تذکر رهبر معظم انقلاب به سرلشگر سلیمانی تکذیب شد
🔹در پی انتشار خبر تذکر رهبر معظم انقلاب به سردار سلیمانی در خصوص سخنان اخیر وی خطاب به رئیس جمهور آمریکا که توسط برخی عناصر ضد انقلاب ساخته و منتشر شد؛یک منبع آگاه اعلام کرد:خبر منتشر شده در باره تذکر رهبر معظم انقلاب به سردار سلیمانی، عاری از حقیقت است و به هیچ وجه صحت ندارد.
🔹این منبع افزود: اتفاقا سخنان مقتدرانه سرلشگر سلیمانی به موقع و سنجیده بود و اقتدار و انسجام نظام را یک جا به نمایش گذاشت.
💠https://eitaa.com/basir1
پتروشيمیها با پول مردم ساخته شده وتامين كننده اصلی در #بازارارز بوده اند اما مدتيست #ارز حاصل صادراتشان رابه بازار عرضه نمیكنند
اين يعنی همكاری بادشمن!
دولت اگر نمیتواند به مدیران #پتروشيمی تحكم كند، دادستان، مديران شرکتهای پتروشيمی را بهاتهام اخلال در نظام اقتصادی بازداشت كند!
💠https://eitaa.com/basir1
«عبدالباری عطوان»سردبیر روزنامه رأی الیوم:
🔹ایرانیها خوب میدانند چطور با ترامپ برخورد کنند .
🔹فقط شیوخ عرب هستند که مرعوب آمریکا شدهاند.
🔹 رهبران ما ثروتهایمان را برای سراب جنگ با ایران به هدر دادهاند.
💠https://eitaa.com/basir1
💠💠💠بصیرت مهم ترین نیاز جامعه ماست.
مقام معظم رهبری مد ظله العالی
💠https://eitaa.com/basir1
⭕️رئیس کل بانک مرکزی اعدام شد!
یوسف خوش کیش سپیده دم ۲۴ مرداد سال۱۳۵۹ اعدام شد!
یکی از جرمهای وی ایجاد تورّم و شناور نکردن ارز بوده است.
💠https://eitaa.com/basir1
⭕️وعده استخدام همسریک نماینده ربیعی را از استیضاح رهانید
🔹یک منبع آگاه: وعده استخدام همسر یکی از نمایندگان باعث شد تا وی که موافق استیضاح وزیر کاربود به مخالف استیضاح تبدیل شده و همین تغییر موضع وی سبب شد تا استیضاح وزیر کار در اسفند ماه سال ۹۶ با اختلاف یک رای به تصویب نرسد.
💠https://eitaa.com/basir1
افزایش ۱۱۵درصدی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی
🔹لایحه گسترش مناطق آزاد و ویژه اقتصادی، مخالف «بندهای۱۷ و ۱۱ سیاستهای اقتصاد مقاومتی»، «ماده۲۳ قانون برنامه ششم توسعه» و «ماده۶۱ و ۶۲ ضرورت ملی آمایش سرزمین» است اما دولتیها و مجلسیها بر تصویب این لایحه اصرار دارند.
💠https://eitaa.com/basir1