21.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فیلم/مراسم۲۸صفردرباشگاه کشتی شهید منتظری ساری.بسیج ورزشکاران
https://eitaa.com/basijsari
30.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 در آستانه برگزاری دومین کنگره ملی شهدای سرافراز استان مازندران
❇️ روضه ی خانگی بمناسبت دهه آخر ماه صفر و شهادت آقا علی ابن موسی الرضا علیه السلام ، منزل طلبه بزرگوار شهید علی شاکری در روستای سیدآباد ساری برگزار شد.
▫️ سه شنبه ۱۳ شهریور ۱۴۰۳
▫️منزل طلبه شهید علی شاکری
https://eitaa.com/basijsari
✅السلام علیک یاعلی ابن موسی الرضا(ع)
غریب است و غمش مفهوم دارد
نشان از مادری مظلوم دارد
رضا عطر حضورش در خراسان
صفای چهارده معصوم دارد
ایستگاه صلواتی به مناسبت شهادت حضرت ثامن الحجج علی ابن موسی الرضا(ع) #پایگاه_امام_حسین_کوی_امام_رضا
#هیئت_نوجوانان_امام_زمان_عج_ساری
#هیئتامامزمانساریکویامامرضا
#کویامامرضا
#امامرضا
#ضامنآهو
#شهادت
#محرموصفر
▫️حضرت امام رضا علیهالسلام میفرمایند :
هر كه غم و نگرانى مؤمنى را بزدايد؛ خداوند در روز قيامت گرهء غم از دل او بگشايد.
📚الکافی، ج۲۰،ص ۲۰۰.
🏴 اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى عَلِیِّ بْنِ مُوسَى الرِّضَا الْمُرْتَضَى الْإِمَامِ التَّقِیِّ النَّقِیِ وَ حُجَّتِکَ عَلَى مَنْ فَوْقَ الْأَرْضِ وَ مَنْ تَحْتَ الثَّرَى الصِّدِّیقِ الشَّهِیدِ صَلاَةً کَثِیرَةً تَامَّةً زَاکِیَةً مُتَوَاصِلَةً مُتَوَاتِرَةً مُتَرَادِفَةً کَأَفْضَلِ مَا صَلَّیْتَ عَلَى أَحَدٍ مِنْ أَوْلِیَائِکَ
◾️شهادت امام رئوف، شمس الشموس، غریب الغربا، معین الضعفاء و الفقرا حضرت امام رضا علیه السلام تسلیت باد.
.
از بنزین تا نان / گرانیهای بی امان
گرانیهای جمعه ای!
داستان زخم بر ملت داستان قتل مستضعف توسط قدرت است
هرچه ناله کنی، پای بکوبی و فریاد وا مسلمانا سر دهی آنکه قدرت دارد هرچه می خواهد خواهد کرد.
صبح جمعه ای بنزین گرون شد، دولت وقت( دولت تدبیر) بالاخره با لگد مردم بیدار شد و پریشان و با پوزخند بر فهم ملت گفت؛" من هم تازه متوجه شدم"!
دولت ۱۱ و ۱۲ رفت، دولت دلسوز ملت و ارزشها آمد، دولتی که رهبری معظم به دلایلی بعد از شهادتش درموردش گفت؛ دلم برای رئیسی سوخت، دولتی که با همه ناجوانمردیهایِ پیرامون، فقط همّ خود را در جهت خدمت به مستضعفین و البته همه جامعه معطوف داشت، کار کرد و کار و کار.
اقدامات مهم در ایجاد زیر ساخت مناسب برای تحول اقتصادی، معیشت و بازگشائی سفره مردم و باز گشت امید به زندگی غاطبه جامعه به ویژه مستضعفین در مراحل پایانی و نتیجه بخشی بود که .... به هر حال شهیدش...، ببخشید، شهید شد!
و مقام عظمای ولایت با علم الهی بر وقایع اتفاقیه، به درستی حرف دلمان را همنوا با ما اشاره کردند؛" که دلم برای رئیسی سوخت".
آری تاریخ نشان داد دولتهایی که مردمی و صدیق هستند عمری ندارند، این یعنی سیاستهای حاکم یا حکم و قضای الهی مانع از عزت بخشی به ملت یا مستضعفین بوده و هست.
اصلاً و انگار مقدر است مستضعفین و مومنین باید در تنگنا و سختی در همه احوال آزموده شوند!
به هر حال، دولت دلسوز و مردمی سوخت تا مستضعفین بسوزند.
دولتی در دور چهاردهم روی کار آمد که بر خلاف برخی گفتمان باصطلاح امید بخش و تقریباً قائلیت شعاری به آرمانها و تبعیت کلامی از رهبری! ( منحصر به دوره رای آوری انتخاباتی ، تنفیذ، تحلیف و کسب رای کابینه اش) راهی را در پیش گرفت که ذات جناحی و حزبی اش( اصلاحات، کارگزاران و کدخداپرستان) ترسیم کردند!
آقایان نظارت و قانونگزاری که باصطلاح نمایندگان ما در مجلس هم هستند با دهن کجی به غاطبه متوکلان خود، از روی قدرت با عوام فریبی و بهانه عمل به منویات رهبر معظم انقلاب مبتنی بر همکاری و کمک به دولت پزشکیان آنی را کردند که سیاست معامله گرانه ضد ارزشی در سر داشتند!
و تازه صدای مظلوم نمایی و عقلایی شمردن اقداماتشان را ( نمایندگان مردم و راس مجلسیان)تازیانه ای بر فهم ملت کردند تا اندک صدای حق را خاموش و نادیانش را منزوی یا نابود کنند!
علی ای حال، در گذر این تاریخ آنچه جالب است اینکه هرچند بنزین و گرانی اش در صبح جمعه ای به اطلاع رئیس قوه مجریه باصطلاح تدبیر و امید رسید!
اما گرانی نان،
این قوت لایموت، در دولت مشابه همان دولت،
یک نصفه تفاوتی داشت و اینبار ظهر جمعه اتفاق افتاد!
ظهر جمعه نهم شهریور ۴۰۳ هم در تاریخ ماندگار شد.
https://eitaa.com/basijsari