eitaa logo
بصیر 💠
654 دنبال‌کننده
20.7هزار عکس
11.7هزار ویدیو
51 فایل
ادمین⬅️ @mohammadtaha1 🌸⃟🌙 کانالهای ما: @berangeeshgh @basir1
مشاهده در ایتا
دانلود
♦️زنگ پایان برای سودهای آسان؛ طلا و دلار دیگر سودده نیستند؟! 🔹قانون مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی ابلاغ و وارد فاز اجرایی شد. 🔹این قانون با هدف مقابله با فعالیت‌های غیرمولد و هدایت سرمایه‌ها به بخش تولید، از سود معاملات کوتاه‌مدت در بازارهای مسکن، خودرو، طلا و رمزارز مالیات دریافت می‌کند. 🔹اما چه مقدار و چقدر؟ در این اسلایدها ببینید. 💠 کانال بصیر 📡 🇮🇷 @BASIR1 .
🔴 مردم احمق نیستند شما خائن هستید 💠 کانال بصیر 📡 🇮🇷 @BASIR1 .
677.4K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌نتیجه وفاق، مجوز به برهنگی گام بعد ویسکی و... مشروب خوری 💠 کانال بصیر 📡 🇮🇷 @BASIR1 .
🔴 توییت رائفی پور اصلاحات بدنه ندارد 💠 کانال بصیر 📡 🇮🇷 @BASIR1 .
🔴جبهه اصلاحات در بیانیه ای که انگار کلمه به کلمه اش را نتانیاهو نوشته، خواستار تسلیم ایران مقابل امریکا و تعلیق غنی سازی شده و در ابعاد سیاسی، فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی نیز با تکرار حرفهای اسرائیل و امریکا عملا حرف دشمن را تکرار کرده. اما نکته اساسی این است که این بیانیه نتیجه مستقیم راهبرد غلط وفاق با اهل نفاق است. 🔻اگر در یک سال گذشته در مقابل انحرافات واضح و مبرهن دولت و جریان اصلاحات، عده ای مرزبندی میکردند و در پوشش وفاق مقابل آن کوتاه نمی آمدند این جریان امروز جرات انتشار چنین سیاهه ای را نداشت. وقتی مسببان وضع موجود و دهه سوخته ۹۰ محاکمه نشوند و حتی با آنها علیه جریان انقلاب وحدت شود، نتیجه اش میشود همین وقاحتی که خروجی اش تحت عنوان بیانیه جبهه اصلاحات منتشر میشود. "تغییر پارادایم" را باید از زدودن وفاق با اهالی نفاق آغاز کرد. ✍دکتر ثابتی نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی 💠 کانال بصیر 📡 🇮🇷 @BASIR1 .
🔴‏روسیه ۲۰٪ مهم از را تصرف میکند، سه سال تمام ناتو را در اوکراین به خاک ذلت می‌افکند، مانع الحاق اوکراین به ناتو میشود، کریدورهای ژئوپلیتیک خود را با جنگ تثبیت میکند، بعد میرود میکند. ولی عده‌ای خوشحال از عبور B2ها، با سانسور این سه سال، فقط درس «مذاکره» میگیرند!!! ✍ محمدطاهر رحیمی 💠 کانال بصیر 📡 🇮🇷 @BASIR1 .
🔴عزیزم مسعودجان،شما پاسدار قانون اساسی هستید. لطفا بیانیه جبهه اصلاحات آمریکایی را پاسخ درخور بدهید تا مبادا شعار ‎ شما به ‎ مسعود رجوی تعبیر شود. بانیان وضع موجود مزخرفات عبری صهیون رابه فارسی نشر داده‌اند به توهم انشقاق ملی بامیلیشیای رسانه‌ای،تندرو و کندرو راه بیندازند 💠 کانال بصیر 📡 🇮🇷 @BASIR1 .