eitaa logo
خبرگزاری بسیج ساری
1.2هزار دنبال‌کننده
22.4هزار عکس
6.1هزار ویدیو
267 فایل
خبرگزاری بسیج نیوز ساری اخبار خدمات بسیج آخرین تحلیل‌های روز بسیج ، فرھنگی علمی پڑوھشی اردوھای جھادی،مناسبتھای ملی مذھبی شھر ارسال گزارش از شما انتشارازما @newsman24 https://eitaa.com/basijsari&lt; @basijsari SARI @basijsari<<👈 👈📡اخبار جامع و فوری‌
مشاهده در ایتا
دانلود
5.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تاریخ نشان داد ظلم و فساد جایگاهی ندارد و آنچه امنیت داشته و جاودانگی و اقتدار دارد مکتب انسانیت و پایبندی و عمل به ارزشهای الهی است. باید مکتب حاج قاسم سلیمانی و سید حسن نصرالله را بیاموزیم تا آرمان‌های انقلابمان را زنده نگه داریم.
4.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سید حسن نصرالله، شخصیتی بزرگ در جهان بودند و اجتماع امشب ما در مرکز مازندران برای اعلام زنده بودن جبهه مقاومت و مکتب ایشان است.
11.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حرف اصلی حضورم در مراسم شام غریبان رهبران شهید مقاومت اسلامی بیان "فنصلی فی القدس انشاالله" است. توزیع پرچم فلسطین در بین مردم مرکز مازندران در مصلی ساری یعنی ادامه حیات مقاومت و مکتب حزب الله.
2.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حضور بانوان ساری در آیین شام غریبان رهبران شهید جبهه مقاومت یعنی زنده نگهداری یاد مقاومت و مکتب نصرالله در دلهای آزادیخواه.
44.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نقش حزب الله لبنان در جبهه مقاومت اسلامی بواسطه نزدیکی و هم مرزی با فلسطین مظلوم و مقابله با رژیم صهیونیستی از ویژگی و اهمیت بالایی برخوردار است. درایت و حضور شهید سید حسن نصرالله در سازماندهی و تقویت حزب الله برای اجرای عملیات مختلف علیه صهیونیست جنایتکار بیانگر نقش ارزنده وی می باشد. سید حسن نصرالله افتخار، شیعه، اعراب و مسلمانان و از جمله شیر مردان و مجاهدان فی سبیل الله است که بزرگترین ضربات را بر پیکر رژیم فاسد و خبیث وارد کرد. به همین خاطر دشمن از سید حسن نصرالله کینه گرفت و همواره به دنبال ترور و از بین بردن این شخصیت بزرگ ملت‌ مظلوم اسلام و ازادیخواهان جهان بود. مزد انسانهای مجاهد در راه خدا شهادت است شهید نصرالله به این فیض نائل گردید. گرچه خلا وجودی شهدای مقاومت اسلامی مانند؛ حاج قاسم سلیمانی، سید حسن نصرالله، صفی الدین و ... برای مومنین و مظلومان عالم سخت و دردناک است، اما مطمئنا خون پاکشان نوید ریشه دوانیدن جبهه مقاومت برای برچیدن ظلم و فساد به ویژه صهیونیست و استکبار دارد و قطعا پيروزي از آن مومنین، مسلمانان و مظلومان است.
10.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سید حسن نصرالله افتخار ملت اسلام و آزادیخواهان جهان است.
2.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اقامه نماز لیله الدفن رهبران شهید جبهه مقاومت اسلامی(سید حسن نصرالله و سیدهاشم صفی الدین) در شب پنجم اسفند 403 در مصلی ساری
37.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قرائت میثاق نامه در ادامه راه مقاومت، تبعیت از ولایت، جانثاری رهبر، ایستادگی در برابر ظلم و آماده سازی بستر ظهور توسط ملت مومن و خدا جوی ساری مرکز دیار علویان انجام شد.
41.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 شناسنامه لشکر۲۵ کربلا 📌 مراسم گرامیداشت شهدای یادمان هفت تپه و اختتامیه اردوهاي راهیان نور 🎞 کاري از قرارگاه رسانه اي شهید کابلی مازندران @Mazandbasij
سلام بر شهیدان ورهروان شهیدان. سلام بر سید مقاومت وحزب الله لبنان. سلام بر یاران وانصارولایت وامامت . عزیز، ای سید وسالارشهیدان جبهه مقاومت اسلامی، راهت راتااخرین نفس درزیرپرچم انقلاب اسلامی ودرصف یاران امام خامنه ای عزیز ادامه خواهد داد. الله وفتح القریب. (انصار الولایه).
‌ ♨️ شهادت یکی از نیروهای فراجا در خاش 🔹اولین تصویر از شهید محمدرضا سندی که شامگاه دیروز در شهرستان خاش، به طور ناجوانمردانه ترور و به درجه رفیع شهادت نائل شد، منتشر شد. 🔹تلاش برای شناسایی و دستگیری عامل یا عاملین این حادثه در دست اقدام بوده و اخبار تکمیلی متعاقباً اعلام خواهد شد. شادی روح این شهید بزرگوار صلوات میفرستیم. اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم