eitaa logo
خبرگزاری بسیج ساری
1.2هزار دنبال‌کننده
22.5هزار عکس
6.1هزار ویدیو
268 فایل
خبرگزاری بسیج نیوز ساری اخبار خدمات بسیج آخرین تحلیل‌های روز بسیج ، فرھنگی علمی پڑوھشی اردوھای جھادی،مناسبتھای ملی مذھبی شھر ارسال گزارش از شما انتشارازما @newsman24 https://eitaa.com/basijsari&lt; @basijsari SARI @basijsari<<👈 👈📡اخبار جامع و فوری‌
مشاهده در ایتا
دانلود
دیروزاینترنت قطع بود این خبرمهم ارسال نشد ⭕️ شهادت دو تن از مسئولان ستادی نیروهای مسلح مرکز ارتباطات و اطلاع‌رسانی ستاد کل نیروهای مسلح: در پی تجاوز ددمنشانه رژیم تروریست، جعلی و جنایتکار صهیونیستی، سردار غلامرضا محرابی و سردار مهدی ربانی از مسئولان ستادی نیروهای مسلح و یادگاران هشت سال دفاع مقدس به جمع همرزمان شهیدشان پیوستند سردار شهید غلامرضا محرابی معاون اطلاعات ستادکل نیروهای مسلح و سردار شهید مهدی ربانی معاون عملیات ستادکل نیروهای مسلح بودند.
4.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺اسرائیل با پول ما به ایران حمله می‌کند 🔹جمعی از مردم آمریکا در اعتراض به حمله اسرائیل به ایران، در واشنگتن دی‌سی تجمع کردند. 🔹آن‌ها می‌گویند: «در حالی که اسرائیل با استفاده از دلارهای مالیات مردم آمریکا و حمایت دولت ما، ایران را بمباران می‌کند، مردم آمریکا در مقابل این خشونت می‌ایستند.» 🔹همچنین در این تجمع گفته شد: «ما از مردم ایران عذرخواهی می‌کنیم و همچنان از دولت خود می‌خواهیم که مسلح کردن اسرائیل را متوقف کند.»
جمله معروف. مارندرانی جانه ترس (ترس ازجان) ♦️آمریکا: در حمله اسرائیل به ایران مشارکت نداشتیم سخنگوی شورای امنیت ملی کاخ سفید: 🔹آمریکا در این عملیات مشارکتی نداشت. و این هدف ماست که با افزایش دیپلماسی تنش‌ها را در منطقه خاورمیانه کاهش دهیم. 🔹ما از ایران می‌خواهیم که حملاتش به اسرائیل را متوقف کند تا این چرخه جنگ بتواند بدون تشدید تنش متوقف شود.
🔺هاآرتص به شکست سامانه های پدافندی رژیم صهیونیستی اعتراف کرد 🔹روزنامه صهیونیستی هاآرتص اذعان کرد: سامانه‌های پدافندی اسرائیل در مقابله با موشک‌های پیشرفته ایران شکست خورد، فرماندهان ارتش و دولت اسرائیل باید عبرت بگیرند و برای اجتناب از تحولات بسیار سخت و نامطلوب، جنگ را متوقف کنند.
🔺 به وجود آمدن اختلاف در ارتش رژیم صهیونیستی در قبال ایران 🔹 روزنامه یدیعوت آحارونوت به نقل از منابع صهیونیست: بعد از تهدیدات اسرائیل کاتز علیه تهران، دو دستگی و اختلاف در ارتش اسرائیل به وجود آمده است.
🔺بورس تل‌آویو ریخت 🔹در پی آغاز حملهٔ ایران علیه رژیم صهیونیستی و هرج‌ومرج در بازار سرمایهٔ این رژيم، شاخص بورس اسرائیل ۳ درصد ریزش کرد.
🔺بورس تل‌آویو ریخت 🔹در پی آغاز حملهٔ ایران علیه رژیم صهیونیستی و هرج‌ومرج در بازار سرمایهٔ این رژيم، شاخص بورس اسرائیل ۳ درصد ریزش کرد.
5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺 واکنش خبرنگار کانال ۱۴ رژیم صهیونیستی به حملات ویرانگر ایران 🔹 این بدترین و سخت‌ترین صحنه‌هایی است که در سال‌های اخیر دیده‌ام؛ دیگر هیچ منطقه‌ای در اسرائیل از موشک‌های ایرانی امن نیست؛ تخریب در وسعت بسیار بزرگ و مقیاس عظیمی رخ داده است!
1.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺پهپادهای Fpv که ادعا می شود که علیه ایران استفاده شده است
14.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺"ایران موفق شده با شلیک تعداد کمی موشک، سامانه‌های پدافندی اسرائیل را پشت سر گذاشته و مراکز مهمی را در اسرائیل هدف قرار دهد که نشان می‌دهد ایران درحال بازیابی بازدارندگی خود است"
🔺خبرنگار کانال ۱۴ عبری: پاکستان، چین و روسیه به ایران در حمل و نقل هوایی محموله‌ها، از جمله موشک‌ها، کمک می‌کنند.