eitaa logo
بصیر 💠
654 دنبال‌کننده
20.7هزار عکس
11.7هزار ویدیو
51 فایل
ادمین⬅️ @mohammadtaha1 🌸⃟🌙 کانالهای ما: @berangeeshgh @basir1
مشاهده در ایتا
دانلود
10.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥برای مقابله با دولت تروریستی اسرائیل به پا خیزید! 🔹سیاستمدار ایتالیایی: "اسرائیل سرانجام به ناوگان صمود حمله کرد، ما با قاطعیت رفتار دولت ایتالیا را محکوم می‌کنیم؛ دولتی که کاملاً شهروندان خود را رها کرده و آن‌ها را بی‌دفاع در دست ارتش اسرائیل گذاشته است | ما دولت تروریستی اسرائیل را محکوم می‌کنیم؛ دولتی که نه‌تنها به ارتکاب نسل‌کشی ادامه می‌دهد، بلکه به‌طور مداوم قوانین بین‌المللی را نقض می‌کند | ما بار دیگر اعلام می‌کنیم که خواهان فلسطینی آزاد هستیم و اعتصاب و اعتراض را از سر می‌گیریم" 💠 کانال بصیر 📡 🇮🇷 @BASIR1 .
7.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ 🎥 ترس سراسری در اسرائیل! 😳 هک تلفن‌های دشمن توسط ایرانی‌ها و تماس با هزاران اسراییلی! انتشار برای اولین بار از اینجا بوده؛ ببین تا لینکش منقضی نشده!☝️ 💠 کانال بصیر 📡 🇮🇷 @BASIR1 .
7.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 آقای واشقانی دمت گرم نشان دادید که میشود سلبریتی بود و با شرف میشود یک استاد دانشگاه بود و غرب زده و واداده قد تبیّن الرّشد من الغیّ 💠 کانال بصیر 📡 🇮🇷 @BASIR1 .
3.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️ وزیر نفت: اسنپ‌بک چیزی به تحریم‌ها اضافه نمی‌کند وزیر نفت دولت آقای پزشکیان: 🔴 شدید ترین و آزاردهنده ترین تحریم‌های نفتی را آقای بایدن بر علیه ما اعمال کرد 🔴 دروغ دیگه ظریف در زمان انتخابات که گفته بود بایدن پیچ تحریم را شل کرد روشن شد. ظریف می خواست با این دروغ عملکرد دولت رئیسی را در فروش موفق نفت زیر سوال ببرد که رسوا شد. آمار دروغ های ظریف از دست خارج شده . 💠 کانال بصیر 📡 🇮🇷 @BASIR1 .
♨️ نقشه زیر ساخت آب شرب تهران در دست موسسه مطالعات جنگ آمریکایی! 🔹موسسه آمریکایی مطالعات جنگ، نقشه زیرساخت‌ آب شرب تهران را با جزئیات فنی منتشر کرده است. 💠 کانال بصیر 📡 🇮🇷 @BASIR1 .
6.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️مجید واشقانی به زیباکلام درس سیاست داد 💠 کانال بصیر 📡 🇮🇷 @BASIR1 .
11.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️مناظره جالب صادق زیبا کلام و مجید واشقانی! 💠 کانال بصیر 📡 🇮🇷 @BASIR1 .
1.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦تصاویری از چهره واقعی شهرک‌نشینان اسرائیل 🔹در الخلیل فلسطین، شهرک‌نشینان اسرائیلی پس از بیرون راندن خانواده الجباری از وادی ابو حسن، خانه آن‌ها را غارت کردند. 💠 کانال بصیر 📡 🇮🇷 @BASIR1 .
🔴موسسه آمریکایی مطالعات جنگ، نقشه‌ی زیرساخت‌های آبی تهران را با جزئیات فنی و راهبردی منتشر کرده و ابعاد ساختاری آن را به صورت جدی بررسی کرده است. در روزهای پیش‌رو، بیشتر از اسرائیل باید نگاه‌ها به آمریکا باشد... ✍ مهدی خانعلی‌زاده 💠 کانال بصیر 📡 🇮🇷 @BASIR1 .
9.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
‌ ♻️ آنچه آقای شیرازی (نماینده سابق ولی فقیه درسپاه قدس) به نقل از یکی از نیروهای حزب الله نقل می‌کند را بنده حدود ۲۵ سال قبل شنیده بودم. این اتفاقات همگی محقق شده 💠 کانال بصیر 📡 🇮🇷 @BASIR1 .
18.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ بهترین دفاع! 🔹سال گذشته در چنین روزهایی مهمان برنامه ثریا بودم و تاکید کردم اگر بازدارندگی کشور با اجرای تدبیر رهبر انقلاب(پاسخ مضاعف به رژیم)ترمیم نشود باید منتظر ضربه سخت رژیم به ج.ا باشیم و متاسفانه این پیش بینی تحقق پیدا کرد...! 🔹علم دفاع و امنیت،تجربه های تاریخی، وضعیت کنونی رژیم و روندهای منطقه ای و جهانی(رشد فزاینده درگیری اوکراین و روسیه ، اتحاد تروئیکای اروپایی و آمریکا در خصومت با ج.ا و...) همگی بر این نکته تمرکز دارند که "ترک مخاصمه ناپایدار" میان ما و رژیم از جانب صهیونیستها برهم خواهد خورد و در چنین وضعیتی معقول ترین تصمیم، پیش دستی ما در اتمامِ دفاع ناتمام ۱۲ روزه است! 🔹هر چه زمان بگذرد،رژیم مسلح تر و آماده تر خواهد شد و مقدار بیشتری از نواقص پدافندی اش را مرتفع خواهد کرد و این یعنی با شروع مجدد جنگ از جانب رژیم صهیونی،کار بر ما و رزمندگان اسلام دشوارتر می شود...! 🔹به تعبیر سردار رحیم صفوی: بهترین دفاع حمله است! 💠 کانال بصیر 📡 🇮🇷 @BASIR1 .
🔴 موسسهٔ کانادایی: اسرائیل برای رضا پهلوی تبلیغ می‌کند 🔹یک کمپین گستردهٔ نفوذ دیجیتال در رسانه‌های اجتماعی فارسی‌زبان در حال تبلیغ رضا پهلوی و یک وزیر کابینهٔ این رژیم به نام گیلا گمیلل است. این کمپین متکی به حساب‌های جعلی است که خود را به عنوان کاربران ایرانی جا می‌زنند. 🔹یک شبکهٔ حساب‌های جعلی در شبکه‌های اجتماعی فارسی‌زبان شناسایی شده که به‌طور هماهنگ و سازمان‌یافته اخبار جعلی، ویدیوهای دستکاری‌شده و پیام‌های تحریک‌آمیز علیه حکومت ایران منتشر کرده‌اند. تحقیقات Citizen Lab در کانادا نشان می‌دهد این فعالیت‌ها به احتمال زیاد با هماهنگی ارتش اسرائیل انجام شده است. 💠 کانال بصیر 📡 🇮🇷 @BASIR1 .