eitaa logo
خبرگزاری بسیج ساری
1.2هزار دنبال‌کننده
22.3هزار عکس
6.1هزار ویدیو
267 فایل
خبرگزاری بسیج نیوز ساری اخبار خدمات بسیج آخرین تحلیل‌های روز بسیج ، فرھنگی علمی پڑوھشی اردوھای جھادی،مناسبتھای ملی مذھبی شھر ارسال گزارش از شما انتشارازما @newsman24 https://eitaa.com/basijsari&lt; @basijsari SARI @basijsari<<👈 👈📡اخبار جامع و فوری‌
مشاهده در ایتا
دانلود
1.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺 اصابت موشک‌های حزب‌الله به الجلیل علیا 🔹آتش‌سوزی در الجلیل علیا پس از چندین اصابت مستقیم موشک‌های حزب‌الله رخ داد.
4.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺️ در چند ساعت گذشته رژیم صهیونی ۵ بار به شرق لبنان حمله کرده است 🔹خبرنگار صداو سیما مستقر در شرق لبنان درباره جزئیات حملات رژیم اشغالگر توضیح می‌دهد.
🔺گمانه‌زنی‌های خبرنگار حوزه نظامی: بر اساس دیتای اولیه هیچ هواپیمایی وارد حریم ایران نشده 🔹️حمله توسط موشک‌های دورایستا انجام شده است 🔹صادق علیزاده در شبکه اجتماعی خود نوشت: حمله احتمالا توسط شلیک‌های دورایستای بالستیک و کروز انجام شده است.
🔺️جزئیات تکمیلی حمله اشرار به گشت پلیس 🔹ساعاتی قبل و در پیِ تماس‌های تلفنیِ مردمی با مرکز فوریت‌های ۱۱۰، دو واحد گشت انتظامی برای ارائه خدمت به شهروندان در محل‌هایِ مورد نظر حاضر که در مسیر برگشت به پاسگاه انتظامی، در کمین جنایتکارانِ تروریست قرارگرفته و طیِ این درگیری تعدادی از کارکنان انتظامی و سربازان وظیفه پاسگاه انتظامی گوهرکوه شهرستان تفتان را به شهادت رساندند. 📌
موشک‌باران مقر اصلی اطلاعاتی رژیم صهیونیستی در شمال«اسرائیل» فوری۔👇 🔺حزب‌الله لبنان پایگاه «میشار» را در شهر اشغالی صفد که اصلی‌ترین مقر اطلاعاتی رژیم صهیونیستی در شمال سرزمین‌های اشغالی است، موشک‌باران کرد.
🔺رسانه عبری از وقوع یک رویداد امنیتی سخت در مرز جنوب لبنان خبر ميدهند.
1.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺️یک سال تمام است که آژیرها در سراسر اراضی تحت اشغال اسرائیل متوقف نمی‌شوند و گنبد آهنین به صورت شبانه روزی فعالیت می کند. ‌‌‌ اسرائیلی ھا یواش یواش اقتصاد شما صفر درامدگردشگر صفر امنیت صفر سکتہ مغزی قلبی 20 اگر نتانیاھوبخواد ادامہ بدہ 👇👇👇👇👇👈یہ۔پیشنھاد زیرزمین مدرسہ بیمارستان و پارک و تفریگاہ و دریاچہ مصنوعی بزنید باایران سرشاخ بشید
🔺اتحادیۀ اروپا: حملۀ اسرائیل به ایران در بحبوحۀ تنش‌های منطقه‌ای شدید و فزاینده انجام شد 🔹چرخۀ خطرناک حملات تهدیدی برای گسترش درگیری‌ها در منطقه است. به حق اسرائیل در دفاع از خود تاکید داریم اما همۀ طرف‌ها را به حداکثر میزان خویشتن‌داری دعوت می‌کنیم.
فوری👇👇👇👇 🔺منابع از هلاکت ۳ سرباز رژیم صهیونیستی و زخمی شدن ۵ تن دیگر در جنوب لبنان خبر دادند
5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔥🔥🔥 حملات راکتی حزب‌الله به نهاریا
قدردانی ویژه از امیر سرتیپ ارتش فرزاد اسماعیلی امیر سرتیپ ارتش علیرضا صباحی فرد سرتیپ پاسدار امیرعلی حاجی زاده سرتیپ پاسدار رضا شبان و همه عوامل ارتشی و سپاهی پدافند هوایی یکپارچه کشور که یکی از شاهکار ترین عملیات های پدافند هوایی تاریخ را انجام دادند... 🔷امنیتمان را مدیون شما هستیم... 🌹🇮🇷🌹
🔰 ۶۰۰ مأموریت جاسوسی ۷ تبعه رژیم صهیونیستی برای ایران 🔸۷ تبعه صهیونیست، به جاسوسی برای ایران به مدت دو سال و انجام ۶۰۰ مأموریت متهم شدند. 🔸به گزارش روزنامه تایمز اسرائیل، این ۷ نفر که ماه گذشته میلادی دستگیر شدند، متهم به جرایم امنیتی «کمک به دشمن در زمان جنگ» و «ارائه اطلاعات به دشمن» هستند. این گروه از ساکنان حیفا و نیز شمال اسرائیل هستند، از جمله شامل یک سرباز فراری از خدمت. 🔸مقامات قضائی اسرائیل عنوان کردند عزیز نیسانوف توسط ایران به عنوان رئیس این گروه جاسوسی به خدمت گرفته شد و معاون او، الکساندر سادیکوف مدیریت سایر عوامل را برعهده داشت. متهمان اطلاعاتی را از مکان‌های حساس اسرائیل، مانند پایگاه‌های نظامی و اهداف انسانی جمع‌آوری کرده‌اند. آنها صدها مأموریت را برای عکاسی از پایگاه‌های هوائی در نواتیم، رامات دیوید، تل نوف و پالماچیم و همچنین پایگاه‌های بیر توویا، کریات گات، امک هفر، مجتمع گلیلوت در شمال تل‌آویو و باتری‌های گنبد آهنین انجام دادند. 🔸به گزارش تایمز اسرائیل، این پرونده به عنوان یکی از جدی‌ترین نقض‌های امنیتی اسرائیل در سال‌های اخیر توصیف می‌شود.