حملات سایبری مهم
ظرف یک سال گذشته در دنیا
🔹حملات سایبری، به اتفاقی پر حجم و رزمره در دنیا تبدیل شده و آمریکا و رژیم صهیونیستی هر چند پیشگام برخی از خرابکاری ها و حملات سایبری بوده اند، اما از ضربات متقابل در امان نمانده اند.
♦️به این چند خبر که در طول یک سال گذشته منتشر شد، عنایت کنید:
- برخی گمانهزنیها حاکی است خرابکاری در تاسیسات هستهای نطنز، صرفا یک قطع برق عادی نبوده و تعداد زیادی سانتریفوژ به وسیله شوکهای مغناطیسی، سوختهاند.
- وب سایت خبری یاهونیوز: حمله استاکس نت به تاسیسات نطنز، با درخواست سیا و موساد و مشارکت هلند، انگلیس، آلمان، و فرانسه عملیاتی شد. یک مهندس اجیر شده توسط سرویس اطلاعاتی هلند، داده های حساس برای ورود بدافزار استاکسنت به تاسیسات نظنز را در اختیار واشنگتن قرار داد و سپس به وسیله یک حافظه فلش بدافزار را وارد تاسیسات کرد.
- ۲۰۰ شرکت آمریکایی هدف حمله سایبری قرار گرفتند.
- در پی حمله سایبری به بزرگترین خط لوله انتقال سوخت در آمریکا، کاخ سفید در ۱۷ ایالت حالت اضطراری اعلام کرد. خط لوله کلونیال، ۴۵ درصد از سوخت شرق آمریکا را تامین میکند و ۸۸۵۰ کیلومتر طول دارد و روزانه سوختی معادل ۲.۵ میلیون بشکه از طریق آن به بخشهای مختلف به ویژه نیویورک منتقل میشود.
- روزنامه هآرتص: دهها وبسایت وابسته به شرکتهای دولتی و خصوصی اسرائیل، توسط چین مورد حمله سایبری قرار گرفتهاند. شرکت امنیت شبکه «فایرآی» همی گوید این حملات از سال ۲۰۱۹ آغاز شده و هکرها بهدنبال سرقت اطلاعات و اسرار تجاری بودهاند.
- جروزالم پست: اطلاعات محرمانهای که احتمالا گونن سگو وزیر سابق در دولت اسرائیل در اختیار ایران قرار داده، میتواند از برای حملات موشکی یا سایبری به زیرساختهای انرژی اسرائیل استفاده شود.
- حمله سایبری به تاسیسات برق اسرائیل، باعث خاموشی گسترده در تل آویو، حیفا، اور شلیم (قدس اشغالی) و برخی شهرهای دیگر شد.
- جروزالم پست: هکرهای ایرانی در حملات سایبری گسترده، 80 شرکت اسرائیلی را هدف قرار دادند. اولین حمله، شرکت نرم افزاری Amital Data و حدود 40 مشتری آن ربوده و هدف دوم، آزمایشگاه هابانا (Habana)، تولید کننده پردازنده متعلق به شرکت اینتل. حمله مهاجمان با سرعت بسیار بالا و نگران کننده و بسیار گسترده بوده است.
- شرکت امنیت سایبری اسرائیل «پورتناکس» در حمله سایبری هک شد. پورتناکس دارای مجموعه بزرگی از صدها مشتری مهم از جمله شرکت نظامی «اِلبیت سیستمز» است. چند روز قبل از این حمله، صنایع هواوفضای اسرائیل هک شده بود. بیش از یک ترابایت اطلاعات شامل اسناد، پروژهها و فایلهای کدگذاری از سِرورهای این شرکت خارج شده است.
-روزنامه صهیونیستی کالکالیست:به سرورهای دهها شرکت واردکننده تجهیزات نظامی حساس اسرائیل حمله سایبری شده است. هکرها ممکن است اطلاعاتی که دارای ارزش راهبردی باشد، به سرقت برده باشند
- وزیر آب و انرژی رژیم صهیونیستی: سازمان آب اسرائیل آمادگی لازم در برابر حملات سایبری ایران را ندارد و با یک حمله سایبری پیچیده زیرساخت های توزیع آب این رژیم مختل میشود و آب ساکنین مناطق اشغالی سمی میشود.
- رئیس بخش دفاع سایبری اسرائیل : ما در حال حاضر با حملات بی امان از طریق شبکه دشمنان گمنام، از ایران و بسیاری از نقاط جهان مبارزه می کند. سناریوی ترسناک یک حمله سایبری میتواند تا ۲ میلیارد دلار به اقتصاد ما ضربه بزند. در حین جنگ غزه هکرها موفق به نفوذ به ۲۰۰ سرور موجود در اسرائیل شدند
- منابع اسرائیلی می گویند دهها نهاد و مرکز این رژیم هدف حمله سایبری چینیها قرار گرفته است. آنگونه که شرکتها اعلام کرده است، اسرار تجاری، طرحها و اطلاعات این شرکتها به سرقت رفته است.
- روزنامه آلمانی زود دویچه تسایتونگ : ایران میتواند حملات سایبری ویرانگری انجام دهد. کارشناسان امنیت شبکه میگویند، حمله استاکسنت به تأسیسات هسته ای ایران در دولت اوباما مانند کاتالیزوری در جهت توسعه توان سایبری ایران عمل کرد. ایران اکنون توان حملات سایبری پیشرفته دارد. ترامپ هم مجوز حمله بیسروصدای دیگری را داده بود. حملات اخیر سایبری آمریکا فصل جدیدی از یک جنگ دیجیتالی است که میان ایران و آمریکا در نهان جریان دارد. آغاز این جدال، از سال ۲۰۰۹ بود که آمریکا و اسراییل با بدافزار استاکسنت به تأسیسات نطنز نفوذ کردند. در سال ۲۰۱۲ ایران برای نخستین بار نشان داد چگونه قابلیتهای خود را برای حمله سایبری بهبود بخشیده است. آمریکا ایران را متهم به ساخت ویروس شامون کرده که هزاران دستگاه رایانه شرکت نفت آرامکو را آلوده کرد. مهاجمان ابتدا به اهدافی در خاورمیانه حمله کردند و دامنه حملاتشان اکنون به آمریکا هم رسیده؛ از جمله حملههای انسداد سرویس توزیع شده (DDOS) به بانکهای آمریکایی... خطر یک حمله سایبری ویرانگر از سوی ایران علیه آمریکا وجود دارد.
حسین باقری مسئول سازمان فضای مجازی سپاه ثارالله استان در نشست خبری :
🔰سومین رویداد تولید محتوی دیجیتال بسیج استان کرمان به صورت ملی از چهارشنبه ۱۲آبان شروع می شود.
🔰تقویت تولید محتوی در فضای مجازی، شناسایی استعدادها و حفظ و انسجام تیم های شرکت کننده و کمک به اشتغال و ایجاد شبکه قوی تولید محتوا در استان از اهداف این رویداد است.
🔰فعالین فرهنگی رسالت سنگینی بر عهده دارند که با تولید محتوای موثر و قوی می توانند با ناامیدی در جامعه مقابله کنند و پازل دشمن را بر هم بزنند.
🔰هدف اساسی دشمن اشغال جغرافیای ذهن جوانان و نوجوانان است و فعالان فرهنگی باید در این جنگ نرم و فرهنگی پیش دستی کنند و با تاکتیک های موثر بتوانند نقشه های دشمن را خنثی کنند.
🔰۳۰تیم و ۱۰۵ نفر در این رویداد به رقابت می پردازند.
#ثامن
#رزمایش_ثامن15
✅ بسم الله الرحمن الرحیم
🔷 با یاد و نام پروردگار متعال و تکیه بر اسماء جمال و جلال الهی و گرامیداشت ایام سالروز ورود حضرت معصومه (س) به شهر مقدس قم و هفته ملی مبارزه با استکبار جهانی و روز دانش آموز
🔹با گرامیداشت یاد و خاطره امام راحل عظیم الشأن و شهدای سرافراز انقلاب و دفاع مقدس و مدافعان حرم و شهدای مدافع سلامت و آرزوی سربلندی روزافزون برای ایرانِ اسلامی و سلامتی نائب امام عصر (عج) رهبر معظم انقلاب اسلامی؛
🔷 پانزدهمين مرحله از رزمایش بصیرتی ثامن را با موضوع محوری :
✅ «مقاومت و استکبار ستیزی»
آغاز می کنیم.
#روشنگری
#ثامن
#استکبارستیزی
#امام_خمینی
#امام_خامنهای
♻️شبکه سایبری ثامن
☘️
🌀#عکس_نوشت| هيچ دولتی در دنیا به اندازه آمریکا منفور نیست...
🍃🌹🍃
#روشنگری
#ثامن
#استکبارستیزی
🆔 splus.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔 rubika.ir/meyar_pb
🍀
202030_1194010085.pdf
564.4K
☘️
💠#سخنواره| مقاومت و استکبارستیزی
🍃🌹🍃
#روشنگری
#ثامن
#استکبارستیزی
🆔 splus.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔 rubika.ir/meyar_pb
🍀
با سلام و عرض خدا قوت این مطلب سخنواره نشر حداکثری داده شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☘️
🎥 #استوری_موشن | گرامیداشت ۱۳ آبان
🍃🌹🍃
#روشنگری
#ثامن
#استکبارستیزی
🆔 splus.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔 rubika.ir/meyar_pb
🍀
3.mp3
11.73M
☘️
🌀 #صوتی| تطابق منافع ملی و آموزههای ایدئولوژیک ایران
🍃🌹🍃
🎙کارشناس سیاسی: دکتر قاسم حبیب زاده
#روشنگری
#ثامن
#استکبارستیزی
🆔 splus.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔 rubika.ir/meyar_pb
🍀
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☘️
🎥 #موشن_گرافیک | مروری بر وقایع ۱۳ آبان
🍃🌹🍃
#روشنگری
#ثامن
#استکبارستیزی
🆔 splus.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔 rubika.ir/meyar_pb
🍀
167.pdf
277.8K
☘️
🌀مجموعه یادداشت| آمریکا و قربانیان جنگ نرم؟!
🍃🌹🍃
✍️ دکتر قاسم حبیب زاده
#روشنگری
#ثامن
#دفاع_مقدس
🆔 splus.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔rubika.ir/meyar_pb
🍀
☘️
🌀#عکس_نوشت| درس خواندن یک ارزش والا
🍃🌹🍃
#روشنگری
#ثامن
#استکبارستیزی
🆔 splus.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔 rubika.ir/meyar_pb
🍀