eitaa logo
بصیر 💠
651 دنبال‌کننده
20.7هزار عکس
11.7هزار ویدیو
51 فایل
ادمین⬅️ @mohammadtaha1 🌸⃟🌙 کانالهای ما: @berangeeshgh @basir1
مشاهده در ایتا
دانلود
24.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هشدار ، هشدار ، فتنه بزرگ در راه است كه هوشیاری همه را میطلبد تا چشم فته كور شود ان شاءالله🤲 💠 کانال بصیر 📡 🇮🇷 @BASIR1 .
♨️ارتش صهیونیستی استفاده از گوشی‌های اندروید را ممنوع می‌کند جروزالم پست: 🔹ارتش اسرائیل قصد دارد استفاده از گوشی‌های اندروید را در خطوط اختصاصی نیروهای مسلح برای افسران با درجه سرهنگ‌دوم و بالاتر ممنوع کند. 💠 کانال بصیر 📡 🇮🇷 @BASIR1 .
اینفوگرافی| دستاوردهای یمن در طوفان الاقصی 🔻بر اساس اینفوگرافی منتشر شده با عنوان «دستاوردهای یمن در طوفان الاقصی»، این دستاوردها در دو محور اصلی دسته‌بندی شده‌اند: محور اول شامل خسارات وارد کرده به رژیم صهیونیستی و هم‌پیمانان و محور دوم شامل دستاوردهای ملت یمن در طوفان الاقصی است. 🔻ادامه مطلب (+دانلود اینفوگرافی باکیفیت بالا) 💠 کانال بصیر 📡 🇮🇷 @BASIR1 .
نتیجه وفاق اصلاح طلب و اصولگرا وقتی اصولگرایان حاضر هستند حتی با دشمنان انقلاب کنار یک سفره بنشینند تا بر مسند قدرت و ثروت باشند نتیجه چنین و اجازه جسارت دشمن به کشور میشود . 💠 کانال بصیر 📡 🇮🇷 @BASIR1 .
9.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 واکنش محمد منظرپور به اظهارات غربزدگان: کدام کشور با خلع سلاح به رستگاری رسیده که انتظار دارید ایران دست از موشکهای خود بردارد؟ 🔹تجربه عراق نشان داد که بازرسان بین‌المللی، ماموران سیا بوده‌اند که جز با حمله به عراق و نابودی یک میلیون کودک بر اثر تحریم به چیزی راضی نشده‌اند. 💠 کانال بصیر 📡 🇮🇷 @BASIR1 .
25.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥انسان غربی با دیدن چی، تراپی لازم میشه؟ ▫️و اصولا چرا ملاک همه چی باید «انسان غربی» باشه؟! 💠 کانال بصیر 📡 🇮🇷 @BASIR1 .
1.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴یک کامیون پر از سلاح تو سیستان که هدف ارسال به تهران بوده کشف کردن راننده کامیون سلاح هارو زیر ذغال جاسازی کرده بوده 💠 کانال بصیر 📡 🇮🇷 @BASIR1 .
11.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥🔴 دکتر کامران غضنفری، نماینده مجلس: آقای قالیباف و پزشکیان جلوی ابلاغ قانون عفاف و حجاب را گرفته اند/ این کار غیرقانونی است؛ آقای قالیباف مدعیست ابلاغ قانون حجاب باعث دو قطبی در جامعه می شود ✍عجب پس گران کردن بنزین گران کردن تعرفه اینترنت موبایل سبب خوشحالی و یک قطبی شدنه؟! 💠 کانال بصیر 📡 🇮🇷 @BASIR1 .
🔴دلم برای رییسی سوخت ضرب الاجل به دولت شهید رییسی بعد از عملیات وعده صادق یک و سکوت و وفاق در قبال رسیدن ارز به 120 هزار تومان و گران شدن بنزین و اقلام اساسی بعد میگویند چرا مردم به اندازه کروبی به قالیباف رای دادند... 💠 کانال بصیر 📡 🇮🇷 @BASIR1 .
🔴پاپ در سفر خود به لبنان از حزب‌الله خواست «سلاح‌های خود را زمین بگذارد و دیپلماسی را دنبال کند». ✍ تقریبا چهل درصد لبنان مسیحی هستند و بیش از پنجاه درصد مسلمان (نصف شیعه نصف سنی) احتمالا پاپ برای تحریک مسیحیان برای خلع سلاح حزب الله و کوتاه آمدن مقابل اسراییل و آمریکا را خواهان آن بوده است. 💠 کانال بصیر 📡 🇮🇷 @BASIR1 .
♨️پارسال دمشق را گرفتند تا به تهران برسند، امسال به کاراکاس لشکر می‌برند. آمریکا و اسراییل برای آتش زدن ایران، به نفت ونزوئلا نیاز دارند. 💠 کانال بصیر 📡 🇮🇷 @BASIR1 .
25.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آیا خاتمی پاکدست ترین رئیس جمهور ایران بود !؟ 💠 کانال بصیر 📡 🇮🇷 @BASIR1 .