eitaa logo
بصیر 💠
706 دنبال‌کننده
19.3هزار عکس
10.4هزار ویدیو
49 فایل
ادمین⬅️ @mohammadtaha1 🌸⃟🌙 کانالهای ما: @berangeeshgh @basir1
مشاهده در ایتا
دانلود
9.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ العربیه: 📍سرانجام تبادلات نظامی ایران و روسیه چه خواهد شد؟ 🔻"موشک‌های بالستیک ایرانی می‌توانند تغییری مهم در نبرد اوکراین ایجاد کنند و جنگنده‌های روسی می‌توانند تهدیدی برای جنگنده‌های آمریکایی باشند" ــــــــــــــــــــــ 💠 کانال بصیر 📡 🇮🇷 @BASIR1 .
🛑هم اکنون ارتش رژیم صهیونیستی در حال هدف قرار دادن مناطق مختلف مسکونی در جنوب لبنان است ـــــــــــــــــــــــ 💠 کانال بصیر 📡 🇮🇷 @BASIR1 .
🔴شهید آوینی: در جمهوری اسلامی ایران همه آزادند جز بچه حزب اللهی ها... 💠 کانال بصیر 📡 🇮🇷 @BASIR1 .
26.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جنگ سی و سه روزه چه طور شروع شد؟ تحلیل رهبر انقلاب از شروع جنگ اسرائیل علیه حزب الله که سردار سلیمانی تعریف کرد 💠 کانال بصیر 📡 🇮🇷 @BASIR1 .
🔴 این افتخار ملی در عرصه علمی است که دانش آموزان کشورمان نباید نادیده بگیرند، ایران با افتخار سومین کشور دنیا در رتبه بندی مدالی المپیادهای علمی جهانی شده است 💠 کانال بصیر 📡 🇮🇷 @BASIR1 .
🔴کسی که تو فتنه 1401 به خاطر انتشار مطالب تحریک کننده از کار اخراج شده بود به عنوان سرپرست مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت منصوب شد 💠 کانال بصیر 📡 🇮🇷 @BASIR1 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 انتقاد رهبر انقلاب از کسانی‌که به استفاده از یک لغت فرنگی در حرف یا نوشتۀ خود افتخار می‌کنند 💠 کانال بصیر 📡 🇮🇷 @BASIR1 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥سردار رادان: بر چادر ما می‌تازند چون اگر آن را بگیرند پرچم را می‌گیرند و وقتی پرچم را گرفتند همه کار می‌شود کرد 🔹️ فرماندهی کل انتظامی:امروز با سختی های فراوان فرهنگی روبرو هستیم؛ بر چادر ما می‌تازند. 🔹بر چادر ما می تازند؛ چادری که حضرت زهرا (س) آن را به یادگاری داد و حضرت زینب آن را یادگاری گرفت تا به ما یادگاری بدهند. 💠 کانال بصیر 📡 🇮🇷 @BASIR1 .
🔴 پاسخ به توئیت دوپهلوی پزشکیان ظاهرا اکانت توئیتری پزشکیان و پسرشون مدیریت میکنن ـــــــــــــــــــــــ 💠 کانال بصیر 📡 🇮🇷 @BASIR1 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☑️دکتر مخبر: در قضیه وعده صادق، آقای رئیسی پشتوانه آرامش فرماندهان نظامی بود ـــــــــــــــــــــــ 💠 کانال بصیر 📡 🇮🇷 @BASIR1 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺ارتش یمن به تازگی با انتشار کلیپی از نیروهای ویژه خود در تونل های زیر زمینی خبر از امادگی کامل برای یک نبرد زمینی با رژیم صهیونیستی را داده است ـــــــــــــــــــــــ 💠 کانال بصیر 📡 🇮🇷 @BASIR1 .