eitaa logo
بصیر 💠
658 دنبال‌کننده
20.7هزار عکس
11.7هزار ویدیو
51 فایل
ادمین⬅️ @mohammadtaha1 🌸⃟🌙 کانالهای ما: @berangeeshgh @basir1
مشاهده در ایتا
دانلود
4.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️کودک فلسطینی: پس‌از تحمل گرسنگی فقط یک کنسرو ماهی پیدا کردم که به‌محض بازکردن در دستم منفجر شد و انگشتانم را قطع کرد. 💠 کانال بصیر 📡 🇮🇷 @BASIR1 .
حرف حق👌 💠 کانال بصیر 📡 🇮🇷 @BASIR1 .
♨️ارتش یمن:تا زمانی که مصر گذرگاه رفح را باز نکند و به کامیون‌های مواد غذایی اجازه ورود به نوار غزه را ندهد، عبور کشتی‌های مصری از باب المندب و دریای سرخ ممنوع است. 💠 کانال بصیر 📡 🇮🇷 @BASIR1 .
♨️ آیا می دانستید؟ سي آي اي سال ١٩٤٧ تاسیس شد اسرائیل سال ١٩٤٨ موساد سال ١٩٤٩ 💠 کانال بصیر 📡 🇮🇷 @BASIR1 .
🔴نخست‌وزیر عراق در تماسی تلفنی با وزیر امور خارجه آمریکا گفت: حشد الشعبی نهادی نظامی رسمی، تحت فرماندهی کل نیرو‌های مسلح عراق است. 💠 کانال بصیر 📡 🇮🇷 @BASIR1 .
💥 انفجار پهپادهای انتحاری داخلی بر سفرۀ مردم _ برنامۀ محرمانۀ دولت در سال جاری، کاهش سهم ارز کالاهای اساسی و تبدیل بخشی از ارزهای ۲۸۵۰۰ تومانی به ارز ۷۰ و ۸۰ هزار تومانی است! با اجرای این سیاست غلط، قطعا تا چند ماه آینده شاهد گرانی مجدد کالاهایی مانند روغن و لبنیات خواهیم بود. دکتر حسین صمصامی 💠 کانال بصیر 📡 🇮🇷 @BASIR1 .
6.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 یک زن در برابر پارلمان استرالیا گذرنامه اسرائیلی خود را در اعتراض به جنگ نسل‌کشی در غزه به آتش کشید 💠 کانال بصیر 📡 🇮🇷 @BASIR1 .
🔴 مجلس اسرائیل با ۷۱ رای موافق الحاق دره اردن و کرانه باختری به خاک اسرائیل را تصویب کرد. اسرائیلی‌ها معتقدند که این مناطق، سرزمین‌های تاریخی یهود هستند!! 💠 کانال بصیر 📡 🇮🇷 @BASIR1 .
♨️ یمن اعلام کرد : 🔹 به دنیا سه روز فرصت می‌دهیم، چنانچه راه را برای رساندن غذا به مظلومان غزه باز نکنند باب‌المندب به روی تمامی کشتی‌های دنیا بسته خواهد شد ✍کودکان غزه حالا شاید کمی امیدوار شده اند که عموهای یمنی شان وعده آب داده‌اند. یمن به دنیا سه روز فرصت داده، فرصتی برای نجات نان و آب و جان در غزه. اگر راهی برای رساندن غذا و دارو باز نشود باب‌المندب بسته خواهد شد. نه فقط به روی کشتی‌های صهیونیستی، بلکه به روی همه دنیا. این یعنی پایان ملاحظات، پایان اخطارها، و آغاز مرحله‌ای که مقاومت بجای خواهش و هشدار، مستقیماً زبان اقتدار را به کار می‌گیرد. یمنی‌ها مردانی‌اند با غیرت، همان‌هایی که در اوج محاصره، با دست خالی، حماسه ساختند. اکنون هم، بی‌توجه به عربده‌های قدرت‌های پوشالی، برای عزت اسلام قد علم کرده‌اند. دنیایی که برای حقوق حیوانات کمپین راه می‌اندازد، اما برای کودکان گرسنه‌ی غزه حتی یک کشتی غذا نمی‌فرستد، باید بداند که زمان‌شان رو به اتمام است و وقت تماشای راحت از روی صندلی‌های سازمان ملل تمام شده. باب‌المندب دیگر فقط یک گذرگاه دریایی نیست! گلوگاه مقاومت است و یمن، نگهبان غیرتش. و ایران که حتی زبانش نمیچرخد تا به عنوان پیش شرط مذاکرات بگوید لااقل یک کامیون آرد و آب وارد غزه شود. دست بوستان هستیم برادران یمنی. 📌 💠 کانال بصیر 📡 🇮🇷 @BASIR1 .
8.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴ولادیمیر پوتین🇷🇺: «اگر ما موشک‌هایمان را در مکزیک مستقر کنیم، چه می‌شود؟» «آیا ما هستیم که موشک‌ها را نزدیک مرزهای آمریکا🇺🇸 مستقر کرده‌ایم؟ نه. این آمریکاست که موشک‌هایش را تا دم در خانه‌ی ما آورده. آیا واقعاً خواسته‌ی غیرمنطقی‌ای است که بگوییم دیگر سامانه‌های تهاجمی را نزدیک خانه‌مان نیاورید؟» 💠 کانال بصیر 📡 🇮🇷 @BASIR1 .
🔴 ادعای کانال 14 اسرائیل: ارتش اسرائیل در حال آماده شدن برای یک عملیات بزرگ و بی سابقه است. 💠 کانال بصیر 📡 🇮🇷 @BASIR1 .