🔴صیانت کشورها از کودکان در فضای مجازی (بخش چهارم)
این قسمت: فرانسه
🔹فرانسه یکی دیگر از کشورهایی است که محافظت از کودکان در فضای آنلاین را در دستور کار خود دارد. در نوامبر ۲۰۲۱ میلادی فرانسه اعلام کرد به زودی تولید کنندگان موبایل و رایانه را وادار میکند گزینه محدود کردن دسترسی کودکان به اینترنت را برای والدین فراهم کنند.
🔹این قانون توسط اعضای پارلمان این کشور ارائه شد و امانوئل مکرون رئیس جمهور فرانسه نیز از آن استقبال کرد. او در توئیتی در این باره نوشت: ما در مقابله با خطرات فناوری قانون را تغییر میدهیم تا قابلیتهای کنترل والدین به طور پیش فرض بر موبایل، رایانه و تبلتهای مورد استفاده کودکان نصب شود.
🔹در ژانویه ۲۰۲۲ میلادی نمایندگان پارلمان فرانسه این قانون را تأیید کردند.
🔹همچنین این قانون به طور کاملاً واضح استفاده و جمع آوری اطلاعات شخصی کاربران زیر سن قانونی را برای مقاصد تجاری مانند بازاریابی مستقیم ممنوع میکند. این ممنوعیت تا زمانی که فرد به سن قانونی برسد پابرجا میماند.
🔹قانون مذکور بخشی از تلاش فرانسه برای محافظت از کودکان در مقابل محتوای نامناسب آنلاین است. طبق این قانون تولید کنندگان و بقیه دست اندرکاران بازار از جمله واردکنندگان، توزیع کنندگان و فروشندگان کالاهای دست دوم وظیفه دارند تضمین کنند دستگاهها قبل از عرضه در بازار مجهز به سیستم کنترل والدین است.
•┈┈••✾••┈┈•
🔊 فضای مجازی تراز انقلاب
#حدیث_روز
از امام سجاد ع سوال شد:
💠 ارزشمندترين مردم كيست؟ فرمود: كسي كه دنيا را براي خود با ارزش نداند.
وَ قِيلَ لَهُ مَنْ أَعْظَمُ اَلنَّاسِ خَطَراً فَقَالَ ع مَنْ لَمْ يَرَ اَلدُّنْيَا خَطَراً لِنَفْسِهِ .
📙كشف الغمه، ج 2، ص 107
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥عصبانیت مجری شبکه فاکس نیوز از ضعف ارتش آمریکا: ایران مدام در حال قدرت نمایی است، ارتش ما چه کار توانسته بکند؟!
جسی واترز مجری مشهور شبکه "فاکس نیوز":
🔹ایران سعی دارد با شلیک موشک ما را بترساند؛ قایق های تندروی ایران اطراف ناوهای جنگی آمریکا در تنگه هرمز جولان میدهند، اما ارتش ما چه می کند؟!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕ روایتی از مناطره رهبر کاتولیکهای جهان با فیدل کاسترو در مورد جدایی دین از سیاست
مرفهی و بی دردی مدعیان مذهب، شروع سکولاریزم است!
12.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷
🎥#کلیپ | تهدید در مقابل تهدید
🍃🌹🍃
❌ فرار ناو جنگی در مقابل قایقهای ایرانی...
#ایران_قوی
18.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 مدافع حق مردم؛ بررسی دلیل ایستادگی رهبر انقلاب در دفاع از رأی مردم
🚨 انتشار نخستینبار
🔻 رهبرانقلاب: من نمیخواهم این را در تلویزیون بگویم... شما خیال میکنید وقتی که آقای خاتمی با بیست میلیون رأی پیروز شد، یک عدّهای عصبانی نبودند؟
⛔️ ابطال یعنی زدن تو دهن مردم! چهل میلیون آدم آمدند پای صندوق رأی دادند، من بگویم شما غلط کردید رأی دادید؟
📆 به مناسبت ایام سالگرد نماز جمعه تاریخی ۲۹ خرداد و سالگرد موافقت رهبر انقلاب با رسیدگی به شکایت نامزدهای انتخاباتی ۸۸
💠گروه رسانهای
🇺🇸♻️ دفاع از حقوق زنان به روش غرب
🔞این قسمت: قصابی زنان سیاهپوست ِ برده برای توسعه ی پزشکی زنان
🔻"دکتر جیمز ماریون سیمز" پدر علم پزشکی مدرن زنان یکی از تحسین شده ترین جراحان غرب بوده است.
برلین هالند مینویسد: تعداد کمی از پزشکان به اندازه جیمز ماریون سیمز مورد تحسین و نفرت قرار گرفته اند.
به گزارش اسناد تاریخی "پدر پزشکی زنان مدرن" آزمایش های تکان دهنده ای را روی #زنان_برده_سیاهپوست انجام داده است.
آزمایشاتی که #بدون_بیهوشی انجام شد. متخصصان اخلاق پزشکی، مورخان و دیگران میگویند استفاده او از بدن سیاهپوستان #برده بهعنوان سوژههای آزمایش پزشکی که شامل آزمایش سیفلیس، تاسکگی و هنریتا لاکس میشود انجام شده است . منتقدان میگویند سیمز عمل کردن تحت این تصور #نژادپرستانه که #سیاهپوستان دردی را احساس نمیکنند، رنجهای بیشماری را به بار آورد.
برای نمونه وی پس از 30 #عمل_بدون_بیهوشی و بی حسی بر روی یک زن برده 17 ساله به نام آنارچا، سرانجام روش خود را - پس از چهار سال آزمایش - "به کمال رساند". پس از آن، او با استفاده از بیهوشی، روی زنان سفیدپوست تمرین کرد.
https://www.history.com/news/the-father-of-modern-gynecology-performed-shocking-experiments-on-slaves
💠 گروه رسانهای
7.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 وضعیت عجیب مدارس در کارولینای جنوبی: اگر آزارهای جنسی را گزارش بدهیم مدیران مدرسه پیگیری نکرده و حتی گاهی تلافی میکنند...
🌐 اخبار استراتژیک
📡
✋
چالش قریبالوقوع بنزین
🔹 سیویکم اردیبهشت، حجتالاسلام رئیسی در سخنانی در همایش "خصوصیسازی در اقتصاد ایران" اعلام کرد که: "دولت قرار است تصمیمات سختی بگیرد". اولین واکنش به این سخنان پخش شدن شایعه افزایش قیمت بنزین بود. تصمیم دولت به حذف ناگهانی ارز ترجیحی آرد صنعتی در اوایل اردیبهشت و سپس حذف کامل ارز ترجیحی کالاهای اساسی از 20ام اردیبهشت، در گسترش و پذیرش این شایعات موثر بود.
🔸 بخشی از ترس عمومی از افزایش قیمتها و عدم اعتماد به تکذیبیههای دولت را میتوان از عوارض آبان 98 دانست. در آن زمان بارها و بارها هرگونه تغییر در قیمت بنزین تکذیب شده بود. خاطره رفتاری که دولت قبل نسبت به مردم روا داشت، به این زودی از ذهن مردم پاک نخواهد شد.
🔹 حالا با گذشت 2 سال و نیم از
زمان، مجددا شاهد هستیم که شرکت پخش و پالایش نفت نسبت به افزایش مصرف بنزین هشدار داده است. طبق اعلام این نهاد رسمی، ممکن است تا سال آینده مصرف از تولید پیشی بگیرد و نیازمند واردات بنزین بشویم.
🔹 دولت برای اعمال هر سیاستی نیاز دارد تا اولا خودش هدف را بداند و در ثانی در تعاملی صادقانه با مردم، آنها را با آن هدف همراه کند. راهحلها را باید با اهداف سنجید. چنانچه دولت بخواهد تغییراتی در وضعیت مصرف بنزین با هدف افزایش عدالت یا با هدف افزایش درآمد دولت انجام دهد، طبیعتا راهحلهای دیگری برای آن قابل پیشنهاد است.
🔸 وقتی صحبت از کاهش مصرف بنزین پیش میآید، اولین سوال این است که این کاهش از چه محلی قابل تحقق است؟ بنابراین ابتدا باید دید بنزین در چه مصارفی استفاده میشود و کدام یک از این مصارف ظرفیت کاهش، صرفهجویی یا افزایش بهرهوری دارد؟
اگر بخواهیم مبتنی بر تجربیات گذشته و نیز تحلیل مصارف مختلف بنزین راهحلهای قابل تصور برای کنترل مصرف بنزین را مطرح کنیم، 5 دسته راه حل اصلی به نظر میآید که در ادامه به بررسی امکان تحقق هر کدام از این دسته راهحلها میپردازیم:
1️⃣ تغییر تکنولوژی وسایل نقلیه به سمت کممصرفی، چه از مسیر واردات چه تولید
2️⃣ نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی بنزینی
3️⃣ توسعه حمل و نقل عمومی غیربنزینی نظیر قطارها و اتوبوسهای شهری و بینشهری
4️⃣ توسعه سوخت جایگزین بنزین نظیر CNG و LPG
5️⃣ مبارزه با قاچاق و استفادههای خارج از عرف
🔹 با توجه به جمیع جهات، گزینه در دسترس دولت برای مدیریت مصرف بنزین، حذف تدریجی کارت جایگاهدار و کنترل مصرف از طریق دادههای کارت سوخت است. به عنوان ایده بلندمدتتر نیز توسعه پرشتاب حمل و نقل عمومی مبتنی بر قطار و اتوبوس درون شهری و حومهای با مشارکتجویی از کشورهای توانمند در این زمینه، به طور مشخص چین، توصیه میگردد. سایر راهحلها هر چند مفیدند و باید در دستور کار قرار داشته و تدریجا جلو بروند، اما منطقا به خاطر شرایط موجود اقتصادی در حال حاضر نمیتوان امید زیادی برای رفع جدی مسئله به آنها داشت.
🔻 توصیه میشود دولت به جای تکذیب هر نوع تغییر در قیمت و صورت مصرف بنزین، از جمله تکذیب حذف کارت جایگاهدار، شرایط را به مردم توضیح داده و از آنها بخواهد چنانچه کارت خود را مفقود کردهاند ظرف زمان مشخصی، مثلا دو ماه، درخواست بدهند و دولت نیز در زمان کوتاهی کارتهای جدید را صادر بکند. این یک نمونه برای توضیح یک رویکرد است. دولت باید بداند که حتی برای اجرای یک سیاست ساده نیز باید جزئیات بسیار مهمی را در نظر گرفت تا کمترین مشکل به وجود بیاید و مسئله ظرفیت تبدیل شدن به چالش را پیدا نکند.!
✅ کانالجامع خبری، تحلیلی، آموزشی سواد رسانهای