رهبر معظم انقلاب:وظیفه ما، هدایت دولت به استفاده از کارشناسان و خوشبین کردن مردم است/ دعوا کردن و ایجاد تشکیلات موازی راه اصلاح نیست
حضرت آیتالله خامنهای امروز در دیدار اعضای مجلس خبرگان رهبری:
🔹راه علاج مشکلات کشور، خالی کردن پشت دولت و ابراز برائت از فعالیت دستگاههای مسئول نیست، بلکه راه علاج، ایجاد رابطه سالم بین افکار عمومی و دستگاههای مسئول، سخن گفتن و انتقاد کردن، و در عین حال کمک فکری و عملی کردن است.
🔹مسئولان دولتی از نظرات مردم و راه حلهای متخصصان اقتصادی از جمله در مسئله ارزش پول ملی و هدایت نقدینگی استفاده کنند. وظیفه دولتیها، استفاده از نظرات کارشناسان و تحرک برای حل مشکلات است. وظیفه ما، هدایت دولتیها به سمت استفاده از دیدگاههای کارشناسان و حل مشکلات و خوشبین کردن مردم نسبت به تلاشهای آنها است.
🔹 جلسات خصوصی بنده با مسئولان دولتی، قضایی و نظامی ده برابر جلسات عمومی و رسانهای است و در این جلسات مسائل مختلفی بحث میشود که عموم از آن جلسات مطلع نیستند.
🔹دعوا کردن راه اصلاح نیست، همچنانکه ایجاد تشکیلات و کار موازی با دولت نیز به صلاح و موفق نخواهد بود و تجربه ثابت کرده است کار باید به وسیله مسئولان آن، در مجاری قانونی انجام بگیرد.
🔹مسئولان باید کار را جهادی انجام دهند، البته در موارد خاص همچون نامه اخیر رئیس قوه قضائیه که ممکن است قانون جوابگو نباشد و احتیاج به اجازه رهبری باشد، یقیناً همراهی و #کمک خواهیم کرد. ۹۷/۶/۱۵
رهبر معظم انقلاب:هدف جنگ رسانهای دشمن، ایجاد اضطراب، یأس و بدبینی در مردم است/ انتقاد خیرخواهانه لازم است اما نباید با مبالغه مردم را دچار بدبینی کرد
حضرت آیت الله خامنهای در دیدار اعضای مجلس خبرگان رهبری:
🔹 جنگ رسانهای امروز، از قبل هم وجود داشته ولی اکنون شدت آن بیشتر شده است. براساس اطلاعاتی که در اختیار داریم، دستگاههای جاسوسی آمریکا و رژیم صهیونیستی با حمایت مالی قارونهای منطقه اطراف کشور ما، تشکیلاتی را برای این جنگ رسانهای راه اندازی کردهاند و به طور جدی در حال برنامهریزی و تلاش برای آلوده کردن فضای تبلیغاتی و فکری جامعه هستند.
🔹 اهداف این جنگ رسانهای، ایجاد اضطراب، یأس، ناامیدی و احساس بن بست و بدبین کردن مردم نسبت به یکدیگر و نسبت به دستگاههای مسئول و همچنین بیشتر و بزرگتر نشان دادن مشکلاتاقتصادی در ذهن جامعه است.
🔹گاهی اوقات در بیان مشکلات و یا انتقادها مبالغه می شود و این مبالغه موجب تشدید اضطراب افکار عمومی و همچنین موجب گسترش «ویروس بدبینی » در جامعه خواهد شد.
🔹 من همواره از ابتدای مسئولیت رهبری، به دولتها در زمینه های گوناگون انتقاد و یا اعتراض داشتهام که در برخی موارد هم تند بوده است و خودم اهل انتقادم و اهل مسامحه در برخورد با مشکلات و دستگاههای مسئول نیستم اما تأکید دارم که نحوه گفتن و نحوه اقدام کردن نباید به گونهای باشد که مردم دچار بیماری بدبینی شوند.
🔹نباید فضای عمومی کشور بگونهای شود که اقدامات و تبلیغات مثبت قابل باور نباشند اما سخن دروغ دشمن قابل باور شود زیرا این وضعیت بسیار خطرناک است. در عین حال، انتقاد خیرخواهانه برای اصلاح امور لازم است. گاهی اوقات انتقاد باید عمومی باشد و نباید همیشه در گوشی باشد اما اینکه بگونهای صحبت کنیم که بندِ دلِ شنونده پاره شود و همه چیز را از دست رفته تلقی کند، کار صحیحی نیست.
🔹بیان عمل سیئه در کنار عمل صالح موجب می شود که مردم بدانند کارها و اقدامات خوب هم وجود دارد و ناامید نشوند. ۹۷/۶/۱۵
#دنده_خلاص‼️
🔻«مؤمنی» اقتصاددان اصلاحطلب:
🔹دولت روحانی به طور خیلی غیر عادی به دنده خلاص زده است.
🔹این بی کیفیت ترین برنامه ای است که در تاریخ برنامه ایران تدوین شده است.
#جنگ_اقتصادی
🔻وزیر خارجه آمریکا:
🔹همه کشورها باید خرید نفت از ایران را قطع کنند.
🔹ایالات متحده از همه کشورها انتظار دارد واردات نفت خام از ایران را متوقف کرده و به صفر برسانند یا با تحریمهای سخت مواجه شوند.
🔹کشورهایی هستند که توقف کامل خرید نفت از ایران برای آنها مدتی زمانبر است، به همین دلیل ما نیز معافیتهایی را برای آنها در نظر میگیریم.
⭕️پشت پرده تحریم ها و فتنه انگیزی های اخیر بین مردم ایران و عراق از زبان سیدحسن نصرالله
🔹دبیر کل حزب الله لبنان گفت: آل سعود تهدید می کردند جبهه مؤمنین را، که اگر جنگ شود، جنگ شیعه سنی خواهد بود و روی میلیاردها دلاری که هزینه کردند، حساب باز کرده بودند
🔹آنها وقتی جنگ یمن را شروع کردند، در کنار حرم مکه گفتند این جنگ سنی شیعی است. این جنگ شکست خورد اما خب تبعات خطرناکی دارد. خب حالا همین جا متوقف می شوند؟ چکار می خواهند بکنند؟
🔹در مرحله اول گفتند، باید بازوهای ایران را بزنیم. حزب الله و جنگ 2006 . شکست خوردند و رفتند. مرحله دوم زدن پل هایی بود که میان ایران و بازوها بود. جنگ سوریه. شکست خوردند.
🔹حالا آمریکا و اسرائیل و دنباله روهایش و در رأس همه شان، عربستان به این نقطه رسیده اند که باید بر اصل مرکز تمرکز و جنگ را به داخل ایران منتقل کنند.
🔹برای همین تحریم ها را افزایش دادند و تلاش کردند که ایران را منزوی کنند و مردم را از حکومت زده کنند و آنان را وسوسه کنند و به تظاهرات بکشانند و فتنه بین ایران و عراق و بین مردم ایران و لبنان و ........بیندازند..
وضعیت اقتصادی و معیشت مردم و چرایی آن...
امروز هر کسی در صدد انکار مشکلات اقتصادی و اجتماعی کشور و در تنگنا قرارداشتن مردم باشد یا فردی است منتفع از وضع موجود و یا سر در برف داشته و در عالم بیخبری سیر میکند،
پس مسئله مهم که باید آن را پذیرفت و لمس کرد و در صدد رفع آن برآمد همین ابر مشکل اقتصادي و به تبع آن اجتماعی است....
اما دلایل این مشکل...؟
اولین و اصلی ترین دلیل بروز این مشکلات بی کفایتی، بی لیاقتی و سوء مدیریت و بعضاً خیانت بسیاری از مسئولین کشور در همه ی قوای اجرایی ، تقنینی و قضایی است . که البته این مهم به عدم درایت آحاد ملت به انتخاب خود برمیگردد... چرا که رهبر معظم انقلاب اسلامی فرمودند : هرکسی را انتخاب کنید ، برای خود انتخاب میکنید...
لازم به توضیح است که کشور ما با داشتن یک هشتم جمعیت جهان بیش از یک ششم منابع جهان را دراختیار داشته و با این منابع خدا دادی به راحتی میتوان پیشرفت و آسایش و آرامش 250 میلیون نفر را تامین نمود ، کافیست از اسم ها و ایسم ها عبور کرده و انقلابی عمل کنیم..
دومین و البته کم اثرترین دلیل بروز این مشکلات اقتصادی و اجتماعی را باید در تحریم های بین المللی به سردمداری آمریکا دانست، همان تحریم هایی که اجازه مذاکره صرفا برای رفع آنها به دولت داده شد و البته دولت بی باور به خدا ، با کدخدا بست دست و پای ملت را !!! درگرانبها داد و وعده آب نبات گرفت و کدخدا که رفت همه چیز را برد که برد و خورد که خورد!!!!و دولت ماند و باغ گلابی بدون نهال که آفتاب تابان برجام، حتی یخ زمین باغ گلابی را آب نکرد!!!
سومین دلیل بروز این مشکلات را باید وجود زالوصفتان درون خانه خود بحساب آورد ، زالو صفتان که مسلمانی خود به رخ میکشند اما به اطفال صغیر هم رحم نمیکنند ، آنانی که پوشک طفل و قوت مادر و عزت پدر را باهم نشانه رفته و قارون صفت گلوی ملت خود را می فشارند !!!!! که در این فصل از بروز مشکلات باید قوه قضائیه از آفتابه دزدها عبور کرده به اختاپوس های قارون صفت برسد....
واما چهارمین دلیل بروز و وجود و تداوم این مشکلات سبک زندگی ماست... واقعیت آن است که سبک زندگی ما بویی از مسلمانی با خود همراه نساخته است ، چشم و هم چشمی ، اشرافی گری ، اسراف وتبذیر ، عدم قناعت و ساده زیستی و... بلای جان همه شده و با این سبک زندگی ، زندگی دیگری (ازدواج) شکل نگرفته بلکه زندگی های سست کنونی نیز رو به فروپاشی خواهد رفت... تا زمانی که با این ولع و طمع به زندگی ادامه میدهیم قطعا ره بجایی نخواهیم برد !!!
نمونه ای کوچک از ولع و طمع موجود در زندگی روزمره ی آحاد ملت آنکه... « برای پیش فروش 50 هزار دستگاه پراید 30 میلیونی !!!!! 6000000 نفر به سایت هجوم میبرند تا ثبت نام کنند!!!! »
تو خود حدیث مفصل بخوان زین مجمل...
...... ح.... س.....
🚩قالیباف در کرج: امروز قدرت ایران اسلامی در دنیا قابل مشاهده است/ رفع مشکلات اقتصاد کشور راهکار اقتصادی دارد نه سیاسی
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام:
🔹 رژیم صهیونیستی به دنبال برهم زدن امنیت جمهوری اسلامی است و ایران اسلامی در بهترین شرایط امنیت در منطقه است
🔹 امروز جبهه رسانهای که دشمن برای مردمان با دروغ و تزویر شروع کرده جدیتر از تهدید اقتصادی است و از آن کمتر نیست و هر روز شایعات متعددی درست میکنند و اینها در داخل کشور ایادی دارند.
🔹 چند وقت قبل در مراجعه به طرقبه مشهد که همشهریانم به من میگفتند که شما که الان باید در لندن باشید، از من سوال میکنند که در کجا هستید و چکار میکنید؟ مگر بنا هست که ما در جمهوری اسلامی مسئولیت داشته باشیم و کار کنیم!؟
🔹️ در حال حاضر در مناطق محروم و کم برخوردار و زلزله زده کشور حاضر می شوم و کار میکنم و صبح تا شب کارها و امورات این افراد محروم را دنبال میکنیم و لندن ما همین مناطق محروم است و ما پای کار مردم هستیم
🔹 من ممکن است که مسئولیت رسمی و سازمانی نداشته باشم اما این دلیل ندارد که در خانه بخوابم و کار نکنم.
🔹 امروز مشکلات اقتصادی در کشور راه حل اقتصادی دارد و اگر کسی برای حل مشکلات اقتصادی به دنبال راه کار سیاسی است او نه کشور را شناخته و نه ظرفیت کشور را شناخته و بیش از اندازه به دشمنان ما اعتماد دارد
🔹 مواضع سیاسی من نسبت به دولت مشخص است
🔹 باید ضعف کارآمدی و باورها به ظرفیت داخلی اصلاح شود برخی نابسامانیها در کشور در کوتاه مدت در حال رفع شدن است؛ حتما کشور قادر است در زمان کوتاه در ظرف مدت دو الی سه ماه قیمت ارز را تثبیت کند و جلوی قیمت آن را گرفت و میشود جلوی رشد نقدینگی را گرفت
🔹 پیشنهاداتی به خاطر مردم و کشور و به خاطر حل مشکلات به صورت مکتوب و پیشنهادات روشنی در حوزه مربوطه صادرات، واردات، قاچاق کالا و تامین مایحتاج شش میلیون خانوار که توان اداره زندگی را ندارند به مسئولان داده ام
🔹️ همه باید دست به دست هم بدهیم و این دولت باید پای کار بیاید و همه از این شرایط سخت گذر کنیم.
📍پروژه شیلی سازی !
🔻نمیدونم تا حالا از پروژه شیلی سازی چیزی شنیدین یا نه ؟
🔸در دهههای ۶۰ و ۷۰ میلادی که اوج حکومتها و دولتهای پدید آمده از کودتای آمریکایی در منطقه آمریکایلاتین بود ولی برخلاف خواسته آمریکا، در شیلی رئیس جمهوری مردمی روی کار آمد با نامِ (سالوادور آلنده )
🔹دولتها و نظامیانِ وابسته به آمریکا که از حمایت CIA برخوردار بودند با شعار مبارزه با کمونیسم و مبارزه با شوروی همه حکومتهای مردمی رو قلع و قمع میکردن اما استثنائا درشیلی به مشکل برخوردن...
🔸سرنخِ تمامِ کودتا ها و توطئهها هم,طبقِ معمول درسفارت آمریکا بود، و آلنده (رئیس جمهور مردمی) شیلی با آگاهی از این مسئله راههای ارتباطی با سفارت آمریکا رو محدود کرده بود
🔹آلنده با پشتوانه مردمی به رهبری قدرتمند در منطقه آمریکای لاتین تبدیل شده بود، بطوریکه در خودِ ارتش هم ازش حمایت میکردن و کسی را یارای مخالفت با آلنده نبود
🔸در این شرایط تمام راه های کودتا بسته شده بود و آمریکا در این کشور به مشکل بر خورده بود. طوریکه غربیها شیلی رو هم به مثل کوبا از دست رفته میپنداشتند، اینجا بود که سازمان سیا ، موقتا فرمول انقلابات رنگین و مخملی رو تعطیل کرد و از راه مکر و تزویر وارد شد.
🔹سیا با استخدامِ افراد نفوذی و استفاده از جاسوسهایی که در بدنه دولت آلنده داشتند، هزینه خدمات را در کشور بالا بردند. خدماتی مثلِ هزینه درمان هزینه سوخت هزینه تحصیل هزینه بهداشت هزینه رفت و آمد و...
🔸هدف آنها ایجادِ قحطیهای مصنوعی در کشورِ شیلی بود، نفوذیها، برای فقرا صف های طولانی جهت پرداخت کوپن های غذا و یا یک کاسه سوپ و یا #سبد_کالا ترتیب میدادند و طی آن افرادی را وارد صف ها میکردند تا به آلنده فحاشی کنند.
🔹نفوذی ها مرتب به مردم القا میکردند که سایه جنگ بر کشور سایه افکنده (میگفتند ناوهای هواپیما بر در اقیانوس بسمتِ آبهای شیلی حرکت کردند ) و خطرِ قحطیها و گرسنگیهای کشنده، بزودی و قریب الوقوع خواهد بود! و تقصیر تمام این بدبختیها به گردن رهبر و اعتقادات ِضد آمریکایی اوست !
🔸نفوذیهای CIA سوبسیدها ( یارانهها) رو برداشتند و قیمتها لحظه به لحظه بالاتر میرفت آنها آلنده که در اوج محبوبیت بود رو مسئول این قحطی ها و کمبودها معرفی میکردند
🔹قیمتِ آب و برق رو بالا بردند و نان و ما یحتاجِ مردم در انبار ها عمدا از بین میرفت اما بدست مردم نمیرسید.
🔸رادیوی اسپانیایی زبانِ آمریکا دلیلِ این مشکلات را دکتر آلنده معرفی میکرد، و به مردم القا میکرد که سیاستهای غلط و ضدآمریکایی او کشور رو به ناکجا آباد برده و مردم اگر خواهان برآورده شدن خواسته های حداقلی برای زنده ماندنِ خود هستند، باید دست از حمایت از آلنده بر دارند !
🔹آمریکائیها آلنده و خانواده شو با دروغ، کاسب تحریم معرفی میکردند که از کنارِ تحریمهای اقتصادی آمریکا به ثروتِ هنگفتی رسیدهاند. آنها با انواع و اقسام شیوههای تبلیغاتی (رهبر رئیس جمهورِ محبوب شیلی ) را نا کارآمد معرفی میکردند و آلنده را ترور شخصیت می کردند
🔸کار بجایی رسید که مردم و انقلابیونِ شیلی به خیابانها ریختند و فریاد میزدند:
🔺ما عدالت نمیخوایم
🔺ما آزادی نمیخوایم
🔺ما برابری نمیخوایم
🔺ما نان میخوایم تا از گرسنگی نمیریم...!
🔹مردم با هدایت پینوشه ( نظامی شیلیایی که مامورِ سیا بود) به کاخ ریاست جمهوری حمله ور شدند و رهبر شیلی آلنده را سر بریدند. معترضان که روزی حامی آلنده بودند با چاقو و چوب به رهبرشون هجوم بردن و سرشو از بدن جدا کردن !
🔸دولت مردمی آلنده سقوط کرد و پینوشه بلافاصله با کشتاری تاریخی که در شهرِ سانتیاگو به راه انداخت قدرت رو بدست گرفت و ابتدا همان مردمی را که سرِ آلنده را بریده بودند کُشت و سپس برای زهرِ چشم گرفتن حکومت نظامی اعلام کرد و هزاران نفر دیگه از مردم رو به جوخه های تیرباران سپرد
🔹این پروژه در سال ۶۰ خورشیدی هم قرار بود توسط بنی صدر در ایران اجرا شود، که انقلابیونِ ایرانی ،بدرستی دست بنی صدر را خواندن و در تظاهرات هایی که برعلیه ایشون در گوشه و کنارِ کشور برگزار میشد شعار میدادن
🔺ابوالحسن پینوشه
🔺ایران شیلی نمیشه
🔸که منظور ابوالحسن بنی صدر بود و البته صد درصد باز هم آمریکا در ایران پینوشه هایی در آستین داره که با توجه به موقعیتِ ویژه ایران، این پینوشه ها دیگه نظامی نیستند و اتفاقا حتی خود نیز اعلام میکنند که من سرهنگ نیستم و حقوق دانم
🔹پس مراقب نفوذی ها و پینوشههای زمان باشیم و اجازه ندیم که باز هم آلنده ها رو سر ببرند حالا چه کسانی برای مردم گرانی می تراشند و نارضایتی ایجاد میکنند؟
🇮🇶 #فتنه_بصره و پروژه جدید!!!
💠 در روزهای گذشته به بهانه آب ناسالم و عدم رسیدگی دولت عراق، اعتراضات گسترده ای در استان شیعه نشین بصره شکل گرفته است تا آنجا که شب گذشته دهها ساختمان دولتی و دفاتر احزاب به آتش کشیده شد. حداقل ۳ کشته و دهها زخمی تا این لحظه گزارش شده است.
عوامل میدانی وابسته سعی دارند پیکان هجوم مردم را به سمت گروه های حشدالشعبی بگیرند و در این راستا از جمله به دفتر عصائب اهل الحق، نجباء و بدر نیز حمله شده است. این در حالی است که نیروهای حشدالشعبی پس از نابودی داعش، از ماه گذشته در حال خدمت رسانی و پاکسازی کانال های آب برای بهبود کیفیت آب این استان می باشند.
💠 در این زمینه اشاره به چند نکته اهمیت دارد:
🔻۱. این اغتشاشات و به تعبیر دقیق تر #فتنه_بصره _ که کوتاهی دولت عراق بسترساز آن است _ پروژه مشترک آمریکایی _ سعودی _ بعثی است. سعودی ها بیشترین نقش حمایتی را از این اغتشاشات دارند.
🔻۲. (مهم) اما اهداف اصلی این پروژه چیست؟
🔸الف. مورد هدف قرار دادن حشد الشعبی به عنوان یکی از قوی ترین حلقه های محور مقاومت که خاستگاه اصلی آن شیعیان بصره هستند.
🔸ب. تلاش برای سوق دادن حشد الشعبی به سمت سرکوب مردم و وارد آوردن ضربه اساسی به پایگاه ممتاز مردمی حشد الشعبی.
🔸ج. تلاش برای انتقال بحران به داخل ایران و مشخصا استان های همجوار.
🔻۳. حشدالشعبی با آگاهی از پروژه دشمن، تاکنون موفق عمل کرده است و با پرهیز از ورود به درگیری، عملا این پروژه را ناکام کرده است. هوشیاری مردم سربلند ایران در استان های همجوار از دیگر گام های ناامیدسازی دشمن است.
⛔️ لیست امید در طول سه سال گذشته حواشی زیادی به دنبال داشته است. یک بار بهوسیلهی #فاطمه_حسینی و باردیگر توسط #محمود_صادقی و اخیرا هم با خزعبلات #پروانه_سلحشوری در مجلس. اما نطق غلامرضا حیدری، (اگرچه در میان رسانه ها کمتر از بقیه دیده شد)، بسیار متفاوت و البته مهم تر از جنجال های گذشته این #فراکسیون است؛ چرا که او در این سخنان به صراحت مبانی انقلاب و #امام_خمینی (ره) را زیر سوال می برد. حیدری با تکرار تمام آنچه که نشریه « #مجاهد » سازمان مجاهدین خلق، « #کیهان_لندن» سلطنتطلبها و « #میزان » #نهضت_آزادی در طول چهل سال گذشته گفته اند، بی پرده و عریان نشان داد که به دنبال اصلاح مشکلات نیست، بلکه با اصل نظام سر ناسازگاری دارد. سخنانی که آنقدر رنگ و بوی عقده گشایی دارد که ارزش پاسخ گویی برای شبهات مطروحه باقی نگذاشته است.
🔸اما به طور مثال حیدری در این نطق با اشاره به رویکرد انقلاب اسلامی در روزهای آغازین می گوید: «متاسفانه جمهوری اسلامی ایران از ابتدای انقلاب با نگاه منفی با دنیا مواجه شد که این نگاه منفی چه در روابط داخلی و چه خارجی موجب تنش و روابط حذف گرایانه شد. #سفارت_امریکا را اشغال کردیم که نقطه آغازینی برای شروع تحریم و جنگ شد. جنگ تحمیلی را حتی بعد از فتح #خرمشهر ادامه دادیم. تا به جایی رسیدم که امام رحمت الله علیه در پذیرش قطعنامه فرمودند #جام_زهر را می نوشم».
🔹اصل حکایت اینجاست که این نماینده ریاکارانه از امام نقل قول می کند، و پذیرش قطعنامه را نتیجه ادامه #جنگ بعد از فتح خرمشهر اعلام می کند، اما حاضر نیست تا بگوید ادامه جنگ، بعد از فتح خرمشهر، به دستور حضرت امام (ره) بوده است. آنهم به این خاطر که هنوز بخش هایی از خاک ایران در تصرف حزب بعث بود و تضمینی عینی برای اطمینان از عدم حمله مجدد #عراق پس از آتشبس وجود نداشت.
🔸این نماینده در بخش های دیگر این نطق به مساله هسته ای و تحریم ها هم اشاره می کند و در انتها میگوید: «مگر ما قیم دنیا هستیم که میخواهیم بینی همه را به خاک بمالیم، بنابراین باید واقع بین باشیم و واقعیتها را آنگونه که وجود دارد، ببینیم، بنابراین آنگونه که من یک پدیده را میبینم میتواند به گونهای دیگر نیز دیده شود». این سخنان یک پیام روشنی در دل خود دارد، آن که این نماینده تا به حال قانون اساسی را نخوانده و یا اگر خوانده است، عقیدهای به آن ندارد. از سوی دیگر، حتی به خود زحمت نداده است که برای یکبار سخنان امام خمینی در اینباره را مطالعه کند. خود امام، که با ارادت از ایشان یاد کرده است، در سال 58 بیان کرده اند:
🔹«ما معادله جهانى و معيارهاى اجتماعى و سياسىاى كه تا به حال به واسطه آن تمام مسائل جهان سنجيده مىشده است را شكستهايم. ما خود چارچوب جديدى ساختهايم كه در آن عدل را ملاك دفاع و ظلم را ملاك حمله گرفتهايم. از هر عادلى دفاع مىكنيم و بر هر ظالمى می تازيم».
🔹 البته سطور نانوشته نطق های حیدری را باید در منطق و مبانی اندیشه او جستوجو کرد. منطقی که از ابتدای انقلاب توسط شخصیتی مانند بازرگان تبلیغ و ترویج میشد. منطقی که اساسا انقلابیگری را مترادف با «کلهشقی» تعبیر می کرد و استقلال و مقاومت را امری غیر منطقی میدانست. جریانی که همواره به دنبال حل این سوال بود که «چرا باید با دنیا از موضع عزت برخورد کنیم؟». این نگاه خط سازش است در برابر منطق و خط انقلاب. منطقی که از سوی حضرت امام پایه ریزی شد و توسط مقام معظم رهبری امتداد یافت.
🔴شبکه الجزیره به نقل از روزنامه تایم امریکا: بررسی زندگی سیاست مدارن جهان در تابستان امسال نشان داد که محمد بن سلمان ولی عهد عربستان بدترین لحظات عمر خود را در تابستان امسال پشت سر گذاشته است.
🔹 ناکامی در رسیدن به اهداف و مشکلات داخلی از جمله دلایل این نتیجه گیری است.
🔴شبکه سیبیاس/ وزیر خارجه اسبق آمریکا: برجام از منظر بازرسیها، پاسخگویی و آنچه ایران باید انجام میداد، سختگیرانهترین توافق بود.
🔹پایبندی ایران به برجام در جهان بیسابقه است، هیچ کشوری آن کاری را که ایران کرده، انجام نداده است. واقعیت این است که این توافق بدون آمریکا هم دارد کارش را میکند.
چرا رهبر انقلاب اصرار دارند دولت بماند ؟!
گروه شبهه فارس پلاس: در بخش پاسخ به پرسش های شما، بعد از سخنان رهبری انقلاب در جلسه با خبرگان شبهه ای مطرح شده است که "چرا ایشان اصرار دارند دولت بماند؟ چرا حمایت می کنند و تاکید دارند که با همین دولت باید از مشکلات بیرون آمد؟"
محکمات سبک مدیریتی رهبر انقلاب
اولین مساله اینست که رهبری انقلاب 2 اصل کلیدی را در هر برهه تاریخی و تحت هر شرایطی به عنوان محکمات اداره کشور مدنظر دارند. اول اصل مردم سالاری است تا حرمت رای مردم حفظ شود. دوم اینکه هیچ امری خارج از ساختارهای قانونی کشور اجرا نشود. چنانچه در همین جلسه نیز تاکید دارند، کار جهادی نیز درون همین دولت باید باشد و نهاد موازی در کنار دولت نیز نباید تشکیل شود.
2 پرسش مجدد
اما ممکن است سوال شود که امروز مردم از رای شان پشیمان شدند و یا اینکه رای مجلس به عدم کفایت رئیس جمهور نیز خارج از قانون نیست و اصلاح از طریق همین ساختار های موجود است.
پرسش اول یک اشکال برآوردی دارد. سوال اینست که از کجا متوجه شدیم که اکثریت مردم از رای شان پشیمان شدند؟ آیا ملاک متقنی وجود دارد؟ با این مکانیزم بعد از هر انتخاباتی یک نفر ممکن است مدعی شود که مردم از رای شان برگشتند. آیا باید تمکین کرد؟ بله مردم اعتراض دارند، اما بدین معناست که پشیمانند؟ با کدام حجت؟ کدام ارزیابی قابل اعتماد؟
و اما سوال دوم؛ بله مجلس حق قانونی دارد دولت را با طرح عدم کفایت کنار بگذارد. اما باید دید این تصمیم چه میزان در بهبود شرایط موثر است؟ ببینیم تدبیر رهبری چیست.
تصویر متفاوت رهبر انقلاب از صف بندی دشمن
رهبرانقلاب در سخنان شان یک نکته بسیار کلیدی را گوشزد کردند و آن اینکه امروز درگیر دو جنگیم. یکی جنگ اقتصادی و دومی جنگ رسانه ای، که خیلی اوقات از آن غفلت داریم. سپس تعبیرشان اینست که جنگ رسانه ای زمینه ساز تاثیر جنگ اقتصادی است.
مهمترین اثر بی اعتنایی به این جنگ رسانه ای چیست؟ همین که بخش قابل توجهی از جامعه، کشور را در شرایط بحرانی می دانند و حال آنکه رهبری معتقدند بحران نیست. جامعه تحلیلش را از رسانه ها و شبکه های اجتماعی می گیرد که صدق و کذب آن درآمیخته و بیان مشکلات با بزرگنمایی های پریشان ساز همراه است.
احساس بحران؛ اثر جنگ رسانه ای
اما رهبرانقلاب معتقدند، احساس بحران، ناشی از جنگ رسانه ایست نه جنگ اقتصادی. پس همزمان باید با تدابیر اقتصادی برای جنگ رسانه ای نیز تمهید کرد و یا حداقل پازل عملیات دشمن را در این جنگ تکمیل نکرد.
ما در شرایط بحرانی قرار نداریم، اما آنچه بیش از هر چیز کشور را بحرانی تصویر می سازد، جنگ رسانه ای دشمن است که مشکلات اقتصادی را چندین برابر موثرتر کرده است .
اثر جنگ رسانه ای بر جنگ اقتصادی
امروز دشمن اصلی کشور ناامیدی و احساس بن بست است که این احساس را جنگ رسانه ای فراهم می سازد. جامعه ای که "احساس" نااطمینانی نسبت به آینده دارد، همواره نگران است و حتا به تصمیمات حاکمیت نیز بی اعتماد است. به تعبیری بهترین دولت هم در شرایط بدبینی و بی اطمینانی و ناامیدی، نزد مردم بی اعتبارست و تصمیماتش در بالاترین سطح کارشناسی موثر نخواهد بود. شرط اول در توفیق تصمیمات حاکمیت، اعتماد مردمست. آنچه اعتمادسوزست، عدم پیش بینی آینده است که ناشی از ترس و ناامیدی است. چنین سرمایه اجتماعی متزلزلی، برای هر دولتی با هر سطحی از کارآمدی و کارشناسی توفیق نخواهد گذاشت.
ماجرای پیشنهاد احمدی نژاد
با این مقدمه، تغییر دولت، تکمیل این پازل روانی در جنگ رسانه ای است تا ترس از آینده و تشتت و هراس چندین برابر شود. برای همین بود وقتی آقای احمدی نژاد گفت که این دولت باید کنار رود، رهبری فرمودند: "این حرف عمل در چارچوب نقشه دشمن است"
کنار گذاشتن دولت به بهانه جنگ اقتصادی، بالاآوردن دستها در جنگ رسانه ایست و برنامه دشمن در بهم زدن آرامش روانی جامعه را محقق می سازد تا جنگ اقتصادی موثرتر افتد.
تدبیر رهبر انقلاب
تدبیر رهبری برای عبور از مشکلات اقتصادی، همزمان شکست عملیات دشمن در جنگ رسانه ایست تا تصمیمات اصلاح گرایانه موثر افتاد. آرامش و سکینه اجتماعی ایجاد شود و مردم اعتماد کنند، خواهیم دید که با همین دولت نیز می توان در جنگ اقتصادی توفیق داشت.
✳مگر مخالفان دولت چقدر قدرت دارند؟
سایت عصر ایران وابسته به حامیان دولت نوشت:همه وزارتخانهها و تصمیمات کلان اقتصادی در ید اختیار دولت است، مگر تصمیمات خلقالساعهای که در چند ماه اخیر راجع به قیمت ارز و نحوه تخصیص آن گرفته شد، از جایی خارج از دولت تحمیل شده بود؟ همهاش محصول تصمیمات غلط همین دولت بود و باید هم همین دولت پاسخگو باشد.
مگر کسی دست و پای دولت را برای حذف نظام مجوزها برای کسب و کارها را بسته است؟ مگر وزیر همین دولت (آذری جهرمی) نمیگوید 1300 امضا در زمینه مجوزها وجود دارد که هر کدامشان، هم مانع کسب و کارند و هم عامل فساد. خب! چرا دولت با استفاده از توان قانونیاش، این امضاهای فسادآور را جمع نمیکند؟
مگر ممنوعیت ناگهانی چند هزار قلم کالا، آن هم در حالی که بسیاری از بازرگانان آن کالاها را خریداری کرده بودند و اجناسشان روی کشتی به سمت ایران روانه بود، کار مخالفان دولت بود؟
مگر همین دولت نمیتواند از یک سو تسهیلات مالیاتی برای کارآفرینان و تولیدکنندگان فراهم آورد و از دیگر سو، با کار سادهای مانند الزام برخی مشاغل پردرآمد (مانند پزشکان) به استفاده از کارتخوان بانکی، از فرار مالیاتی جلوگیری کند؟
اژهای: ۳۴۹۳ میلیارد تومان در پرونده اختلاس ۳۰۰۰ میلیاردی فقط از متهم ردیف اول به بیت المال برگشت
معاون اول قوه قضاییه در سخنرانی پیش از خطبه های نماز جمعه تهران:
🔹یکی از مشکلات اقتصادی امروز ما از تحریمهای ظالمانه آمریکا وهمپیمانان اوست که سالیان سال بر ماتحمیل شده است.
🔹علت دیگر مشکلات سوء تدبیر، سوء مدیریت، کم کاری وبی انگیزگی بعضی مدیران و عدم اعتماد به نفس در بین بعضی مدیران است.
🔹امروز برخی آدرس غلط میدهند هم در مورد درد هم در مورد درمان، چه کسانی این حرف را میزنند؟
🔹از بی بی سی و صدای آمریکا توقعی نیست اما بعضی قلم به دستان مزدور و خائن، بعضی تریبونهای خائن یا مزدور آدرس غلط میدهند.
🔹میگویند یک راه بیشتر وجود ندارد، در برابر امریکا تسلیم شوید،مذاکره با آمریکا همان تسلیم است.
🔹بعضی پرونده ها را می گویند خوردند و بردند، در پرونده ۳۰۰۰ میلیاردی، زمانی که آن فرد دستگیر شد ۲ هزار ۸۵۰ میلیارد بدهی داشت که کل این مبلغ به بیت المال برگشت و از شخص ایشان ۶۴۳ میلیارد جزای نقدی گرفته شد.
جوجیتسوی سیاسی
پروژه فعلی و در دستور کار آمریکا در مقابله با ایران «کلافگی رُمبش محور» است.
محور این پروژه کلافه کردن شهروندان در زمین معیشت از طریق تحریم های فلج کننده اقتصادی است تا بتدریج بستر اجتماع را از طریق دامن زدن به اعتراضات شهروندی بسمت رُمبش و فروپاشی سیاسی مدیریت کنند.
از سوی دیگر نوعی کرختی تعمدی و خودخواسته در درون بدنه مدیریت پراگماتیسمی دولت ایران مشهود است که می تواند با پروژه آمریکائی ها هم افزائی کند.
فونداسیون این رویکرد بازگشت به دوران حیات هاشمی رفسنجانی دارد و اتاق فکر پراگماتیسمهای منسوب به ایشان آن را در دستور کار داشتند تا از این طریق بتوانند با دامن زدن به بحران معیشت، با این توجیه که «مردم مستاصل شده و بُریده اند» بتوانند رهبری را مطابق پروژه «خوراندن جام زهر به امام» برای تحمیل سیاست های نئو لیبرالیستی و غرب محورانه مطمح نظرشان، تحت فشار قرار دهند.
وارثان سیاسی هاشمی کماکان این پروژه را در دستور کار دارند و بمنظور عملیاتی کردن آن در یک همسوئی آشکار با آمریکائی ها دست بر روی سرمایه و ذخیره اصلی نظام که توده های محروم است گذاشته اند.
مخنثی و بی عملی آشکار دولت در تدبیر وضعیت اقتصادی کشور نوعی بدل زدن محسوب می شود.
ظاهرا دولت می کوشد بمنظور مدیریت بحران دست به یک «جوجیتسوی سیاسی» بزند.
جوجیتسو یکی از فنون شناخته شده در ورزش های رزمی ژاپنی است که از آن طریق و در مصاف با حریف می کوشند از نیروی حریف علیه خودش و در زمین خودش استفاده کنند.
بر این اساس پراگماتیسم ها می کوشند «ذخیره نظام» که سرمایه و توان اصلی نظام است را از طریق کلافگی اقتصادی بر سر نظام «هوار کنند» و بدین ترتیب نظام را در نقطه قوت اش بر زمین بزنند!
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
داریوش سجادی
ذلت #شاه ایران!
در کنفرانس ۶ آذر ۱۳۲۲ هجری شمسی در #تهران چه گذشت و چطور برگزار شد ؟!
وقتی آمریکا شوروی و انگلیس در تهران اجلاس برگزار می کنند اما به شاه ایران وقت ملاقات نمیدهند
در روز ۶ آذر ۱۳۲۲ هجری شمسی و در میانۀ جنگ دوم جهانی، کنفرانس چهار روزۀ رهبران سه کشور عضو متفقین، فرانکلین روزولت رییسجمهور امریکا، وینستون چرچیل نخستوزیر انگلیس و ژوزف استالین رهبر اتحاد جماهیر
شوروی، در تهران آغاز به کار کرد.
حتی اجلاس رو در سفارت شوروی برگزار کردن!
کنفرانس تهران در محل سفارت شوروی برگزار شد و شاه نیز برای شرکت در کنفرانس ناگزیر بود به سفارت برود. در جریان کنفرانس، چرچیل و روزولت حاضر نشدند به دیدار شاه بروند و با وی تنها در محل سفارت دیدار کردند. دیدار استالین با شاه در کاخ مرمر نیز با تلاش و خواهش یکی از اطرافیان شاه به نام احمدعلی سپهر (مورخالدوله) از مسئولان سفارت شوروی صورت گرفت.
علاوه بر این با وجود آنکه واشنگتن و لندن، پیشنهاد مسکو را برای تشکیل اجلاس رهبران آمریکا، انگلیس و شوروی در تهران پذیرفته بودند ولی به هیچ وجه دولت ایران را در جریان تصمیم خود برای تشکیل کنفرانس در تهران قرار ندادند و حتی از مذاکرات خود در کنفرانس نیز خبری به مسئولان ایرانی داده نشد. تنها در روز ورود رهبران متفقین، علی سهیلی نخستوزیر وقت ایران در جریان سفر این سه قرار داده شد.
بدتر از همه اینکه خود دولت ایران خبر نداشته
. کنفرانس تهران که در دوره دوم کابینه علی سهیلی برگزار شد، از ابتدا تا انتها به صورت محرمانه و بدون انتشار اخبار آن ترتیب یافت. اولین خبر مربوط به این کنفرانس پس از عزیمت رهبران متفقین به کشورهایشان، توسط سهیلی در جلسه مشترک هیات دولت، نمایندگان مجلس و سران لشکری و کشوری در روز دهم آذر ۱۳۲۲ منتشر شد. سهیلی گفت: «ابتدا از طریق کاردار شوروی در تهران در جریان برگزاری این اجلاس در تهران قرار گرفتم.» روز دهم آذر رهبران هر سه کشور از ایران خارج شدند.
#چنین کشور #ذلیلی بودیم که شاه ما هم احترام نداشت
#حتی بدون اطلاع دولت ایران، در سفارت شوروی اجلاس برگزار کردند
منابع: سیاست خارجی ایران در دوران پهلوی، هوشنگ مهدوی، نشر البرز، ۱۳۷۵ ـ روابط خارجی ایران از ابتدای دوران صفویه تا پایان جنگ جهانی دوم جهانی، هوشنگ مهدوی، امیرکبیر، ۱۳۷۵ ـ ظهور و سقوط سلطنت پهلوی، موسسه مطالعات و پژوهشهای سیاسی، ج اول
ـ فصلنامه تاریخ روابط خارجی، نشریه مرکز اسناد و تاریخ دیپلماسی وزارت امور خارجه، شمارههای ۷ و ۸
هدایت شده از انقلابی بمانیم ثامن الائمه
#آلبرت_انیشتن
شخصیت های بزرگ
همواره در معرض دشمنی شدید
ذهن های متوسط بودهاند ...
امام خامنه ای در دیدار رئیسجمهوری روسیه:
👈 قضایای سوریه و شکست آمریکا در آن نشان داد آمریکا مهارشدنی است
امام خامنه ای امشب (جمعه) در دیدار آقای ولادیمیر پوتین رییس جمهور روسیه و هیأت همراه، ضمن اظهار امیدواری برای پر ثمر بودن نشست سه جانبه تهران، سخنان رییس جمهور روسیه مبنی بر لزوم گسترش هرچه بیشتر همکاریهای دوجانبه را تأیید کردند و گفتند: همکاری ایران و روسیه در موضوع سوریه یک نمونه برجسته و یک تجربه بسیار خوب از همکاری دو جانبه است که به معنی واقعی کلمه، همافزایی است.
🔸 رهبر معظم انقلاب اسلامی، با تأکید بر اینکه همکاریهای دو جانبه ایران و روسیه می تواند در مسائل جهانی نیز گسترش یابد، افزودند: یکی از مواردی که دو طرف می توانند با یکدیگر همکاری داشته باشند، مهار آمریکا است زیرا آمریکا یک خطر برای بشریت است و امکان مهار آن نیز وجود دارد.
🔹 حضرت آیت الله خامنهای قضایای سوریه را یک نمونه موفق از مهار آمریکا برشمردند و خاطرنشان کردند: آمریکاییها اکنون در سوریه شکست واقعی خورده اند و به اهداف خود نرسیدند.
🔸 ایشان با تشریح اهداف آمریکا در ابتدای قضایای سوریه بویژه بعد از سرنگونی حکومتهای وابسته به آمریکا در مصر و تونس گفتند: آمریکاییها قصد داشتند با استفاده از شرایط بهوجود آمده در آن زمان در کشورهای عربی، ضربه وارده در مصر و تونس را در سوریه و با سرنگونی حکومت طرفدار مقاومت جبران کنند اما اکنون کاملاً شکست خوردهاند. ۹۷/۶/۱۶
🔹جمعهی مشکوک در روابط ایران و عراق
📝#تحلیل_کوتاه
📝📝#تحلیلگر #اندیشکده_راهبردی_تبیین
🔸جمعهشب، در عراق عدهای به ساختمان کنسولگری ایران در بصره حمله کردند و آن را به آتش کشیدند. این در حالی است که یکی اصلیترین پایگاههای حشد الشعبی در عراق، جنوب این کشور و مشخصا بصره است تا جایی که مردم این شهر، شهدای بسیاری را در لباس حشد الشعبی و در مبارزه با داعش تقدیم کردهاند. لذا حمله به کنسولگری ایران در این شهر، با فرهنگ و منش مردم آن متفاوت است.
🔸در روزی که به کنسولگری ایران در بصره حمله شد، فیلمی در فضای مجازی دستبهدست میشد که مدعی بود گروهی از مردم آبادان، در اعتراض به حضور عراقیها در این شهر دست به اعتراض زده و با ادبیاتی تند خواستار خروج آنها هستند!
✔️در برنامه طراحیشده برای فتنهانگیزی میان دو ملت ایران و عراق، بناست مردم ایران، عراقیها را عربهای هوسران و سودجو دیده و مردم عراق هم ایرانیها را مداخلهگران عجم تلقی کنند. لذا همزمان با یک تحرک مشکوک در این سوی مرزها، تحرکی مشکوکتر در آنسوی مرزها رخ میدهد تا بخشی از پازل فتنهانگیزی تکمیل شود. در طراحی دشمن، هر دو ملت باید به هم حمله کنند تا علاوه بر مخدوششدن نمادهای دوستیِ اعتقادی و انسانی آنها که در اربعین اوج میگیرد، روابط سیاسی دو کشور هم تحت تاثیر این روابط آشفته، تضعیف شود. باید طراحی اجتماعی-سیاسی دشمن را شناخت
معلمی:
سلیمانبن داوود از نادر پیامبرانی است که خداوند پادشاهی مشرق و مغرب زمین را به او داد و سالها بر انسانها، چهارپایان، مرغان و درندگان غالب و حاکم بود و زبان همه موجودات را میدانست که زبان از توصیف قدرت عظیم او قاصر است.
درباره ثروت ایشان آوردهاند که: فرشی داشت که جنیان آن را از حریر و طلا بافته بودند و هر زمان که میخواست به جایی برود روی آن فرش مینشست و هر جا و با هر سرعتی که میخواست، آن فرش وی را به مقصد میرساند. آنقدر قدرت داشت که حتی باد نیز تحت اختیار او بود و با باد سخن میگفت. میزی داشت از طلا که با یاقوت و جواهرات آراسته شده بود و سه هزار میز دیگر در اطراف او بودند (مخصوص علما، وزرا و بزرگان بنی اسرائیل).
سلیمان (ع) صد فرسخ لشکر داشت، ۲۵ فرسخ از جنیان، ۲۵ فرسخ از پرندگان، ۲۵ فرسخ از انسان و ۲۵ فرسخ از حیوانات چهارپا. جنیان گوهرهای درخشان برایشان میآوردند.
در آشپزخانههای آن حضرت روزی ۱۰۰ هزار گوسفند، ۴۰ هزار گاو برای فقرا و مساکین و لشکریانش طبخ میشد ولی غذای خودش نان جو بود که آن را نیز با دست خود میپخت.
روزی دستور داد که کسی وارد قصر من نشود و خود عصایش را به دست گرفت و به بالاترین جای قصر رفت در حالی که به عصایش تکیه داده بود به مملکت خویش نگاه کرده و شکرگذار خداوند بود. ناگاه نظرش به جوانی خوش چهره و پاکیزه افتاد که از گوشه قصرش پیدا شد، فرمود: چه کسی به تو اجازه ورود به قصر را داده است، گفت: پروردگار تو، فرمود: تو کیستی، گفت: عزرائیل، فرمود: برای چه کاری آمدید، گفت: برای قبض روح تو.
سلیمان (ع) چون هیچ وابستگی به دنیا نداشت فرمود: به آنچه ماموری، انجام بده. عزرائیل جان ایشان را در همان حالت که به عصا تکیه داده بود قبض کرد، چند روزی گذشت مردم و اطرافیان او را میدیدند و گمان میکردند که زنده است. بعضی میگفتند چند روز غذا نخورده و نیاشامیده، پس او پروردگار ماست.
عدهای میگفتند او جادوگر است و در دید ما سحر کرده که ما گمان کنیم ایستاده است. گروهی گفتند او پیامبر خداست و … و خلاصه خداوند موریانههایی را فرستاد که میان عصای او را بخورند تا عصا بشکند، وقتی عصا شکست و او به زمین افتاد به داخل قصر رفتند و متوجه شدند که چند روز است از دنیا رحلت کرده است.
نکته مهم داستان این است که سلیمان (ع) با این همه ثروت فریب دنیا را نخورد و دنیا را در مسیر آخرت خرج کرد اما با این حال آخرین پیامبری است که در فردای قیامت به بهشت میرود زیرا خاصیت دنیا در این است که در حرام آن عقاب و در حلال آن حساب است. حسابرسی طولانی اموال سلیمان سبب میشود که او به عنوان آخرین پیامبر و فرستاده خدا قدم به بهشت گذارد.
پس از این داستان درس میگیریم که نه تنها دنیا به خودی خود مذموم نیست بلکه دنیادوستی و استفاده صحیح از مخلوقات هم مذموم نیست. استفاده غیرشرعی و وابستگی و یا پرستش دنیا مورد مذمت واقع شده که از آن به دنیای ملعون و یا مظلوم تعبیر میشود.
به نظر شما کدامیک از مسئولین جمهوری اسلامی ایران دیرتر از همه به بهشت وارد می شوند؟
🔹دولت نباید تجزیه شود
رهبر انقلاب امروز به همه حرف و حدیثهایی که درباره گرفتن اختیار مدیریت اقتصاد از دولت وجود داشت پایان دادند. کسانی معتقد بودند نظام و مشخصا رهبری برای جبران ضعف قوه مجریه وارد عمل شده و از جایگاه رهبری به رتق و فتق امور اقتصادی بپردازد.
چنین رویکردی شاید برای حل مشکلات اقتصادی در مقطع کنونی مناسب به نظر آید، اما ساختارهای قوام یافته نظام نظیر دولت را دچار تزلزل خواهد کرد و قطعا خسارت آن بیشتر است. اگر یک بار نهاد دولت در جمهوری اسلامی اینگونه متزلزل شد، ممکن است این مسئله این تبدیل به یک رویه شود و در آینده نیز در نتیجه کوچکترین کمکاری و ضعفی، این بحث مطرح شود که فلان اختیار به شکل حکومتی از دولت گرفته شود.
این است که ایشان تکلیف کردند خود نهاد دولت باید به مسئولیت خود در زمینه اقتصاد عمل کند. بر این اساس، باید هم به دولت کمک کرد، هم از آن مطالبه کرد و هم مقابل رویکردها و عملکردهای غلط آن ایستاد.
رویکرد حضرت آقا از ابتدای پیروزی انقلاب قوام بخشیدن به نهادهای نظام بوده است. شاهد مثال در این زمینه فراوان است. برای نمونه، در جریان انتخابات مجلس هفتم که روسای دو قوه مجریه و مقننه(آقایان خاتمی و کروبی) به دنبال تعویق برگزاری انتخابات بودند، رهبر انقلاب تکلیف کردند که انتخابات باید در روز مقرر برگزار شود و چنین نیز شد، تا مبادا نهاد انتخابات در نظام ما دچار تزلزل شود. یا در موردی دیگر، هنگامی که سال شصت و چهار بحث انتخاب آیت الله منتظری به رهبری آینده مطرح بود، کسانی میگفتند نیازی به تصمیمگیری خبرگان نیست و آقای منتظری خودبه خود رهبر خواهند شد. جریاناتی نیز قصد داشتند با شلوغ کاریهای خیابانی، تکلیف رهبری را روشن کنند. آیت الله خامنهای اما تاکید داشتند که خبرگان باید در تعیین رهبری نقش ساختاری خود را ایفا کند که اگر نکرد، امکان اسقاط این نهاد در آینده وجود دارد.
نتیجه اینکه نهاد دولت در نظام جمهوری اسلامی نباید به سبب اینکه یک دولتی به هر دلیلی ضعف از خود نشان میدهد، تجزیه شود. اگر این اتفاق افتاد و با سپردن بخشی از وظایف دولت به یک نهاد موجود یا جدید، آن را تجزیه کردیم، در واقع ساختار قانونی جمهوری اسلامی را دچار تزلزل کردهایم. دولت آقای روحانی باید آستین بالا بزند و آنچه باید را انجام داده و از آنچه نباید، اجتناب کند. ظرفیتهایی در ساختار نظام پیشبینی شده است که در صورت لزوم، حرکت دولت در ریل صحیح را تنظیم نماید.