🌸 روز بصیرت و میثاق امت با ولایت گرامی باد 🌸
https://eitaa.com/basijsari
💢 گروه سرود معراج الزهرا (س) شهرستان بابل؛
💠 سرود زیبای بسیج سازندگی
📌 رسانه MARADA اجرایی زیبای سرود "بسیج سازندگی" را باز نشر می نماید.
👇
🔻
🌐 https://marada.ir/?p=24090
🔺
📡 گزارشی از دیدبان انقلاب
🔰حاوی 🎥 ویدئو 📝 متن 📷 عکس
🗝
🗝 🚩 به خبرگزاری #بسیج_ساری بپیوندید:
🆔 @basijsari
حقیقتی که در ۹دی آشکار شد سیلی محکم ملت به جریان نفوذ بود
حجت الاسلام رضا پور در جمع کارکنان سپاه ساری گفت :جمهوری اسلامی در دوران اعتلای دین مبین ایستاده است تا این مسیر به ظهور برسد
به گزارش خبرنگار بسیج از ساری مسئول نهاد مقام معظم رهبری در جهاد سازندگی استان مازندران ضمن بیان اینکه روز نهم دی در تاریخ انقلاب اسلامی ماندگار شد گفت : کشور ما شبیه فتنه سال ۸۸ در تاریخ خود کم ندیده است ۹ دی نقطه عطفی شد که ثمره آن اتفاقات بزرگی بود،صبر ولایی امام جامعه برای رسیدن جامعه به فهم و اندیشه که برای آن ۸ ماه زمان برده است به گونه ای که در فتنه بعدی یعنی شهریورسال۱۴۰۱ مردم بعد از ۲ روز به صحنه آمدند.
رضا پور در ادامه هنر ولایت را رشد عقول در جامعه عنوان کرد و افزود :این روش و سیره علوی و فاطمی است تا ملت به درک لازم برسند.
وی در ادامه با اشاره به اینکه جمهوری اسلامی به عنوان یک حرم باید باقی بماند تا حرمهای دیگر حفظ شود اظهار داشت : ما جمهوری اسلامی را به عنوان یک حقیقت اعتقادی می دانیم چون تشکیل حکومت دینی کار بسیار دشوار و شاقّی است در میان جمیع پیامبران الهی تنها ۷ تن از پیامبران موفق به تشکیل حکومت دینی شدند ،منظومه فکری امامین انقلاب و شاگردان رده اولی چون حاج قاسم آنجا اهمیت پیدا میکند که جمهوری اسلامی در طول تاریخ بشریت تنها حکومت دینی است که بیش از ۴۰ سال عمرش ادامه پیدا کرده است و با ضعفها انتقادهایی که دارد پاکترین و بهترین حکومت است که امروز روی این کره خاکی وجود دارد.
مسئول نهاد مقام معظم رهبری در جهاد سازندگی استان مازندران با اشاره به اینکه جمهوری اسلامی یک پاگرد میان دو دوره تاریخی مهجوریت دین و دوره اعتلای دین است ادامه داد: در این وسط این حکومت دینی ایستاده است تا این مسیر به ظهور برسد.
وی در پایان خاطر نشان کرد: هنر مردم ایران این است که گرا را میگیرند و اهل بصیرتند ودرست به هدف میزنند و در فتنه ۸۸ که دسته گل جریان نفوذ بود در روز ۹ دی نقاب از چهره این جریان کنار زدند و آنها را به زباله دان تاریخ فرستادند، تنهاحقیقتی که در ۹ دی آشکار شد سیلی محکم ملت برگوش جریان نفوذ بود.
https://eitaa.com/basijsari
10.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نامه امام خمینی به رئیس جمهور و ماجرای تامل انگیز آن در تاریخ شفاهی انقلاب اسلامی.
https://eitta.com/ basijsari
💢 همزمان با روز بصیرت و میثاق امت با ولایت؛
💠 گرامیداشت شهدای روستای بادله در یادواره سی و نهم
📌 رسانه MARADA از برگزاری سی و نهمین یادواره ۱۶ شهید گلگون کفن روستای بادله و گرامیداشت حماسه ۹ دی "روز بصیرت و میثاق امت با ولایت" که جمعه ۸ دی ماه ۱۴۰۲ در مسجد جامع روستای بادله برگزار گردید گزارش می دهد.
👇
🔻
🌐 https://marada.ir/?p=37836
🔺
📡 گزارشی از دیدبان انقلاب
🔰حاوی 📷 عکس
🗝
🚩 به خبرگزاری #بسیج_ساری بپیوندید:
🆔 @basijsari
ھمزمان درسراسرکشور مراسم بزرگداشت نهم دی در سالن الغدیر سپاه کربلاباحضورنمایندہ ولی فقیہ استان مازندران فرماندھان ارشد سپاہ کربلامازندران مسئولین استانی شھرستانی برگزارگردید
👈پایگاه خبر
خبرگزاری_بسیج ساری
امادہ دریافت و انعکاس اخبار خدمات بسیج آخرین تحلیلهای روز بسیج ، فرھنگی علمی پڑوھشی اردوھای جھادی،جشنھا،مناسبتھای ملی مذھبی سطح شھرساری
ارسال از شما انتشارش از ما♻️
@newsman24
https://eitaa.com/basijsari<
@basijsari<<👈