🔴غرش سحرگاهی نیروهای مقاومت/ برق از سر اسرائیل و عربستان پرید
🔹سحرگاه امروز نیروهای مقاومت در دو عملیات همزمان مواضع مهم و استراتژیک اسرائیل و عربستان سعودی را هدف قرار دادند.
🔹وقوع یک انفجار در نزدیکی تاسیسات هستهای دیمونا اسرائیل و حمله پهپادی به فرودگاه ملک خالد عربستان در فاصله چند دقیقه برق از سر اسرائیل و عربستان پراند.
🔹غافلگیری این اقدامات به حدی بوده که تا کنون مواضع متعدد ضد و نقیضی در خصوص مبدا شلیک راکتها به مناطق اسرائیلی منتشر شده است.
🔹فاکس نیوز دقایقی پیش اعلام کرد که هنوز هیچکس در اسرائیل نمیداند چه اتفاقی افتاده و قرار است ارتش در بیانیهای اتفاقات رخ داده را تشریح کند.
🔹با این حال ارتش رژیم صهیونیستی صرفا به اعلام اینکه یک فروند موشک شلیک شده از سوریه در منطقه «النقب» در نزدیکی تاسیسات دیمونا فرود آمده، اکتفا کرد و توضیحات بیشتر را به زمان دیگری موکول کرد.
# جبهه مقاومت
# غده سرطانی
🇮🇷بصیر3.ثامن نجف
🇮🇷@basir3najaf
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☑️فرار صهیونیست ها به پناهگاه
ویدویی از لحظهی فرار صهیونیست به پناهگاه!
🇮🇷بصیر3.ثامن نجف
🇮🇷@basir3najaf
🔴 همزمان با انفجار مهیب در صنایع موشکی اسرائیل ؛
توئیت معنادار اکانت «کانال سپاه پاسداران» ؛
🔹واللّهُ عَزيزٌ ذُو انِتقام».(سوره مائده/۹۵)
#نطنز
🇮🇷بصیر3.ثامن نجف
🇮🇷@basir3najaf
🍃🌹جلسه بر خط مجازی
✅با موضوع؛ بررسی مذاکرات وین
💯با حضور دکتر سید مصطفی خوش چشم
زمان: شنبه، چهارم اردیبهشت، ساعت 21/30
⚜معاونت سیاسی استان اصفهان ⚜
🌱✨آدرس جلسه
🍀🍀🍀🍀🍀🍀
https://www.skyroom.online/ch/ab.y/s.-ostan
🍀🍀🍀🍀🍀🍀