💠 تو آمریکا هر ۴ روز یک میلیون نفر به کرونا مبتلا میشن با وجود واکسیناسیون گسترده همچنان تعداد مبتلایان صعودی هست بعد مزدوران آمریکا درگذشت میناوند رو به عدم واکسیناسیون مرتبط میکنند./اگر میناوند که چهل و پنج سال داشت مقیم بریتانیا هم بود تا شش ماه دیگه هم نوبت واکسنش نمی رسید.
ماهی گیری از آب گل آلود!
هدایت شده از خبرگزاری فارس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اعتراف مورخ مشهور آمریکایی به قدرت نظامی ایران
🔹پورتر، مورخ و تحلیلگر مسایل امنیتی در آمریکا: ایرانِ سال ۲۰۲۱، ایرانی نیست که آمریکا در سالهای گذشته با آن روبرو بوده است؛ ایرانیها امروز از توانایی نظامی برخوردارند که آنها را در مقابل فشارهای امریکا مقاوم کرده است. آمریکا در مقابل ایران، هیچ گزینه نظامی واقعی در اختیار ندارد.
@Farsna
🔴 #مهم| چرا تهران هیئت سیاسی طالبان را به حضور پذیرفت؟‼️
🔻 سفر طالبان به تهران در حالی با واکنشهای رسانهای مواجه شد که بدلیل نزدیکی ملاحظات تهران با کابل درباره گفتگوهای صلح طالبان و آمریکا، ایران میتواند به رفع بنبست مذاکرات کمک کند
🔹کابل از ابتدا منتقد مذاکرات دوحه بود و تمدید ماموریت خلیلزاد بعنوان نماینده آمریکا در امور افغانستان نشان میدهد که بایدن مسیر ترامپ را در افغانستان ادامه میدهد
🔹ایران نقش کاملا متفاوتی از دیگران بویژه آمریکا در تحولات افغانستان دارد لذا جنگ با اشغالگر بیگانه را متفاوت از مبارزه با دولت قانونی میداند
🔹برقراری گفتگوهای صلح و استقرار آتشبس میتواند توقف خونریزی و ایجاد زمینه مشارکت واقعی مردم افغانستان را در تعیین سرنوشتشان بدنبال داشته باشد
🔹چنانچه دریابان شمخانی در ملاقات با هیئت طالبان تاکید کرد؛ «ایران هیچگاه جریانی را که بخواهد با جنگ در افغانستان به حاکمیت برسد به رسمیت نخواهد شناخت»
🔹میانجیگری ایران تلاشی مسئولانه برای مجاب کردن طالبان به زمینگذاردن سلاح و مشارکت در حکومت آینده افغانستان از طریق گفتگو با دولت و نمایندگان طوایف است
🔴 دست پیش را گرفتهاند تا .....‼️
✍ احمد بنافی :
🔹 وزیر خارجه جدید آمریکا در نخستین نشست خبری خود مدعی شد که ایران ابتدا باید به تعهدات برجامی خود عمل کند و سپس واشنگتن درباره بازگشت به برجام تصمیم میگیرد.
🔻در این خصوص بخوانید:
1⃣اظهارات آنتونی بلینکن را وقتی در کنار اظهارات لیندا توماس گرینفیلد گزینه بایدن برای تصدی نماینده آمریکا در سازمان ملل میگذاریم که گفته است ما بدنبال پیدا کردن مسیر مشترکی با چین و روسیه هستیم تا فشارها بر ایران را تشدید کرده و این کشور را وادار به رعایت کامل تعهدات برجامی کنیم، آشکارا آنچه بایدن و تیم امنیتی وی در مواجهه با جمهوری اسلامی تدارک دیدهاند را نمایان میسازد.
2⃣ به راحتی میتوان حدس زد برنامه چیست. طرح بایدن چیزی نیست جز گزینه فشار سیاسی منهای جنگ. به عبارتی بایدن بدنبال ایجاد اجماع بینالمللی علیه ایران است، تا به اتفاق همکاران اروپائی خود ایران را به شورای امنیت کشانیده و در مسیر کانالیزه شده مد نظر خود قرار دهند. بایدن به خوبی میداند که در این مسیر دورنمای بدون همراهی چین و روسیه چیزی جز انسداد نیست.
3⃣ در کنار آن بایدن این را هم به خوبی میداند که منطقه پر تنش نابود کننده اجماع و برنامه آنان بوده و به همین خاطر است که ادامه رقابت تسلیحاتی را بیفایده و قراردادهای ترامپ با کشورهای عربی را مطلوب نمیداند. بعبارتی اکنون این بایدن است که میخواهد برای اجماع مد نظر خود اعتمادسازی کند.
4⃣ تقریبا برنامه بایدن و تیم امنیتی او روشن است، میخواهند به برجام بازگردند، درست زمانی که ایران به تمامی تعهدات درون برجامی خود عمل کرده باشد و امیدوار است که بتواند از طریق همکاری با چین و روسیه، ایران را متقاعد به بازگشت به نقطه اول نمایند. به زبان ساده چین و روسیه بخشی از طراحی آنان میباشد. البته برای آمریکا این تازه مقدمه کار است. بخش اصلی طرح زمانی آغاز میشود که مسیری برای سرایت و توسعه برجام به حوزههای امنیت ملی ایران بیابند.
🔻 اکنون گردانندگان کاخ سفید دست پیش را گرفتهاند تا برداشتن تحریمها بعنوان پیششرط ایران برای بازگشت آمریکا به برجام، مسئله اصلی فیمابین نگردد. تردیدی نیست که به راحتی میشود این طراحی را خنثی نمود، اگر بر این خواسته معقول خود مُصّر باشیم و همزمان نگذاریم روسیه و چین بخشی از معماری آنان گردند.
✍ عبدالله گنجی :
روحانی:
هر کس دولت را نقد کند هم آزاد است هم مصونیت آهنین دارد اما اگر کسی از دولت دفاع کند خیر.
خیلی کنکاش کردم نه تنها کسی را پیدا نکردم که بخاطر دفاع از دولت گرفتار شده باشد بلکه جز روحانی،واعظی،معزی و گاها نوبخت هیچ مدافعی برای دولت از درون یا بیرون دولت نیافتم.
🔴 ابوعلی البصری با یک شکار ارزشمند بازگشت
✍ علیرضا تقوی نیا
🔻 ابوعلی البصری مدیرکل ضدتروریسم وزارت کشور عراق که بعد از انفجار بغداد برکنار شده بود ، با فشار محافل عمومی و امنیتی عراق به نخست وزیر این کشور چند روز گذشته به مسئولیت سابق خود بازگشت
🔹 وی قبل از برعهده گرفتن این سمت فرمانده واحد اطلاعات سپاه بدر بود و تجربه گرانقدری از مبارزه با داعش و القاعده داشت.
🔹 بازگشت او با عملیات کاملا موفق نیروهای تحت امرش در استان کرکوک مصادف شد که هلاکت والی داعش در عراق یکی از دستاوردهای آن بود.
🔹 در این ضربه مهلک به پیکره داعش ، ابویاسر العیساوی نایب خلیفه کنونی این گروه تروریستی و فرمانده کل آن در عراق و تنی چند از همراهانش کشته شدند.
🔹 العیساوی اصالتا از اهالی فلوجه بود که مدت ها تحت تعقیب سرویس اطلاعاتی عراق قرار داشت.
🔹 نکته مهمی که لازم می نماید در عملیات فوق الذکر بدان اشاره گردد اینست که برای اولین بار نیروهای عراقی بدون کمک اطلاعاتی نیروهای خارجی اقدام به هلی برن در محل های آلوده به تروریست کرده و این دستاورد مهم را محقق ساختند.
🔴 فتنه گری خاتمی برای انتخابات ۱۴۰۰
🔺در نشست بنیاد باران که الیاس حضرتی مدیر مسئول اعتماد ، علی اصغر شفیعیان مدیر مسئول شرق و محمد مهاجری روزنامه نگار و تعدادی از ادمین های کانالها از جمله مالک کانال دیده بان حاضر بودند،
محمد خاتمی خطاب به فعالان فضای مجازی حاضر گفت:
🔸امروز برای انکه بتوانیم اصلاحات را از حالت تدافعی خارج کنیم ، به نظرم فعلا جای بحث های نظری ومحتوایی نیست ، من حرف اقای [محمد]مهاجری را قبول دارم، دیگر وقت این نیست که شما از من محمدخاتمی انتظار داشته باشید بیایم گفتمان دموکراسی و خرد ورزی واز این بحث های نظری را طرح کنم. شاید آن هم زمینه اش پیدا بشود ولی شما ابتدا باید سنگینی را از روی اصلاحات بردارید.
🔹 این کار من و آقای خوئینی ها و بقول شما بزرگترها نیست (از جهت سنی عرض می کنم) کار ما پیرها نیست، شما وبلاگ نویس ها ، اصحاب رسانه ، روزنامه ها تلاشتون را زیاد کنید اما نه بحث نظری، چرا که ما خودمان اینها را بلدیم،
اگر شنونده داشت، بلد بودیم ،... وقت آن هم می رسد، هم ما وهم شما، دموکراسی وآزادی های مدنی را به وقتش باز می کنیم و بسطش می دهیم، کاری که شما باید بکنید همان کاری است که در مورد پناهیان یا صدیقی کردید.
🔸منتظر هم نمانید که کی از آنها چیزی سر بزند، بروید پیدا کنید، چند تا از این نمونه ها را کار کنید، سنگینی فضا شکسته می شود،...
اونوقت کاری که از ما برمیاد شروع میشه، ما می تونیم سخنرانی و مصاحبه داشته باشیم، مباحث نظری طرح کنیم.
🔹 وگر نه در این اوضاع مسخره ای که آقای روحانی درست کرده ، این گرانی و بیچارگی، ما بیاییم بحث دموکراسی کنیم ، مردم اگر سنگمان نزنند، می خندند ومسخره مان می کنند.
شاید گرانی مسئله ی من و شما نباشد ومسئله ی خیلی ها هم نیست، اما فقر و گرانی و بیکاری مشکل جمعیت زیادی از مردم افشار ضعیف هست...
🔸من نگاه می کنم می بینم ، تمام کار دولت آقای روحانی --که ما در پیروزی اش اندازه ی خود نقش داشتیم -- همین برجام بوده ،در مجازی میبینید ، چطور راجع به آن حرف می زنند ، حق هم دارند ، چی بود؟ وچی شد ؟ ما از چه چیز دفاع کنیم ؟ کسی حرف ما را گوش می ده ؟
🔹لذا اول باید شما جو را بشکنید ،
نمی خوام بگم فوری هم به نفع ما هم بشود ، نه ،
فعلا" به قول آقای مهاجری فضا را بشکنید، با نتیجه اش کار نداشته باشید، فقط این جو را برهم بریزید.
راهش هم همینه ، پی در پی با هر سوژه ای چه بروز وروزآمد، چه تاریخ گذشته ، بهشون ضربه بزنید ، وقتی این نظم سنگین شکست ، حالا بیایید خودتان را مطرح کنید، ما هم بلدیم چه کار کنیم ، کار خودمان را بلدیم چه جور کمک بدیم.
🔸 اینجور که درحالت زیر فشاریم و حرفی برای دفاع هم نداریم ، نمی شود کاری کرد. اول حالت تهاجمی بگیرد ، تهاجم هم نه، بلکه با هر شگرد وشیوه ای ، نظم پیش روی فعلی را به هم بریزید ،تا ضربه نخورید، مهم نیست فعلا " چه بشود .این کار را دکتر تاجرنیا بلد بود.
آقای تاجزاده هم بلده ولی بولد شده ، حتی اگر اتفاقی حرف راست هم بزند(خنده ی حضار)،کسی باور نمیکنه.
🔹بروید تلاشتون را زیاد کنید ، مجال شون ندهید، از مجلس هم شروع کنید ، مجلس را سر زبان بندازید ،تا بحث برجام و ناکارامدی دولت روحانی و قضایای برادر آقای روحانی و آقای جهانگیری فراموش بشه.
شما تا نتوانید[موضوع] حسین فریدون را کنار بزنید، یا حرف از آزادی مدنی، وقتی گرانی اینجوری هست ، شنونده ای ندارد.
هروقت ما کارتان را دیدیم ، بیایید ،
نمی خواد بیایید (خنده حضار)ما خودمان میاییم .
این جمع چندین نفره برای هماهنگی در مورد انتخابات ۱۴۰۰ با خاتمی نشست داشتند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺 #دستاوردهای_انقلاب| برخی از رتبه های جهانی ایران را کمتر از ۴ دقیقه ببینید
🔹 مروری بر دستاوردهای انقلاب اسلامی شکوهمند مردم ایران
هدایت شده از خبرگزاری فارس
📱واکنش مهدی فضائلی، عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب، به خبر دروغ یک دیدار محرمانه!
@Farsna
🔴 شورای آتلانتیک: پیوستن به برجام چندان آسان نیست
🔻 شورای آتلانتیک در یادداشتی به قلم برایان اوتول، مشاور مدیر اداره کنترل داراییهای خارجی در وزارت خزانهداری آمریکا در زمان امضای توافق هستهای، موانعی که تحریمهای آمریکا در راه احیای برجام قرار داده را در سه دسته تبیین کرده است:
1️⃣ تحریمهای قبل از خروج از برجام:
این یادداشت مدعی است تحریمهایی مانند کاتسا علیه برنامه موشکی و فعالیتهای منطقهای سپاه پاسداران به بهانههای «عدم اشاعه تسلیحات کشتار جمعی» و یا «حمایت از تروریسم» و همچنین تحریمهایی علیه بعضی مقامها به بهانه «نقض حقوق بشر»، منافاتی با احیای برجام ندارند، زیرا در زمان حضور آمریکا در توافق وضع شدهاند.
2️⃣ تحریمهای هستهای:
آسانترین تحریمها برای لغو، مواردی است که آمریکا طبق برجام متعهد به لغو آن شده و با خروج این کشور، بار دیگر اِعمال شدهاند. مانند تحریمهای فروش نفت، پتروشیمی، سوئیفت و خرید لوازم یدکی هواپیما. در عین حال، آمریکا پس از خروج از برجام تحریمهای دیگری به بهانه «اشاعه تسلیحات هستهای» بر بعضی صنایع و شرکتهای ایرانی اِعمال کرده که رفع آنها نیز به دلیل ارتباط مفهومی با پرونده هستهای، دشوار نیست.
3️⃣ تحریمهای پس از خروج از برجام:
این دشوارترین تحریمهاست. زیرا به لحاظ فنی ارتباطی با برجام ندارد ولی ایران آن را «نقض روح برجام» دانسته و خواستار لغو آنهاست. تحریمهایی که به ادعای حملات سایبری و یا دخالت در انتخابات آمریکا وضع شدهاند، مورد حمایت تیم بایدن هستند، ولی درباره الصاق سپاه به فهرست سازمانهای بهاصطلاح تروریستی و همچنین تحریم بانک مرکزی و شرکت ملی نفت ایران به این بهانه که عملاً مانع کسب منافع اقتصادی برجام برای ایران است، درون هیئت حاکمه آمریکا و حتی دولت بایدن اختلافنظر وجود دارد.
✅بازی دوگانه در لبنان با چاشنی اعتراضی
✍محمدرضا فرهادی :
🖇لبنان بعد از حدود سه ماه از قرنطینه کرونایی، مجدداً صحنه اعتراضهای مردمی شده است. این کشور از مهرماه بهطور متناوب درگیر اعتراضها بوده و در این راستا نقش واشنگتن و ریاض مشخص و روشن است. مهمترین اقدامی که بازیگران حامی این اعتراضها در حال انجام آن هستند، عدم تشکیل دولت در لبنان و ایجاد موج جدیدی از نارضایتیها در این کشور است.
گزارههای خبری:
1⃣ علت اصلی اعتراضها در لبنان مسائل اقتصادی است. لبنان جزء بدهکارترین کشورهای دنیاست و دولت این کشور اعلام کرد که توان پرداخت بدهی سنگین خارجی خود را ندارد. در کنار این مسئله، مردم لبنان معتقدند که عامل اصلی مشکلات کشورشان سیاستمداران این کشور به دلیل سوءاستفاده از منابع مالی و مطامع شخصی هستند. در کنار این مسئله، بحث کرونا موجب شده که اقتصاد لبنان کوچکتر شود و تعداد افراد بیشتری از جمعیت این کشور به زیر خط فقر کشیده شوند. بر اساس آمارهای موجود، 40 درصد از مردم لبنان تا قبل از کرونا زیر خط فقر بودند؛ اما اکنون این آمار به 45 درصد رسیده است. همچنین در این مدت لیره لبنان نصف ارزش خود را در برابر دلار از دست داده و این امر منجر به ایجاد تورم گسترده شده است. همچنین آمار بیکاری در لبنان برای اولین بار به علت وجود کرونا و تورم گسترده به 35 درصد رسیده است.
2⃣ عامل ترکیبی که در ایجاد مشکلات اقتصادی نقش ویژه داشته، عدم تشکیل دولت در لبنان است. تشکیل دولت در لبنان به دلیل کارشکنی نخستوزیر معرفی شده یعنی سعدالحریری با هماهنگیهای آمریکا و عربستان سعودی است؛ اما در برخی رسانههای غربگرای لبنانی از قصد، حزبالله عامل اصلی عدم تشکیل دولت معرفی میشود و بهنوعی مترصد ایجاد هجمه به سمت حزبالله هستند. از سوی دیگر مشاهده میشود که همین رسانهها سعی در جهتدهی اعتراضها به سمتوسوی حزبالله دارند. این در حالی است که اعتراضکنندگان کاملاً اعتراضات خود را به مسائل اقتصادی ابراز میدارند. نمونه دیگری از کارشکنیهای سعدالحریری، معرفی وزرایی است که بههیچوجه مقبولیت سیاسی در بین احزاب ندارند و برخی از این گزینهها دارای پروندههای گسترده فساد هستند. حریری بنا بر هماهنگی با واشنگتن و ریاض بهقصد این گزینهها را مطرح کرده تا همچنان عامل اصلی عدم تشکیل دولت در لبنان را گروههای سیاسی وابسته به 8 مارس و بهویژه حزبالله معرفی کند.
گزاره تحلیلی: در یک گزاره ترکیبی از مسائل اقتصادی و سیاسی، برنامهریزی بلندمدتی برای لبنان چیده شده است که درنهایت خروجی آن باید کنار گذاشتن حزبالله لبنان از مسائل سیاسی باشد. بهگونهای که طی چند روز گذشته وزیر خارجه فرانسه در یک دخالت آشکار اعلام کرد که حضور حزبالله را در دولت آینده لبنان قبول نخواهند کرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 هراس ادامهدار صهیونیستها از انتقام ایران
♦️ "آوی ملامد"، نویسنده و تحلیلگر اسرائیلی:
ایران در حال آمادهسازی شرایط عملیات انتقام در بلند مدت است و باید این موضوع را جدی بگیریم!
♦️مرزهای ژئو استراتژیک ایران آن چیزی نیست که در نقشه مشاهده میکنید؛ مرزهای ما از راست به ایران و از جنوب به یمن منتهی میگردد!
♦️حمله سایبری ایران خسارات اساسی و قابل توجهی به بار خواهد آورد.
👆همکاری احمد منتظری با ساواک بخاطر اضافه شدن نمرات امتحانی اش!
♦️«ضمن تحبیب و ایجاد تسهیلات امتحانی و اضافه نمودن نمرات مواد امتحانی #احمد برادر محمدعلی منتظری حاضر شد محل هایی که به ظن قوی برادرش در آن اقامت می کند اعلام که کلیه نشانی ها تلفنی به آقای جوان اطلاع داده شد مضافا اینکه اعمال و رفتار و مراکز رفت و آمد احمد تحت مراقبت دقیق قرار گرفته.
♦️مقرر فرمایید نتیجه بازرسی های محل های مشخصه به این ساواک ابلاغ تا پی گیری های لازم به عمل آید.»
پینوشت:
آیا در مستندی که بیت آقای منتظری کار میکند، توضیحی در خصوص این قبیل اسناد نیز وجود دارد؟!
#بیت_فتنه
@Bonyadtarikh
بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی
📸انتشار برخی از امار و ارقام نزاجا توسط روابط عمومی ارتش ، تعداد پرسنل نیرو زمینی ۲۱۰ هزار و ۲۵۰ هزار سرباز وظیفه همچنین تعداد تانک بیش از ۱۵۰۰ عراده
⭕️ روزنامه آمریکایی وال استریت ژورنال،
این نشریه آمریکایی ضمن معرفی #دکتر_سعید_محمد نوشته است : سعید محمد پنجاه و یک ساله ، موتور اقتصادی و مهندسی سپاه پاسداران ایران است. او در سختترین شرایط تحریمی ، پروژه های نفتی و زیر ساختی مهم ایران را پیش میبرد.
🔴 #دیدگاه_کارشناس | چرا گفت وگوی ایران با طالبان بحث برانگیز شده است؟
✍ ملازهی :
🔻 اقدام ایران در گفتوگو با طالبان اقدامی مبتنی بر منافع ملی است و کاری است که سایر کشورها هم آن را آغاز کردهاند چراکه طالبان نیرویی نیست که بتوان آن را انکار کرده و نادیده گرفت.
🔹 به هر حال ذهنیت منفی در ایران در مورد طالبان وجود دارد. از نظر تاریخی، این قبائل پشتون بودند که در اواخر حکومت صفویه به ایران حمله کردند و از طرفی، وقتی طالبان به قدرت رسید، گروههای زیادی را تحت فشار قرار دادند، تعداد زیادی از افراد کشته شدند، گروههای افراطی نظیر القاعده در افغانستان رشد کردند و یک نوع حکومت استبدادی در افغانستان ایجاد کردند.
🔹 حادثه مزار شریف در سال ۷۷ و شهادت دیپلماتهای ایران در جریان حمله به سرکنسولگری ایران در این شهر بر ایجاد ذهنیت منفی در نزد ایران اثرگذار بوده است.
البته طالبان نقش خود را در آن ماجرا رد میکند و مدعی است که این کار توسط گروههای نزدیک به پاکستان مانند سپاه صحابه انجام شده است.
🔹 رویکرد ایران تشویق طالبان به آتشبس و ترغیب آنها به گفتوگو با دولت، جریانها و گروههای افغانستانی بدون هر گونه پیششرط است. اینکه طالبان پیشنهاد داده دولت مرکزی افغانستان استعفا دهد و یک دولت موقت تشکیل دهد، مورد حمایت ایران نیست چراکه بعید به نظر میرسد که از آن توافقی به دست آید و موجب بیثباتی بیشتر در این کشور میشود.
🔴 #طالبان_افغانستان| طالبان افغانستان در شهادت دیپلماتهای ایران نقش نداشتند
✍ عبدالله گنجی :
🔻 اگر ارتباط با طالبان، داعش را زمینگیر، سلامت شیعیان را تضمین و خواب راحت را از امریکاییها میگیرد، ارتباط لازم است
🔹 حضور رسمی هیئت طالبان در تهران سؤالات و چراهای زیادی را بین نخبگان و سیاسیون کشور برجا گذاشت که پاسخ شایسته بدان داده نشد.
🔹 لازم است شورای عالی امنیت ملی و وزارت خارجه درباره آسیب شناسی ارائه تصویر دیروز و وضعیت امروز برای مردم توضیح دهند و اگر ارتباط با این گروه برای منافع ملی ما یا شیعیان افغانستان آوردهای دارد، به ملت بگویند
🔹 سؤالات عموماً حول شهادت دیپلماتهای ایران در مزار شریف و شهادت شیعیان افغانستان است. این باور زمانی تقویت شد که ایران در مرزهای شرقی کشور آرایش نظامی گرفت، اما رهبری نیروهای مسلح را از حمله به افغانستانِ طالبان بر حذر داشتند. آیا رهبری اطلاعات متفاوتی دریافت کرده بود یا نه، ما بیخبریم، اما باور نگارنده این است که طالبان افغانستان در شهادت دیپلماتهای ایران نقش نداشتند و جمهوری اسلامی نیز به این باور رسید که ترور آن عزیزان با هماهنگی سیستم اطلاعاتی یک کشور ثالث صورت گرفتهبود.
🔹 درباره شهادت شیعیان افغانستان اگر هنر جمهوری اسلامی متعهد کردن طالبان به حرمت خون تشیع است، این هنر قابل تقدیر است. البته طالبان نیز بارها اعلام کردهاند که به حرمت خون شیعیان پایبند هستند، اما مدعی هستند وقتی به جایی حمله میکنند و کسی مقاومت کند، درگیر خواهند شد و فرقی نمیکند که در مقابلشان شیعه است یا سنی
🔹 البته این بدان معنی نیست که همین اقدامات را نیز تأیید و تصرف خانه و کاشانه و آوارگی مردم را توجیه نماییم، اما میتوان فهمید که ترور و شهادت به دلیل عنصر تکفیر نبوده است.
🔹 طالبان بر خلاف داعش و القاعده اهل مذاکره است. آنچه امروز برای جمهوری اسلامی مهم است، شیفت جغرافیایی داعش از جهان عرب به افغانستان است. ناامن کردن حضور امریکا در افغانستان توسط طالبان برای ایران موضوعیت دارد.
🔹 ممکن است طالبان اهدافی داشته باشند که ما قبول نداریم، اما اگر ارتباط با آنان داعش را زمینگیر، سلامت شیعیان را تضمین و خواب راحت را از امریکاییها میگیرد، ارتباط لازم است
🔹 البته طالبان باید بداند اگر به روش خشونت به دنبال قدرتخواهی است، هرگز از سوی ایران حمایت نخواهد شد.
⭕️ آقایان اصولگرا، اصلاحطلب و مدعی انقلابی توجه داشته باشند:
صحبت از #مذاکره_با_آمریکا در وضعیت فعلی اقتصاد ایران شبیه تزریق چندین دز مواد مخدر به معتادیست که روزهای آخر ترک اعتیاد را میگذراند!
از این رویه شما هیچ حسن نیتی نمیشود برداشت کرد!
#خیانت_نکنید
✍ حجت الله عبدالملکی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 #ما_میتوانیم | ویدیوی پرتاب ماهوارهبر ذوالجناح
🔺این ماهوارهبر ترکیبی، قدرتمندترین موتور سوخت جامد کشور را دارد. برای اولین بار در یک ماهوارهبر از سوخت جامد استفاده شده است.
* راهبرد های جریان انحرافی برای انتخابات 1400
بر اساس پیگیری خبرنگار جهان نيوز، تحرکات جریان انحرافی افزایش یافته و به شدت برای فضا سازی در آستانه انتخابات تقلا میکنند. از رصد و تحلیل تحرکات رسانه ای جریان انحرافی می توان گفت که این جریان راهبردهای، تلاش برای معرفی احمدی نژاد به عنوان منجی، تلاش برای تصویر سازی از احمدی نژاد به عنوان اپوزیسیون و مخالف رفتارهای 40 ساله انقلاب اسلامی، تلاش برای برجسته سازی پیش بینی های احمدی نژاد درباره باندهای قدرت ، القای نقش سران نظام در شکل گیری مشکلات کشور ، تلاش برای معرفی خود به عنوان نماینده طبقات محروم و آسیب پذیر کشور، تلاش برای کسب نمایندگی برخی گروه های خواهان سبک زندگی غیر رسمی در حوزه های اجتماعی و فرهنگی، تلاش برای تاثیرگذاری بر انتخابات 1400 با هدف سهم خواهی را دنبال می کند.
به اعتقاد اکثریت فعالین سیاسی در سطح کشور، با توجه به تشدید انحرافات احمدی نژاد، همچنان بعید به نظر می رسد که صلاحیت نامبرده در شورای نگهبان تایید شود.
🔴کیش و مات آمریکا در میانمار
✍ دکتر رضا سراج :
🔹نزاع انتخاباتی در ایالات متحده برای واشنگتن بسیار گران تمام شد و دولت جدید این کشور را دچار غافلگیری راهبردی در میانمار کرد.
🔹ميانمار از لحاظ ژئوپلتیکی حائز موقعیت استراتژیک است. ساحل میانمار به تنگه «مالاکا» یکی از بزرگترین و مهمترین آبراههای راهبردی جهان دسترسی دارد. تنگه مالاکا اقیانوسهای هند و آرام را به هم متصل میکند و کوتاهترین مسیر دریایی میان خلیج فارس و چین است. 80% از واردات نفتی چین (12 میلیون بشکه در روز) با ابر تانکرها از این تنگه حملونقل میشود.
از این رو نفوذ واشنگتن در میانمار و کنترل این آبراه، به مثابه در اختیار داشتن گلوگاه عبور انرژی به چین و مهار این قدرت نوظهور از سوی آمریکا خواهد بود.
در مقابل چین نیز بعد از تحولات 11سپتامبر و تسلط آمریکا بر چاههای نفت منطقه، سعی داشته با تقویت حضور خود در میانمار، مانع از دستیابی آمریکا به تنگه مالاکا و منابع طبیعی، بویژه نفت و گاز، میانمار گردد.
در این ارتباط شورای آتلانتیک از طریق بنیاد اعطای دموکراسی و بنیاد سوروس، کوشید با طراحی و حمایت از انقلاب مخملی موسوم به «زعفرانی» بوداییها را در میانمار به قدرت برسانند تاحکومتی همسو با غرب در این کشور روی کار بیاید.
🔹به نظر میرسد با سرنگونی دولت خانم "آنگ سان سوچی" ایالات متحده در میانمار کیش و مات شد. پسلرزهای این مهم و واکنشهای حاکی از درد واشنگتن، میتواند منجر به آغاز جنگ سرد نوینی در ابتدای مسیر "جاده-کمربند" گردد