فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سخنگوی قوهقضائیه: ادعاهایی که در خصوص پستفروشی در شهرداری تهران مطرح شده، پروندهای در دادسرای فرهنگ و رسانه تشکیل شده و در مرحلهٔ تحقیقات است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سخنگوی قوهقضائیه: مسائل مالی موسسه مصاف در حال بررسی است
🔹برای موسسهٔ مصاف پرونده تشکیل شد و پس از تحقیقات علیه رائفیپور کیفرخواست صادر شده است.
🔹در خصوص مسائل مالی این موسسه، موضوع در حال بررسی و تکمیل است که به محض تکمیلشدن اطلاعرسانی لازم انجام خواهد شد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آخرین وضعیت پرونده ترور شهید سلیمانی
🔹سخنگوی قوه قضائیه: در این پرونده حدود ۳ هزار و ۳۰۰ نفر از اقشار مختلف مردم شکایت داشتند.
7.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥مرا آنقدر بزرگ نکنید که تصور کنم کسی شده ام
رییس جمهور منتخب در دیدار با ستاد های مردمی:
🔸قدم اول وحدت است و قدم دوم بدنبال حق رفتن است و برای پیگیری نفس نباید تابع نفس و غرور خودمان شویم
🔸من از شما می خواهم که بپذیرید و مرا آنقدر بزرگ نکنید که تصور کنم کسی شده ام
🔸شما به من اعتماد کردید و بنده خودم را متعهد می دانم که پایبند حرف هایی باشم که زده ام
🔸گفتم که دعوا نخواهم کرد، دروغ نمی گویم و از محرومان حمایت می کنم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مستند | #باز_نشر
🔘مستند «رد پای دیجیتال»: بخش نهم
▫️سوء استفاده اخلاقی در فضای مجازی
▪️براساس اعلام مرجع ملی کنوانسیون حقوق کودک، انتشار تصاویر کودکان در فضای مجازی و سایتهای خبری علاوه بر نقض حریم خصوصی و حقوق آنها، کودکان را در معرض مخاطره و سوءاستفاده قرار میدهد و این اقدام ممنوع است. با ارسال تصاویر کودکان در شبکههای اجتماعی، در واقع شما به تمام کاربران اجازه میدهید به تصاویر کودک شما دسترسی داشته باشند.
▪️در میان این افراد ممکن است مبتلایان به اختلالات و ناهنجاریهای جنسی هم وجود داشته باشند که معمولا در میان صفحههای مجازی دنبال صفحههایی با محتوای عکس و فیلم کودکان میگردند.
📮
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 پزشکیان: انتخاب اعضای برای ما به معضلی تبدیل شده است/ نمیدانم باید چه کنم!
🔹شعار دادیم آدمهای برتر را انتخاب میکنیم و به همه میگوییم کمک کنید و همه هم آدمهای خودشان را معرفی میکنند.
🔹قدم اول این است که کابینهای روی کار بیاید که وفاق ملی داشته باشد. باید آن شعاری میدادیم که مملکت با یک گروه و جناح اداره نمیشود، خودمان به آن پایبند باشیم.
🔹باید کابینهای شکل بدهیم که خوبان و راستگویان در آن باشند که به طرف سیاستهایی که مقام معظم رهبری تعریف کرده، حرکت کنیم.
🔸استفاده از GPS گوشی هوش را کم میکند
🔹رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی: روزانه بیش از ۵۰ هزار فکر به ذهن ما خطور میکند که متاسفانه ۷۰ درصد آنها افکار منفی( خودبینی، ترس، استرس، اضطراب و... ) است.
🔹موقعیت یابی(GPS) در طول تکامل مغز انسان از گذشته به ما به ارث رسیده است، گفت: اما وقتی از GPS گوشی همراه استفاده میکنیم این توانایی در مغز ما تحلیل میرود.
🔹از اواسط قرن ۱۸ تقریبا ۱۳.۵ نمره ضریب هوشی بشر به دلیل واگذاری بخشی از فعالیتهای مغزی ما کم شده است
🔹۳۵ درصد افراد بالای ۸۵ سال در خطر ابتلای به آلزایمر قرار دارند.
🔹وزن مردان ۱۰ درصد بیشتر از وزن مغز زنان است، اما این به معنای باهوشتر بودن مردان نیست، برای مثال وزن مغز انیشتین ۱۲۳۰ گرم بوده که از وزن مغز یک انسان نرمال نیز کمتر است.
شمار شهدای غزه از ۳۹ هزار نفر گذشت
🔹وزارت بهداشت غزه اعلام کرد که تعداد شهدای غزه از هفتم اکتبر گذشته تاکنون به ۳۹ هزار و ۹۰ نفر و تعداد مجروحان هم به ۹۰ هزار و ۱۴۷ نفر رسیده است.
🔎فقدان رژیم مصرف و تاثیرات دهگانه رسانه بر مدیریت ذهن
💡برای اینکه از حضور روزانه ۴ تا ۶ ساعته نوجوانان و جوانان در فضای رسانه ای اعم از دیدن فیلم و سریال تا بازی های رایانه ای و چت کردن و حضور در شبکه های اجتماعی، ارزیابی دقیقی داشته باشیم و روش حل مساله و خط مشی گذاری درستی در سطح ۱.فرد و ۲.خانواده و ۳.جامعه، اتخاذ نمایبم، ده مورد از #ردپاهای_ذهنی_شناختی_رسانه در افراد را باهم مرور می کنیم.
۱.پایین آمدن سطح تمرکز و توجه ذهنی در اثر مصرف زیاد و متنوع رسانه و بنوعی #بیش_فعالی_ذهنی در برابر حوادث و رویدادها و مسائل زندگی است که بقولی کثرت دریافت اطلاعات رسانه ای، فقرتوجه و تمرکز بدنبال خواهد داشت.
۲.رو به افول نهادن قدرت تفکر و تحلیل و پردازش مسائل بدلیل انباشت بی رویه و بدون دروازبانی اطلاعات که همان عادت به #خام_خوری_اطلاعات می باشد که حاصلش نتیجه گیری های غلط با مقدمات هرجایی و همه جایی رسانه ای بدون دقت در منبع و فرهنگ و موقعیت خاص آن اطلاعات دریافتی است.
۳.خستگی و #فرسودگی_ذهنی و پایین آمدن تاب آوری مغز در برابر حوادث و رویدادهای روزمره که بنوعی ذهن عصبی و افسرده و عجول را منجر می شود که رفتارهای تکانشی خاصی هم بدنبال خواهد آورد.
۴.ساده سازی ذهن و پایین آمدن #ضریب_هوشی بدلیل مواجهه با رسانه بدون رژیم مصرف خاص که ندیدن ابعاد متعدد ماجرا در روش حل مساله یکی از نشانه های آن می باشد.
۵.شرطی شدن ذهن و عادت کردن به سرگرمی رسانه ای _اطلاعاتی و درنتیجه #ایستایی_رشد_و_بلوغ فکری و نداشتن ایده های کلان برای اتفاقات بزرگ زندگی همچون مساله انتخاب رشته و شریک زندگی و شغل و ...
۶.تنبلی ذهنی و #فقدان_خلاقیت و اعتیاد افراطی به محرک بیرونی جهت فعالیت و برنامه ریزی روزانه یا بلندمدت بدلیل عدم مدیریت مصرف رسانه ای
۷.تنزل ذوق معرفتی و درنتیجه افت شدید علمی_شناختی بدلیل خاصیت هیجان زای رسانه ای و فاصله گرفتن از کتاب و درس و #مطالعات_مکتوب
۸.آسیب دیدن هوش بصری بدلیل #انگاره_سازی_های_اجاره_ای و بدون مکث و تحلیل و همچنین انعکاس مستقیم تصاویر از طریق مانیتورها و سبقت گرفتن تخیلاتِ رسانه_ساخته بر تاملات_خودساخته در ذهن
۹.لاغرشدن #تفکرانتقادی و بنوعی ضعیف شدن ذهن انسان در برابر جهان هستی بدلیل عادی شدن مصرف بدون فیلتر رسانه ای و در نتیجه پیدایش اخلاق محافظه کار در زندگی
۱۰. #چالش_خودآگاهی و نداشتن فرصت یا حوصله یا دغدغه برای خلوت فکری و مراقبه و محاسبه شخصیتی بدلیل مصرف حجم بالای رسانه ای که استقلال ذهنی و شخصیتی انسان را نیز زیر سوال برده و به یک موجود وابسته و هراسان از تنهایی و معتاد به تایید و حضور دیگران تبدیل می کند.
🖌 علیرضامحمدلو پژوهشگر رسانه و علوم اجتماعی - عصر جدید رسانه