eitaa logo
بصیر 💠
723 دنبال‌کننده
19.3هزار عکس
10.4هزار ویدیو
49 فایل
ادمین⬅️ @mohammadtaha1 🌸⃟🌙 کانالهای ما: @berangeeshgh @basir1
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴 چیزی که برعندازا برای ایران میخوان! 🔹 زلنسکی قبل و بعد از رفاقت با آمریکا 💠 کانال بصیر 📡 🇮🇷 @BASIR1 .
6.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بلندشو علمدار...😭😭😭 شب و روز تاسوعا که می‌شود، برای حضرت‌آقا کمی آرام‌تر روضه‌ی عباس(ع) بخوانید...😭 💠 کانال بصیر 📡 🇮🇷 @BASIR1 .
🔷 تاریخچه پدیده شوم مذهبی صورتی «صورتی» مفهوم نوظهوری نیست، عقبه‌اش به فرندفید می‌رسد و بیش از یک دهه سابقه دارد. پیش از توییتر، فرندفید بین کاربران ایرانی جا افتاد و همان‌جا معلوم شد بعضی مذهبی‌ها برای جلب توجه از سکولارها چه خودزنی‌ها و اطوارهایی ردیف می‌کنند. 🔹 فراگیر شدن اینترنت رنگ زرد را در رسانه‌های ما دامن زد و با شبکه‌های اجتماعی گرایش صورتی پدید آمد. این دو (عوام‌گرایی و سطحی‌اندیشی - اخته‌ شدن و خنثی‌سازی) چه روانشناختی باشند و ناآگاهانه، یا حسابگرانه و مکارانه، هر دو به شکل موازی عقل و سیاست را تخریب کرده‌اند. 🔸 میدان گرفتن سلبریتی‌ها نمود بارز از غلبه رنگ زرد است که متأسفانه صداوسیما سال‌ها به آن دامن زد و حالا درباره صورتی‌ها هم می‌بینیم که رسانه ملی در حال تکرار همان اشتباه است. انگیزه همیشه جذب حداکثری بوده اما نتیجه معمولا معکوس می‌شود. دانشطلب 💠 کانال بصیر 📡 🇮🇷 @BASIR1 .
⁉️چرا مدینه پیامبر ص مرکز ! شد؟ 🔴تاریخ را جدّی بگیرید و با دقّت نگاه کنید، ببینید چه اتفاقی افتاده است: «تلک أمّة قد خلت». عبرت از گذشتگان، درس و آموزش قرآن است. یکی از مسائلی که چنین قضیه‏ای شد، این بود که و و ، و . اینکه ما روی مسأله‏ی فساد و فحشا و مبارزه و نهی از منکر و این چیزها تکیه می‏کنیم، یک علّت عمده‏اش این است که جامعه را می‏کند. همان مدینه‏ای که اوّلین پایگاه تشکیل حکومت اسلامی بود، بعد از اندک مدّتی به مرکز بهترین موسیقی‏دانان و آوازخوانان و تبدیل شد؛ تا جایی که وقتی در دربار شام می‏خواستند بهترین مغنّیان را خبر کنند، از مدینه آوازه خوان و نوازنده می‏آوردند! ۱۳۷۴/۱۰/۰۵ 💠 کانال بصیر 📡 🇮🇷 @BASIR1 .
💢با یزیدیم یا حسین(ع)؟ 🔹محمدعابد الجابری اندیشمند نومعتزلی مصر سعی کرده است تاریخ اسلام را در سه واژه حقیقت، قبیله و غنیمت تحلیل و تفسیر کند. نگاهی به تاریخ کربلا و حادثه عاشورا هم نشان می‌دهد که ما در کربلا با سه واژه متفاوت روبه‌رویی هستیم؛ منفعت، مصلحت و حقیقت. در کربلا آنچه اتفاق می‌افتد انسان‌ها را به سه نحله تقسیم می‌کند. 🔸خواص منفعت‌محور: افرادی که در کربلا سهیم هستند همه سیدالشهداء(ع) را می‌شناسند؛ ولی بین منفعت مقطعی و حقیقت گیر می‌افتند. مثلا شریح قاضی اگر فقط بر بالای عمارت کوفه می‌گفت: هانی‌ابن عروه در زندان زخمی و مجروح شده است همانجا قیام مردم علیه ابن زیاد شکل می‌گرفت و حادثه عاشورایی پدید نمی‌آمد. یا یکی مثل عمرابن سعد چرتکه می‌اندازد که حسین(ع) را می‌کشم، به ملک ری که رسیدم توبه می‌کنم؛ ولی آنچه در دوراهی حقیقت و غنیمت برای عمرابن سعد محقق شد این بود که نه به ملک ری رسید و نه از گندم آن خورد. 🔹خواص مصلحت‌اندیش: دیگری هم مثل سلیمانا‌بن صرد خزاعی می‌شود که در شناخت حقیقت و مصلحت در می‌ماند. عقل مصلحت‌اندیش و کوته‌بین انسان‌های بزرگی مانند سلیمان‌ابن صرد خزاعی این‌گونه محاسبه میکنند که قطعا در هماورد بین امام حسین(ع) و سپاه یزید آن کسی که شکست می‌خورد امام حسین(ع) است. به همین دلیل پا پس می‌کشد تا در جایی دیگر بتواند یزید را شکست دهد. اما تاریخ یعنی اقدام در موقع خویش. سلیمان بعدها در قیام توابین با 4000 نفر شهید می‌شود؛ ولی پیام 72 تن کجا؟ و تأثیر 4000 نفر مصلحت‌سنج زمان‌نشناس کجا؟ 🔸خواص حقیقت‌طلب: اما کسان دیگری هستند که در طریق حقیقتند؛ حقیقت هم جز پا جای پای معصوم(ع) گذاشتن نیست «المتقدم لهم مارق والمتاخر عنهم زاهق». مالک در جنگ صفین می‌داند که اگر دو شمشیر دیگر بزند خیمه کفر ویران می‌شود؛ ولی به اذن مولایش برمی‌گردد، اما کمی آن‌سوتر عاشوراییان می‌دانند به واسطه راهی که می‌روند سرشان بر نیزه خواهد رفت؛ ولی اذن میدان می‌خواهند. در این حقیقت‌طلبی گاه شمری که 16 بار با پای پیاده به سفر حج رفته و پیشانی‌اش پینه بسته مردود می‌شود؛ ولی سعدابن حارث، ابوالحتوف بن حارث، حربن یزید و... که تا ظهر عاشورا در سپاه یزید هستند به امام می‌پیوندند و شهید می‌شوند. 🔹شیعه حقیقی یعنی بدانی کی قیام کنی و کی قعود؟ کسی مثل مالک می‌تواند فهم کند که چرا در نزدیکی خیمه معاویه باید برگردد؟ چرا که امام علی(ع) فرمان بازگشت داده است. خواصی که این فراز و فرود سیاسی را درک نکردند حسن‌ابن علی(ع) را به واسطه صلحش مُذِلُّ المومنین خواندند و حسین(ع) را در کربلا تنها گذاشتند. مخلص کلام میدان رفتن ۷۲ تن و کنار کشیدن مالک اشتر را نه با عقلانیت منفعت‌محور می‌توان فهمید و نه با چرتکه انداختن مصلحت‌اندیشانه، فقط یک راه دارد «اعرالله جمجمتک» «سرت را به خدا بسپاری» و پا در ره ولایت نهی. 🔸آنچه گفته شد مختص کربلا و عاشورا نیست؛ مختص امروز نیز هست. اینکه کسی زیر علم حسین(ع) سینه می‌زند باید بداند ما در یک جهان سینوسی و پر فراز و فرود قرار گرفته‌ایم. گاه چنان حوادث غبارآلود می‌شوند که فهم آن برای خواص هم سخت می‌شود. در این مسیر پر فراز و فرود آنچه به رفتن کمک می‌کند شناخت مسیر و داشتن یک شاخص است و شاخص اصلی هم گفته شده است «وَ أَمَّا الْحَوَادِثُ الْوَاقِعَةُ فَارْجِعُوا فِیهَا إِلَی رُوَاةِ حَدِیثِنَا.» ✍🏻یعقوب ربیعی 💠 کانال بصیر 📡 🇮🇷 @BASIR1 .
🔴 بهترین برخورد با تحصن ▪️مأموران برای دومین بار متحصنین علیه بی حجابی را بازداشت کردند... ▪️اگر مسئولان امنیتی و قضایی با همین جدیتی که با متحصنین برخورد کردند با سلبریتی های فاسد ضدانقلاب و زنان بی عفت و بی حجابی که جامعه اسلامی ما را آلوده کرده اند برخورد می کردند ، تحصن خود به خود جمع می شد! کوشکی 💠 کانال بصیر 📡 🇮🇷 @BASIR1 .
13.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥سخنان قابل تامل استاد عالی درباره چگونگی رفتار با کسانی که باحجاب نامناسب در مجالس عزاداری شرکت می کنند 💠 کانال بصیر 📡 🇮🇷 @BASIR1 .
زنان متأهل دارای فرزند، بالاترین حد رضایت کامل از زندگی را دارند 🔺به گزارش نشریه آتلانتیک، نتایج نظرسنجی خانواده آمریکا در سال ۲۰۲۰ نشان می‌دهد بالاترین میزان رضایت کامل از زندگی در میان زنان، متعلق به زنان متاهل دارای فرزند است. 🔸بنابراین پژوهش، بیش از ۳۸درصد زنان متاهل دارای فرزند از زندگی خود رضایت کامل دارند. از طرف دیگر، زنان بدون فرزند با ۱۲/۹درصد، پایین‌ترین نرخ رضایت کامل از زندگی را دارا هستند. 🔸در زمینه رضایت نسبی از زندگی، آمار نشان می‌دهد زنان بدون فرزند و زنان متاهل دارای فرزند به ترتیب با ۴۷/۸۲درصد و ۴۵/٠۳درصد بیشترین رضایت نسبی، و مادران مجرد با ۲۹/۹۵درصد کمترین میزان رضایت از زندگی را دارا هستند. 💢 پ‌ن: این در حالی است که سلبریتی‌ها و رسانه‌های ضدایران، مدام از مزایای زندگی بدون فرزند و شادی و آرامش در نبود بچه می‌گویند! 🔸البته بسیاری از سلبریتی‌های مبلغ این تفکر، در مصاحبه‌های خود از نداشتن زندگی عادی و بچه‌دار نشدن، ابراز پشیمانی می‌کنند. 💠 کانال بصیر 📡 🇮🇷 @BASIR1 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
✅دعای فرج در گرفتاری و شدت ✍ آیت‌الله بهجت(ره): در اوقات گرفتاری و شدت خیلی باید خواند؛ زیرا دعای فرج، دعا برای فرج شخصی است، لذا در هنگام شدت باید به آن ملتزم شد. 📚 کتاب حضرت حجت(عج)، ص٢۴٧ 💠 کانال بصیر 📡 🇮🇷 @BASIR1 .
✍آقا سید ابوالحسن علی رضوی کشمیری گفت:"عموزاده‌ام آیت‌الله سید عبدالکریم کشمیری فرمود: یخچال نداشتم. به حرم حضرت معصومه (سلام الله علیها) رفتم و از آن حضرت یخچال خواستم. به منزل که برگشتم دیدم دربِ منزل، گاری ایستاده و یخچال آورده است. گفتم از کجا آورده‌ای؟ گفت: مأمور نیستم بگویم. آقا سید ابوالحسن علی رضوی کشمیری گفت: از ایشان ذکری برای رفع تنگدستی خواستم، فرمود: روزی 110 بار بگو: «اللّهُمَ اَغنِنِی بِحلالِکَ عَن حَرامِک و بِفَضِلکَ عَمَّن سِواک»." 📚 منبع: کتاب «روزنه‌هایی از عالم غیب»، نوشتۀ آیت‌الله سید محسن خرازی، صفحۀ ۱۱۰ 💠 کانال بصیر 📡 🇮🇷 @BASIR1 .