فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥این ویدیو، دلم رو زیر و رو کرد.
▪️دلیل گریهٔ رهبر و دلتنگیهای مداومشون در غم از دست دادنِ حاجقاسم رو از زبان خود سردار بشنوید.
💔رفتی و دنیا زیر و رو شد
#سرداردلها_رفتی ودلم زیروروشد
♡♥️✧❥꧁ یازهرا ꧂❥✧♥️♡
✨﷽✨
💢دلسوزی ملک الموت برای دو نفر
✍روزی رسول خدا (ص) نشسته بود ، عزرائیل به زیارت آن حضرت آمد ، پیامبر (ص) از او پرسید: ای برادر! چندین هزار سال است که تو مأمور قبض روح انسانها هستی ، آیا در هنگام جان کندن آنها دلت برای کسی رحم آمد؟
عزرائیل گفت: در این مدت دلم برای دو نفر سوخت:اولی روزی دریا طوفانی شد و امواج سهمگین دریا یک کشتی را در هم شکست، همه سرنشینان کشتی غرق شدند، تنها یک زن حامله نجات یافت، او سوار بر پاره تخته کشتی شد و امواج ملایم دریا او را به ساحل آورد و در جزیره ای افکند ، در این میان فرزند پسری از او متولد شد ، من مأمور شدم جان آن زن را قبض کنم ، دلم به حال آن پسر سوخت.
دومی هنگامی که شداد بن عاد ، سالها به ساختن باغ بزرگ و بهشت بی نظیر خود پرداخت ، و همه توان و امکانات و ثروت خود را در ساختن آن صرف کرد، و خروارها طلا و گوهرهای دیگر برای ستونها و سایر زرق و برق آن خرج نمود تا تکمیل شد وقتی که خواست از آن دیدار کند، همین که خواست از اسب پیاده شود و پای راست از رکاب بر زمین نهاد، هنوز پای چپش بر رکاب بود که فرمان از سوی خدا آمد که جان او را قبض کنم آن تیره بخت از پشت اسب بین زمین و رکاب اسب گیر کرد و مرد، دلم به حال او سوخت از این رو که او عمری را به امید دیدار بهشتی که ساخته بود به سر برد، سرانجام هنوز چشمش بر آن نیفتاده بود ، اسیر مرگ شد.
در این هنگام جبرئیل به محضر پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم رسید و گفت: ای محمد! خدایت سلام میرساند و میفرماید: به عظمت و جلالم سوگند که آن کودک همان شداد بن عاد بود، او را از دریای بی کران به لطف خود گرفتیم ، بی مادر تربیت کردیم و به پادشاهی رساندیم ،
💥در عین حال کفران نعمت کرد ، و خودبینی و تکبر نمود ، و پرچم مخالفت با ما برافراشت ، سرانجام عذاب سخت ما او را فرا گرفت ، تا جهانیان بدانند که ما به کافران مهلت میدهیم ولی آنها را رها نمیکنیم
📚جوامع الحکایات ، ترجمه محمد محمدی اشتهاردی ،ص۳۳۰
🔴 #تحلیل| این غرور نباید شکسته شود.
✍ عبدالله گنجی :
🔻 بعد از ترور شهید فخریزاده، آنچه از تریبونهای دولتی به گوش میرسد تحلیلهایی است که واکنش ما را به صفر میرساند و وحشت از پاسخ مجدد دشمن «عقلانیت ترس» را به کار انداخته است
1⃣ تحلیل اول: مهمترین تحلیل این است که ما «در چاله صهیونیستها نخواهیم افتاد». در تفسیر این حرف معتقدند در روزهای پایانی ترامپ که وی چیزی برای از دست دادن ندارد، صهیونیستها میخواهند با این ترور، جنگی راه بیندازند و ما باید هوشمندانه عمل کنیم. معنای این هوشمندانه یعنی هیچ اقدامی نکنیم تا جنگ نشود. مگر دانشمندان قبلی را ترور کردند، هدفشان جنگ بود؟ خیر.
2⃣ تحلیل دوم: دستهای دیگر معتقدند هدف این ترور به واکنش واداشتن ما است تا بایدن نیز به برجام بازنگردد.
🔻 اما تحلیل تفکر انقلابی چیست: ما بر این باوریم که محاسبات دشمن در ترور این است که ایران در شرایطی نیست که واکنش نشان دهد و از قضا این بهترین زمان برای ترور است. متأسفانه ما نتوانستهایم این محاسبه دشمن را تغییر دهیم و خودمان تغییر کردیم. تحلیل اصلی ما این است که صهیونیستها درصدد خدشه به افتخار راهبردی «در سوریه میجنگیم تا در همدان و کرمانشاه نجنگیم» است، درصدد هستند امنیتی که در بیرون مرزها برای آن جنگیدهایم و پیاده نظام آنان را به عقب راندهایم را در قالب «ناامنی» به درون کشور بکشانند. بدون تردید باید اولویتهای امنیتی را عوض کنیم، نه نظامی. نباید ملت ما به این باور برسد که «خانه امن» در فیلم، قصه و کتاب است، اما در کف خیابان نیست.
🔹در واکنش به اقدام صهیونیستها ظرفیتهای زیادی داریم که باید به کار بگیریم. البته نباید با احساسات یا فشار اجتماعی شتابزده تصمیم گرفت. نباید به مسیری برویم که توابین کربلا را به عین الورده برد و بدون برآورد نظامی تلف شدند و از سوی دیگر نباید سلطان حسین صفوی باشیم که با دست خود تاج را بر سر جوان ۲۶ ساله گذاشت و گفت: «فرزندم خداوند این گونه مقرر کرده است و ما با امر خدا مخالفت نمیکنیم.»
🔻 امروز یاران انقلاب اسلامی در سه جبهه در مرزهای صهیونیستها هستند. سرزمین اشغالی فلسطین فاقد عمق استراتژیک جغرافیایی است، عرض آن به ۲۰۰ کیلومتر هم نمیرسد. در جنوب حماس، در شمال حزبالله و در شرق سوریه قرار دارد. روشهای نوین سایبری و... نیز مهم است.
🔹 برخی از سیاسیون مستقر در دولت ما بارها گفتهاند صهیونیستها را باید از امریکا جدا کرد یا جدا ببینیم. این تحلیل غلط باعث شده است که کمکهای مالی و تسلیحاتی غرب برای حفظ برتری نظامی صهیونیستها هر روز بیشتر شود. احتمالاً دولتمردان ما میدانند که دانشمندان هستهای مصر و عراق نیز توسط صهیونیستها ترور شدند و مراکز هستهای عراق، سوریه و سودان نیز توسط صهیونیستها بمباران شد، اما هیچکس در جهان سخن نگفت. در این جهان کفر و بربریت دانشمند علمی ما را در قلب کشور ترور میکنند و جهان غرب خفه است، اما یک دیپلمات ایرانی که به ادعای آنها قصد بمبگذاری در جلسه تروریستهای منافق را داشته و انجام هم نداده است، خبر اول جهان است.
🔹 اگر هزینه اقدامات صهیونیستها بالا نرود، جلوتر خواهند آمد، از قضا صهیونیستها واقعگرا هستند. اگر احساس برتری طرف را لمس کنند، هرگز اقدامی نمیکنند. به تعبیر مقام معظم رهبری راهی جز قوی شدن نداریم و به تعبیر امام «راهی جز مبارزه نمانده است»، بنابراین هر تحلیلی که ما را به سکوت بکشاند، غرور ملت بزرگ و کهن ایران را شکسته است. غرور ایرانیان به حدی است که بعضاً به آن «سندرم امپراطوری» میگویند. این غرور نباید شکسته شود.
⭕️ بله! ما در مجلس، از وزیر سئوال کرده ایم، طرح استیضاح وزیر هم در دستور کار است.
اما ببینید عمق فاجعه کجاست که حلقه مرکزی دولت، رئیس سازمان خصوصی سازی را بخاطر ارسال پرونده شرکت #هفت_تپه به هیات داوری عزل میکند.
مالک هفت تپه کیست؟ اَبَرکیس ارزی کشور و متهم ۱.۵میلیارد دلاری.
✍ سیدنظام الدین موسوی
💠 دست بر ماشهای بازدارنده
✍ سعدالله زارعی :
اقدام تروریستی که منجر به شهادت دانشمند نامدار ایران «سردار محسن فخریزاده» گردید، یک شوک مهم به جامعه و نظام سیاسی ایران به حساب میآید؛ نه از این رو که فردی خدمتگزار بعد از عمری مجاهدت خالصانه با چهرهای خونین به سلسله پرابهت شهیدان پیوسته است که این به تعبیر امام زینالعابدین علیهالسلام (در مواجهه با یزید ملعون) «أَنَّ الْقَتْلَ لنا عادَهٌْ و کرامَتَنا الشهادهًْ»، این شوک از آن روست که «اقتدار» نظام مقتدری را نشانه رفت که همه دنیا به حق، آن را برهم زننده نظام سلطه جهانی و خنثیکننده نقشههای متعدد آن میشناسند به گونهای که دنیا حداقل در تاریخ 200 سال اخیر، نمونه دیگری که تا این حد به اساس نظام سلطه و عوامل آن آسیب زده باشد، نمیشناسد...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/204532
💠 دیشب فریدون عباسی توی جهان آرا صریح حرفاش رو زد.
رسما گفت به این دولت امیدی نیست طرح قاطع هم تصویب کنیم نمیره اجرا کنه چون هنوز دنبال برجامه. با حالت ناراحتی و عصبانیت هم گفت به من گفتن رفتی نگو دانشمند هسته ای بوده ولی چرا نگم. ایشون موثرترین شخصیت هسته ای کشور بود .
✨﷽✨
🔸 امیدوارکننده ترین آیه قرآن 🔸
کسی آمد خدمت امام باقر علیه السلام گفت: امید بخش ترین آیه قرآن چیه؟ آقا فرمود: به نظر خودت کدوم آیه است؟ گفت : «قُل یا عِبادیَ الَّذینَ اَسرَفوا عَلَی اَنْفُسِهِم لا تَنقَطوا مِنْ رحْمَةِ الله»: آی بنده هایی که گناه کردید، از رحمت خدا مأیوس نشوید.
آقا فرمود: نه این ممکنه خیلی به انسان امید بدهد، اما امیدبخش ترین نیست، امید بخش ترین آیه این آیه است: «وَلَسَوفَ یُعطیکَ رَبُکَ فَتَرضی»: یعنی پیغمبر اینقدر روز قیامت شفاعت از تو قبول میکنیم تا راضی بشوی. بعد امام باقر علیه السلام سه مرتبه فرمود: امید ما به شفاعته ، امید ما به شفاعته، امید ما به شفاعته.
واقعا همینطور است، ما چه نمازی داریم، چه روزه ای داریم، یه بازنگری تو اعمال خودمان کنیم تازه با هزارات تیری که بهش می زنیم با هزاران حبطی که اتفاق میافته چقدر میتونیم این اعمال را حفظش کنیم.
📚از بیانات حجت الاسلام رفیعی
✍ مهدی محمدی :
۱- مسئله پاسخ دهی به ترور شهید فخری زاده فقط انتقام نیست. ما داغداریم اما هیجان زده نیستیم. مسئه احیای توازن راهبردی، ایجاد بازدارندگی، ترسیم مجدد قواعد بازی و جابجایی خطوط قرمز است. روند راهبردی باید تغییر کند.
۲- خطرناک تر از عملیات ترور و خرابکاری، محاسباتی است که دشمن در ذهن دارد. باید به این محاسبات حمله کرد. دشمن باید درباره هزینه و فایده اقداماتش شروع به محاسبه مجدد کند. این با اقدامات عادی میسر نیست.
۳- خروج از ‘محاسبه پذیری’ مهم ترین گام راهبردی است که باید برداشته شود. روند فعلی تنها زمانی متوقف و معکوس خواهد شد که سیستم امنیتی منطقه تغییر کند. امریکا و اسراییل درباره نقطه ای که اراده ایران بر این تغییر تعلق خواهد گرفت، دچار اشتباه برآورد شده اند و هزینه آن را خواهند داد.
۴- یکی از مضحک ترین استدلال هایی که در این روزها خواهید شنید این است که پاسخ دهی، افتادن در دام دشمن است. سوال این است: در دوسال گذشته که در دام ادعایی آقایان نیفتادیم، رفتار دشمن خشن تر شد یا آرام تر؛ تنش بیشتر شد یا کمتر؟ پاسخ، دام نیست، این تحلیل ها دام است.
۵-تیم ترامپ و صهیونیست ها در حال پر کردن دست دولت بعدی امریکا هستند چون بدنه امنیتی در امریکا جمهوری خواه و دموکرات ندارد. دست از سر ایران بر نمی دارند مگر اینکه دستشان کوتاه شود. تاثیر بر سیاست دولت بایدن فقط با تولید قدرت ممکن است نه با ایستادن و تماشا کردن.
🔴 از ترور فیزیکی تا ترور ادراکی
✍ دکتر رضا سراج :
🔹بین ترور دانشمندِ شهید محسن فخریزاده و تحلیلهای انتشار یافته پس از عملیات ترور و همچنین بزرگنمایی از تحرکات نظامی آمریکا در منطقه و تحلیلهای ارائه شده پس از آن، رابطه معنادار خاصی مشاهده میشود.
🔹این معناداری از یک طرف ناظر بر همافزایی بسیار مهم در لایههای هشتگانه جنگ ترکیبی علیه ج . ا . ایران است و از طرف دیگر نقش جنگ شناختی و ادراکی (یکی از جنگهای هشتگانه) را به عنوان نقطه ثقل جنگ ترکیبی برجسته میسازد.
🔻محورهای عملیات ترور ادراکی
1⃣توصیه به عدم پاسخ و بیعملی
2⃣پاسخ دادن، یعنی افتادن در دام
3⃣سیاست تهاجمی، عامل تنشها
4⃣خدشه به اقدامات متقابل در برجام
5⃣ممانعت از ادامه اقدامات متقابل
6⃣محاسبه پذیری برای مذاکره مجدد
7⃣لزوم واگذاری مزیتهای تنشآفرین
🔹بنابراین و همزمان با ترور فیزیکی فرماندهان و دانشمندان علمی در جنگ اطلاعاتی و امنیتی، نخبگان و آحاد مردم نیز آماج عملیات ترور ادارکی و شناختیِ جریان نفوذ، غربگرایان و بعضا افراد ناآگاه قرار میگیرند. عملیات ترور ادراکی، ریل گذاری برای انتخابات ۱۴۰۰ ایران و تلاش برای متمایز نشان دادن بایدن از ترامپ را نیز در دستور کار قرار دارد.
💠 صرفنظر از غمی که شهادتهای اینچنینی داره، همین که میفهمی یه سری آدمحسابی که اسمشون رو هم نشنیدی، هستن که بدور از هیاهوها، تو پستوها دارن برای این مملکت کارای مهمی میکنن، به آینده امیدوارت میکنه.
امیدمون به آدماییه که اسمشونو نمیدونیم...
#شهید_محسن_فخری_زاده
⭕️ مادر انرژی اتمی خاورمیانه را میشناسید؟
قطعا خیر!
مطلبی درباره اش خوانده اید؟ قطعا خیر!
فکر میکنید جنگ هسته ای و ترور و قتل به خاطر جمهوری اسلامیست و چه فایده دارد این هسته ای؟ ممکن است! به خصوص اگر تحت تاثیر رسانه های جمعی و سلبریتی ها باشید قطعا سطح درک ذهنتان به اهمیت این موضوع نخواهد رسید!
خاورمیانه صلح آمیز ترین منطقه جهان بود. در حالی که اروپا غرق در جنگ و جنایت بود.
خاورمیانه شکوفا ترین منطقه جهان بود. در حالی که تنها در سه جنگ در چین هر کدام بیش از 20 میلیون نفر کشته شدند! بیش از هزار سال پیش!
خاورمیانه متمدن ترین منطقه جهان بود، در حالی که در امریکا سرخ پوستان با قتل، ترور، مسمومیت گسترده نسل کشی میشدند.
در یک کلام خاور میانه مهد فرهنگ و تمدن جهان بود تا زمانی که غده سرطانی در منطقه ایجاد نشده بود.
سمیره موسی دختر 35 ساله و دانشمند اتمی بود که 68 سال پیش!!!! توسط موساد ترور شد.
چرا؟ چون او فیزیکدان برجسته مصری بود که تخصصش پزشکی هسته ای و ایده اش "اتم برای صلح" بود.
سمیره موسی ترور شد چون حاضر نشد به مردمش خیانت کند و به امریکا خدمت کند و میخواست به مصر برگردد و مصر را بسازد.
مصر اتمی مثل ایران اتمی مرگ اسراییل بود.
بسیاری از دانشمندان اتمی مصری پیش از تشکیل ایده! و خیال جمهوری اسلامی ترور شدند.
جمهوری اسلامی و این انقلاب است که جلو وحشی گری سگ هار منطقه را گرفته است.
برای همین است که شهادت شهدایمان را ابتدا تبریک میگوییم و سپس تسلیت!
به قول شهید بزرگ
ما ملت شهادتیم.
چه خوش گفت امام موسی صدر: اسراییل شر مطلق است
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 کارشناس تلویزیون بیبیسی فارسی: ترور، بخشی از ساختار امنیتی اسرائیل است/ محور اسرائیل-سعودی قافیه را باختهاند و خود را بازنده می دانند
"قیس قریشی":
🔹 ایران از زیر فشار چند ساله اسرائیل و آمریکا و سعودی ها پیروز بیرون آمد.
🔹 امروز دیگر کسی از شروط پمپئو درباره ایران حرف نمی زند.
🔻 مرور ترورهای بین المللی رژیم صهیونیستی
🔴 فعالیتهای دانشمندان ایرانی لرزه بر اندام تل آویو میاندازد
🔺"ژنرال الخلیج" ذیل تصویری از ورق بازی عادل الکلبانی امام جماعت سابق مسجد الحرام : با چشم پوشی از اختلافات سیاسی که با ایران داریم، این کشور دانشمندانی در زمینه هستهای دارد که کارهای آنان، اسرائیل را به وحشت میاندازد. در عربستان هم یکی از مفتیها، آنچنان ورق بازی میکند که از شور بازی او، میز بازی به لرزه درمیآید.
🔴کلانتری: عذرخواهی میکنم/مصاحبه من تقطیع شده بود
♦️بهتازگی فیلمی از کلانتری، منتشر شده که وی در اظهاراتی عجیب امامخمینی(ره) را فرزند ناخلف آمریکا توصیف کرده و دلیل پیروزی انقلاب را برداشته شدن حمایت آمریکاییها از پهلوی اعلام کرده است!
♦️رئیس سازمان محیطزیست میگوید منظور من این بود که رهبری حضرت امام (ره) اجازه نداد، آمریکا میوه انقلاب اسلامی را به نفع خود بچیند.
♦️اگرمشاهده کلیپ ۴۰ ثانیهای از مصاحبه دو ساعته مربوط به سال ۹۶ موجب تکدّر خاطر دوستداران انقلاب شده، از این موضوع عذرخواهی میکنم.
هدایت شده از خبرگزاری فارس
جزئیاتی جدید از شیوه عملیات ترور شهید فخریزاده
🔹ماشین ضدگلوله حامل شهید محسن فخری زاده و همسرش صبح جمعه به همراه ۳ ماشین تیم حفاظت از شهر رُستمکُلای مازندران به سمت آبسرد دماوند حرکت میکند.
🔹ماشین پیشرو تیم حفاظت چند کیلومتر مانده به محل حادثه، اسکورت را برای چک و خنثای محل مقصد ترک میکند.
🔹در همین لحظات، صدای ناشی از اصابت چند گلوله به ماشین، موجب جلب توجه دکتر فخریزاده و متوقف کردن ماشین میشود. فخریزاده به تصور اینکه صدا ناشی از برخورد با مانع خارجی یا اشکال در موتور خودرو بوده از ماشین پیاده میشود.
🔹در همین لحظه از خودرو نیسانی که در فاصله ۱۵۰ متری ماشین شهید متوقف بوده، از یک دستگاه تیربار اتوماتیک کنترل از راه دور، شلیکهای متعددی به سمت شهید صورت میگیرد. دو گلوله به پهلو و یک گلوله به پشت شهید برخورد میکند که منجر به قطع نخاع وی میگردد.
🔹در این اثنا سرتیم حفاظت بدن خود را حائل پیکر شهید میکند و چند تیر نیز به بدن وی اصابت میکند. لحظاتی بعد همان نیسان متوقف شده نیز منفجر میشود.
🔹پیکر مجروح شهید به درمانگاه و از آنجا با هلیکوپتر به بیمارستانی در تهران منتقل میشود که متاسفانه بعد از مدتی به شهادت میرسد.
🔹گفتنی است طبق اطلاعات خبرنگار فارس در این عملیات که حدود ۳ دقیقه طول کشیده است، هیچ عامل انسانی در محل ترور حضور نداشته و تیراندازیها تنها توسط سلاح خودکار انجام شده است و بهجز محافظ شهید که مجروح میشود، هیچ فرد دیگری در این حادثه آسیب نمیبیند.
🔹در همین رابطه بررسی هویت مالک خودروی نیسان، نشان دهنده خروج وی در ۸ آبان ماه سال جاری از کشور است.
شهید فخری زاده از دانشمندان پرافتخار هستهای و دفاعی کشورمان نزدیک به ۳ دهه در فهرست ترور گروههای تروریستی و رژیم صهیونسیتی قرار داشت. در سالهای اخیر بارها عملیاتهای تروریستی علیه وی کشف و خنثی شده بود.
@Farsna
🔴عاقبت گره زدن سفره مردم به مذاکره
✍ سید یاسر جبرائیلی، رئیس مرکز ارزیابی و نظارت راهبردی دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت نظام:
🔹در سال ۹۸ نسبت به ۹۲ میزان واردات محصولات کشاورزی ۳۴% افزایش یافته و در نقطه مقابل، سرمایه گذاری در کشاورزی ۳۵.۴% کاهش یافته است. نتیجه این رویکرد و عملکرد، افزایش قیمت مواد غذایی و کوچک شدن سفره مردم در همین بازه زمانی به میزان ۳۱% است. این عاقبت گره زدن سفره مردم به مذاکره است.
#گروگان_گیری_معشیت
🔴 آقای ظریف مستندات تان را منتشر کنید‼️
✍ هادیزاده :
🔻 مصاحبه جدید جناب ظریف با سایت انتخاب جدیدترین نمونه داستانسرایی علیه رقبای سیاسی است که لازم است چند نکته درباره آن ایراد شود.
🔹آقای ظریف در این مصاحبه از یک توافق نانوشته صحبت کرده:«نمیخواهم وارد جزئیات شوم که مصالح کشور نیست. وقتی وارد دولت شدیم، دیدیم آژانس میگوید ذخایر ۲۰ درصدی شما از ۲۰۰ کیلو فراتر رفته؛ گفتیم مگر تعهدی روی ذخایر ۲۰ درصدی داشتیم؟معلوم شد یک توافق نانوشته وجود دارد که در مقابلش هیچی هم نگرفته بودند.»
🔻اما واقعیت چیست؟
1️⃣ این ادعا از اساس کذب بوده و واقعیت خارجی ندارد. ایران در سال ۹۲، درباره ذخائر ۲۰ درصدی خود نه به آژانس و نه به کشورهای ۱+۵ یا هیچ کشور دیگری هیچ تعهدی نداده که بخواهد در مقابلش چیزی بگیرد!
2️⃣ شرح وظایف آژانس بینالمللی انرژی اتمی مشخص است! اساساً آژانس محل تعهد دادن در مورد افزایش یا کاهش ذخیره ۲۰ درصد ایران نیست! بلکه در صورت وجود چنین توافق نانوشتهای، باید به کشورها تعهد داد و نه آژانس!
3️⃣ قسمت طنز اظهارات ظریف آنجاست که میگوید ایران در مقابل هیچچیزی هم نگرفته است؛ مگر آژانس نهادی برای امتیاز دادن است که ایران برود و توافق نانوشتهای امضا کند و از آن امتیاز بگیرد!
4️⃣ رابعاً: جواد ظریف مدعی شده که نمیخواهد وارد جزئیات شود اما عملاً این کار را کرده، پس بهتر نیست برای روشن شدن افکار عمومی، سند دیدار یا گزارش خود را منتشر کند. الدال للمدعی! آقای ظریف. افکار عمومی را منتظر نگذارید!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️چه کسی به آمریکا #گرا می دهد؟
🔹محمد جواد ظریف امروز: بعضی دوستان می روند و به آمریکا «گرا» میدهند که با ما بهتر میتوانید کار کنید. گفته اند اینها در قدرت نمیمانند و قدرت اینها چند روزه است
🔹ظریف سال 83 در دیدار با البرادعی: بسیاری از کاندیداها از شکست مذاکرات ما سود میبرند، آنها موفقیت جذابی در این گفت وگوها نمیدیدند.
🔹ظریف سال 93 در شورای روابط خارجی آمریکا: اگر مذاکرات بینتیجه بماند، مردم با رأیشان من را بازنشست خواهند کرد!
در آن زمان مردم با انتخاب رئیس جمهوری متفاوت(احمدینژاد) به دلیل شکست(در مذاکرات) در واقع به ما پاداش دادند که مرا هم زود بازنشسته کرد!(خنده حضار)، حالا من بار دیگر زنده شدهام (خنده حضار)
🔹ظریف سال 95 در پاسخ به روزنامه ایتالیایی کوریه دلاسرا: برای اینکه همه عواقب و نتایج توافق(هستهای) پذیرفته شود، توافق باید نشان دهد که منافع دارد. اگر مردم منافع آنرا ببینند، آنها به حمایشان ادامه میدهند اگر اینطور نشود آنها میتوانند به صندوقهای رای بگویند که به آنهایی که از توافق حمایت کردند، رای ندهید
✍ علیرضا فقیهی راد :
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⛔️⛔️⛔️ #خزعبلات_مشایی_درباره_خداوند :
خدا دورغ می گوید!
تااین ساعت راستگویی خدااثبات نشده است، بااثبات انسان خدااثبات می شود.
♦️پی نوشت: قضاوت با خودتون
چرا دهه۶۰ مسوولان کشور را ترور می کردند اما اکنون شخصیت های علمی را؟
آن روز دنبال خفه کردن انقلاب در نطفه و جلوگیری از تثبيت آن بودند
اما امروز دنبال جلوگيري از تکامل،بلوغ و کارایی آن هستند.تکاملی که هم میتواند تمدن ساز باشد هم الهام بخش ملت های مستقل گردد
#دانشمند_ممتاز
ماموریت اروپا بعد از ترور #شهید_فخری_زاده به هم ریختن محاسبات ایران برای پاسخ و ایجاد تزلزل در تصمیمات مقابله ای ما است.شگرد سوخته قدیمی که در برجام هم اجرا کردند.
💠 درباره احتمال کاندیداتوری آقای ظریف هم بایستی به ۲ نکته مهم توجه کرد .
اول اینکه او به لحاظ شخصیتی و حساسیتهایی مثل شادمانی و عصبانیتهای فوری که دارد؛ نمیتواند پذیرای پست ریاستجمهوری باشد.
و همین مسئله بود که پای ظریف را به قضایایی مثل تناقضگویی، استعفا و ماجرای طرح تهمت پولشویی گسترده علیه ایران باز کرد. (اگرچه همین خصلتها میتواند باعث ورود او به عرصه کاندیداتوری نیز باشد!)
بحث بعدی نیز کارنامه است.
به نظر میرسد کارنامه برجام و شکستهای آن مثل یک وزنه به پای ظریف بسته شده و از این حیث نیز حرکت ظریف با سختیهای بسیاری همراه است.
نداشتن سابقه اجرایی کارآمد نیز گزینه دیگری است که کاندیداتوری ظریف را همانطور که خودش هم اذعان کرده است؛ در وادی عقلانیت دور از ذهن میسازد.
با این حال تأکید میشود که امر سیاست در ایران موّاج است و مردم باید تصمیمات خود برای "رأی خوب" را صرفا و درباره هر کاندیدایی؛ بر "داشتن کارنامه مطلوب" و کارآمدی استوار کنند نه اقوال این و آن.
میماند بحث "مدل انتخاباتی بایدن_ظریف" که به نظر میرسد برخی مجامع اصلاحطلب نسبت به آن راغب هستند.
در این باره سؤالات مهمی وجود دارد که پاسخ به آنها ضروریست:
۱_ ظریف کپی برابر اصل آقای روحانی است و آیا مردم ایران مایل هستند تجربه تلخ دولت آقای روحانی را مجددا تکرار کنند!؟
۲_ آیا دولت بایدن که طلیعه آن با ترور یک دانشمند هستهای کشورمان مواجه شده است؛ قصد دارد گشایش خاصی را در زندگی مردم ایران ایجاد کند؟
۳_ مدل "روحانی_اوباما" چه تأثیری جز تحریم و گرانی بیشتر در زندگی مردم ایران داشت که قرار است مدل "بایدن_ظریف" داشته باشد؟
پاسخ دقیق به این سؤالات حتما میتواند صورت واضحتری از پیشنهاد این روزهای برخی محافل و رسانههای اصلاحطلب به مردم برای مدل "بایدن_ظریف" را در اختیار افکار عمومی قرار دهد.
⚠️شهیدِ ارعاب!
❓چرا شهادت سیدالشهدا(ع)، میثم تمار و... به مردم جرأت سلحشوری داد ولی شهادت امیر المومنین(ع)، مالک اشتر و محمد بن ابی بکر نه؟! حتی نتیجه ارعاب داد!
❗️تعجب نکنید #انتقام_مالک گرفته نشد! کوفه برای یاری محمد بن ابی بکر در مصر، تجهیز نشد؛ به زور ۲۰۰۰نفر با تاخیر راه افتادند و از نیمه راه(بخاطر شهادت محمد و سقوط مصر) برگشتند! پس ازشهادت امیرالمومنین(ع) هم کوفه به قدر توابینِ کربلا مقاومت نکرد!
❗️فرق در شهدایش نیست؛ در نحوه و مختصات شهادت است!
🔸انقلابی ای که مقابل دستگاه پرطمراق استکباری می ایستد و علیرغم کمی عِده و عُده، "نه" می گوید و مظلومانه شهید می شود؛ به طرفدارانش شخصیت و به تماشاگران جرأت طوفان می دهد. پس از سیدالشهدا هر روز قیامی است و شهیدی!
🔹 اما شهادت حاکم و کارگزاری که در قلمرویش کشته میشود و حکومت مرکزی نمی تواند از او دفاعی کند یا انتقامی بستاند؛ مردم قلمرو را می ترساند! شخصیت شان را له می کند(حتی اگر خود مقصر باشند)! بعد از مالک و محمد، هر روز در نقطه ای از سوی فرستادگان معاویه یورش و تاراج است: ضحاک در عراق/نعمان در عین التمر/سفیان در هیت و انبار/یزید بن شجره در مکه/بسربن ارطاة در حجاز و یمن...
🔅فرق شهادت حسینی و علوی همین است. چیزی از عظمت آن شهدا و تاریخ سازی شان کم نمی کند اما اثر بلافصلِ اجتماعی متفاوت دارد. کوفه ای که نتواند حاکم خویش را حفاظت کند، طبعا مرعوب میشود!
⛔️شخصیت های شهید دهه۶۰، شهدای انقلابی نو رسیده با دشمن بسیار بود و شهدای دهه۹۰، شهدای یک نظام با توان موشکی و اقتدار منطقه ای است. اگر انتقام مالک و محمدش را نگیرد، بسربن ارطاة ها طمع می کنند و عامه مردم جای سلحشوری، نگران ناامنی و غرور ملی شان میشوند. خدای نکرده یک ملت سلحشور دوباره می ترسد. مباد آنروز!
یکبار دیگر وقتش رسیده معلوم شود: تهران، کوفه نیست. انتقام، فقط تشفّی نیست؛ خون سلحشوری است.
خواص تصمیم ساز، روحیه اجتماعی مردم را هم لحاظ کنند.
📝محسن قنبریان ۹۹/۹/۸
Sedayeenghelab 186 - صدای انقلاب - بررسی ابعاد یک ترور - فرزان شهیدی.mp3
9.59M
✅#صوتی
💢موضوع: بررسی ابعاد یک ترور
🎙کارشناس مسایل بین الملل: آقای فرزان شهیدی
🔸🌹🔹
🔻 آیا رژیم صهیونیستی شهید فخری زاده را ترور کرد؟
🔹آیا ترور شهید فخری زاده نتیجه و خروجی برگزاری جلسه عربستان بود؟
🔺 پاسخ ایران به این جنایت چگونه خواهد بود؟
سوال یک دریافتی و پاسخ: ✅چرا با وجود رویکرد خصمانه آمریکا علیه ملت ایران، برخی افراد همچنان به دنبال مذاکره و رابطه با آمریکا هستند؟
❇️افرادی که چنین تفکر و نگرشی دارند به چند دسته تقسیم می شوند:
🍒 الف) برخی از افراد و مسئولان در بخشهای مختلف، نگاه انقلابی ندارند و در مواجهه با مسائل و مشکلات اداره کشور ، مبتنی بر مناسبات و محاسبات مادی نظر میدهند. در این نگره، قدرت مادی و مناسبات بینالمللی حرف اول را می زند، لذا آمریکا و غرب چون قدرت مادی بالایی دارند، آنها برای حل مشکلات موجود به دنبال مذاکره و رابطه با آمریکا هستند و طبعاً برای ایجاد چنین رابطه ای حساسیتی در قبال حفظ هویت دینی و ایرانی یا صیانت از آرمانهای انقلاب ندارند.
🍒ب) غربگرایان؛ جامعه و فرهنگ ایرانی چندین دهه است که تحت تاثیر فرهنگ غربی قرار گرفته و روشنفکر نمایان زیادی در سپهر فرهنگی، اجتماعی و سیاسی ایران بروز یافتند که تمام تلاش آنها سوق دادن جامعه ایرانی به سمت فرهنگ غربی بوده است. تقیزادههای عصر حاضر مشوق و طرفدار مذاکره و رابطه با آمریکا هستند و این جماعت اصولاً کاری به جنایات آمریکا در به شهادت رساندن حاجقاسم و موارد مشابه ندارند.
🍒ج) نفوذی ها؛ جریان نفوذی همیشه یک پای ثابت خیانت به ملت ایران بوده و هست. این جریان از بزک کردن آمریکا تا آدرس غلط دادن برای حل مشکلات را در پرونده خود دارد. نفوذیها خود به دسته های مختلفی تقسیم میشوند، برخی مواجب بگیر دشمنان ملت ایران هستند و برخی در حوزههای فکری وابسته به نظام غرب می باشند. آنها عمدتاً در حوزه تصمیم سازی، تصمیم گیران را به اشتباه میاندازند، تا جایی که برای حل مشکلات اقتصادی پیشنهاد کرنش مقابل بانی و باعث مشکلات، یعنی آمریکا را می دهند، که نه تنها مشکلی از کشور حل نمیشود، بلکه امنیت و استقلال کشور نیز به خطر می افتد.
💠 پرسمان :
✅چه نیازی به شورای نگهبان داریم؟👇
🔹اصولاً وظیفه شورای نگهبان یک امر نظارتی است، چه در حوزه تقنین و چه در حوزه انتخابات. همه جوامع انسانی نیز به حکم عقل پذیرفتهاند که در اداره جامعه، باید سازوکارهای نظارتی را داشته باشند و این نظارت در فعالیتهای اجتماعی و سیاسی روزانه یک جامعه ضرورت دارد. شما در زندگی اجتماعی روزانه هزاران مورد از نظارت را ملاحظه میکنید. در مسابقات ورزشی، در رفتوآمد روزانه و ترددهای شهری، در مدرسه و دانشگاه، در محل کار و... افرادی به عنوان داور، ناظم مدرسه، پلیس و... هستند که این وظیفه نظارتی را در حوزه خود اعمال میکنند تا همه چیز براساس نظم و قوانین و مقررات انجام شود.
👈پس نظارت برای حیات اجتماعی انسانها امری ضروری است و در عرصههای مختلف وجود دارد. شورای نگهبان همـ با هر عنوانیـ در کشورهای دیگر وجود دارد. در جمهوری اسلامی ایران با همین عنوان و در کشورهای دیگر با عناوین دیگر، نهادهایی مثل دادگاه قانون اساسی، دیوان عالی فدرال آمریکا، شورای قانون اساسی و... این نظارت تقنینی و انتخاباتی را به نوعی انجام میدهند. جمهوری اسلامی ایران هم بعد از پیروزی انقلاب اسلامی این سازوکار بسیار مؤثر را در نظر گرفت. قبل از انقلاب، ما سازوکارهای نظارتی قانونمندی نداشتیم. نظامهای قضایی اصولاً آنهایی که نظارت قضایی دارند، مثل آمریکا، نظارتشان پسینی است؛ یعنی فرض این است که مصوبات منطبق با قانون اساسی است، مگر اینکه شکایتی یا اعتراضی مطرح شود. اما چارچوب قانون اساسی ما نظارت پیشینی را در نظر گرفته است و کلیه مصوبات مجلس پیش از نهایی شدن باید به تأیید شورای نگهبان برسد. طبیعتاً اگر قانون اساسی شکل دیگری را در نظر میگرفت، آن انجام میشد؛ اما فعلاً این روش پذیرفته شده است. البته در خصوص نظارت بر مصوبات دولت که از سوی رئیس مجلس، طبق اصل 138 قانون اساسی انجام میگیرد، با نظارت دیوان عدالت اداری بر مقررات دولتی، نظارت به شکل پسینی صورت میگیرد و چنانچه مصوبهای خلاف قانون تشخیص داده شود، ابطال میشود؛ بنابراین ما نیز هر دو شیوه نظارتی را داریم، ولی تشخیص قانونگذار این بوده است که مصوبات مجلس، نظارت پیشینی داشته باشد و نسبت به مصوبات دولت، نظارت پسینی اعمال شود.