eitaa logo
خبرگزاری بسیج ساری
1.2هزار دنبال‌کننده
22.3هزار عکس
6.1هزار ویدیو
267 فایل
خبرگزاری بسیج نیوز ساری اخبار خدمات بسیج آخرین تحلیل‌های روز بسیج ، فرھنگی علمی پڑوھشی اردوھای جھادی،مناسبتھای ملی مذھبی شھر ارسال گزارش از شما انتشارازما @newsman24 https://eitaa.com/basijsari&lt; @basijsari SARI @basijsari<<👈 👈📡اخبار جامع و فوری‌
مشاهده در ایتا
دانلود
بیانیه پایگاه مقاومت بسیج اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان مازندران – نوشهر در محکومیت جنایت تروریستی رژیم صهیونیستی و ادای احترام به شهدای مظلوم وطن بسم رب الشهداء و الصدیقین شهادت مظلومانه و جان‌سوز جمعی از فرماندهان غیور ارتش و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ، دانشمندان هسته‌ای و شماری از مردم بی‌گناه کشورمان در پی حمله وحشیانه و ناجوانمردانه رژیم کودک‌کش صهیونیستی، قلوب ملت بزرگ ایران اسلامی را داغدار کرد و بار دیگر ماهیت پلید و ضدانسانی این رژیم جعلی و تروریستی را آشکار ساخت. پایگاه مقاومت بسیج اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان مازندران – نوشهر ضمن تسلیت این فاجعه جان‌گداز به محضر رهبر معظم انقلاب اسلامی (مد ظله‌العالی)، خانواده‌های معظم شهدا، نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران و آحاد ملت شریف ایران، با صدای رسا اعلام می‌دارد: ما بسیجیان این مجموعه، همچون همیشه، آماده‌ایم با تبعیت محض از ولایت فقیه، در کنار دیگر نیروهای مومن و انقلابی، برای صیانت از امنیت و عزت ملت ایران و دفاع از آرمان‌های والای انقلاب اسلامی، تا پای جان ایستادگی کنیم. همچنین تأکید می‌نماییم که این اقدام تروریستی و جنایت‌بار بدون پاسخ نخواهد ماند و انتقام سخت، وعده‌ای قطعی و الهی است که به زودی دل‌های داغدار ملت ایران را التیام خواهد بخشید و دشمنان را پشیمان و رسوا خواهد ساخت. از خداوند متعال، برای شهدای گرانقدر این حادثه، علوّ درجات و برای بازماندگان صبر و پاداش عظیم مسئلت می‌نماییم. پایگاه مقاومت بسیج اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان مازندران – نوشهر
9.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺نیکزاد: مجلس از انتقام قاطعانه حمایت می‌کند نائب رئیس مجلس: 🔹 رژیم بی‌هویت صهیونیستی تاکنون در میدان رزم با جمهوری اسلامی ایران مواجه نشده و اقداماتی از جنس نبرد مردانه انجام نداده است. 🔹 ملت بزرگ ایران، همان‌گونه که در گذشته نشان داده، هنگامی که تصمیم به پاسخ می‌گیرد، به‌صراحت اعلام می‌کند که چه نقطه‌ای را هدف قرار خواهد داد و فرصت تخلیه برای افراد غیرنظامی فراهم می‌سازد.در مقابل، دشمن با حمله به چند آپارتمان، نه‌تنها اقدامی شجاعانه نکرد، بلکه مرتکب جنایتی ناجوانمردانه شد. 🔹 ما به‌عنوان مسلمانان و انسان‌هایی دارای شرافت، حمله به مناطق مسکونی را به‌شدت محکوم می‌کنیم و باور داریم که چنین اقدامی خلاف اصول انسانی و اسلامی است، حتی اگر به‌بهانه حضور فرماندهان یا دانشمندان انجام شود.
🔺تماس وزیر خارجه عربستان با «عراقچی» 🔹بر اساس بیانیه وزارت خارجه عربستان وزیر خارجه آن کشور در گفت‌وگوی تلفنی با همتای ایرانی خود تجاوز رژیم صهیونیستی به ایران را محکوم کرده است.
🔺افزایش شمار شهدا در تبریز به ۴ نفر/ شهادت امدادگر هلال‌احمر 🔹مدیرکل مدیریت بحران استانداری آذربایجان‌شرقی از شهادت یک امدادگر هلال‌احمر در تبریز خبرداد و گفت: این امدادگر هلال احمر حین خدمت رسانی به مجروحان حمله رژیم صهیونیستی به تبریز به شهادت رسید.
13.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺اهتزار پرچم سرخ یالثارات الحسین بر فراز گنبد آستان مقدس مسجد جمکران
🔺همسر و پسر محمدمهدی طهرانچی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و دانشمند برجسته هسته‌ای کشور در کنار این شهید به شهادت رسیدند.
🚨 منابع عبری: تخمین زده میشود که بیش از 800 موشک کروز و پهپاد در حال حرکت به سمت اسرائیل است. 🔴به پویش بپیوندید👇
11.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺مومنی: انتقام سختی در انتظار صهیونیست‌ها است وزیر کشور: 🔹 شهادت جمعی از شهروندان، از جمله کودکان، فرماندهان و دانشمندان هسته‌ای را به ملت شریف ایران تسلیت عرض می‌کنیم. این جنایت بزدلانه و ضدانسانی را به‌شدت محکوم کرده و بدون تردید، انتقام سختی در انتظار عاملان آن خواهد بود. 🔹 در دقایق اولیه حادثه، دستورات لازم صادر شد و استانداران سراسر کشور در محل کار خود حاضر شدند. جلسات کمیسیون‌های مرتبط و شوراهای تأمین استان‌ها برگزار گردید. 🔹 فرآیند اطلاع‌رسانی به‌صورت کامل و منظم در جریان است. ستاد مدیریت بحران با حضور نیروهای امدادی، اورژانس، آتش‌نشانی، نیروی انتظامی و هلال احمر به‌طور مستمر فعال است و اقدامات مورد نیاز در حال انجام است. 🔹 به مردم شریف کشورمان اطمینان می‌دهیم که همه ارکان دولت و نظام با تمام توان در حال خدمت‌رسانی و مقابله با شرایط هستند. اداره کشور قائم به شخص نیست، همان‌گونه که در بیش از چهار دهه انقلاب اسلامی ثابت شده است.
6.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺وزیر کشور: خدمات‌رسانی به صورت عادی درجریان است/ مردم خیالشان راحت باشد. 📌
‌ ♨️ جشن ۱۰ کیلومتری غدیر با برنامه‌ریزی جدید برپا می‌شود 🔹 معاون فرهنگی و اجتماعی شهردار تهران در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم درباره برگزاری جشن ۱۰ کیلومتری عید غدیر در روز شنبه ۲۴ خرداد، اظهار کرد جشن غدیر در موعد خود برپا خواهد شد اما برنامه‌ریزی‌های جدیدی برای آن مد نظر داریم. 🔹 وی با بیان اینکه مدت زمان برگزاری مراسم کاهش خواهیم یافت، ادامه داد: تا ظهر امروز تصمیمات نهایی اخذ و با صدور اطلاعیه‌ای ان را اعلام خواهیم کرد. ـــــــــــــــــــــــ
🔺بیانیه سازمان بسیج مستضعفین در محکومیت جنایت ناجوانمردانه رژیم کودک‌کش صهیونیستی 🔹رژیم کودک کش صهیونیسم، در اوج استیصال خود، دستان خون‌آلود و ناپاکش را به خون پاک فرزندان ملت ایران آغشته ساخت؛ این جنایت خبیثانه که با حمله مستقیم به مناطق مسکونی، خانواده‌ها، زنان و کودکان بی‌گناه انجام شد و منجر به شهادت جمعی از هموطنان عزیز، دانشمندان و فرماندهان شجاع و دلیر گردید، بار دیگر چهره ضد بشری خود را آشکار ساخت. 🔹رژیم صهیونیستی و حامیان آمریکایی و غربی‌اش بدانند: این جنایات، نه تنها از حافظه تاریخی مردم ایران زدوده نخواهد شد، بلکه موجی جدید از خشم و انتقام را رقم خواهد زد. 🔹دشمن نادان گمان نکند که با این گونه جنایات قادر است زره ای خلل در اراده مردم بصیر کشور عزیزمان ایجاد کند، چرا که هر قطره خون این شهیدان، هزاران جوان مؤمن، مجاهد، شجاع و آماده برای دفاع از این مرز و بوم خواهد رویاند و آتشی خواهد شد بر دامان طراحان و مجریان این جنایات. 🔹دوران «بزن و در رو» به سر آمده است. دوران پاسخ‌های دردناک و پشیمان‌کننده آغاز شده است و خون شهدای عزیز ما بذر انتقامی سخت، دقیق و بازدارنده خواهد بود. این اقدام مزبوحانه که با حمایت کامل آمریکای خبیث و با استفاده از سلاح ها و تجهیزات آمریکایی انجام شد تاکید دیگری بر اهمیت هسته ای و قدرت موشکی و نیز ضرورت، حفظ و ارتقاء روز افزون قدرت دفاعی برای ملت ایران اسلامی است. 🔹مردم مقاوم و بصیر و همچنین آحاد بسیجیان در سراسر کشور عزیزمان، با الهام از آموزه‌های اسلام ناب محمدی (ص)، مکتب امام خمینی (ره) همچنان با استواری هر چه بیشتر مسیر عزت و افتخار خود را طی نموده و به زودی انتقام سخت از دشمنان خواهد گرفت.