13.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
️ قرائت قرآن توسط رزمنده حزبالله پیش از حمله به حیفا
در این عملیات، پایگاه کرمل در حیفا با موشک نصر ۲ هدف حمله قرار گرفت.
🔺حزب الله: در چارچوب سلسله عملیات های خیبر، پایگاه هوایی رامات ديفيد مورد حمله موشکی قرار گرفت
📌
4.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺 راویان مقاومت؛ خبرنگارکُشی رژیم صهیونی در لبنان
🔹واکنش کاربران فضای مجازی به حمله رژیم صهیونی به محل اقامت خبرنگاران در لبنان و شهادت ۳ نفر از اهالی رسانه
📌
🔺شهید حیدری تصویری شکوهمند از پزشکان ایرانی را ترسیم کرد
🔹سرلشکر حسین سلامی فرمانده کل سپاه طی پیامی شهادت "دکتر علی حیدری"، در حمله جنایتکاران و تروریستی پهپادی رژیم سفاک صهیونی در لبنان را تسلیت گفت.
فرمانده کل سپاه پاسداران:
🔹این شهید عالیقدر و مجاهد با حضور میدانی در امدادرسانی به مجروحان، بیماران و نیازمندان منطقه تصویری شکوهمند و الهام بخش از شرافت حرفهای و همت و اراده پزشک ایرانی برای حضور در میدانهای مسئولیت و رسالت ورای میهن اسلامی و در اوج مخاطرات و خطرات ناشی از جنایات صهیونیستها ترسیم کرد.
📌
🔺موشکباران شهرک حتسور و مواضع نظامیان صهیونیست
🔹حزبالله در بیانیهای اعلام کرد که نظامیان صهیونیست را در شرق شهرک مرکبا دو بار دیگر با موشک هدف قرار داده است.
🔹در بیانیه دیگر حزبالله آمده است که رزمندگان مقاومت اسلامی، تجمع نظامیان صهیونیست را بین کفرکلا و المطله موشکباران کردهاند.
🔹حزبالله همچنین در بیانیه دیگری اعلام کرد که شهرک صهیونیستنشین حتسور را موشکباران کرده است.
📌
8.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺 بدون تعارف با زن تبریزی که سرویس میلیاردیاش را به جبهۀ مقاومت هدیه کرد
🔹ماجرای زن خانهداری که بیش از هزینۀ این سرویس به هموطنانش هم کمک کرده است.
4.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
راویان مقاومت
🔹واکنش کاربران فضای مجازی به حمله رژیم صهیونی به محل اقامت خبرنگاران در لبنان و شهادت ۳ نفر از اهالی رسانه
حمله حزبالله به پایگاه رامات دیوید با موشک خاص
🔹حزبالله در بیانیه شماره ۴۱ خود از صبح امروز اعلام کرد که رزمندگان مقاومت اسلامی، شهرک صهیونیست نشین کتسرین را موشکباران کردند.
🔹حزب الله همچنین در بیانیه ۴۲ اعلام کرد که رزمندگان مقاومت پایگاه هوایی رامات دیوید را با موشک منحصر به فرد هدف قرار دادند.
🔷