در چهارراه های شلوغ و تخریب اموال خصوصی و پرتاب خمپاره های دست ساز را در برنامه داشتند.
🔻گروهک تروریستی منحله ی دمکرات اقدام به اعزام تیمی با هدفِ خرابکاری در شب چهارشنبه ی آخر سال نموده بود که بلافاصله مورد رصد سربازان گمنام قرار گرفت و اعضای آن پیش از هر اقدامی بازداشت شدند.
🔻همچنین گروهک تروریستی منحله دمکرات اقدام به اعزام تیمی با هدفِ خرابکاری درشب چهارشنبه ی آخر سال نموده بود که اعضای آن پیش از هر اقدامی بازداشت شدند.
بحران ترکیبی در تل آویو
اسرائیل دست و پا می زند -۱
🔹تنها یک رژیم سیاسی در دنیا هست که مقامات عالی رتبه آن به قریب الوقوع بودن فروپاشی اش شهادت می دهند و آن، رژیم صهیونیستی است.
♦️حجم هشدار مقامات صهیونیست در این باره ظرف هفته های اخیر بشدت افزایش یافته و با این وجود، درگیری ها در فضای دو قطبی شده رژیمُ رو به تشدید است.
🔹یقینا فشار فزاینده و ضربات کار ساز جبهه مقاومت، اصلی ترین عامل در به جان هم افتادن صهیونیست هاست. متهم بودن نخست وزیر (نتانیاهو) در چند پرونده فساد و تقلای وی برای اخته کردن دستگاه قضایی، بر شدت اختلافات افزوده است.
🔹نتانیاهو، جزو سابقه دار ترین مقامات صهیونیست است و تجاربش باید موجب همگرایی بیشتر می شد. اما گرفتاری در یک جبریت تاریخی برآمده از نا مشروعی رژیمُ موجب شده تا فعالیت نتانیاهو مانند کاتالیزور تسریع و تشدید منازعات شود.
♦️بی ثباتی و سقوط پنج دولت صهیونیست ظرف کمتر از پنج سال، به موازات تشدید عملیات مقاومت فلسطین، نشانه ای از بروز بحران ترکیبی برای اسرائیل است و این در حالی است که هنوز حزب الله لبنان و ایران دست به سلاح نشده اند.
🔹در ادامهُ هشدار های پر تکرار چند مقام و رسانه صهیونیستی ظرف چند هفته گذشته را مرور کنید که با اعتراضات چند صد هزار نفری همزمان شده است:
▪️نفتالی بنت، نخست وزیر سابق: وقوع خطر جنگ داخلی در اسرائیل جدی است.
▪️روزنامه یدیعوت احارانوت: نصرالله حقیقت را میگوید. او با صدای بلند آنچه را که افسران اطلاعاتی در گزارشهای محرمانه مینویسند، به زبان آورد. نصرالله به خوبی ضعف ما را تشخیص میدهد و ارزیابی اش این است که اسرائیل به جشن ۸۰سالگی نمیرسد. هیچ چیزی که مانع از افتادن ما در پرتگاه باشد، وجود ندارد.
▪️ ژنرال عاموس یادلین رئیس سابق دستگاه اطلاعات نظامی: نیروهای حزب الله برای نابودی اسرائیل، نیازمند موشکهای نقطهزن نیستند؛ زیرا ما از درون درحال فروپاشی هستیم. انگیزه فلسطینیها برای انجام عملیات همیشه وجود داشته، اما اکنون نوع دیگری از جوانان فلسطینی را میبینیم.
▪️خلبان«زئیف راز» که در حمله اسرائیل به تاسیسات هستهای عراق در سال ۱۹۸۱ مشارکت داشت: "اگر نتانیاهو به اجرای برنامههای تغییرات قضایی خود که یک کودتا است، ادامه دهد، باید ترور شود".
▪️ روزنامه هاآرتص: اسرائیل در یک قدمی جنگ داخلی است.
▪️شبکه ۱۲ رژیم صهیونیستی: «هرتزی هالوی» رئیس جدید ستاد مشترک ارتش رژیم صهیونیستی در تماس با "بنیامین نتانیاهو"، نسبت به گسترش مخالفت و نافرمانی نظامیان ارتش هشدار داد.
▪️ بنی گانتز وزیر جنگ سابق: نتانیاهو قبل از این که دیر شود، وزیر امنیت داخلی را برکنار کند. کسانی که در گذشته به جای خدمت نظامی در اقدامات و فعالیتهای تروریستی دست داشتند، اقدام به سرکوب تظاهرکنندگان اسرائیلی میکنند و این، زمینهساز تمرد نیروهای نظامی خواهد شد.
♦️ادامه دارد♦️
بحران ترکیبی در تل آویو
اسرائیل دست و پا می زند -۲
▪️شبکه ۱۳ تلویزیون رژیم صهیونیستی: رونین بار رئیس شاباک در تماسی نامتعارف با بن گویر هشدار داد رفتارهای خصمانه وی در حال شعلهور کردن قدس است و میتواند در شرایط حساس کنونی به شعلهور شدن اوضاع در منطقه منجر شود.
▪️پسر نتانیاهو: شاباک (سازمان اطلاعات و امنیت داخلی) در کودتا علیه پدرم دست دارد
▪️۴۶۰ نفر از افسران و کارکنان قدیمی شاباک در پیامی به رییس پیشین این سازمان، خواستار جلوگیری از کودتای قضایی کابینه نتانیاهو شدند.
▪️شبکه ۱۳ رژیم صهیونیستی: نیروی هوایی اسرائیل امروز یک آتشفشان است، آتشفشانی که تهدید به فوران و انفجار میکند اما نه بر سر ایرانیها بلکه در داخل منفجر میشود، چنین چیزی هیچوقت وجود نداشته است.
▪️رئیس سابق شاباک: کابینه تروریستُ ما را به جنگ داخلی میکشاند. وضعیت کنونی مثل زلزله است.
▪️رئیس موساد: مجوز ویژه برای کارکنان این سرویس به منظور شرکت در راهپیماییهای اعتراضی علیه کودتای قضایی کابینه نتانیاهو صادر شده است.
▪️تامیر پاردو، رئیس اسبق موساد: رفتار برخی وزیران کابینه نتانیاهو، ما را به پایان رویای صهیونیسم نزدیک میکند.
▪️نیویورک تایمز: افزایش عملیات فلسطینیان و تظاهرات گسترده شهرکنشینان در اسرائیل به یکباره نبوده است. وخامت اوضاع به حدی است که بسیاری از افسران سابق ارتش اسرائیل، سرزبازان را به نافرمانی و عصیان فراخواندهاند. نتانیاهو در حال درهم شکستن ونابودی اسرائیل است.
▪️۳۷ نفر از ۴۰ خلبان ذخیره اسکادران ۶۹ شکاری رژیم صهیونیستی اعلام کردند در اعتراض به لایحه اصلاحات قضائی مورد نظر کابینه نتانیاهو، در تمرینات آموزشی شرکت نمیکنند. اسکادران ۶۹، سال ۲۰۰۷ در حمله به تاسیسات هسته ای سوریه شرکت داشت.
▪️اسحاق هرتزوگ رییس رژیم صهیونیستی: ما دیگر در یک بحث سیاسی نیستیم، ما در آستانه فروپاشی اجتماعی و قانون اساسی هستیم. احساس می کنم در آستانه یک برخورد خشونتآمیز هستیم. من التماس می کنم. تهدیدات خارحی به اندازه کافی بزرگ است.
▪️هرتزوگ: روی بشکه باروت هستیم/ اسرائیل در آستانه جنگ داخلی است. این کابینه، سر نتانیاهو را به باد خواهد داد. ما در حال سپری کردن بحرانی هستیم که ممکن است موجب نابودی اسرائیل شود.
▪️هرتزوگ : آنچه رخ میدهد، فاجعهای واقعی است، اسرائیل جلوی چشم من در حال فروپاشی است.
چند ملاحظه درباره
احیای روابط با عربستان -۱
🔹ایران و عربستان بارها با وساطت عراق و عمان و قطر و روسیه و چین، مذاکراتی را برای احیای روابط انجام دادند و سرانجام دیروز در پکن به توافق رسیدند.
♦️توافق دو کشور همسایه، بدون نقش آفرینی آمریکا انجام شد. روند حذف آمریکا از بسیاری از معادلات جهانی، مدتهاست که آغاز شده و حتی به متحدان نزدیک واشنگتن هم سرایت کرده است.
🔹عربستان اگرچه در دو دهه اخیر، رفتار خصومت آمیزی نسبت به کشورهای منطقه از جمله ایران داشته، اما دشمن شماره یک نیست و نمی تواند باشد. دشمن شماره یک، آمریکا و اسرائیل هستند.
♦️نکته مهم درباره قطع روابط و احیای آن این است که طرف قطع کننده روابط در سال ۱۳۹۴، دولت سعودی بود نه ایران، و درخواست احیای روابط هم از سوی همان دولت مطرح شد.
🔹سعودی ها اگرچه حمله به سفارت شان را بهانه قرار دادند، اما بارها به واسطه حمایت از گروهک های تروریست و برانداز، به شهادت رساندن حجاج ایرانی در سال های ۱۳۶۶ و ۱۳۹۴، و حمایت از رژیم صدام، مرتکب رفتار های خصمانه و خلاف آداب همزیستی مسالمت آمیز شده بودند.
♦️رژیم سعودی به عنوان تامین کننده هزینه جنگ افروزی های مستقیم و نیابتی آمریکا در منطقه رفتار کرد، بازیچه صهیونیسم در نقشه "خاورمیانه جدید؛ شد و سرانجام وسوسه شد با اشغال یمن، در منطقه قدرت نمایی کند.
🔹اما خروجی این روند، همان شد که دولتمردان آمریکایی، تلقی "گاو شیرده" از رژیم سعودی داشته باشند و با وجود چاپیدن های متعدد چند صد میلیارد دلاری، نتوانند حداقل امنیت را برای حاکمان ریاض در مقابل قدرت نمایی جبهه مقاومت تامین کنند.
♦️نزدیکی عربستان به رژیم صهیونیستی و آمریکا نه تنها نتوانست سیادتی برای ریاض در منطقه دست و پا کند، بلکه این رژیم را در معادلات عراق و سوریه و لبنان و فلسطین و یمن، در طرف بازندگان قرار داد و نفوذ سنتی ریاض را کمرنگ کرد.
🔹در این میان، اولویت راهبردی جمهوری اسلامی در منطقه، صلح و ثبات و حفظ تمامیت ارضی کشور ها و نفی دخالت بیگانگان است. ایران حتی در حوزه تعامل با آمریکا نیز اصالتا معتقد به افزایش تنش نبوده و کاهش تنش ها و هزینه ها را ترجیح می داده است.
♦️اما در عین حال، هر جا که طرف آمریکایی عهد شکنی و تعدی کرده، ما نیز وارد فاز تقابل متقارن و نا متقارن شده ایم. توافق الجزایر، توافق موردی در دولت هاشمی برای آزادی گروگان های آمریکایی در لبنان و کاهش متقابل تحریم ها، و توافق برجام، چند نمونه از این تعاملات است.
🔻ادامه دارد🔻
چند ملاحظه درباره
احیای روابط با عربستان -۲
🔹دشمنان درجه اول ملت ایران، آمریکا و اسرائیل هستند و روشن است که عربستان چنین وزنی ندارد. از سوی دیگر، محور مقاومت به راهبری ایران، طرف پیروز بسیاری از بحران ها و جنگ های منطقه ای- از افغانستان تا عراق و سوریه و لبنان و یمن- بوده و دست برتر را در منطقه دارد.
♦️دولت سعودی در یمن، شکست بزرگی را متحمل شد و درس بزرگی را فرا گرفت و آن این که در روزهای گرفتار شدن، آمریکا و اسرائیل نه می توانند و نه می خواهند به کمک این رژیم بشتابند.
🔹سعودی ها دورشان را در منطقه زدند، شیطنت های شان را به اوج رساندند، اما سرانجام، ایران و متحدانش بودند که از معرکه ها قدرتمند تر بیرون آمدند، در عراق و لبنان و سوریه با وجود انبوه فتنه انگیزی ها، ثبات و آرامش نسبی حاکم شد و متحدان ایران تقویت شدند؛ مقاومت یمن هم که درسی فراموش نشدنی دادشد.
♦️عربستان در مواجهه با واقعیت های میدان، درخواست احیای روابط با ایران و کاهش تنش ها را مطرح کرده و طبیعتا باید به توافق مجال داد تا در بوته امتحان درآید.
🔹برجام با آن عقبه جهانی و "شورای امنیت" اش، جمهوری اسلامی را از پیشبرد دیپلماسی منطقه ای اش باز نداشت و نسبت به جنگ موازی غرب (جنگ نیابتی در مرز های ایران) غافل یا منفعل نکرد، توافق با دولت سعودی که جای خود دارد.
♦️فرمول حکیمانه، همان است که امیر مومنان علیهالسلام در عهدنامه مالک تبیین فرمود: «ولا تدفعنّ صلحا دعاك اليه عدوّك للَّه فيه رضا، فإنّ في الصّلح دعهًْ لجنودك، و راحة من همومك، و أمنا لبلادك.
🔹صلحى را كه رضاى خدا در آن باشد و دشمن پيشنهاد كند، رد مكن، زيرا كه صلح، سبب آرامش سپاهيان تو، و مايه آسودن از ناراحتيها، و امنيت براى شهرها است».
♦️حضرت در عین حال بلافاصله فرمود: «ولكن الحذر كلّ الحذر من عدوّك بعد صلحه، فإنّ العدوّ ربّما قارب ليتغفّل فخذ بالحزم و اتّهم في ذلك حسن الظّنّ. ولى پس از صلح، سخت از دشمن برحذر باش؛ چه بسا نزدیکی ورزد تا غافلگیر کند. بنابراين، احتیاط و دورانديشى پیشه کن و در اين باره، حسن ظن را متهم کن».
🔹یک نکته مهم را هم از قلم نیندازیم: هر وقت آمریکا و اسرائیل در منطقه ضربه می خوردند یا از تحولات جا می مانند، محافل غربگرا بلافاصله آفتابی می شوند تا ضمن تحریف صورت مسئله، رویداد جدید را به بهانه ای برای مجادله در داخل تبدیل کنند و بار ناکامی را از روی دوش کدخدا آمریکا بردارند!
♦️بارها این مدل رفتاری را در پسا برجام، گسترش راهبردی روابط با چین و روسیه، جنگ اوکراین و همچنین فرار آمریکا از افغانستان تجربه کرده ایم.
🔹آنها همین روزها که صهیونیست ها از احتمال کاهش تنش میان ایران و عربستان و تمرکز بیشتر جمهوری اسلامی روی مسائل مهم تر منطقه نگرانند و علنا جیغ می کشند، ماموریت مشابهی را در تردید افکنی و مجادله افروزی در داخل به اجرا گذاشته اند.
♦️نگرانی غربگرایان این است که گزاره راهبردی آنها مبنی بر این که "آمریکا کدخداست" و تمام تقدیر ها صرفا از مجرای اراده او جاری می شود (!) پشت سر هم به واسطه اقدامات و ابتکارات دولت زیر سوال می رود و معلوم می شود که دیپلماسی منحصر به تعامل با چشم آبی ها یا اذن آنها و بازی در سایه برجام و FATF نیست.
💢 نرخ ارز ریخت اما
بدون آمریکا و خلاف نقشه او
🔹قیمت دلار طی یک هفته اخیر به شکل محسوس ریزشی شد. این ریزش، دو علت داشت: یکی تدابیر تازه بانک مرکزی و دیگری تحرکات گسترده دیپلماتیک چند هفته اخیر که یک نمونه آن توافق با ریاض در متن راهبرد فراگیر دیپلماسی ایران در منطقه، بدون آمریکا و غرب بود.
♦️برخی محافل غربگرا اصرار دارند ریزش نرخ ارز را هم به موضوع مذاکره حوالت دهند و خرج گزاره ایدئولوژیک خود درباره ضرورت مذاکره و توافق با آمریکا کنند؛
🔹این در حالی است که ریزش اخیر ارز، همزمان با جا گذاشتن آمریکا در روند تعاملات آسیایی اتفاق افتاده؛ و نه رفتن به سمت مذاکره و توافق با آمریکای عهد شکن. نیویورک تایمز درباره توافق ایران و عربستان به صراحت نوشت: "آمریکا بیرون از اتاق مذاکره ماند".
♦️بله دیپلماسی هم می تواند در کاهش التهابات ارزی موثر باشد، اما نه با رفتن زیر سایه و فشار و مدیریت آمریکا، بلکه روند مثبت اخیر با جا گذاشتن آمریکایی رخ داده که از اواخر شهریور ماه به واسطه کلید زدن اغتشاشات و فشار به کشورهایی مانند عراق، سعی داشت بی ثباتی روانی و بحران ارزی- اقتصادی تولید کند.
🔹ضمنا مذاکرات هسته ای (برجامی) وین، قریب یک سال است که تعطیل شده، اما بحران اخیر ارزی، از اوایل پاییز امسال، مقارن با اوج گیری اغتشاشات پدید آمد.
♦️اجمالا این که می توان با دیپلماسی منطقه ای در ابعاد سیاسی و اقتصادی و ارزی هم بر ابعاد خارجی چالش ارزی فائق آمد و نباید سراغ آدرس انحرافی "بستن به هر قیمت با آمریکا" رفت. گفتنی است صادرات نفت ایران هم به تازگی به بالاترین سطح ظرف چهار سال گذشته رسیده است.
🔹این روند، درست خلاف روند شرطی سازی و وابسته سازی در برجام است و تعمیق و گسترش آن، می تواند نقش مهمی در تنوع بخشی و با ثبات سازی اقتصاد کشور ایفا کند.
لوموند: عربستان فهمید
در مقابل ایران شکننده است
🔹نشریه فرانسوی لوموند نوشت: توافق تهران و ریاض چرخشی ژئوپولتیکی و موفقیتی برای دیپلماسی چین در غیبت آمریکا است.
♦️گزارشگران لوموند نوشتهاند: قطع مناسبات سیاسی میان عربستان و ایران طی بیش از هفت سال، خاورمیانه را در ورطۀ سقوط قرار داد و آنچه حیرتآور است این است که ریاض و تهران در دهم مارس گذشته ازسرگیری مناسبات خود را در پکن اعلام کردند و به این ترتیب چین در واقع در غیبت آمریکا و خروج این کشور از منطقه خود را به عنوان عامل راهبردی در خاورمیانه معرفی کرد.
🔹کاهش تنش در مناسبات ریاض و تهران میتواند سرآغاز چرخشی ژئوپولیتیکی باشد و دو کشور بعد از بازگشایی سفارتخانههای خود توافقات امنیتی و اقتصادی پیشین را از نو فعال میکنند.
♦️توافق پکن میان تهران و ریاض به منزلۀ فاصلهگیری بیشتر عربستان از آمریکا است آن هم در حالی که دو کشور سرگرم مذاکره بر سر ضمانتهای امنیتی در منطقه هستند.
🔹توافق میان تهران و ریاض به منزلۀ تردید عربستان دربارۀ نقش آمریکا در تضمین امنیت منطقه و مهار تهدیدهای جمهوری اسلامی ایران است. به گمان کارشناسان توافق پکن به عربستان و ایران امکان میدهد که تنشهای دو جانبه و مهم خود را بهتر مدیریت کنند.
♦️حملات مستقیم و غیرمستقیم ایران به زیرساختهای عربستان و نفتکشهای این کشور در خلیجفارس طی سالهای گذشته هم شکنندگی دولت عربستان را نشان دادند، هم این نگرانی را در نزد مقامات ریاض تشدید ساختند که جنگ با جمهوری اسلامی، ویرانگر خواهد بود.
🔹لوموند با اشاره به پنج دور مذاکرۀ ایران و عربستان در دو سه سال گذشته در عراق و عمان افزوده است: این مذاکرات در دسامبر گذشته به حال تعلیق درآمدند و ایران رسانهها و شبکههای تلویزیونی عربستان را عامل گسترش اعتراضهای خیابانی معرفی کرد. مقامات ایرانی گفتهاند بسته شدن این رسانهها یکی از موارد توافق بوده است.
♦️جنگ یمن به باتلاقی برای عربستان تبدیل شده و دولت ریاض را به نزدیکی و مذاکره با تهران سوق داده است. وزیر خارجه عربستان در مسکو گفت اولویت عربستان برقراری آتشبس پایدار در یمن است. از تابستان گذشته عربستان و حوثیها مذاکرات را از سر گرفتهاند.
.
♦️سازمان ها و شرکت های محترم عمومی و دولتی!
🔹پول بی زبان بیت المال را به بهانه تبلیغ و آگهی و گزارش ویژه و از این قبیل، در حلقوم نشریات معاند نریزید. آنها را با شهرام جزایری ها تنها بگذارید.
♦️کمک به نشریات جریان عناد و تحریف، خیانت به مردم و نظام است.
#همراه_اول
#اعتماد
#شرق