eitaa logo
🇵🇸بصیر🇮🇷
1.3هزار دنبال‌کننده
12.4هزار عکس
4.3هزار ویدیو
604 فایل
امیرالمومنین علی «علیه السلام»: {..اين پرچم مبارزه را جز افراد آگاه و بااستقامت و عالم به جايگاه حق بدوش نمی‌كشند..} 📚کتابخانه 🇮🇷بــصـیر🇮🇷👇👇👇 eitaa.com/basir110213/19500 خادم کانال:✍( #عمّار ) @ammar1395
مشاهده در ایتا
دانلود
🌷امیرالمومنین علی علیه السلام: اگر نمازگزار بداند تا چه حد مشمول رحمت الهی است هرگز سر خود را از سجده بر نخواهد داشت. (تصنیف غررالحکم ص ۱۷۵) 🌸پیامبراکرم صلی الله علیه و آله: هنگامی که اذان نماز راشنیدی، هرچه سریع تر [برای خواندن نماز به جماعت] به مسجدبیا گرچه سینه خیز باشد. (کنزالعمال،ج۷ص۵۴۸)
⚡️ غلبه ایمان بر همه قدرت‌ها 🌹 امام خمینی: آنها در طبس آمدند و گمان كردند كه می‌توانند نيرو پياده كنند و می‌توانند بيايند و به بهانه خارج كردن گروگان‌ها ايران را قبضه كنند و خداى تبارك و تعالى شن‌ها و بادها را فرستاد و آنها را شكست داد. اينها نمی‌‏توانند بفهمند و نخواهند توانست فهميد كه سربازهاى ايران از نظامى و پاسدار و ساير قواى مسلح، با ايمان است كه دارند پيش می‌روند. تمام قدرت‌ها يك طرف ايستادند و يك قدرت ايمان هم در مقابل آنها يك طرف و قدرت ايمان بر آنها غلبه كرد و غلبه می‌كند. (صحیفه امام‌ج۱۶ص۱۰۵-جماران۶۰‌/۱۲/‌۲۴)
🌹وصیت نامه شهید سیدحسن نصرالله بسم الله الرحمن الرحیم به شما وصیت می‌کنم که ایمانتان به رهبری حضرت امام خامنه‌ای (سایه‌اش پاینده باد) محکم و قوی باشد، که خیر دنیا و آخرتتان در این است.
5.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️‌دشمن احمق صهیونیستی بداند اگر با ترور مقاومت از بین می رفت، جمهوری اسلامی اکنون وجود نداشت!
🌷 امیرالمومنین علیه السلام در وصف یاران اهل بیت در آخرالزمان: آگاه باشید! آنان که پدر و مادرم فدایشان باد، از کسانی هستند که در آسمان ها معروف، و در زمین گمنام اند! (خطبه ۱۸۷ نهج البلاغه) 🌹شهید خرازی: "اگر برای خدا جنگ میکنید[ یا کاری انجام میدهید]، احتیاج ندارد که به من و دیگری گزارش کنید، گزارش را نگه دارید برای قیامت. ‌ اگر کار برای خداست، گفتنش [به مردم] برای چه؟
💢 اهل نمایش ◽️بابا توی مهمانی‌ها ما را بغل نمی‌کرد و نمی‌بوسید. می‌گفت «شاید بچه یتیمی در مجلس باشد». وقتی ما را به مدرسه می‌برد، دو تا کوچه پایین‌تر پیاده می‌کرد تا مبادا پدر بی ماشینی یا بچه‌ بی بابایی ما را ببیند و غصه‌اش شود. مامان می‌گفت «شیرینی را توی خونه بخور، نبر توی کوچه، شاید یکی دلش بخواد و نداشته باشه!» می‌گفت «میوه گرون نبر مدرسه، خیار نبر، بو داره!» اما نمی‌دانیم چه شد که فضای مجازی همه ما را اهل نمایش کرد تا با ماشین‌ و طلا و سفر و خرید و خوردنی،‌ مرتب توی چشم‌ها بیاییم و هیچ‌وقت هم غصه دل آدم‌های دیگر را نخوریم!
این رادار آرو هست که در نزدیک یک مرکز نظامی در فلطسین اشغالی و در بین پوشش گیاهی مستقر و استتار شده
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این هم کلیپ لحظه ی انهدامش توسط موشک هایپر سونیک ایرانی از فاصله ۱۳۵۰ کیلومتری
🌷پيامبر خدا صلى الله عليه و آله: بامنزلت ترينِ مردم نزد خداوند در روز قيامت، كسى است كه در راه خيرخواهى براى خلق او، بيش از ديگران قدم بر دارد. 📗الكافی ج۲ ص۲۰۸
5.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 ببینید | هدف شهیدان ❓شهیدان برای چه به میدان جنگ رفتند؟
💸دلار زدایی به نیجریه هم رسید و میخواد از این به بعد نفتشو با ارز محلی بفروشه! لذتی که در افول آمریکا هست در هیچی نیست... :) ✍ رضا رضوی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️سردار جباری: یک نقطه از ایران را بزنند ده‌ها مرکز امنیتی، نظامی و اقتصادی صهیونیست‌ها را می‌زنیم مشاور فرمانده کل سپاه پاسداران در نهمین کنفرانس بین المللی «حقوق بشر آمریکایی از دیدگاه رهبر انقلاب»: 🔸برخلاف القائات برخی و فضاسازی‌ها و ایجاد رعب توسط رسانه‌های استکباری جنگی در کار نیست؛ این را یقین داشته باشید. 🔸امکان دارد رژیم صهیونیستی برای اینکه یک ذره موقعیت خود را حفظ کند مثلاً بخواهد یک نقطه را بزند. 🔸اگر یک نقطه از کشور ما را بزنند ده‌ها نقطه از مراکز امنیتی، نظامی و اقتصادی صهیونیست‌ها را زده و جواب‌شان را قاطع خواهیم داد. 🔸اسرائیلی‌ها از جنگ می‌ترسند و با ما وارد جنگ نمی‌شوند، آمریکایی‌ها بیشتر از آنها از جنگ می‌ترسند.