🔴نیویورک تایمز: اگر اسرائیل به اهداف حساس در ایران حمله کند، ایران صادرات نفت از خاورمیانه را قطع خواهد کرد.
5.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺اصابت موشکهای حزبالله به مجدالکروم در الجلیل
🔹موشکهای حزبالله لبنان به مجدالکروم در الجلیل در شمال فلسطین اشغالی اصابت کرد.
📌
🔺ضربات مرگبار حزبالله به ارتش اسرائیل
🔹حزبالله در بیانیه ای اعلام کرد که رزمندگان مقاومت اسلامی لبنان، تجمع نظامیان صهیونیست را در اطراف شهرک حولا موشکباران کردند.
🔹حزبالله همچنین از هدف قرار دادن آشیانه توپخانه ارتش رژیم صهیونیستی در «نافه زیف» با چندین موشک خبر داد.
🔹در عملیات دیگر حزبالله، تجمع نظامیان صهیونیست در سایت المناره با توپخانه هدف قرار گرفت.
13.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺حمله موشکی حزبالله به شرکت نظامی تاعس اسرائیل
🔹حزبالله لبنان تصاویری از هدف قرار دادن شرکت صنایع نظامی تاعس در شمال تلآویو منتشر کرد.
484.2K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺لحظه اصابت مستقيم موشک سنگين حزب الله به تجمع نيروهای رژيم صهيونيستی در شوميرا
🔺از ابتدای اکتبر تاکنون تعداد پروازهای ترابری نظامی مرتبط با انتقال تسلیحات و سامانههای پدافندی THAAD به اسرائیل به بیش از ۲۸ پرواز رسیده است.
6.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎦 حمله رژیم صهیونی به نبطیه و بمباران شهر درست در زمان گزارش حسینی بای خبرنگار رسانه ملی!
🔹شدت حملات به نبطیه بیشتر شده است.
💢آیا عربستان حریم هوایی و خاک خود را برای تعرض به خاک ایران در اختیار اسرائیل می گذارد؟
💢 آمریکا به عربستان پیام داده که در قبال حمله احتمالی ایران یا یمن به این کشور از عربستان محافظت می کند!
▪این پیام در حالی که روابط دیپلماتیک ایران و عربستان در منطقه طی سالهای اخیر برقرار بوده است ضمن ایجاد ایران هراسی می تواند یک پیام دیگر داشته باشد:
🔹️احتمالا از عربستان خواسته شده برای تعرض احتمالی رژیم صهیونیستی به ایران، حریم هوایی خود را در اختیار اشغالگران قرار دهد و ایران هم قبلا تاکید کرده که هر کشوری چنین اقدام خصمانه ای در همکاری با اسرائیل انجام دهد یک هدف مشروع برای دفاع ایران از امنیت هوایی خود است.