eitaa logo
قرارگاه رسانه ای استان تهران
792 دنبال‌کننده
27.3هزار عکس
12.5هزار ویدیو
193 فایل
افسران جنگ نرم گوش به فرمان سید علی ... رسانه و فضای مجازی تراز انقلاب اسلامی برای تحققش تلاش کنیم ، باید قوی شویم #جنگ_رسانه #جنگ_شناختی •┈┈••✾••┈┈• ارتباط با ادمین ، انتقادات و پیشنهادات و ارسال مطالب ارزشمند 👇👇 https://eitaa.com/M2711313
مشاهده در ایتا
دانلود
های جلوگیری از کودکان در فضای مجازی 🔻 دغدغه برخی از والدین پنهان کاری فرزندان در برخورد با فضای مجازی است. 🔹 ریشه اصلی این پنهان کاری عدم رابطه صمیمی و توام با اعتماد بین والدین و فرزندان است. 🔸 کودکان و نوجوانان به خودی خود صادق و راستگو هستند تا جایی که ما این صداقت را با عدم صمیمیت و زندگی خود از بین ببریم. فرض کنید بچه‌ای را یک بار به خاطر ارتباطات یا اشتباهاتش تنبیه کرده اید، دیگر این بچه اگر مشکلی برایش پیش بیاید ، جرآت بازگو کردن آن را به پدر و مادر نخواهد داشت. 🔸 بهتر است اگر مشکلی برای برای فرزندتان پیش می‌آید یا اشتباهی مرتکب می‌شود، با خوشرویی اشتباهش را به او بگویید و یا اینکه از او بخواهید با صداقت مشکلش را با شما در میان بگذارد ،بدون اینکه از سوی شما خطری تهدیدش کند، در غیر این صورت کودک پنهان کار خواهد شد و این پنهان کاری اگر در فضای مجازی رخ بدهد، قطعا آسیب های فراوانی خواهد داشت. ⚠️ بهتر است والدینی که متوجه اضطراب و تغییر رفتار فرزندشان می شوند، مثلا می‌بینند مدام سرش در گوشی است ، درسش اُفت کرده و ارتباطاتش در دنیای واقعی ضعیف شده، سریع دست به کار شوند و علت را ریشه یابی کنند اگر رابطه بینشان صمیمی است، با بچه صحبت کنند و از او بپرسند مشکل چیست ؟هرچقدر هم که بزرگ باشد با هم می‌توانند حلش کنند اما اگر این رابطه آنقدر عمیق و صمیمی نیست ، بهتر است غیرمستقیم بررسی کنند تا مشکل رفع شود حتی اگر لازم باشد فرزندشان را به تنهایی و با هماهنگی نزد یک روانشناس کودک بفرستند تا او با راه و روشی که در آن مهارت دارد، مشکل را رفع کند. 🔸 والدین اگر بتوانند رابطه توام با صمیمیت و اعتماد خود را با کودک و نوجوانشان همیشه حفظ کنند، بچه‌ها کمتر دست به پنهان کاری می‌زنند حتی اگر مشکلی هم برایشان پیش بیاید و اشتباهی هم مرتکب شوند، با خانواده در میان می‌گذارد. ⚠️ بچه‌ای که رابطه خوبی با پدر و مادرش ندارد، قطعا ارتباطات ناسالم و تهدیدآمیز در فضای مجازی را به آن‌ها گزارش نمی‌کند و همه اینها باعث می‌شود که به مرور مضطرب و استرسی شود و روی درس و زندگی اش اثر بگذارد یا حتی با یک بازی به کام مرگ برود. ✅ بنابراین رابطه صمیمی توام با اعتماد و رفاقت بین والدین و بچه ها حلال نود درصد مشکلات است.
16.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ اصول تربیت رسانه‌ای در خانواده اسلامی (اصل مسئولیت پذیری) 🎙 سید علیرضا آل‌داود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔻 استفاده از برای ✓ قسمت دوم: تطهیر چهره یهودیان صهیونیسم ⁉️ کمپانی یهودی دیزنی چرا موش را به عنوان نماد خود انتخاب کرده است ؟ ❓ موش نماد چیست؟ 🔸 تقریبا چهارصد سال پیش مسیحیان شدیدا نسبت به یهودیان تنفر داشتند و به آنان موش کثیف میگفتند چون معتقد بودند یهودیان حضرت مسیح ع را به صلیب کشیدند.( میدانیم که اینچنین نیست.) ❗️چرا موش کثیف؟ 🔹 یهودیان پیرو دین حضرت موسی ع هستند و به دلیل شباهتی که کلمه mouse موس ( یعنی موش) به اسم حضرت موسی ع دارد؛ لذا مسیحیان به یهودیان لقب موش کثیف را دادند. و میشه گفت تا قبل از طوفان الاقصی دیگه از اون تنفر خبری نبود. اما چگونه این تنفر از بین رفت ؟! 📛 قدرت رسانه! ⚠️ با مدیریت آقای که یک یهودی تبار است با خلق شخصیت و همچنین جری در کارتون تام و جری و... توانست ذهن مردم جهان را نسبت به یهودیان صهیونیسم تطهیر کند که دیگر به یهودیان حس تنفر نداشته باشند. ⚠️ در این کارتون ها، ❌موش (نماد یهودیان ) با هوش و درایت خود با اینکه کوچک است(نشان از جمعیت کم یهودیان) ولی همیشه غالب و پیروز است. ❌ دستکش های سفید میکی موس نشان از پاک دستی قوم یهود را دارد. و .. 💯 که نهایتا مظلومیت قوم یهود را نشان دهند. 🌐 رسانه ها از جمله فیلم ها، انیمیشن ها، بازی های رایانه ای و .. این قدرت را دارند که در بازه زمانی چند ساله افکار و عقاید و نحوه اندیشیدن و حتی احساسات کودکان را که از چه چیزی یا کسی خوششان بیاید و یا تنفر داشته باشند را کنترل کنند.
🔸 آموزش صحیح به کودکان ⚠️ به فرزندان خود تاکید کنید که هرگز آدرس، شماره تلفن و سایر اطلاعات شخصی نظیر نام و آدرس مدرسه و عکسای خصوصی خود را بر روی اینترنت اعلام نکنند. حتی دوستانشان. 🔹 استفاده از نرم افزار های امنیتی و محافظ: نرم افزار های مختلفی وجود دارند که با استفاده از آن ها می توانید دسترسی کودک به وب سایت های نا مناسب را محدود کنید. 🔹 کامپیوتر را به جای آن که در اتاق خواب کودکتان قرار دهید، در یکی از قسمت های اشتراکی خانه، مثل اتاق نشیمن بگذارید و ناظر استفاده کودک از آن در فضای مجازی باشید. همچنین از نظارت بر فعالیت کودک با دستگاه های هوشمند مثل تبلت و موبایل غافل نشوید. برای سیستم رمز بگذارید تا زمانی که شما سر کار و یا بیرون از منزل هستید کودک وقتش را با اینترنت هدر ندهد و معتادش نباشد. 🔹 اینترنت تصویری از دنیای واقعی است. بنابراین به فرزندان خود تفاوت بین درستی و نادرستی بر روی اینترنت را که همانند دنیای واقعی است، آموزش دهید. 🔹 نحوه احترام به سایر افراد در اینترنت را به فرزندان خود آموزش دهید. خصلت های پسندیده انسانی با نشستن پشت کامپیوتر تغییر نمی یابند. 🔹 به کودک آموزش دهید به حرف ها و عکس ها در فضای مجازی اعتماد نکند اما او را دروغگو بار نیاورید. 🔹نحوه رعایت حقوق دیگران در اینترنت را به فرزندان خود آموزش دهید. 🔹 کارتون، ویدیو ها و یا بازی هایی با هدف آموزش برایش انتخاب کنید. 🔹 الگوی مناسبی برای کودک خود باشید و استفاده از تلفن همراه را برای خودتان نیز محدود کنید. 🔹 بازی های سنتی و یا تلویزیون دیدن برای کودک خیلی بهتر می باشد. 🔹 با کودک خود مهربان باشید تا به شما اعتماد کند و اگر خدایی نکرده در فضای مجازی اشتباهی کرد و یا تهدیدی از شخصی صورت گرفت بدون ترس با شما مطرح کند. 🔹 برای کودک زیر 10 سال خود شبکه های اجتماعی نظیر اینستاگرام، تلگرام و... نصب نکنید. در عوض کار با نرم افزار های مختلف موبایل و کامپیوتر اعم از پاورپوینت و... را به او آموزش دهید. همچنین می توانید گشت و گذار صحیح در اینترنت را به او یاد بدهید. مفاهیم ساده ساخت پوشه یا همان Folder در کامپیوتر، پلی کردن موزیک، دانلود کردن عکس و فیلم، copy and paste و... را حتما در اولویت های آموزش خود قرار دهید.
🔻 استفاده از برای نوجوانان و جوانان این قسمت : ⚠️ در ترویج افکار و عقاید به عنوان ابزار بالقوه برای دشمن جهت و افراد جامعه به سمت اهداف خود، مورد استفاده قرار گرفته است. ⚠️ تکرار مکرر آهنگ‌ها با مفاهیم ▪️ضد انسانی ▪️ضد اخلاقی ▪️اعتیاد ▪️دزدی ▪️قتل ▪️و مسائل جنسی باعث تغییر تدریجی افکار جامعه می‌گردد. 🔻 درک مفاهیم موسیقی از طریق تمامی اصواتی را که از گوش دریافت می‌کند درک و بایگانی می‌کند اما برخی از این اصوات را غیر ضروری تشخیص می‌دهد و به عنوان شنیده‌ها به ما ارائه نمی‌کند. با علم به این قابلیت مغز رکیک‌ترین مفاهیم را به صورت مخفیانه در این نوع موسیقی‌ها تعبیه می‌کنند که آن متوجه شخصیت و خلقیات مستمعین خواهد بود. 🔹 پیام‌های آشکار و نهان در موسیقی با هدف مخاطب ▫️ یا آشکارا در متن گفته می‌شود ▫️یا به صورت صدای ضعیف شده و کوتاه در پس زمینه متن ضبط می‌شود که گوش قادر به شنیدن آن نیست ▫️ و یا در برگردان ریورس موسیقی پنهان است که تنها با نرم‌افزار قابل شنیدن است. ⚠️ جوانان ما تمایل بسیار زیادی به موسیقی دارند اگر همچنان مبحث موسیقی را در حاشیه بدانیم شکست خورده در حوزه موسیقی خواهیم بود. در حالی که موسیقی بیش از پیش مستمعین خود را به ویژه از بین جوانان دارد و فعالان این حوزه در غرب ساعت به ساعت در حال تولید موسیقی در جهت کنترل اذهان جوامع هستند. 🌸 امام خامنه‌ای: موسیقی را هدفدار جهت‌دار و معنادار اجرا و طراحی کنید و صیغه‌های لهو را از آن بزدایید.