eitaa logo
بصیر 💠
654 دنبال‌کننده
20.7هزار عکس
11.7هزار ویدیو
51 فایل
ادمین⬅️ @mohammadtaha1 🌸⃟🌙 کانالهای ما: @berangeeshgh @basir1
مشاهده در ایتا
دانلود
9.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
‌ ♻️ آنچه آقای شیرازی (نماینده سابق ولی فقیه درسپاه قدس) به نقل از یکی از نیروهای حزب الله نقل می‌کند را بنده حدود ۲۵ سال قبل شنیده بودم. این اتفاقات همگی محقق شده 💠 کانال بصیر 📡 🇮🇷 @BASIR1 .
18.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ بهترین دفاع! 🔹سال گذشته در چنین روزهایی مهمان برنامه ثریا بودم و تاکید کردم اگر بازدارندگی کشور با اجرای تدبیر رهبر انقلاب(پاسخ مضاعف به رژیم)ترمیم نشود باید منتظر ضربه سخت رژیم به ج.ا باشیم و متاسفانه این پیش بینی تحقق پیدا کرد...! 🔹علم دفاع و امنیت،تجربه های تاریخی، وضعیت کنونی رژیم و روندهای منطقه ای و جهانی(رشد فزاینده درگیری اوکراین و روسیه ، اتحاد تروئیکای اروپایی و آمریکا در خصومت با ج.ا و...) همگی بر این نکته تمرکز دارند که "ترک مخاصمه ناپایدار" میان ما و رژیم از جانب صهیونیستها برهم خواهد خورد و در چنین وضعیتی معقول ترین تصمیم، پیش دستی ما در اتمامِ دفاع ناتمام ۱۲ روزه است! 🔹هر چه زمان بگذرد،رژیم مسلح تر و آماده تر خواهد شد و مقدار بیشتری از نواقص پدافندی اش را مرتفع خواهد کرد و این یعنی با شروع مجدد جنگ از جانب رژیم صهیونی،کار بر ما و رزمندگان اسلام دشوارتر می شود...! 🔹به تعبیر سردار رحیم صفوی: بهترین دفاع حمله است! 💠 کانال بصیر 📡 🇮🇷 @BASIR1 .
🔴 موسسهٔ کانادایی: اسرائیل برای رضا پهلوی تبلیغ می‌کند 🔹یک کمپین گستردهٔ نفوذ دیجیتال در رسانه‌های اجتماعی فارسی‌زبان در حال تبلیغ رضا پهلوی و یک وزیر کابینهٔ این رژیم به نام گیلا گمیلل است. این کمپین متکی به حساب‌های جعلی است که خود را به عنوان کاربران ایرانی جا می‌زنند. 🔹یک شبکهٔ حساب‌های جعلی در شبکه‌های اجتماعی فارسی‌زبان شناسایی شده که به‌طور هماهنگ و سازمان‌یافته اخبار جعلی، ویدیوهای دستکاری‌شده و پیام‌های تحریک‌آمیز علیه حکومت ایران منتشر کرده‌اند. تحقیقات Citizen Lab در کانادا نشان می‌دهد این فعالیت‌ها به احتمال زیاد با هماهنگی ارتش اسرائیل انجام شده است. 💠 کانال بصیر 📡 🇮🇷 @BASIR1 .
21.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 افشاگری بن‌مناشه؛ افسر طلاعاتی اسرائیل: نتانیاهو با پرونده‌های اپستین، ترامپ را گروگان گرفته است! 💠 کانال بصیر 📡 🇮🇷 @BASIR1 .
🔺علی قلهکی: 🔸ترکیه‌ی اردوغان هیچ‌گاه متحد ما نبوده! آنجایی که برایش منفعت داشته، پایِ سفره‌ی ایران نشسته!جایی هم که‌ منافعش ایجاب کرده چنان لگدی زده که اثراتش حالا حالاها ادامه دارد مثل سوریه. امروز اما از رو شمشیر بسته... ـــــــــــــــــــــــ 💠 کانال بصیر 📡 🇮🇷 @BASIR1 .
♨️ دکتر رفته بندرعباس گفته دولت برای آموزش بچه‌هاتون پول نداره ... فقط پول داره بچه و شوهر و خواهر و خواهر زاده وزیر رو ببره بندرعباس کیش ۲ شبه ۱ میلیارد خرج عشق و حال کنه و برگرده! 👤جسارتا آقای دکتر نفتی که داریم، مدیریتش دست دولتمرداست که مدیریتش کنن مردم گشنه نمونن وبرای آموزش بچه هامون، اونارو میفرستیم مدرسه ای که شما چند تا معلم با حقوق خیلی پایین گذاشتی اونجا و معلم محترم هم انگیزه کافی برای باسواد کردن بچه های ما نداره... عرض دیگری نیست 💠 کانال بصیر 📡 🇮🇷 @BASIR1 .
♨️رئیس جمهور کلمبیا: ترامپ باید عملیات صلح خود را با صدور فرمان جهانی برای وارد کردن غذا و دارو به غزه آغاز کند. 💠 کانال بصیر 📡 🇮🇷 @BASIR1 .
1.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️ گواردیولا: به خیابان بیایید و جلوی نسل‌کشی را بگیرید 🔹سرمربی منچستر سیتی در جدیدترین اقدامش برای حمایت از غزه از مردم کاتالونیا خواست تا به خیابان‌ها بیایند و در تظاهرات توقف نسل‌کشی شرکت کنند 💠 کانال بصیر 📡 🇮🇷 @BASIR1 .
7.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️چرا با آمریکا نباید مذاکره کرد؟ کاملترین پاسخ... 💠 کانال بصیر 📡 🇮🇷 @BASIR1 .
1.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️دبیرکل حزب‌الله خطاب به دولت‌های عربی: ای کاش مثل اسپانیا بودید اگر به مقاومت کمک نمی‌کنید حداقل به مقاومت فشار وارد نکنید. 💠 کانال بصیر 📡 🇮🇷 @BASIR1 .
⭕️ نمی دانی چرا گشنه ایم؟ 🔹جناب پزشکیان ! واقعا نمی دانی چرا با وجود آن که نفت داریم گشنه ایم و دنبال یک میلیارد دلار می گردیم؟؟ 🔹چون معاونت علمی ریاست جمهوری به تعبیر امیر مومنان(ع) مانند شتر گرسنه به جان مراتع بیت المال افتاده و میلیارد میلیارد از بیت المال را به مال البیت تبدیل می کند! چون میلیارد ها تومان از بودجه دولت در ماه‌های گذشته توسط منصوبان شما صرف تغییر دکوراسیون دفاتر و اتاقهای ریاستی شده! چون مدیران دولت شما حق ماموریت دلاری را به مأموریت‌های خارج از کشور باز گردانده و با تشخیص خودشان و به خرج ملت به سفرهای پی در پی خارجی می روند و بابتش هزاران دلار حق ماموریت به جیب می زنند! 🔹آقای پزشکیان! اگر چشمهایت را باز کنی خواهی دید اموال این ملت را که برای هوی و هوس اطرافیانت خرج می شود! راستی خبر داری دستگاه‌های دولتی به روزنامه "الیاس جان" شما شیتیل های چند میلیارد تومانی می دهند؟ 🔹عالی جناب! از رنگ کردن مردم خسته نشدی؟ به مردم که می رسی" ناله و نداریم و نمی شود " تحویلشان می دهی اما اطرافیان و مدیرانت مانند شاهزاده های سعودی از جیب مردم ولخرجی می کنند و به گرسنگی و نداری مردم می خندند! 🔹اگر یک آدم انقلابی جای تو بود با همین بودجه کار مردم را راه می انداخت و به جای ناله و نداریم و نمی شود،" کارمفید و امید" تحویل مردم می داد! 💠 کانال بصیر 📡 🇮🇷 @BASIR1 .