eitaa logo
خبرگزاری بسیج ساری
1.2هزار دنبال‌کننده
22.2هزار عکس
6هزار ویدیو
266 فایل
خبرگزاری بسیج نیوز ساری اخبار خدمات بسیج آخرین تحلیل‌های روز بسیج ، فرھنگی علمی پڑوھشی اردوھای جھادی،مناسبتھای ملی مذھبی شھر ارسال گزارش از شما انتشارازما @newsman24 https://eitaa.com/basijsari&lt; @basijsari SARI @basijsari<<👈 👈📡اخبار جامع و فوری‌
مشاهده در ایتا
دانلود
2.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. محمدباقر نوبخت: با مردم گرسنه نمی‌توانیم با دنیا مقابله کنیم! اصلاحات به معنای واقعی کلمه سرمایه معنوی و رسانه ای برای ضد انقلاب است گویا تیم فوتبالی که نتوانسته جوانگرایی کند و حالا ناچارست از قدیمی ترهای شکست خورده در صندوق انتخابات مجلس برای تحریف افکار عمومی استفاده کند. به ژست و ادای نوبخت نگاه کنید: چنان دست و بالش را موقرانه با جملاتش هماهنگ میکند انگارکه همین حالا از سر سفره فقرا و مردم گرسنه ایران برخاسته و آمده که افاضاتش را به عنوان یک راهبرد بیان کند. این جماعت همیشه متکلم وحده بوده اند و هیچوقت هم پاسخگو نبوده اند که : جمهوری اسلامی کجا و کی با دنیا مقابله کرده ؟! آیا منظور شما از مردم گرسنه، واقعا مردم ایران هستند یا برای خوشایند رسانه های غربی اینچنین ژست ژان وال ژان به خود گرفته اید ؟! امثال نوبخت در سرزمین ما کم نیستند. تا زمانیکه پست و منصبی دارند، شرایط خوب ست و مردم سیر هستند اما به محض اینکه مردم کنارشان میگذارند، آنهه را گرسنه میبینند و نظام را عامل بدبختی مردم ! نفاقِ پنهان در وفاق به مراتب خطرناک تر از دشمنی آشکار است چراکه : منافقین از کفار بدترند!
حملات موشکی انصار الله یمن به سرزمین های اشغالی آژیرهای هشدار در تل آویو و اطراف آن پس از شلیک موشک از یمن به صدا در آمد.
🚀«سجیل» ایرانی‌ها چه قابلیت‌هایی دارد؟ 🚀سجیل اولین موشک دوربرد سوخت جامد ایران است که با بهره گیری از موتوری دو مرحله‌ای، قادر به انهدام اهداف در برد ۲۰۰۰ کیلومتری است. 🚀 این موشک یک موشک ضد هواپیمای بسیار قوی است. کلاهک این موشک ۵۴ کیلوگرم و همانند نمونه زمین به هوای هاوک است. طبق استاندارد‌های موشک‌های میانبرد این مقدار مواد منفجره برای یک موشک میانبرد هواپایه زیاد است. 🚀موشک سجیل با وزن بیش از ۲۳ تن، دارای موتور دو مرحله‌ای سوخت جامد است که شتاب آن تا ۴۳۰۰ متر در ثانیه می‌رسد و می‌تواند اهداف تعیین شده را با دقت بسیار بالایی منهدم کند. @basijnewsir
8.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
عملیات روانی یا جنگ واقعی؟! 🍃🌹🍃 آیا آمریکا می‌تواند به ایران حمله کند؟
5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سیلی از آنجایی خورد که فکرش را نمی‌کرد! داستان تکان‌دهندۀ طلافروش یزدی در برنامۀ محفل شبکه سه که کم‌فروشی می‌کرد.
حجت الاسلام حیدری جناسمی: ۱۸۷ هزار زائر و مسافر نوروزی از امامزادگان مازندران بازدید کردند مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران با بیان اینکه از ۲۹ اسفند ۱۴۰۳ تا چهارم فروردین ۱۴۰۴ حدود ۱۸۷ هزار مسافر نوروزی از آستان مقدس امامزادگان و بقاع متبرکه مازندران بازدید کردند، گفت: در این ایام حدود پنج هزار نفر در سوئیت‌ها و زائرسرا‌های بقاع متبرکه استان اسکان داشتند.
افتتاح بازارچه دائمی صنایع دستی در شهرستان سوادکوه بازارچه دائمی صنایع دستی شهرستان سوادکوه امروز (دوشنبه) با حضور مسئولان استانی و شهرستانی در دوراهی آزادمهر جنب پلیس راه افتتاح شد.
سرود «مرو حیدر» همزمان با شهادت امام علی (ع)، سرود «مرو حیدر» کاری از گروه سرود «منتظران مهدی» با همکاری واحد موسیقی حوزه هنری انقلاب اسلامی استان مازندران تهیه و از شبکه تبرستان پخش شد.
اعتراف دیرهنگام معارض سوری به مردانگی و درستکاری شهید سلیمانی معارض مشهور سوری، "سفوک الشیخ"، که سال‌ها پیش در توییتی جنجالی ادعا کرده بود خانواده‌اش در بمبارانی به دستور شهید سلیمانی کشته شده و سوختن مادرش را با چشم دیده است، اخیراً در اظهاراتی جدید اعتراف کرد که توییت قبلی‌اش دروغ بوده و مادرش اکنون در اروپا زندگی می‌کند.
8.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 اعلام آمادگی عراقی‌ها برای مشارکت در روز جهانی قدس «بر عهد خود پایبندیم» 🔹 این شعار امسال عراقی‌ها برای مشارکت در مراسم روز جهانی قدس و گرامیداشت یاد شهید مقاومت سید حسن نصرالله است. @Mazandbasij
حضور حضرت آیت الله محمدی لائینی نماینده محترم مقام معظم رهبری در مازندران در مسجد صاحب الزمان (عج) کوی کارمندان و دیدار با امام محله اسلامی میانرود حضرت حجت‌الاسلام نادربیگی دوشنبه ۴ فروردین ۱۴۰۴ مسجد صاحب الزمان عج خبرگزاری بسیج نیوز ساری اخبار خدمات بسیج آخرین تحلیل‌های روز بسیج ، فرھنگی علمی پڑوھشی اردوھای جھادی،مناسبتھای ملی مذھبی شھر ارسال گزارش از شما انتشارازما @newsman24 https://eitaa.com/basijsari< BASIJ NEiWS SARI @basijsari<<👈 👈📡اخبار جامع و فوری‌