فرمانده سپاه مرکز مازندران:
موفقیت نظام اسلامی با همت مجامع بسیج/ بسیج هم ابتکار و هم افتخار انقلاب اسلامی است
فرمانده سپاه مرکز مازندران در اجلاسیه مجمع بسیجیان شهرستان ساری در خصوص احصاء مشکلات و بررسی چالش ها با بهرمندی از کلام حضرت امام خامنه ای گفت: هر جا با نام جهادی و بسیجی وارد شدیم بخواست خدا نتیجه مثبتی حاصل شد که هم ابتکار و هم افتخار نطام اسلامی است.
سرهنگ پاسدار شریفی ولایتمداری را شاخصه مهم مومنین یاد کرد و افزود: ولایتمداری یعنی مشخص شدن راه، روش و معیار توسط ولی فقیه و ورود آحاد ملت و بسیج در میدان عمل.
وی بسیج را پشتوانه ای قوی برای سپاه و نظام اسلامی خواند و افزود: بسیج با هم افزایی و همپوشامی عملکرد خوبی را در همه عرصه انقلاب و جامعه به نمایش گذاشت.
فرمانده سپاه شهرستان ساری قدرت مردمی بسیج در گروههای جهادی را عامل بروز عملیات و نمایان سازی پروژه ها و سازه هایی دانست که در مقیاس محاسبات فنی و مالی قابل باور نبوده است.
سرهنگ شریفی حفظ مبانی و آرمان انقلاب اسلامی را وظیفه ذاتی بسیج و نیروهای انقلابی و مومن بر شمرد و افزود: انقلاب با سرعت در حال حرکت است لذا وظیفه ما انسجام، مجاهدت بیش از پیش، حفظ همپوشانی و هم افزایی ها در مسیر پر افتخار، روشن و امید آفرین نظام اسلامی است.
12.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حوزہ بسیج امام حسین ع
سپاہ ناحیہ مقاومت
ساری
#گزارش کوتاهی از فعالیت های
گشت رضویون بسیج
مسجد حضرت موسی بن جعفر(ع) خیابان فلسطین شهرستان ساری
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
دیروز پدرها همه رفتند به میدان
امروز پسر ها همه در خط شهیدان...
✨✨✨✨✨✨✨
/مسجد خیابان فلسطین ساری/
#خبرگزاری_بسیج ساری
، برای انعکاس اخبار خدمات بسیج و ارائه آخرین تحلیلها و اخبارروز، بسیج ،دربخش فرھنگی علمی پڑوھشی مذھبی اردوھا گروھ ھای جھادی ھنری سمینارھا جشنھا برنامہ ھای ملی مذھبی در مناسبتھای سطح شھرساری می باشد۔
@basijsari