🔴ناکامی غربگرایان در فریب مردم/ ملت بیدارتر از همیشه
این نتیجه نظرسنجی یک نهاد دولتی در تلگرام است!
پروپاگاندای قوی دولت مدت هاست سعی داره که القا کنه، مردم هم مثل دولت بانی مشکلات رو ترامپ و تحریم ها می دونن اما همینطورکه می بینید اتفاقا برعکس مردم فهمیدن هرچه مشکل هست زیر سر روحانی و پاستور نشینان است نه واشنگتن دی سی!
☢ گمانه های امنیتی-سیاسی از اهداف یک جابه جایی نظامی
✍علی محمدی :
🔰ناو هواپیمابر نیمیتز CVN68 امریکا که در اوایل مهر ماه برای اهداف سیاسی (تاثیر گذاری بر تحولات سیاسی و امنیتی عراق و حمایت از اعراب برای عادی سازی روابط با اسراییل) وارد خلیج فارس شده بود، همزمان با خبر برکناری مارک اسپر، وزیر دفاع امریکا، از خلیج فارس خارج شده و اکنون روبروی راس الحد عمان قرار دارد.
اگرچه نمی توان همزمانی این دو خبر با گزارش نیویورک تایمز مبنی بر احتمال تحرکات نظامی علیه ایران را نادیده گرفت، اما ارائه تحلیل قطعی از این تحرکات، نیازمندِ در نظر گرفتن موارد زیر است:
1⃣_حرکت ناوهای امریکایی میان خلیج فارس و دریای عمان امری معمول است و باید منتظر ماند که در روزهای آینده مسیر و مقصد این ناو به کدام سمت خواهد بود.
2⃣_مرحله دوم رزمایش چندجانبه مالابار۲۰۲۰ در محدوده اقیانوس هند که از مورخه ۲۷آبان شروع می شود را باید در نظر داشت. چه بسا که این ناو قصد شرکت در این رزمایش را دارد.
3⃣_می دانیم که اختلاف نظرهای اساسی مارک اسپر با ترامپ موجب شده بود تا چند بار آقای اسپر تا مرز استعفا پیش برود. این روزها که ترامپ در عصبانیت بوده ممکن است، اختلافات موجود منجر به کنار گذاشتن وزیر دفاع شده باشد.
3⃣_اوضاع امنیتی داخلی آمریکا چندان مناسب نیست و احتمال وقوع درگیری های خیابانی در این کشور وجود دارد. ممکن است این گمانه در پنتاگون باشد؛ که در صورت وقوع این ناامنی ها، ایران از فرصت مشغول شدن واشنگتن به اوضاع داخلی استفاده کند و انتقام سخت را بگیرد. مخصوصا که جمهوری اسلامی بارها بر گرفتن انتقام تاکید کرده و نشان داده به آنچه می گوید عمل می کند. این نکته ممکن است پنتاگون را به این جمع بندی رسانده باشد که فعلا ناوگان خود را برای امنیت بیشتر از خلیج فارس خارج کند.
🔶این تحلیل که ترامپ ممکن است با اقداماتی نظامی علیه ایران، برای دولت دمکرات بعدی هزینه سازی کند را نمی تواند به قاطع رد کرد ولکن با ابهامات جدی نیز مواجه است. علاوه بر موارد فوق که نگاشته شد، باید به این نکته نیز توجه کرد که نیروهای نظامی ایران امتحان خود را در مواجه با نظامیان امریکایی پس داده اند که آخرین آن عین الاسد بود. بنابراین ترس در پنتاگون مانع از عملی شدن طرح های نظامیِ ترامپی می شود که امیدها برای بقای او در چهار سال دیگر بسیار کم رنگ است.
🔴 نتیجه ی جنگ قره باغ در صورت تداوم آتش بس :
پیروزی مطلق جمهوری آذربایجان ،
شکست بزرگ ارمنستان
پیروزی نسبی ترکیه در منطقه و قره باغ
نقش آفرینی یک جانبه ی روسیه در قره باغ و خالی کردن پشت ارمنستان
عدم شفافیت نقش ایران در تنش های قره باغ ، عدم رسیدن ایران به خواسته های خود و شکست دیپلماسی منفعلانه ی دولت پیر و نا امید
7.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥قطب نما 157 | پیام ملت ایران به دولت جدید آمریکا
💢موسسه رند به عنوان یکی از اندیشکده های تاثیرگذار بر سیاست خارجی آمریکا، در سال 1395 سندی را منتشر کرد که با نام اختصاری (p2c) شهرت یافت . این سند به دلیل ناتوانی آمریکا در استفاده از ابزار نظامی و همچنین طولانی مدت بودن جنگ نرم، راهبرد اعمال فشار را به عنوان راهبرد سوم برای مواجهه با جمهوری اسلامی ایران، به دولت آمریکا پیشنهاد می دهد.
✅کانال بصیرت
را به بهترین دوستان و همکاران خود سفارش کنید.💐
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷www.basirat.ir
هدایت شده از بصیرت
7.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥قطب نما 157 | پیام ملت ایران به دولت جدید آمریکا
💢موسسه رند به عنوان یکی از اندیشکده های تاثیرگذار بر سیاست خارجی آمریکا، در سال 1395 سندی را منتشر کرد که با نام اختصاری (p2c) شهرت یافت . این سند به دلیل ناتوانی آمریکا در استفاده از ابزار نظامی و همچنین طولانی مدت بودن جنگ نرم، راهبرد اعمال فشار را به عنوان راهبرد سوم برای مواجهه با جمهوری اسلامی ایران، به دولت آمریکا پیشنهاد می دهد.
✅کانال بصیرت
را به بهترین دوستان و همکاران خود سفارش کنید.💐
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷www.basirat.ir
💠 مدیران قاجاری !
✍ «محمدصادق کوشکی»، استاد گروه علوم سیاسی دانشگاه تهران
در پاسخ به این پرسش که وزارت امور خارجه با وجود تحریمها و مسائلی مانند FATF و پالرمو چگونه میتواند در امور اقتصادی بینالمللی نقش فعالی را داشته باشد ؟
گفت: «این مسائلی که شما مطرح کردید برای زمانی است که ما بخواهیم از اروپا و آمریکای شمالی کالایی بخریم. دنیا که فقط این مناطق نیست. امروز کشورهای زیادی هستند که حاضرند در قالبهای مختلف با ایران مبادله کالا و خدمات داشته باشند. ما امروز میتوانیم به خیلی از کشورها دانش فنی و مهندسی صادر کنیم و از این کشورها کالاهای موردنیاز خودمان را وارد کنیم. ما وقتی در سریلانکا پروژه نیروگاه ایجاد میکنیم و موفق هستیم، آنهم در شرایطی که در گذشته باید نفت میفروختیم و چای میخریدیم، حالا با انجام پروژه میتوانیم این خرید را انجام بدهیم. ما حتی در عرصههای مختلفی مانند برق و مهندسی در الجزایر همکاریهای خوبی داشتیم و آوردههای خوبی رقم زدیم. اگر قرار باشد کشوری مثل ایران بگوید که نمیتواند به خاطر FATF و پالرمو مشکلات اقتصادی خودش را حل کند، چون نمیتواند کالا از آمریکای شمالی و اروپا بخرد، اسمش را تغییر بدهیم و جیبوتی بگذاریم. آقایان سطح ایران را در حد قطر و عربستان سعودی تنزل دادند و این تصور را ایجاد کردند که فقط باید نفت بفروشیم و کالا بخریم. ما میتوانیم از فرصت تحریمها استفاده کنیم ولی نگاه آقایان مانند نگاههای دوران قاجار است».
🔵 تحلیل شرایط پیش رو با "بایدن" و ۷ نکته
✍️ دکتر محمد کهندل :
📌 بایدن به دنبال بدست "نیاورده های ترامپ در ایران" خواهد بود. ما باید نگذاریم از نظر روانی و عملی اهداف ترامپ توسط جو بایدن در ایران و منطقه محقق شود.
1️⃣ ایران به منابع ارزی خود نائل نمی شود.
2️⃣ منابع ارزی، ورود به برجام، FATF تحریم غذا و دارو، تحریم موسسات پولی و مالی هر کدام به صورت بسیار ماهرانه ای طرح خواهند شد. اما حل نخواهند شد.
3️⃣ تحقق هر کدام با مخالفت شدید لابی های اسرائیلی در آمریکا روبرو خواهد شد. ممکن است توافق هایی هم با این دولت بشود اما این توافقها شبیه برجام هستند.
4️⃣ دولت و اصلاح طلبان برای انتخابات سناریوی توافق با غرب و آمریکا را دنبال می کنند. البته پیش بینی میشود این توافق یا توافقها بر اساس سیاست "هر توافقی بهتر از عدم توافق است" می باشد و سرنوشت برجام را پیدا کند. لذا نقش مجلس در اینجا بسیار معنا دار می شود و رسالت مجلس شورای اسلامی سنگین و حیاتی است.
5️⃣ با روی کار آمدن بایدن احتمالا اقتصاد در ابتدا به سمت ثبات رود، ولی این روند موقتی و روانی است. روند رو به ثبات چون برای انتخابات طراحی خواهد شد تا انتخابات احتمالا ادامه می یابد. عوامل این روند بیشتر روانی است و اتفاق قابل ملاحظه ای در حوزه اقتصاد و تحریمها نخواهد افتاد.
6️⃣ وظیفه ما تکیه به ظرفیتهای داخلی و ایجاد ثبات و اعتماد به نفس ملی و برنامه ریزی با رویکرد اقتصاد مقاومتی در مدیریت اقتصاد کشور است.
7️⃣ پاشنه آشیل اثرات تحولات آمریکا در ج. ا. ایران نرخ ارز است. با توجه به تحریم اقتصادی طی سالهای گذشته که منجر به تامین بسیاری از نیازهای وارداتی در داخل کشور شده است تقاضای واقعی ارز در کشور در سطح پایینی قرار دارد. بنابراین تقاضای سفته بازی ارز را باید از یک طرف کاهش و از طرف دیگر پیمانهای ارزی با همسایگان و شرکای تجاری منعقد و بر آنها پایبند باشیم. این توافقات ارزی باید شفاف و اعلام شوند تا فعالین اقتصادی مبادلات خود را بر اساس آن انجام دهند. در این راستا لازم است مقررات و بخشنامه های ارزی بر این اساس اصلاح شوند. اعلام این سیاست و اقدامات جانبی از طریق اثرات روانی نیز به آرامش و ثبات اقتصادی کمک می کند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
راز شلیک نشدن موشک و الطاف خفیه الهی از زبان #شهید طهرانی مقدم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🛑 ایران با اسراییل هم مرز شد !
🔹 جشن و شادی در باکو بعد از امضای توافقنامه پایان جنگ با پرچمهای ج.آذربایجان،ترکیه و اسرائیل!
✍ دکتر عبدالله گنجی :
باید نگران باشیم وحدت و انسجامی که در مقابل آمریکای ترامب داشتیم در مقابل آمریکای بایدن از دست برود و آورده ای هم نداشته باشیم.روحانی دوباره دو پهلوگویی را شروع کرده.ممکن است رئیس جمهور محترم بفرمایند چه فرصتی از طرف مقابل در اختیار ما قرار داده شده که میفرمائید:"هیچ کس حق ندارد فرصت سوزی کند؟"
⭕️ شهید طهرانی مقدم:
فقط انسان های ضعیف به اندازه امکاناتشان کار میکنند.
#پدر_موشکی_ایران