eitaa logo
خبرگزاری بسیج ساری
1.2هزار دنبال‌کننده
22.4هزار عکس
6.1هزار ویدیو
267 فایل
خبرگزاری بسیج نیوز ساری اخبار خدمات بسیج آخرین تحلیل‌های روز بسیج ، فرھنگی علمی پڑوھشی اردوھای جھادی،مناسبتھای ملی مذھبی شھر ارسال گزارش از شما انتشارازما @newsman24 https://eitaa.com/basijsari&lt; @basijsari SARI @basijsari<<👈 👈📡اخبار جامع و فوری‌
مشاهده در ایتا
دانلود
🔺هم اکنون آسمان غزه
1.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺وحشت در اراضی اشغالی از موشک های ایرانی
2.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺 اصابت موشک‌های ایرانی در کریات
2.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺نمایی از محل اصابت موشک در شهر «کریات گت» واقع در جنوب سرزمین‌های اشغالی
8.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺تصویری دیگر از اصابت موفق موشک‌های ایرانی؛ این بار در جنوب سرزمین‌های اشغالی
1.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺برخاستن دود بلند از محل اصابت موشک در حیفا
565.9K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺 ویرانگر مثل موشک‌های ایرانی
2.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺 اصابت موشک‌های ایرانی در کریات
بازداشت 15 متهم به نشر اکاذيب و تشويش اذهان عمومي در مازندران سردار مفخمی، فرمانده انتظامي استان مازندران از بازداشت 15 متهم به نشر اکاذيب و تشويش اذهان عمومي در شبکه هاي اجتماعي و فضاي مجازي استان خبر داد . به گزارش خبرنگار خبرگزاري پليس، سردار "حسن مفخمي شهرستاني" با اعلام اين خبر، بيان داشت: در راستاي برقراري نظم و امنيت رواني جامعه با توجه به اقدامات ددمنشانه رژيم کودک کش و متجاوز صهيوني در سطح کشور، ماموران جان برکف پليس در حوزه هاي مختلف ماموريتي با اشراف اطلاعاتي و رصد مستمر فضاي حقيقي و مجازي با هرگونه تحرکات معاندان و فريب خوردگان برابر قانون برخورد خواهند کرد. وي تصريح کرد: طي 24 ساعت گذشته با رصد اطلاعاتي و اقدامات فني ماموران پليس در سطح شهرستان هاي استان، 15متهم به نشر اکاذيب و توليد محتواهاي مخرب در فضاي مجازي و شبکه هاي اجتماعي که موجبات تشويش اذهان عمومي را فراهم کرده بودند، شناسايي و با هماهنگي قضائي دستگير شدند. سردار مفخمي ضمن هشدار به مخلان نظم و امنيت رواني جامعه بر عزم جدي پليس در راستاي برخورد با هرگونه ناهنجاري ها واخلال در نظم و امنيت عمومي خبر داد و از شهروندان خواست: اخبار مربوطه را صرفاً از صدا و سيما و خبرگزاري هاي رسمي دنبال کنند و به شايعات در فضاي مجازي به هيچ عنوان توجه نکنند. فرمانده انتظامي استان مازندران همچنين تاکيد کرد: مردم عزيز هرگونه حرکت يا موارد مشکوکي را به قيد فوريت به پليس 110 اطلاع دهند تا در اسرع وقت از سوي ماموران انتظامي مورد بررسي قرار گيرد.
🔺اسرائیل در آتش خشم ایرانی ها
1.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺محسن رضایی: ما تا الان جنگ را مدیریت کرده ایم اما ممکن است به نتایجی برسیم که ازمرزها عبور کنیم و دست به یک اقداماتی بزنیم.