▪️اطلاعیه؛
بسم رب الشهداء والصدیقین
🔹بار دیگر شهیدان سرافراز و جاویدالاثری که آشنای آسمانیان و گمنام برای زمینیان هستند از راه می رسند تا دگرباره تجلی بخش بصیرت، استقامت، ولایت پذیری و دشمن شناسی برای همگان باشند.
🔹شهیدانی که حضورشان فریادی کوبنده و دشمن شکن بر سر امریکای جنایتکار و اسرائیل غاصب و الهام بخشِ یاری برای ملت مظلوم و مقتدر فلسطین، غزه و لبنان است.
🔹آری بارِ دیگر شهیدان آسمانی و جاویدالاثر آمده اند تا بشارت بخش پیروزی جبهه مقاومت و شکست و رسوایی جهان استکبار باشند.
🔹در سالروز شهادت جانسوز حضرت فاطمه ی زهرا سلام الله علیها، فرزندانِ شهیدِ مادر پهلو شکسته می آیند تا فرهنگ والای فاطمی یعنی فرهنگ حجاب و عفاف، شرافت و فضیلت و پایداری و استقامت را منتشر نمایند.
🔹بهمین مناسبت آئین تشییع باشکوه یکصد شهید جاوید الاثر دفاع مقدس، با حضور پرشور و دشمن شکن مردم شهید پرور تهران، پنج شنبه پانزدهم آذر ماه ساعت ۸ صبح همزمان با سالروز شهادت بانوی بی نشان از مقابل درب دانشگاه تهران برگزار خواهد شد.
🔹سپاه حضرت محمد رسول الله (ص) تهران بزرگ از عموم مردم ولایتمدار و قدرشناس تهران دعوت می نماید تا با حضور آگاهانه و معنوی خود یک بار دیگر با آرمان های والا و انسان ساز شهیدان و امام شهیدان تجدید بیعت نمایند.
🔹گفتی است، مراسم وداع با شهیدان در شب شهادت حضرت زهرا (س) در مجموعه باغ موزه دفاع مقدس از نماز مغرب و عشا برگزار خواهد شد.
┄┅═✧❁🇮🇷❁✧═┅┄
#روابط_عمومی_سپاه_تهران_بزرگ
#خبرگزاری_بسیج_پرس
@basijpress_ir
📷گزارش تصویری؛
🔷اقامه مراسم عزاداری حضرت زهرا( س ) به همت کانون بسیج پیشکسوتان جهاد و شهادت سردار همدانی ناحیه شهيد رجائی
#خبرگزاری_ناحیه_شهید_رجایی
┄┅═✧❁🇮🇷❁✧═┅┄
#روابط_عمومی_سپاه_تهران_بزرگ
#خبرگزاری_بسیج_پرس
@basijpress_ir