eitaa logo
بصیر
343 دنبال‌کننده
9.1هزار عکس
6.2هزار ویدیو
400 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
🌄 وزیر راه وقت آخوندی بعداز حادثه قطار نیشابور:نگران نباشیدکشته شده ها همه بیمه بودن شهرداری بندر عباس:پول درمان خود سوزی مادر خانواده رو میدیم این همان تفکرات لیبرال سرمایه داریه که در اون اقتصاد و پول از انسانیت بالاتره. همین قدر حال به هم زن
🔘توئیت سید نظام الدین موسوی ☑️ سه کشور اروپایی عضو برجام ادعا کردند: ما همه تحریمها را لغو کرده و حتی از طریق کانال اینستکس، تلاشهای اضافی برای تجارت با ایران انجام دادیم اما ایران ۱.۵سال است برجام را نقض میکند. آقای ظریف راست میگوید که اروپا با آمریکا فرق دارد. اروپاییها بی شرمتر، وقیح تر و بی چشم و روترند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تحلیل علی علیزاده از رهبرمعظم انقلاب اسلامی
🌴🌹🇮🇷🌷🌴 «» ✅ پاسخ عاقلانه فیدل کاسترو به یک سوال ... 👌 👌 در انتخابات 1960 آمریکا از فیدل کاسترو رهبر کوبا پرسیدند: بین نیکسون از حزب جمهوریخواه و کندی از حزب دموکرات، کدامیک را ترجیح میدهد؟ 💐 کاسترو پاسخ داد: مقایسه بین دو لنگه کفش که یک شخص به پا دارد غیر ممکن است. 🔏 را یک حزب اداره میکند و آن حزب است که دو بال دارد، بال جمهوریخواه که جناح افراطی صهیونیست هاست و جناح دموکرات که قدرت نرم صهیونیست هاست. 🔐 هیچ تفاوتی بین اهداف و راهبردهای این دو وجود ندارد. اما امکانات، ابزار و روشهای آنها متفاوت است. 📌 🔑حقیقتی را که کاسترو 60 سال پیش فهمیده بود، امروز عده ای باوجود مشاهده 60 سال دشمنی علنی آمریکا با ملت ایران، هنوز نفهمیدند !!! 🌴🌹👌🌷🌴
⭕️ همزمان كه جمهوری اسلامی داره تو مرادآباد چابهار با برا ۱۰۰۰ تا آسیه پناهی و زن بندرعباسی خونه میسازه، جریان مدیریت غربگدا و خود خواه و تن پرور ذیل دولت تعطیل، میاد با بولدوزر و بیل و کلنگ میفته به جون آلونک مستضعفین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 حرف رفتن نزنید، والله قلبم گرفت... 🎥 ویدئویی از جانباز محمدعلی زرین‌قلم خطاب به رهبر انقلاب که سال ۱۳۹۴ در فضای مجازی داغ شده بود: لطفاً دیگر حرف رفتن نزنید، والله قلبم گرفت... 🔹جانباز محمدعلی زرین قلم امروز به یاران شهیدش پیوست.
🔹 نگاه بانیان لیبرال دموکراسی به مردم
🔴به بهانه هفته | سابقه ی تشکیل بسیج مستضعفین 🔻 امام راحل بسیج را برگرفته از باور‌های اسلامی میدانستند و در این خصوص فرمودند: «قضیه بسیج، همان مسئله‌ای است که در صدر اسلام بوده و این مسئله جدید نیست، در اسلام سابقه داشته است» 🔹با پیروزی انقلاب اسلامی در ۲۲ بهمن ماه ۱۳۵۷، نیرو‌های مردمی در قالب کمیته‌های انقلاب اسلامی به نوعی جریان عملی بسیج را به ظهور رساندند. اما پس از تسخیر لانه جاسوسی و اعلام اخباری مبنی بر آرایش جنگی ناوگان آمریکا در خلیج فارس و آشکارتر شدن تهدیدات امریکا ، در پنجم آذر ماه ۱۳۵۸ یعنی کمتر از یک ماه بعد از تسخیر لانه جاسوسی، حضرت امام طی سخنانی در جمع اعضای سپاه، خطر حمله امریکا را جدی دانسته و دستور تشکیل بسیج مستضعفین را صادر کردند. 🔹آن روز‌ها ارتش از وضعیت مناسبی برخوردار نبود و سازمان رزم سپاه هم نهایتاً از حد گردان فراتر نمی‌رفت. به همین خاطر فرمان تشکیل ارتش ۲۰ میلیونی می‌توانست پاسخ قاطعی بر تهدید‌ات قدرت‌های منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای باشد. 🔹 ۹ ماه بعد از تشکیل بسیج، دفاع‌مقدس آغاز شد و دوراندیشی حضرت امام برای ایجاد یک نیروی مردمی بیش از پیش خودش را نشان داد. نهایتاً در ۲۸ دی ماه ۵۹، مجلس شورای اسلامی قانون ادغام بسیج مستضعفین در سپاه پاسداران را تصویب کرد. 🔹 با حضور بسیج در واحد‌های سپاه، تحول شگرفی در جبهه‌های جنگ ایجاد شد؛ چنانچه از اواسط سال ۱۳۶۰ دور عملیات پیروزمند کشورمان در قالب طرح کربلا با شکست حصر آبادان شروع شد و نهایتاً در عملیات الی‌بیت‌المقدس، بسیاری از سرزمین‌های اشغالی کشورمان از لوث وجود بیگانه آزاد شد. بعد از پایان جنگ تا امروز نیز بسیج در عرصه های مختلف پرچمدار تبدیل تهدید به فرصت بوده است.
🔴 نیامده پیش شرط گذاشت‼️ 🔻شرط وزیر خارجه بایدن برای بازگشت به برجام: پیش از آنکه از بازگشت به برجام حمایت کنم، آمریکا باید به دنبال راهی برای اعمال محدودیت بر برنامه موشکی ایران و حمایت این کشور از گروه‌های نیابتی خود در منطقه باشد.
✍ مهدی محمدی : 🔹مهار ایران پس از شهادت حاج قاسم سلیمانی، جلوگیری از به کارگیری ظرفیت های آن، و ممانعت از تولید اهرم های جدید، اصلی ترین دستور کار راهبردی ماه های گذشته بوده است. ارسال آدرس های غلط به ایران در این مدت هم، مهم ترین ابزاری بوده که از آن بهره گرفته اند. در این چند ماه، کسانی در ایران می گفتند سورپرایز اکتبر در راه است و بنابراین دست از پا نباید خطا کرد. دیدیم که نه تنها سورپرایزی در کار نبود بلکه وقتی ایران شروع به استفاده از ابزارهایش در عراق کرد یا زمانی که سراغ سران گروه های مسلح ضد انقلاب رفت، امریکا و اسراییل جز ایستادن و تماشا کردن چاره ای نداشتند. بزرگ ترین تهدید امریکا این بود که بگوید از عراق می رود! ایجاد بازدارندگی در مقابل فشارهای آینده، تصحیح برآورد دولت امریکا از ایران و ایجاد اهرم های جدید هسته ای، منطقه ای، نظامی و امنیتی، گام های ضروری است که در زمانی کوتاه ظرف هفته های آینده باید برداشته شود. برخلاف انتظار غربگرایان در ایران، پیروزی بایدن جامعه ایران را شرطی نکرد. می بینیم تلاش های کودکانه ای آغاز شده که اتصال معیشت به مذاکره هر طور شده رخ بدهد اما آقای روحانی باید باور کند که حنایش دیگر رنگی ندارد. ایران در 4 سال گذشته آسیب دید اما اکنون حتی امریکای ترامپ اینطور جمع بندی کرده که با سیاست فشار حداکثری تغییر رژیم که سهل است، آشوب هم در ایران رخ نخواهد داد. پمئپو و دوست خوبش یوسی کوهن باید در ماه های آینده خیزش یک ایران جدید از خاکستر سیاست فشار را تماشا کنند. دولت ترامپ و صهیونیست ها آشکارا در حال ریل گذاری اجباری برخی سیاست ها برای دولت بعدی امریکا هستند. درز اطلاعات اخیر درباره تصمیم های دقیقه نودی ترامپ در حوزه امنیت ملی با هدف کنترل محاسبات و تصمیمات ایران در این هفته های آخر انجام شده است. در نهایت همه چیز به داخل ایران باز می گردد. توهم سست شدن روابط مردم و نظام در اثر ناکارآمدی بی سابقه دولت روحانی عامل اصلی بسیاری فشارها بر ایران در سال های گذشته بوده. این توهم را باید زدود. راه حل این است که به جای باج به دشمن، مردم خود را تکریم کنیم.
⭕️ فرصت ها را حراج نکنید! 🔹هفته گذشته روزنامه آمریکایی نیویورک تایمز در گزارشی مدعی شد دولت ترامپ طرح حمله به تاسیسات هسته ای ایران را بررسی کرده و البته در نهایت با آن مخالفت شده است. درباره این خبر نیویورک تایمز پیش از هر چیز باید دانست و توجه داشت که انتشار چنین اخباری از سوی یک روزنامه به هیچ عنوان تصادفی و محصول ساز و کار رسانه ای نیست. نکته دوم و مهم درباره ماهیت و پیام این خبر آن است که سیاست فشار حداکثری آمریکا در برابر ایران شکست خورده و ترامپ از این مسئله بسیار عصبانی و سرخورده است. 🔸فرصت واقعی برای جمهوری اسلامی ایران همین شکست سیاست فشار حداکثری است. کشوری که توانسته است این راهبرد تهاجمی را مغلوب کند نباید به سادگی و ارزان دستاوردهای آن را به حراج بگذارد. نمایش اشتیاق فراوان به مذاکره با دولت بعدی آمریکا مصداق بارز و آشکار این فرصت سوزی است.
🔴 ماموریت شناور اقیانوس پیما ✍ احمد بنافی : 🔻 دشمن همواره تلاش داشته از خلأ توان تهاجمی نامتقارن ایران در آب‌های آزاد و دوردست بعنوان یک فرصت برای ایجاد تهدید علیه منافع جمهوری اسلامی در آن مناطق استفاده کند. الحاق شناور اقیانوس پیمای شهید رودکی به نیروی دریایی سپاه با هدف خنثی نمودن تهدیدات دشمن صورت گرفت است. در این خصوص چند نکته حائز اهمیت است: 1⃣ ساخت این شناور از طراحی تا تجهیز کاملاً بومی بوده و توسط متخصصان داخلی کشور صورت گرفته و با توجه به نوع ماموریت هیچگونه نمونه مشابه برای آن وجود ندارد. 2⃣این شناور به گونه‌ای طراحی گردیده که بر اساس اصل خوداتکایی تمامی تجهیزات آفندی و پدافندی لازم در یک ماموریت بلند مدت در آن به کار گرفته شده است و عملا در ماموریت‌ها به مثابه یک پایگاه دریایی متحرک عمل می‌کند. 3⃣شناور شهید رودکی این قابلیت را ایجاد می‌کند که جمهوری اسلامی بتواند بر اساس شیوه‌های رزم نامتقارن از منافع خود در آب‌های دور و اقیانوس‌ها صیانت کند. به عبارتی دایره تهاجم نامتقارن ایران می‌تواند تا شمال اقیانوس هند، باب‌المندب و دریای سرخ امتداد یابد. 4⃣ پلتفرم این شناور به گونه‌ای طراحی شده است که به راحتی می‌تواند در دریای آزاد حضور یافته و عملیات‌های دریایی نامتقارن انجام دهد و در کنار آن پشتیبانی از زنجیره تأمین قطعات و تعمیرات مربوط به تجهیزات تهاجمی همراه را در حین ماموریت انجام دهد. 5⃣این ابتکار در راستای توسعه عمق راهبرد جمهوری اسلامی صورت گرفته و از حیث نظامی توان عملیاتی، تاکتیکی و اطلاعاتی را ارتقا داده تا جائیکه خلع توان تهاجمی نامتقارن را در فواصل دور جبران می‌نماید. به عبارتی تهدید نامتقاران را به معنای واقعی علیه دشمن در دوردست‌ها معتبر می‌سازد. 🔻 مزیّن نمودن این شناور به نام شهید عبدالله مبتکر تاکتیک‌های‌ رزم نامتقارن دریایی برای دشمن و به ویژه رژیم‌صهیونیستی این پیام آشکار را به همراه دارد که در صورت حضور خصمانه در منطقه با پاسخ سخت و پشیمان کننده همراه خواهند شد.
🔴 | بازگشت اروپا به تنظیمات کارخانه 🔻 بیانیه اخیر کشورهای اروپایی در خصوص فعالیت‌های هسته‌ای ایران یادآور بازگشت آنها به تقسیم‌کارشان با دموکرات‌هاست و نشان می‌دهد قرار است دوباره تروئیکای اروپایی آنقدر تند شوند تا مسیر آمریکا برای ایجاد فشار بر ایران و گرفتن امتیازهای بیشتر هموار شود، نقشی که در دوران ترامپ کمی تغییر کرده بود. 🔹 پیشینه اروپایی‌ها در روابط‌شان با ایران پر از رفتارهای تنش‌زاست، برای مثال در مهم‌ترین توافق پیش از برجام، در ابتدای دهه ۸۰، میان ایران و اروپا در جریان توافقاتی ایران با تعلیق داوطلبانه فعالیت‌های هسته‌ای خود زمینه‌ای را برای انجام سلسله‌مذاکراتی به‌منظور به رسمیت شناختن حق غنی‌سازی و فعالیت عادی هسته‌ای فراهم آورد که البته اروپایی ها تقریبا به هیچ یک از تعهدات خود پایبند نبودند و حتی حق داشتن یک سانتریفیوژ را هم برای ایران در نظر نگرفتند. 🔹 پس از خروج آمریکا از توافق هسته‌ای اروپایی‌ها رسما ۲.۵ سال ایران را معطل گذاشتند، یک روز گفتند منتظر بمانید تا spv را راه‌اندازی کنیم و روز بعد وعده اینستکس دادند و نهایتا هم هیچ کاری نکردند. 🔹 حالا که حضور بایدن در ژانویه آینده به‌عنوان رئیس‌جمهور آمریکا قطعی است، به نظر می‌رسد اروپایی‌ها دوباره به نقش اولیه خود بازگشته و دوباره تقسیم کار قدیمی با دموکرات‌ها را آغاز کرده‌اند. آنها در بیانیه اخیرشان دوباره مدعی تعهد به حفظ برجام و اجرای کامل آن هستند؛ چیزی که بیشتر به یک طنز تلخ یا بهتر بگوییم دروغی بسیار بزرگ می‌ماند.
🔴 | لیست ۲۰ نفری کاندیداهای احتمالی کارگزاران سازندگی برای انتخابات۱۴۰۰ 🔻محسن هاشمی: در حال حاضر نام حدود بیست کاندیدا در این فهرست حضور دارد که عبارتند از آیت‌الله سیدحسن خمینی، اسحاق جهانگیری، محمدرضا خاتمی، محمدرضا عارف، محمدجواد ظریف، علی مطهری، رضا اردکانیان، علی لاریجانی، مسعود پزشکیان، محمدجواد آذری جهرمی، محمدباقر نوبخت، سورنا ستاری، عبدالناصر همتی، علی‌اکبر صالحی، محمد صدر، مجید انصاری و عبدالواحد موسوی لاری؛ همچنین معصومه ابتکار و شهیندخت مولاوردی نیز در این فهرست قرار دارند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔵 ویدیویی از مکالمه بی‌سیم منتشرنشده سردار سلیمانی در لحظاتی پس از پایان حکومت داعش که لحظاتی قبل توئیتر آن را حذف کرد.
🔴 | احتمال تغییر در برگزاری انتخابات ۱۴۰۰ 🔻 جمال عرف، معاون سیاسی وزیر کشور: 🔹 با توجه به وضعیت کرونا، پیشنهادها و سناریوهای مختلفی درباره برگزاری انتخابات ۱۴۰۰ مورد بررسی قرار گرفت و نهایتا به دو گزینه محتمل‌تر رسیدیم. 🔹 پیشنهاد ما درباره زمان و مکان انتخابات این است که زمان اخذ رای را از یک روز به ۲ روز افزایش دهیم و شعب اخذ رای هم افزایش پیدا کند. 🔹 اجرایی شدن این پیشنهاد منوط به موافقت شورای نگهبان و تصویب ستاد ملی مبارزه با کروناست که مصوبات آن در حکم مصوبات شورای عالی امنیت ملی است. 🔹 انتخابات ریاست جمهوری و شوراها روز ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ برگزار می‌شود و یک روز هم عقب نمی‌افتد. 🔹 برگزاری تبلیغات، حضور میدانی طرفداران کاندیداها و میتینگ‌ها ممنوع خواهد بود.
✖️وزیر بهداشت افشاگری کرد! 🔺وزیر بهداشت پس از استعفای شبانه معاون تحقیقات و فناوری‌اش، در حکمی جدید فرید نجفی را به‌عنوان جایگزین او معرفی کرد. 🔺نمکی در حکم جدیدش نوشته که هیچ‌یک از دستورات قبلی‌اش به معاونت تحقیقات در اسفند ۹۸ برای پژوهش در حوزه کرونا عملی نشده و این معاونت حتی برگه‌ای که دستوری راهگشا باشد ارایه نکرده و به‌جایش برخی تراوشات غیرعالمانه از قبیل ایمنی جمعی و... را مطرح کرده که کار را در مدیریت بیماری و اوضاع مدیران ارشد سخت‌تر کرد.
💠 ویژگی برجسته حاج قاسم که هیچکس نداشت 🔹یکی از فرماندهان ارتش سوریه می‌گفت وقتی حاج قاسم را می‌دیدیم آرام می‌شدیم، در عملیات کربلای ۵ در دوران دفاع مقدس، سپاه پنجم عراق یک سر لشکر عراقی داشت که در مقابل لشکر ثارالله می‌جنگید صدام که سقوط می‌کند داعش به عراق حمله می‌کندو حاج قاسم به عراق می‌رود این سرلشکر سپاه پنجم عراق در این شرایط می‌رود زیر نظر حاج قاسم و علیه داعش در عراق می‌جنگد که در نهایت هم شهید می‌شود. 🔹 توصیه می شود حتما مطالعه بفرمائید 👇👇 https://basirat.ir/fa/news/326319/
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم دیده نشده از حسین فردوست رئیس بازرسی دربار پهلوی: فساد در حداکثر متصور بود... رقم گذاشتیم از ۱۰۰میلیون به بالا پرونده های دزدی را پیگیری کنند که ۳۷۵۰ مورد فساد در بازرسی شاهنشاهی موجود است. تقدیم به آنهایی که حافظه تاریخی ملت ایران را دست کم میگیرند و دنبال تطهیر پهلوی ها هستند...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️علی جوانمردی تجزیه طلب و براندازان ویدئویی رو از جعبه های پر از دلار منتشر کردن و گفتن متعلق به ایرانه اما اونی که به دروغهای مجازی آشناست با کمی تحقیق میتونه بفهمه این ویدئو قدیمی و مربوط به دلارهای تقلبی است که پلیس امارات از چند آفریقایی کشف کرده. ♦️این مزدور بعد از رو شدن دستش و عیان شدن موضوع این مطلب رو پاک کرد بهرحال اینا نونشون رو از دروغ نویسی و بهم زدن اوضاع ایران در میارن.
🔴 | ‍ اقتصاد شرطی یا شرط اقتصادی؟‼️ 🔻 با اعلام رسانه‌ای پیروزی «جو بایدن» در انتخابات آمریکا برخی در داخل کشور گفتار و رفتاری را پیگیری می‌کنند که می‌تواند باعث انتقال سیگنال اشتباه به طرف مقابل و تداعی‌کننده ذوق‌زدگی در ایران باشد. 🔻در این خصوص نکات زیر قابل توجه است: 1⃣ بایدن برای نشان دادن تفاوت خود با ترامپ و کسب جایگاه جهانی نیازمند برخی تغییرات رفتاری از جمله در قبال جمهوری اسلامی ایران است. هر چند که او بر اجرای سیاست «فشار هوشمندانه» برای برچیدن توان هسته‌ای، تغییر در عملکرد منطقه‌ای و تضعیف توان موشکی ایران تاکید دارد اما تمام این اهداف را ذیل عنوان «مذاکره» پیگیری خواهد کرد، زیرا بیش از آنکه ایران نیازمند مذاکره و بازگشت آمریکا به برجام باشد این بایدن است که به آن نیاز دارد. 🔹این سناریو نباید ایران را منفعل کند بلکه باید از آن به عنوان فرصتی برای اجرای پیش‌شرط‌های خود یعنی لغو یک‌باره تحریم‌ها، پرداخت خسارات ناشی از خروج ترامپ از برجام و مسئولیت‌پذیری در قبال ترور سردار سلیمانی استفاده کند. به عبارت دیگر؛ شرایط جدید نه نیازمند مذاکره که نیازمند بازگشت آمریکا بر تعهدات خویش است. 2⃣ طی سال‌های اخیر به دلیل راهبرد دولت برای بهره‌گیری از ظرفیت‌های سیاست خارجی در بهبود شرایط اقتصادی کشور عملا بخش اعظم تحولات اقتصادی مشروط به مراودات خارجی شد و بدلیل بدعهدی آمریکا و اروپا نه تنها هیچ بهره‌ای از برجام نصیب ایران نشد بلکه کشور به عارضه «شرطی شدن اقتصاد» دچار شد. 🔹البته سیاست‌های ضدایرانی دوره ترامپ این فرصت را ایجاد کرد که با اتکاء به ظرفیت‌های فراوان داخلی و حمایت واقعی از تولید ملی امکان مقابله حداکثری با تحریم‌های غیرقانونی و ظالمانه فراهم شود و تولید ملی نفس تازه کند. نوسانات شدید نرخ ارز و ایجاد تلاطم در بازار سرمایه در دوره منتهی به انتخابات ریاست جمهوری آمریکا و پس از آن اما، بار دیگر صنعت‌گران و تولیدکنندگان داخلی را با شرایط ناپایدار ناشی از شرطی شدن اقتصاد روبرو ساخته است. 🔹 متاسفانه طی ماه‌های اخیر برخی کمبودهای سوال برانگیز مواد اولیه و گرانی‌های افسار گسیخته در حالی که کالا در کشور وجود دارد نیز موجب شد که فضای روانی ناشی از نتایج انتخابات آمریکا بر اقتصاد کشور تشدید شده و تاثیرگذاری مناسبات خارجی بر اقتصاد داخلی را به شکلی غیرواقعی به اذهان عمومی تحمیل کند. 3⃣ در حوزه سیاست خارجی نیز رفتارهای ترامپ موجب فعال‌تر شدن دیپلماسی کشور در توسعه مناسبات با کشورهای همسایه مانند عراق و پاکستان شد. نقشه راه همکاری‌های ۲۵ ساله ایران و چین و لغو تحریم‌های تسلیحاتی ایران بر اساس قطعنامه ۲۲۳۱ نیز فرصت‌های مهمی بود که برای مقابله با تحریم‌ها ایجاد شد تا ایران بتواند با کشورهای خارج از دایره آمریکا ائتلاف تشکیل دهد، در حالی که گرای اشتباه مذاکره با آمریکا می‌تواند این فرصت را گرفته و مانع از تحقق اجماع تحریم شوندگان در برابر تحریم‌های آمریکا شود. 4⃣ بعضا گفته شده که بایدن با چند فرمان اجرایی می‌تواند تحریم‌ها را لغو نماید. این سخن از دو زاویه دچار اشکال است. 🔹 اولاً بخشی از تحریم‌ها بر اساس مصوبات کنگره است و اصلا در اختیار رئیس جمهور نیست که بایدن بتواند لغو نماید. 🔹 ثانیاً میان توانستن و خواستن تفاوت بسیار وجود دارد، چه، تاکیدات او بر فشار هوشمندانه و سابقه او در دوران اوباما نشان می‌دهد که او نمی‌خواهد تحریم‌ها را بردارد. 🖌 | در یک جمع‌بندی کلی می‌توان گفت که ذوق‌زدگی از تغییرات احتمالی در آمریکا تکرار اشتباه شرطی کردن اقتصاد کشور و دادن سیگنال اشتباه نیاز ایران به مذاکره است که موجب می‌شود در عرصه داخلی اقتصاد همچنان شرطی و چشم به راه‌ آینده تعطیل بماند و حتی نوعی سرخوردگی در میان تولید کنندگان ایجاد نماید.
34.mp3
3.5M
🌐 پرسمان 📝 سوال: چطور ممکن است برخی مسئولین اقتصادی که آموزش دیده غرب و مکتب اقتصاد سرمایه داری هستند بتوانند عدالت اسلامی را در جامعه برقرار کنند؟ ✍ کارشناس: دکتر یاسری