eitaa logo
خبرگزاری بسیج ساری
1.2هزار دنبال‌کننده
22.3هزار عکس
6.1هزار ویدیو
267 فایل
خبرگزاری بسیج نیوز ساری اخبار خدمات بسیج آخرین تحلیل‌های روز بسیج ، فرھنگی علمی پڑوھشی اردوھای جھادی،مناسبتھای ملی مذھبی شھر ارسال گزارش از شما انتشارازما @newsman24 https://eitaa.com/basijsari&lt; @basijsari SARI @basijsari<<👈 👈📡اخبار جامع و فوری‌
مشاهده در ایتا
دانلود
🔺سپاه: موج بیست‌ودوم عملیات وعدۀ صادق ۳ درسی تاریخی و به‌یادماندنی به دشمن صهیونی داد 🔹شب گذشته ارتش رژیم تروریستی و جانی صهیونیستی که از دفاع مقدس ملت قهرمان ایران مستاصل شده و عاجزانه برای آتش‌بس دست به دامان شرکای آمریکایی خود شده بود، در حمله‌ای وحشیانه جمعی از هم‌وطنان را به شهادت رساند. 🔹سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در پاسخ به این جنایت کور، در آخرین دقایق پیش از اجرایی شدن آتش‌بس تحمیلی به دشمن، در موج بیست‌و دوم عملیات وعده صادق۳، مراکز نظامی و پشتیبانی رژیم صهیونیستی را با شلیک ۱۴ موشک، در سرتاسر اراضی اشغالی درهم‌کوبید و درسی تاریخی و به یادماندنی به دشمن صهیونی داد. 🔹همان‌طور که پیشتر وعده داده شده بود، این فرزندان ملت در نیروهای مسلح بودند که اراده خود را بر دشمن صهیونی تحمیل کردند و همچنان با چشمانی باز و هوشیار تحرکات دشمن را رصد می‌کنند.
🔺معاون پرستاری وزیر بهداشت: رژیم صهیونیستی به ۵ بیمارستان کشور حمله کرده که ۲ حمله مربوط به دیشب بود.
🔺ترامپ باز هم دروغ گفت 🔹وزیر خارجه قطر: آمریکا پس از حمله ایران به پایگاهش از قطر خواست واسطه برقراری آتش بس باشد 🔹در حالی که دونالد ترامپ مدعی شده بود قطر از او خواسته تا برای آتش بس میان ایران و اسرائیل تلاش کند؛ وزیر امور خارجه قطر اظهارات رئیس جمهور آمریکا را تکذیب کرد و گفت: 🔹دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا پس از حمله موشکی ایران به پایگاه آمریکایی «العدید» در اطراف دوحه با تمیم بن حمد آل ثانی، امیر قطر تماس گرفت و گفت‌وگو کرد. 🔹این واشنگتن بود که از قطر خواست با ایران تماس بگیرد و از میزان تمایل این کشور برای آتش‌بس مطلع شود. 🔹این اولین بار نیست که ترامپ اطلاعات غلط و دروغین منتشر می کند. او در آمریکا به دروغگویی شهرت دارد و رسانه های آمریکایی بارها به شمارش دروغ های او طی دوران مسئولیتش پرداخته اند.
🔺در حالی که ایران نقض آتش بس را به صراحت رد کرده است ترامپ در مورد پرتاب موشک ایران که صهیونیست ها مدعی آن هستند گفت: مطمئن نیستم که آنها این کار را عمداً انجام داده باشند.
🔺شهادت یک پزشک در حملۀ رژیم صهیونیستی به بهداری اوین 🔹سید داوود شیروانی بروجنی از پزشکان اهل بروجن در حملۀ روز گذشته رژیم صهیونیستی به زندان اوین به شهادت رسید
743K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فوری به مازندران هم حمله شد غیررسمی👇 🔺رژیم صهیونی آتش‌بس را نقض کرد 🔹منابع خبری از شنیده شدن صدای انفجار در بابلسر و بابل خبر می‌دهند.
🔺شهادت ۴ پزشک در حملات رژیم صهیونی سازمان نظام پزشکی جمهوری اسلامی ایران: 🔹به اطلاع عموم ملت قهرمان ایران اسلامی می‌رساند در پی تجاوز وحشیانه و غیرقانونی رژیم غاصب صهیونیستی به کشور عزیزمان که تا کنون منجر به شهادت ۶۰۶ نفر از هم‌وطنانمان شده است، چهار نفر از اعضای سازمان نظام پزشکی نیز جز این شهدای سرافراز می‌باشند: 🔹 دکتر محمدحسین عزیزی – متخصص گوش و حلق و بینی 🔹 دکتر زهره رسولی – جراح و متخصص زنان و زایمان 🔹 دکتر مرضیه عسکری – فوق تخصص نوزادان 🔹 دکتر مریم حجاری دوابسری – دندان‌پزشک
🔺 دروغگویی ترامپ | پس از تماس ترامپ و نتانیاهو و قبل از حمله اسرائیل به بابلسر یک مقام اسرائیلی گفته بود: «واکنشی نمادین و هماهنگ‌شده پیش‌بینی می‌شود.»
📣 📌تجمع سراسری حمایت از نیرو‌های مسلح در اجرای عملیات غرورآفرین «بشارت فتح» 📆 زمـان: امروز/ سه شنبه ۴ تیرماه ساعت ۱۷ 📍مکـان: ساری / میدان شهدا 💠شـورای هماهنگی تـبلیغات اسلامی💠 اســتـان مــازنـدران
🔺جانشین سازمان اطلاعات فراجا به شهادت رسید 🔹سردار علیرضا لطفی، جانشین سازمان اطلاعات فراجا در حملهٔ رژیم صهیونیستی به شهادت رسید.
🔺وبسایت عبری: نیمی از اسرائیلی‌ها نمی‌توانند بخوابند 🔹یک بررسی تحقیقاتی در اسرائیل نشان می‌دهد، مشکلات بی‌خوابی و کم‌خوابی ناشی از اضطراب و استرس در میان ساکنان فلسطین اشغالی در پی جنگ با ایران به شدت افزایش یافته است. 🔹تمام جامعه صهیونیستی طی ماه‌های گذشته دچار بحران‌های روانی متعددی شده است. یکی از برجسته‌ترین این بحران‌ها، مشکل ناتوانی در خوابیدن مانند گذشته است.
🔺حمایت ۳۳ کشور عضو کنفرانس خلع سلاح سازمان ملل از ایران 🔹۳۳ عضو کنفرانس خلع سلاح سازمان ملل متحد موسوم به گروه ۲۱، امروز در بیانیه‌ مشترکی، تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی علیه ایران را محکوم کردند.