🔻محمدایمانی(تحلیلگر) :
🔴آمریکا را شما معتاد کردید؛ آقای ظریف!
🔸یکی می گفت ۲۰ ساله هر روز چند گرم تریاک استفاده می کنم ولی هرگز معتاد نشده ام!!
🔹... ظریف میگوید آمریکا به تحریم معتاد شده و ما اشتباه فکر می کردیم. اما به نظر میرسد اعتیاد واقعی، بستن با غرب به هر قیمت و حفظ آن به هر قیمت است. بلکه همین وابستگی و اعتیاد یکطرفه، آمریکا و اروپا را به زیر پاگذاشتن تعهدات معتاد کرده است. دولت با وجود اقرار به اشتباه بودن اعتمادبه آمریکا که آن را "کدخدا" و اروپایی ها را "آقا اجازه" معرفی می کرد، همچنان به حرکت در مسیر صد در صد اشتباه ادامه می دهد. این رویکرد اگر نامش اعتیاد نیست، پس چیست؟
🔸اما مسئله مهم تری هم هست؛ تیم روحانی-ظریف چگونه می خواهند کدخدا و نوچه های آن را از این اعتیاد ترک دهند؟ با پاداش دادن به عهدشکنی و تداوم انجام یکطرفه تعهدات برجام؟ ترک اعتیاد آمریکا و اروپا، تا زمانی که برخی مدیران ما حاضر نباشند با وجود اقرار به اشتباه در اعتماد به غرب، عادت فعلی خود را ترک کنند، امری محال است.
🔻«نوام چامسکی»، نظریهپرداز و یکی از اندیشمندان مطرح قرن حاضر:
🔹حرکت ایران به سمت استقلال بعد از انقلاب اسلامی عامل نفرت آمریکا از تهران است.
🔹«سرکوبگرترین» کشورها در غرب آسیا کشورهای تحت حمایت آمریکا هستند.
🔹تنفر از ایران به بخشی ریشهدار از فرهنگ آمریکای مدرن تبدیل شده است.
📍چرا به دروغ میگوئیم رهبری سکوت کرده اند؟؟
🔸اخیرا و سابقا به کرات و مرات در فضای مجازی دیده ایم و از دهان انقلابیون شنیده ایم که میگویند دلیل سکوت رهبری فلان است و چنین است و چنان
🔹اما بزرگواران کدام سکوت ؟ شما بگوئید رهبری در کدام زمینه سکوت کرده اند ؟ چرا رهبری باید فدای کم کاری ها و غفلت حزب الهی ها بشود
🔸کجا رهبری سکوت کرده اند؟ چرا خودمان را فریب میدهیم و دلیل تنبلی های خودمان را سکوت رهبری قلمداد میکنیم
🔹رهبر سکوت نکرده اند بلکه در وسط میدان در حال شمشیر زدن هستند آنهم در حالی که حزب الهی ها در پشت خیمه های جنگ نشسته و اند و دستی به ریش میکشند و گمان میکنند رهبری سکوت کرده است
🔸مگر قبل از مذاکرات نفرمودند مذاکره با آمریکا ممنوع است ولی بخاطر غفلت و کم کاری ما مجبور به پذیرش برجام شدند
🔹مگر بعد از برجام در زمینه هسته ای نفرمودند فعالیتتان را شروع کنید و به ۱۹۰ هزار سوء برسانید
🔸مگر نفرمودند تنها راه برون رفت از مشکلات اقتصاد مقاومتی و افزایش تولیدات داخلی است؟
🔹مگر رهبری از ماجرای مدرسه غرب تهران تا ریز گرد های خوزستان و تا دستور برخورد با مفسدان اقتصادی کوتاهی کرده اند
🔸مگر در تمام زمینه های اقتصادی از بازار های متداول تا دستور به بانک مرکزی در زمینه ارز و سکه کوتاهی کرده اند که حالا متهم به سکوت شده اند ؟
🔹مگر شفاف نکرده اند و دستور های مختلف به قوای مختلف ارسال نکرده اند؟
🔸مگر بعد از نا امیدی از دستگاه های خفته در خواب غفلت دستور آتش به اختیار نداده اند ؟؟
🔹مگر اخیرا نفرمودند جنگ نخواهد شد مذاکره نخواهیم کرد پس چرا فریادتان را بلند نمیکنید که وطن فروشان غرب صفت دوباره جرات نکنند حتی بفکر مذاکره با شیطان بروند
🔸پس چرا مدام رهبری را متهم به سکوت میکنیم آیا این بی انصافی نیست
🔹حزب الهی ها رهبری سکوت نکرده اند بلکه گوش های شما سنگین شده است که فریاد های رهبرتان در خط مقدم جنگ را نمیشنوید و بخاطر تنبلی های خودتان امامتان را متهم یه سکوت میکنید
#فریاد_رهبری_را_بشنویم
🔴 قیام رسانه ای دندانه های کلید!!
پس از سوء مدیریت های حاکم بر دولت سعید حجاریان، تئوریسین اصلاحطلبان آنقدر آش را شور دیده که در مصاحبه با شرق گفته: «اصلاحطلبان بگویند دولت روحانی، دولت ما نیست!» ؛
این همه ترس اما معلول چیست؟ مگر نه اینکه همین حجاریان ابتدای سال ۹۳ طی گفتوگو با ویژهنامه روزنامه اعتماد گفته بود: «اگر اصلاحطلبان نباشند روحانی هم وجود نخواهد داشت». وی در ادامه با بیان اینکه اصلاحطلبان حامی و ستون فقرات برنامههای روحانی هستند، تاکید کرده بود: «اگر اصلاحطلبان بشکنند روحانی هم شکسته است». حجاریان بعدها ادبیات خود را مهربانانهتر کرده، گفته بود: «اصلاحطلبان حاضرند " دندانههای کلید" روحانی باشند».
کارشناسان معتقدند چنین رویکرد کاسبکارانهای در مواجهه با مسائل ملی، بهخصوص در اوضاع اقتصادی فعلی حتما نه اخلاقی است و نه از دید افکار عمومی پنهان خواهد ماند. افکار عمومی یقینا می داند علتالعلل رفتار متناقض امثال حجاریان چیست؟
#تحلیل_کوتاه
🔴ترکیه و عملیات آزادسازی #ادلب
🔸با پیروزیهای متعدد ارتش سوریه و متحدانش در جبهه جنوب، اکنون استان ادلب بهعنوان هدف جدید برای آزادسازی معرفی شده است. اما واقعیت این است که آزادسازی این استان از پیچیدگیهای سیاسی خاصی برخوردار است که جبهه جنوب با وجود همجواری با سرزمینهای اشغالی فلسطین، از چنین حساسیتهایی برخوردار نبود.
🔸مهمترین پیچیدگی که میتواند حتی بر اصل عملیات اثرگذار باشد، موضع ترکیه در قبال ادلب است. ترکیه معتقد است که راهکار حل بحران در استان ادلب، نظامی نیست. این در حالی است که ترکیه پیش از این، با حمایتهای تسلیحاتی و لجستیکی از گروههای تروریستی مستقر در ادلب، زمینه تقویت این گروهها در این استان را فراهم کرده بود.
🔸ترکیه اگرچه بهظاهر جبهه النصره را تروریستی میداند اما به دلیل همجواری استان ادلب با ترکیه، بر این باور است که میتواند از موقعیت این گروه و سایر گروههای حاضر در بحران سوریه، برای چانهزنی جهت کسب مطلوبیتهای خود در بحران سوریه بهره برد. لذا بهراحتی گزینه نظامی در ادلب را نخواهد پذیرفت.
🔸وزارت دفاع روسیه بهتازگی اعلام کرده است که طرحی را برای استان ادلب به ترکیه ارائه کرده است. جزئیات این طرح اعلام نشده اما احتمالا در مسیر کسب رضایت نسبی ترکیه خواهد بود و رویکرد نظامی برای آزادسازی این استان را دستخوش تغییراتی خواهد ساخت.
🔸بر اساس توافق آستانه چهار میان ایران، روسیه و ترکیه، چهار منطقه در سوریه از جمله استان ادلب، مناطق کاهش تنش نامیده شدند تا آتشبس در آنها حکمفرما باشد. البته در این توافق بر مبارزه با جبهه النصره و داعش که در لیست گروههای تروریستی هستند، تاکید شد. با توجه به حضور جبهه النصره در ادلب، مبارزه با این گروه کاملا در چارچوب توافق آستانه است که ترکیه نیز در آن حضور موثر داشته است.
🌿 اندیشکده تبیین
💢 درباره این سکولاریسم چه میدانید؟!
🔹حتما شنیده اید که #سکولار کسی است که معتقد است دین و سیاست راهشان از هم جداست.
این تعریف مشهور، لایه های هزار توی دیگری هم دارد که به سکولاریسم پنهان و عملی منتهی می شود.
🔻یکی از پنهانی ترین آن مدل ها به کسانی قابل اطلاق است که علیرغم داشتن فرصت ها و امکانات بی نظیر، قواعد حکومت داری را از مبانی دینی استخراج نکرده و نمی کند!
حالا شما بگوئید حوزه سکولار یعنی چه!؟
یعنی حوزه ای که رسما بگوید دین از سیاست جداست!؟ اینکه خیلی ساده انگارانه است!
🔸حوزه سکولار یعنی اینکه با گذشت چهل سال از انقلاب، با گسترش حوزه های علمیه و داشتن موقعیت ممتاز و بی سابقه در طول تاریخ، برای مهمترین مطالبات مردم، نسخه دینی تولید نشود!
🔺و در عوض به سیاق چند صد سال پیش و بیتوجه به جایگاه اسلام حکومتی، دوره های ده ساله و بیست ساله برای تبیین فروع فقهی از نماز و روزه تا طهارت و نجاسات برگزار شود و درباره درد های جانکاه و سوالات بی پایان مردم، به یک «حلال است و حرام است» بسنده شود و این باور را در مردم تعمیق کنند که اسلام برای اداره کشور، نسخه ای ندارد!
آیا این همان غایت سکولاریسم و آرزوی قلبی هر سکولاری نیست!!؟
آری من هم مثل خیلی از متدینین دیگر، نمیخواهم قبول کنم که حوزه های علمیه سکولار هستند، ولی هر وقت یاد نامه سی سال قبل امام می افتم، ته دلم می گویم: «نکند واقعا ...»!؟ و بقیه حرفم را می خورم، همان حرفی که امروز #رحیم_پورازغدی میگوید و تکفیرش میکنند!
🔹سی سال قبل یعنی آبان 67 امام راحل در پاسخ به نامه محمد علی انصاری همچون حکیمی دور نگر و ژرف اندیش، هشدار داد که آنچه در آینده مهم است، «مسائل مورد ابتلای مردم و حکومت است» که «فقها باید» برای آن فکری کنند و «نیاز عملی» جامعه به آنها را رفع نمایند.
سپس در فهرستی مختصر، بیش از پنجاه مورد از مسائل حیاتی و مورد ابتلا را اینگونه نگاشتند:
🔸«...(امروز) نیاز عملى به این بحثها و مسائل است؛ مثلًا در مسئله مالکیت و محدوده آن، در مسئله زمین و تقسیم بندى آن، در انفال و ثروتهاى عمومى، در مسائل پیچیده پول و ارز و بانکدارى، در مالیات، در تجارت داخلى و خارجى در مزارعه و مضاربه و اجاره و رهن، در حدود و دیات، در قوانین مدنى، در مسائل فرهنگى و برخورد با هنر به معناى اعم؛ چون عکاسى، نقاشى، مجسمه سازى، موسیقى، تئاتر، سینما، خوشنویسى و غیره. در حفظ محیط زیست و سالم سازى طبیعت و جلوگیرى از قطع درختها حتى در منازل و املاک اشخاص، در مسائل اطعمه و اشربه، در جلوگیرى از موالید در صورت ضرورت و یا تعیین فواصل در موالید، در حل معضلات طبى همچون پیوند اعضاى بدن انسان و غیر به انسانهاى دیگر، در مسئله معادن زیرزمینى و روزمینى و ملى، تغییر موضوعات حرام و حلال و توسیع و تضییق بعضى از احکام در ازمنه و امکنه مختلف، در مسائل حقوقى و حقوق بین المللى و تطبیق آن با احکام اسلام، نقش سازنده زن در جامعه اسلامى و نقش تخریبى آن در جوامع فاسد و غیر اسلامى، حدود آزادى فردى و اجتماعى، برخورد با کفر و شرک و التقاط و بلوک تابع کفر و شرک، چگونگى انجام فرایض در سِیر هوایى و فضایى و حرکت بر خلاف جهت حرکت زمین یا موافق آن با سرعتى بیش از سرعت آن و یا در صعود مستقیم و خنثى کردن جاذبه زمین و مهمتر از همه اینها، ترسیم و تعیین حاکمیت ولایت فقیه در حکومت و جامعه که همه اینها گوشهاى از هزاران مسئله مورد ابتلاى مردم و حکومت است که فقهاى بزرگ...»
راستی «حوزه های علمیه غیر سکولار»، برای چه تعداد از این موضوعات مهم، نسخه اسلامی ارائه کرده اند و برای کدام یک از همین مسائل اقتصادی و هنری و... حرفی به جز «حرام است» ارائه کرده اند؟
🔺میدانیم که سکولار بودن ربطی به ظاهر ندارد و همینکه امر دنیا از آخرت در قول و فعل تفکیک شد و به مردم در عمل اینگونه نشان داده شد که دین، نسخه ای برای مملکت داری ندارد، سکولاریسم شکل گرفته است، درست نقطه مقابل امام که دین را پایه و مایه تمدن این جهانی و کلید سعادت آن جهانی می دانستند.
✍ #حسین_شمسیان
🔴 توضیحات ظریف در خصوص دریای خزر و صیادان چینی سواحل عمان در برنامه حالاخورشید
1⃣ #ماجرای_خزر
🔹اگر شما بخواهید بگویید ایران ۵۰ درصد خزر را دارد که برخی این ادعا را میکنند نقشه را نگاه کنید یا باید آذربایجان و ترکمنستان اصلا ساحل و منابعی از خزر نداشته باشند یا کله قندی درست کنیم تا داخل روسیه برود که ۵۰ درصد را داشته باشیم.
🔹در زیر بستر آنجایی که به ایران مربوط میشود هیچ اتفاقی نیفتاده و اتفاقی که رخ داده بین آن سه کشور است. بعضیها که میگویند ما خزر را به روسیه فروختیم. ما مانع شدیم آنها خزر را بین خودشان تقسیم کنند.
🔹در دوران شاه به خاطر عدم خودباوری آن حکومت، علیرغم وابستگی شدید به غرب، دولت شوروی اجازه نمیداد خط موهوم از آستارا به حسینقلی که میشد ۱۱ درصد، کشتیهای ما عبور کنند. در سواحل قزاقستان برای ۷۰ سال نفت استخراج میشد آیا یک قطره به ایران دادند؟
🔹در دهه ۹۰ میلادی که شوروی فروپاشید روسیه با قزاقستان و آذربایجان منابع بستر و زیربستر خود را تقسیم کرد و ما هیچ دخالتی نداشتیم.
2⃣ #ماجرای_صیادان_چینی
🔹اجازه صید دادهاند، دریا را اجاره نمیدهند. در همه جای دنیا اجازه میدهند در سواحلشان آن جاهایی که دیگران استفاده نمیکنند با اجازه از آن استفاده کنند. این کار غیرمرسومی نیست.
🔹با یک شرکت معامله اقتصادی کردند و قرارداد بستهاند. اگر نتوانیم در عمق ۲۰۰ متری صیادی کنیم و با کسی دیگر مشارکت کنیم عیبی ندارد.
اطلاعیه دفتر رییس جمهور درباره اظهارات یک نماینده مجلس
🔹در پی اظهارات امروز یکی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی در قالب اخطار قانون اساسی، دفتر رییس جمهور ضمن دعوت به بازبینی کامل فیلم و متن سخنان رییس جمهور در مراسم روز صنعت دفاعی، تاکید کرد: هرگونه القای جدایی و تقابل میان ارکان نظام و بویژه رییس جمهوری و رهبر معظم انقلاب و همچنین دولت و نظام، کمک به جنگ روانی و توطئه دشمنان انقلاب اسلامی است.
🔹نماینده مردم شریف ارومیه در جلسه امروز ۴ شهریور ۹۷ مجلس شورای اسلامی، ضمن برداشت نادرست و ناقص، اظهارات رییس جمهور در مراسم سالروز صنعت دفاعی را دخالت در عزل و نصب فرماندهان نظامی و انتظامی دانسته و بر مبنای آن اقدام به اخطار قانون اساسی کرده است.
🔹سخنان رییس جمهور در مراسم سالروز صنعت دفاعی به طور زنده از شبکه های صدا و سیما پخش شده و همچنین از همان روز فیلم و متن کامل آن در سایت ریاست جمهوری (President.ir) در دسترس مخاطبان قرار دارد.
📝متن این فراز از سخنان رییس جمهور در لینک زیر:
👉fna.ir/bocwt8
📲جان مک کین ۶ سال قبل در توییترش گفته بود «قذافی رفت و نفر بعدی بشار اسد است»
🔹مک کین دیشب در ۸۱ سالگی مُرد و این آرزو را با خود به گور برد.
🔴 قیام رسانه ای دندانه های کلید!!
پس از سوء مدیریت های حاکم بر دولت سعید حجاریان، تئوریسین اصلاحطلبان آنقدر آش را شور دیده که در مصاحبه با شرق گفته: «اصلاحطلبان بگویند دولت روحانی، دولت ما نیست!» ؛
این همه ترس اما معلول چیست؟ مگر نه اینکه همین حجاریان ابتدای سال ۹۳ طی گفتوگو با ویژهنامه روزنامه اعتماد گفته بود: «اگر اصلاحطلبان نباشند روحانی هم وجود نخواهد داشت». وی در ادامه با بیان اینکه اصلاحطلبان حامی و ستون فقرات برنامههای روحانی هستند، تاکید کرده بود: «اگر اصلاحطلبان بشکنند روحانی هم شکسته است». حجاریان بعدها ادبیات خود را مهربانانهتر کرده، گفته بود: «اصلاحطلبان حاضرند " دندانههای کلید" روحانی باشند».
کارشناسان معتقدند چنین رویکرد کاسبکارانهای در مواجهه با مسائل ملی، بهخصوص در اوضاع اقتصادی فعلی حتما نه اخلاقی است و نه از دید افکار عمومی پنهان خواهد ماند. افکار عمومی یقینا می داند علتالعلل رفتار متناقض امثال حجاریان چیست؟
🔴واکنش تند مشاور رئیس جمهور به اظهارات نماینده مجلس درباره دوتابعیتی بودن یکی از مسئولین عالی رتبه
🔻حسام الدین آشنا:
🔸" ای دو مستأجر مأمور در خانه ملت!
از کجا به شما دستور رسیده به کسی که عضو مجلس خبرگان و مجمع تشخیص مصلحت نظام است. بیست سال نماینده همان مجلس بوده 16 سال دبیر شورای عالی امنیت ملی بوده است و دو بار شورای نگهبان صلاحیت او را احراز کرده،دو بار ملت ایران او را به ریاست جمهوری برگزیده است و دو بار مورد تنفیذ مقام معظم رهبری قرار گرفته چنین ناجوانمردانه تهمت بزنید و او را دارای تابعیتی غیر از وطن عزیزتر از جانش معرفی کنید؟ شرم هم خوب چیزی است."
⛔️جعبه پاندورای هاشمی‼️
🔹 #فائزه_هاشمی در گفتوگو با یورو نیوز، خواستار پیگیری مرگ مبهم اکبر هاشمی رفسنجانی و پلاکارد تجمع #طلاب در مدرسه #فیضیه_قم، از سوی دستگاههای امنیتی و شورای عالی امنیت ملی شده و همزمان فاطمه هاشمی نیز در مصاحبه با ایسنا ضمن اشاره به تابلونوشت تجمع طلاب در قم گفته: تابلو «#استخر_فرح» ابهامات در مورد #مرگ_مشکوک پدرم را که تاکنون بیپاسخ مانده است، قوت میبخشد.
هر چند ژاژخائی #فرزندان_هاشمی به بهانه آن «تابلونوشت بیمُسما» قابل فهم است و می توان این را در ژانر مسئلهسازیها و هزینه افزائی های مطابق معمول این خانواده برای کشور تلقی کرد اما از سوی دیگر حال که ایشان بر دوباره خوانی پرونده مرگ پدرشان اصرار دارند خوب است از این فرصت استفاده شود و پرسش های بجا مانده و حرفهائی که هاشمی هرگز درباره آنها سخن نگفت نیز طرح و راستی آزمائی شود.
علی ایحال ادعاهای دیگری نیز درباره مرگ #هاشمی_رفسنجانی مطرح شده که تاکنون بدون پاسخ مانده (*)
گذشته از آنکه هاشمی تا قبل از مرگ نیز در مظان شائبه ها و اتهامات پنهان دیگری نیز بود که هرگز رسانه ای نشد!
ـ از جمله مفقود شدن معنادار رابرت لوینسون در اسفند ۸۵ و بایگانی شدن این پرونده از سوی آمریکائیها! و ارتباط سفر این مامور آمریکائی با #اکبر_هاشمی_رفسنجانی!
ـ از جمله اینکه منابع غیر رسمی گفته اند #لوینسون با پوشش ظاهری مامور بازنشسته #اف_بی_آی وارد ایران شد و در واقع نماینده ارشد و تامالاختیار از جانب ارشدترین دولتمردان وقت #آمریکا بود که یک سال بعد از روی کار آمدن #احمدی_نژاد با ماموریت ویژه و بمنظور مذاکره با هاشمی عازم ایران شده بود!
ـ از جمله آنکه همان منابع غیر رسمی ادعا کردند لوینسون با ورودش به ایران برخلاف «انتظار طرفین» در تور نیروهای امنیتی ایران افتاد و پروژه مزبور و فرد مزبور سوخت و هاشمی نیز «وارنینگ امنیتی» گرفت!
ـ از جمله اینکه دولتمردان آمریکائی که برای شهروندان بمراتب کم اهمیتتر خود در ایران سنگین ترین جنجال های رسانه ای را دامن می زدند در مورد لوینسون سیاست بی وقعی را اتخاذ کرده اند چرا که مانند ماجرای سفر مخفیانه مک فارلین به ایران در ۶۴ و مذاکرهشان با عقبه هاشمی رفسنجانی اکنون نیز مفتوح شدن پرونده لوینسون تا آن اندازه ظرفیت دارد که به یک جنجال رسانه ای و سیاسی بزرگ مُبدل شود!
ـ از جمله اینکه بعد از سوختن پروژه #لوینسون، هاشمی مطرود نظام شد و به همین دلیل ایشان در «ماجرای ۸۸» (!) ریسک و خیز بلندش برای تصاحب قدرت را برداشت و بعد از آن «ناکامی بزرگ» مبتلا به افسردگی سیاسی منجر به خودکشی شد! ()
علی ایحال باز شدن «پروژه هاشمی رفسنجانی» را می توان برای یابش چنین پرسش هائی استقبال کرد اما خانواده ایشان نیز جوانب احتیاط را رعایت کنند! این ماجرا می تواند حکم «جعبه پاندورا» را برای ابوی ایشان داشته باشد!
✍ #داریوش_سجادی
•┈••✾••┈•
⛔️ فریاد بی صدا ‼️
🔹#الیاس_حضرتی در دفاع از استیضاح آقای کرباسیان در مجلس فریاد می زدکه" دستمان تنها به وزیر اقتصادرسیده است واگرنه باید رئیس جمهور را #استیضاح می کردیم..."
🔹اما این صدا با همه بلندی اش، به گوش ها نرسید و البته دلنشین هم نبود. اما چرا؟ چرا اصلاح طلب ها نمی توانند حساب شان را از امروز دولت جدا کنند؟
🔸پاسخ خیلی روشن است.
1⃣ این دولت تنها وتنها با حمایت همه جانبه و بلاشرط اصلاح طلب ها به قدرت رسیده است. همین جناب حضرتی در ایام انتخابات اعلام کرد که "تمام قد" در حمایت از روحانی هستیم؛ آنهم "بدون هرگونه شرطی". حافظه آقایان اگر کوتاه مدت است، البته حافظه رسانه ای کشور پاک شدنی نیست. بگذریم که همین آقای حضرتی چند ماه بعد و در شروع بروز چالش های اقتصادی، چون فکر نمی کرد یکروز کارد ها به استخوان برسد، اینطور گفت: " اصلاح طلب ها در سختی ها نیز در کنار دولتند" حالا چه اتفاقی افتاده است؟ بله امروز روز سختی است؛ بمانید و سفره تان را جدا نکنید.
2⃣ ممکن است سوال شود که " حمایت کردیم؛ مثل خیلی ها. انتخابات ، انتخابات است. مگر اصولگراها از احمدی نژاد برائت نکردند؟" سوال دقیقی است. بله اصولگراها حق داشتند اعلام برائت کنند؛ چون احمدی نژاد نفاق داشت. ظاهر آنروزش را چه کسی تصور می کرد با چنین باطنی همراه باشد؟ طبیعی است که با گذشت زمان و روشن شدن حقیقت عقب نشستند.
🔹اما آقای روحانی چی؟ الحمدالله از ویژگی های ممتاز آقای روحانی این است که همین بوده و همین است. با همین شعارها و همین تیم و همین برنامه. همان روزها دلسوزان هشدار دادند این تیم و این برنامه و این راهبرد تهش چالش های تودرتوی سهمگین است. اما اصلاح طلب ها با چشم باز حمایت کردند؛ پس باید بایستند و همراهی کنند.
3⃣ ممکن است مثل بسیاری از سلبریتی ها پشیمان شوند و سوال کنند که " خب قبول. آنروز اشتباه کردیم و امروز متوجه شدیم. نمی شود اعلام برائت کرد؟" پرسش درستی است. اما حرف نهائی اینست که در همین حرف نیز بی صداقتی است.
🔸امروز اگر از دولت اعلام برائت می کنند و رگ گردن شان در مجلس بیرون می زند، باز هم از درد مردم نیست؛ متوجه شدند که از این دولت آبی گرم نمی شود و دیگر حاضر نیست برای آنها هزینه دهد. حاضر نیست مطالبات حداکثری آنها را دنبال کند. نمونه اش سخنان آقای خاتمی و توصیه هایش به دولت؛ از رفع حصر گرفته تا آزادی زندانیان و غیره.
🔹همین امروز که آقای حضرتی در مجلس از درد مردم می گفت و حسابش را از دولت جدا می کرد، محمدصادق جوادی حصار عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی در سرمقاله روزنامه اعتماد می نویسد که باید حسابمان را از دولت جدا کنیم چون آقای روحانی حرف ما را گوش نداده است. حالا به چه حرفی: عمل به وعده هایی مثل رفع حصر و افزایش آزادی های مدنی و رعایت گسترش حقوق شهروندی و غیره..
🔸مشکلات مردم چنین فهرستی دارد؟ با این بهانه ها می خواهید حساب تان را از مردم جدا کنید؟ امروز هم صداقت ندارید.
4⃣ ممکن است گفته شود: " گذشته را که باختیم. باید برای انتخابات آینده فکری کرد..." بله. اگر این را بگویند صادقانه است. همین را بگویند.
•┈••✾••┈•
👌معمارتحریم ها پاسخ میدهد:
🔴 سیبل تحریم ها؛ #مردم یا #حاکمیت؟
🔻 « #ریچارد_نفیو » - مشهور به معمار تحریمهای ایران- در کتاب « #هنر_تحریم_ها » که به طور ویژه به موضوع تحریمهای ایران میپردازد، به طور صریح و واضح مینویسد نباید از ترس مسائل بشردوستانه و تحت فشار قرار گرفتن مردم کشور هدف، فشار تحریمها را در برخی موارد کم کرد چرا که اساساً هدف تحریم ایجاد درد است و با دغدغههای اینچنینی تضاد دارد!
وی مینویسد؛ «هدف غایی از اعمال تحریمها، #درد و #تغییر در سیاستهای کشور هدف است و اگر بخواهیم بعضی از این دردها و فشارها را از برنامه تحریم برداریم ممکن است جنبه تبلیغاتی بهتری پیدا کند، اما هدف تحریمها و کارایی و اثرگذاری آن در جنبه عملی از بین خواهد رفت و اگر تحریمکننده بخواهد مسائل بشردوستانه را نیز مد نظر قرار دهد عملاً دردی که از تحریمها بهوجود میآید را نیز کاهش داده است».
🔻 #نفیو همچنین چند ماه پیش در مصاحبه با یک رسانه ضدانقلاب فارسیزبان درباره کتاب «هنر تحریم ها» در پاسخ به این پرسش که هدف از تحریمها فشار بر حاکمیت یا مردم ایران بود، میگوید:
«بستگی به کشوری دارد که مورد تحریم واقع میشود و اینکه منافع مشخص آنچه است. اگر رژیم قذافی در لیبی را تحریم کنید اصلا نباید سراغ جمعیت رفت چون قذافی اهمیت خاصی به جمعیتش یا سطح دردشان نمیداد. در مورد کیم جونگ اون و کره شمالی هم همین است. در اینجا «درد» باید مشخصا نخبگان حاکمیت را هدف بگیرد تا آنها اوضاع را عوض کنند... به نظرم وقتی باید «درد» را در مورد جمعیتها به کار برد که حاکمیت پایگاهی مردمی داشته باشد و ایران از نظر من در این دسته است... در ماجرای تحریمها باید تمرکز درد را جایی قرار میدادیم که تصمیمگیرندگان را قانع کند، در مورد ایران این از طریق ناراضی ساختن #مردم از اوضاع بود.
🔴چه زمانی آمریکا رفتارش را تغییر می دهد؟
🔻رفتار یک کشور در قبال کشور دیگر تابعی چند مجهولی است که یکی از مؤلفه های مجهول آن رفتار کشور مقابل است. مسلم است که اهداف و راهبردهای بلند مدت کشور، استعداد و توانایی های داخلی و برخی پارامترهای دیگر هم مهم هستند ولی می توان مهمترین عامل را می توان رفتار کشور مقابل دانست.
رفتار آمریکا و غرب در قبال ایران نیز متأثر از رفتار ایران است. به عنوان نمونه در دولت نهم دشمن تصمیم به تحریم بنزین گرفت و پس از آنکه دید ایران در یک زمان بسیار کم سهمیه بندی سوخت را با موفقیت انجام داد به این نتیجه رسید که تحریم بنزین آثار مورد انتظار را ندارد از این تصمیم صرف نظر کرد و ...
دولت جدید آمریکا امروز شدیدترین فشارهای اقتصادی را به ایران می آورد چرا که به این جمع بندی رسیده است که ایران در مقابل فشارهای اقتصادی آسیب پذیر و حاضر به مذاکره است. در این شرایط آمریکا برای گرفتن امتیاز بیشتر فشار بیشتری می آورد. بنابراین برای پایان فشارها ما باید به آمریکا ثابت کنیم که تحت فشارهای اقتصادی تسلیم نخواهیم شد. در چنین شرایطی است که آمریکا احساس می کند که فشارهای اقتصادی بر ایران نتیجه مورد انتظار را ندارد و دست از تحریم ها بر می دارد. البته تسلیم فشارها نشدن به معنی تحمل صرف سختی ها نیست بلکه بیشتر منظور آن است که ما برای مقابله با شدیدترین تحریم ها هم برنامه داشته باشیم و ثابت کنیم که این تحریم ها نمی توانند بر رفتارهای دفاعی و منطقه ای ایران تأثیر بگذارند.
✍ علی کارگر
هدایت شده از جام اصفهان
✴ مورگان رایت، متخصص امنیت سایبری آمریکایی:
«شاید زمان آن فرارسیده که در مورد نحوه نابودی ارز دیجیتال بومی ایران فکر کنیم. ایران امیدوار است که بتواند از ارز دیجیتال بومی خود استفاده کند؛ و اگر این اتفاق بیفتد، شاهد گونه جدیدی از جنگ خواهیم بود. با موفقیت ایران و روسیه در ارزهای دیجیتال دولتی، ایالاتمتحده و متحدانش یکی از مؤثرترین ابزارهای حمله را از دست خواهند داد.»
#جام_اصفهان
#رسانه_گفتمان_انقلاب
🔸ایتا👇
http://eitaa.com/Jam_Isfahan
🔹سروش👇
http://sapp.ir/Jam_Isfahan
💢ترکیه برای انتقال مسافران هوایی ایران اعلام آمادگی کرد
🔹شرکتهای هواپیمایی ترکیه پس از اعلام توقف فعالیت شرکتهای اروپایی در ایران، آمادگی خود را برای ارائه خدمات حمل و نقل هوایی به مسافران کشورمان اعلام کردند.
🔵 نماينده مردم قم در مجلس: با ارز دولتي حجم زيادي خر از قبرس وارد كردند، سگ وارد كردند، گل هاي تزئيني وارد كردند، خوراك سگ و داروي سگ هاي آپارتماني وارد كردند/ استدلال داريم كه خود دولت عامل اين نابساماني در بازار ارز است و خود دولت باعث افزايش قيمت ارز شده است
qomefarda.ir/news/225514
390888674_312821.jpg
71.2K
دکمه سرآستین های لاکچری آقای ظریف
388 دلار که با دلار 10 هزار تومانی میشه 3 میلیون و 880 هزار تومان
باور کنیم شماها رفته بودید مذاکره با غربی ها به فکر مستضعفین هم بودید؟
هدایت شده از نهج البلاغه 🇮🇷
#مرد_عرب_نگران_نزد_پیامبر_آمد
حدود دو سال است که خدا فرزند پسری به من داده است، من و همسرم هر دو سفید پوستیم ولی بچه ی ما سیاه به دنیا آمده است
تا اینکه کسی در دلم نگرانی ای ایجاد کرد و گفت: همسرت به تو خیانت کرده است و این پسر، پسر تو نیست چرا که همرنگ تو به دنیا نیامده است، اکنون این فکر تمام وجودم راه فرا گرفته است که نکند همسرم به من خیانت کرده باشد و این پسر، فرزند من نباشد
پیامبر فرمودند:
به بیرون از مدینه برو جوانی مشغول به کار است و در حال ساختن خانه ای می باشد، او را پیدا کن و فرزندت را کنار او رها کرده و نظاره گر باش
اگر فرزندت به نزد او رفت بدان حلال زاده است اما اگر پسرت از آن جوان دوری کرد نطفه اش از تو نیست
🍃مرد چنین کرد
بیرون از مدینه رفت و جوان را دید
فرزندش را کنار او رها کرد و خود عقب رفت، کودک کمی به مرد که در حال کار کردن بود نگاه کرد، کمی اطراف او راه رفت و اطرافش را نگاه کرد
مرد عرب ایستاده بود و از دور تماشا می کرد که کودک چه می کند، در دلش غوغایی بود، دید پسرکش گوشه ی پیراهن جوان را گرفت و تکان داد و دستهایش را باز کرد تا جوان او را بغل کند
دید که جوان دست از کار شست و کودک را بغل کرد، از دور لبخند کودک و آن مرد جوان را دید دلش آرام گرفت
به نزد جوان آمده و سلام کرد و کودک را خواست که از آغوش جوان بگیرد، کودک خودش را به آغوش مرد جوان چسبانیده بود
بالاخره پدر، پسرش را گرفته و از مرد جوان عذر خواست و خداحافظی کرد
به مدینه و مسجد پیامبر آمد و ماجرا تعریف کرد
رسول گرامی اسلام به او فرمودند: شک نکن که این پسر فرزند توست و ممکن است در اعقاب تو فردی سیاه بوده باشد که این فرزند به او تمایل پیدا کرده و نطفه به شکل او منعقد شده است
مرد عرب از رسول گرامی اسلام پرسید : می شود آن جوان را به من معرفی کنید
حضرت فرمودند: او برادر و عموزاده ی من علی بن ابیطالب است
🔹سپس رو به عرب فرمودند :
#دروغ_می_گوید_آنکس_که_می_گوید_حلال_زاده_است_اما_با_علی_دشمنی_دارد.
📗امالی صدوق، ص ۲۰۹
📗بحار الانوار، ج ۲۷، ص ۱۴۷
http://eitaa.com/joinchat/2546860032C55441fa7d6
اگر نخواهیم به رای پدرانمان باشیم؛ تکلیف چیست؟
🔹افرادی که دقیق ترند در کنار این سوال، نقل قولی هم از حضرت امام می آورند که خطاب به طاغوت فرموده بودند به فرض که "پدران ما" در گذشته برای تعیین سرنوشت خود کسی را انتخاب کرده باشند اما آنها نه وکیل ما بودند و نه ولی ما؛ پس اکنون اختیار انتخاب تعیین سرنوشت با خود نسل حاضر است.
🔹و با اشاره این کلام امام می پرسند چرا رفراندوم مجدد برگزار نمی کنید؟
🔹ابتدا پاسخ کوتاه؛
🔸اول اینکه چرا باید رفراندوم بگذاریم؟
🔸همین که گفته می شود رفراندوم مجدد، یعنی سوال کننده محترم نیز هیچ قطعیتی از نظر اکثریت مردم ندارد. احتمال می دهد که نظر مردم تغییر کرده است. اما این احتمال از کجا آمده است؟ چرا باید به این احتمال تن داد؟
🔸طرف مقابل هم می گوید ما همچنان اکثریتیم. شما در کجای دنیا تجربه ای داشته اید که به خاطر گمانه زنی عده ای اصل حکومت را مجدد به رفراندوم بگذارند؟
🔸اما نکته مهمتر عقلانیت بحث است. فرض کنیم رفراندوم برگزار شود؛ اینبار گروه دیگر تشکیک می کنند. خب؟ این زنجیره کجا متوقف می شود؟ اصلن اصل نظام نه؛ فرض کنیم با رای مردم رئیس جمهور انتخاب شده است. فردا یکی بگوید رای دیروز برای دیروزی هاست، امروز رای گیری مجدد. قبول می کنید؟
🔸ادامه مطالب در لینک زیر:
👉fna.ir/bod4mf