در نظرسنجیها علی لاریجانی مقبولیت پایینی دارد/ رئیسی، لاریجانی و قالیباف مدنظر شورای وحدت!
🔺ترقی، عضو شورای مرکزی حزب موتلفه: از نظر اجرایی قالیباف قوی تر است، اما از نظر دیپلماسی و گرایش به سمت اعتدال لاریجانی به مواضع سیاسی روحانی نزدیک تر است و اگر او بیاید بخشی از اصلاح طلبان هم از او حمایت میکنند.
🔺تا الان در نظر سنجیها علی لاریجانی مقبولیت پایینی دارد و مشخص است که یا مردم احتمال ورود او را نمیدهند و یا شناخت دقیق و رغبتی نسبت به او ندارند؛ لذا در بین نامزدهایی که مطرح شدند لاریجانی از کمترین استقبال برخوردار است.
* جدی شدن کناره گیری علی لاریجانی و سعید جلیلی از انتخابات
پس از منتفی شدن حضور سعید جلیلی در انتخابات میاندوره ای مجلس شورای اسلامی، عدم حضور وی در انتخابات ریاست جمهوری 1400 نیز بسیار جدی تر از قبل شده است. به گفته برخی از فعالین سیاسی، او موقعیت فعلی خود برای خدمت به مردم و انقلاب را مناسب میداند و تمایلی برای برای حضور در انتخابات ریاست جمهوری ندارد. در همین حال با عبور اصلاح طلبان از علی لاریجانی و تلاش برای کشاندن ظریف به انتخابات ریاست جمهوری و همچنین نتایج نظرسنحی های اخیر و محبوبیت بسیار کم لاریجانی در میان مردم و از سوی دیگر عدم تحرک سیاسی علی لاریجانی در هفته های اخیر، نشانه جدی از عدم تمایل او برای انتخابات ریاست جمهوری توسط برخی از فعالین سیاسی برآورد شده است.
ازامشب نظارتهای #فراپادمانی متوقف میشود و مصوبه مجلس اجرایی خواهد شد.ضبط3ماهه دوربین ها توسط خود ایران هوشمندانه است.هم فرصت مجدد برای کسانی است که ممکن است فردا بگویند یکماه(استقرار بایدن)برای لغو تحریمها فرصت کمی بود هم باعقب راندن آژانس نسبت به گذشته،مدیرش راضی برگشت
#هم_صدایی
✍ عبدالله گنجی
🔰در خصوص شکایت مجلس از دولت در زمینه عدم اجرای قانون راهبردی برای لغو تحریم ها، دو نکته مهم حائز اهمیت است:
🔺اول اینکه اقدامات دولت و مجلس، نمایش عدم اجماع در تهران و بیانگر انشقاق در ارسال پیام واحد به غرب است که نتیجه ای جز جری تر شدن غرب در تداوم رویکرد گذشته ندارد.
🔺و دوم اینکه، بخشی از تلاش غرب در دوره فعلی مبتنی بر "عقب گرد" یا "توقف" ایران بر سر مواضع اعلامی و اعمالی اش است.
اگر چه به دلیل محرمانه بودن بخش پیوستی توافق ایران و آژانس نمی توان قضاوت دقیق نمود، ولکن کلیت این توافق حداقل خواسته غرب، یعنی "توقف" ایران را بر سر اجرای مواضعش ، مشهود می نماید.
🔶نتیجه این امر، قطعا کاهش اثرگذاری راهبرد مقاومت فعال ج.ا.ایران ، تداوم بلاتکلیفی در بخش اقتصادی، و تعویق رفع تحریم ها در حوزه سیاسی خواهد بود.
✍علی محمدی
🔴 #جلوگیری_شود | استفاده نابجا و مکرر از عنوان مشاورت رهبری در کمپین انتخاباتی حسین دهقان
🔹حسین دهقان وزیر سابق دفاع به طور رسمی برای انتخابات ریاست جمهوری اعلام کاندیداتوری کرده و بر این اساس، برنامهها و تحرکات انتخاباتی را نیز در دستور کار قرار دارد.
🔹اما اشکال وارد به کمپین تبلیغاتی آقای دهقان، استفاده مکرر از عنوان مشاورت رهبری در اخبار و مصاحبههای منتشر شده از وی است. این در حالی است که استفاده از این عنوان برای تحرکات انتخاباتی و مسائل خارج از مأموریتهای مرتبط با عنوان مشاورت، بر خلاف ضوابط است.
🔹در صورتی که این اقدام بر خلاف نظر آقای دهقان در جریان است، انتظار میرود وی از ادامه این روند جلوگیری کند و اجازه سوءاستفاده از عنوان مرتبط با رهبری را برای برندینگ شخصی خود ندهد.
🔴 #تحلیل| پیامدهای توافق ایران و آژانس
🔻 با وجود مصوبه مجلس شورای اسلامی مبنی بر توقف کامل نظارتهای فراپادمانی، ایران و آژانس بینالمللی انرژی اتمی پس از سفر رافائلگروسی توافقی منعقد کردند که طبق آن، دادههای برخی از فعالیتهای برنامه هستهای ایران به مدت ۳ ماه ضبط شده و در صورت رفع تحریمها در اختیار آژانس قرار خواهد گرفت. پیامدهای این توافق را میتوان چنین برشمرد:
1️⃣ کاهش اعتبار تهدید
مهمترین بخش یک سیاست، اراده بر اِعمال آن است که حتی از اصل اِعمال آن مهمتر است. در صورتی که سیاستی اعلام شده ولی در عمل، خلاف آن اجرا گردد، بر اراده سیاسی بازیگر خدشه جدی وارد خواهد شد و تهدیدات آتی آن نیز فاقد اعتبار خواهد بود. تداوم بالقوه بازرسیها به صورت ضبطشده، اعتبار توقف کامل پروتکل الحاقی را خدشهدار میکند.
2️⃣ تنش در سطح داخلی
در شرایطی که نمایندگان مجلس بر توقف کامل نظارتهای فراپادمانی تأکید داشته و شورای نگهبان نیز آن را به قانون تبدیل کرده است، تغییراتی هر چند اندک در شیوه اجرا که خلاف روح اصلی قانون باشد، سیاست خارجی را بار دیگر به گروگان رقابتهای داخلی بدل ساخته و اعتبار صدای واحد در عرصه بیرونی را از بین میبرد.
3️⃣ افزایش اطمینان طرف مقابل
یکی از مهمترین پیامدهای توقف نظارتهای فراپادمانی برای آمریکا و اروپا، میتواند عدم قاطعیت آنان در مواجهه با برنامه هستهای باشد که سبب میشود وادار به تسریع در تصمیمگیری در خصوص برجام شوند ولی اکنون با ارائه مهلت ۳ ماهه، عملاً به نوعی اطمینان نسبی مبنی بر فقدان اراده کافی برای پیشبرد قابل توجه برنامه هستهای ایران دست یافتهاند که موجب خواهد شد، همچنان تحریمها را ادامه داده و با فرصت بیشتری به اتخاذ اقدامات مطلوبشان درباره ایران بپردازند.
🖌 به نظر میرسد با توجه به پیامدهای فوق، احتمال تأخیر در احیای برجام و تداوم تحریمها تا فاصله انتخابات ریاستجمهوری ایران و موکول کردن اتخاذ تصمیم به پس از انتخابات و استقرار دولت جدید افزایش خواهد یافت.
🌐 پاسخ حدادعادل به احمدینژاد: آنچه درباره ردصلاحیت احمدینژاد گفتم پیشبینی بود/ دستبوسی فرح دروغ محض است
🔹 غلامعلی حدادعادل رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب با انتشار جوابیه به اظهارات روز گذشتۀ «محمود احمدینژاد» واکنش نشان داد و تحلیلش از رد صلاحیت احمدینژاد را مبتنی بر رد صلاحیت وی در سال ۹۶ و توصیه سخنگوی شورای نگهبان به عدم ثبتنام مجدد رد صلاحیتشدهها دانست.
متن کامل را حتما ملاحظه بفرمایید 👇
http://fna.ir/f3075m
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌🎥 چرا اسرائیل[جعلی] از رئیس جمهور شدن احمدی نژاد حمایت میکند؟؟
🔺کاندیداتوری احمدی نژاد در انتخابات ۱۴۰۰ از نگاه رسانه های اسرائیلی[رژیم صهیونیستی]
💠 بدون تعصب ببینید « مصاف »
🔰 ما براساس دستور قرآن باید تعهداتمان را رها میکردیم
وقتی آمریکا از برجام خارج شد و دیگران هم با او همراهی کردند، دستور قرآن این است که تو هم تعهد را رها کن که با این حال باز هم دولت محترم ما تعهدات را رها نکرد و به تدریج بخشی از آنها را کاهش داد که البته این موارد نیز در صورت عمل کردن آنها به وظایفشان قابل برگشت است.
۹۹/۱۲/۴
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هدایت شده از خبرگزاری فارس
بیانیه دولت: مذاکرات ایران با آژانس کارآمدترین شیوه برای اجرای کامل مصوبه مجلس است
🔹مذاکرات و توافقات ایران با آژانس کاملاً منطبق با قوانین کشور و به ویژه مصوبه شورای عالی امنیت ملی بوده و کم هزینهترین شیوه برای اجرای کامل مصوبه مجلس است.
🔹ضبط کردن ۳ ماهه اطلاعات برخی فعالیتها و دسترسی نداشتن آژانس به آنها یک تدبیر کاملا حکیمانه بود. اگر مجلس چنین حرکت هوشمندانهای را خلاف قانون خود میداند و قصد دارد بیانیه مشترک صادره را غیرفعال کند باید مسئولیت عواقب آن را بپذیرد و پاسخگوی همه هزینههای مترتب بر آن باشد.
🔹دولت با استقبال و تبعیت از دستور رهبر معظم انقلاب با تعامل با سایر قوا اقدام خواهد کرد. قانون مجلس به طور کامل در عین رعایت ملاحظات فنی و منافع ملی به اجرا در آمد. از نمایندگان مجلس درخواست می کنیم دولت را در این مسیر همراهی نمایند.
@Farsna
🔴 #عبور_کنید| یادداشت حسین شریعتمداری درباره توافق با آژانس انرژی اتمی و حاشیههای پیشآمده در مجلس
🔻 امروز که به توقف اجرای پروتکل الحاقی رسیدهایم، آمریکا و اروپا بر سر یک دوراهی قرار گرفتهاند که هر کدام را انتخاب کنند برای ما «بُرد قطعی» و برای حریف «باخت حتمی» خواهد بود. اگر تحریمها را لغو کنند، شکست سنگینی به حریف تحمیل کردهایم و اگر لغو نکنند، امتیازاتی را که تقدیمشان کرده بودیم، پس میگیریم.
🔹دیروز تعداد قابل توجهی از نمایندگان مجلس، زبان به اعتراض گشودند و این توافق را با آنچه در مصوبه آمده بود، مغایر میدانستند. در توافق یادشده ضمن تاکید بر توقف اجرای پروتکل، آمده بود «ایران به مدت ۳ ماه اطلاعات برخی فعالیتها و تجهیزات نظارتی را ضبط کرده و نزد خود نگاه خواهد داشت».
🔹گنجاندن این بند در توافق مانعی در مسیر اجرای مصوبه مجلس نیست، چرا که خودداری ایران از اجرای پروتکل الحاقی به ۳ ماه بعد موکول نشده، بلکه ما به کاهش تعهداتمان ادامه میدادیم و اگر طی ۳ ماه آینده همه تحریمها را لغو کردند، به تعهداتمان باز میگشتیم.
🔹اختلاف پیشآمده به آسانی قابل حل بود و به این حجم از اعتراض علنی نیازی نداشت. خودداری ایران از اجرای پروتکل الحاقی یکی از دستاوردهای بزرگ ما در چالش هستهای نزدیک به دو دهه است.
🔹گله دوستانهای از نمایندگان معترض در میان است! و آن اینکه توافق مورد اشاره اگرچه امضای رئیس سازمان انرژی اتمی را در پای خود دارد ولی باید میدانستند که مسئلهای با این اهمیت نمیتواند بدون دخالت و نظر شورای عالی امنیت ملی تهیه شده باشد.
🔴 #تبیین|عملیاتی شدن مفاهیم دینی یعنی...‼️
✍ موسی سلیمانی
🔻 مقام معظم رهبری در دیدار اخیر اعضای خبرگان رهبری با ایشان یکی از نیازهای مهم جوامع اسلامی را عملیاتی کردن مفاهیم دینی دانستند.
🔹عملیاتی شدن مفاهیم دینی به معنای عینیت دادن و نهادینه کردن ارزش های دینی در عملکرد افراد و صحنه های اجتماعی است. ثمره عملیاتی شدن مفاهیم دینی، پیروزی جوامع اسلامی و ملموس شدن ثمرات دین در زندگی فردی و اجتماعی است. اما تحقق عملیاتی شدن مفاهیم دینی در فرایند چندین مرحله ای امکان پذیر است.
🔻بخشی از این مراحل عبارتند از:
1⃣ استخراج ارزش ها و معارف دینی:
🔹توانایی استخراج مفاهیم دینی از متن قرآن و سنت و تعریف دقیق و کاربردی از آن مرحله مهمی برای عملیاتی شدن مفاهیم دینی است. این مرحله وظیفه فضلای صاحب نظری است که از تحجر و جمود فکری و افکار التقاطی بهدور باشند.
2⃣ خودسازی:
🔹گام دیگر عملیاتی شدن مفاهیم دینی، «خودسازی» است. متولیان دین ابتدا باید خود را به ملکات و ارزش¬ دینی مانند توکل، تکلیف، ایثار، جهاد و شهادت، ایمان، تقوا، آراسته و در عمل به ارزشها از دیگران سبقت بگیرند. مردم از کسانی که تجسم مفاهیم دین هستند بهتر یاد می گیرند و پذیرش راحت تری دارند.
3⃣ روزآمد کردن مفاهیم دینی:
🔹زندگى انسان، همواره دستخوش تغییر و تحوّل است، لازمه جاودانگی و همگانی بودن دین اسلام آن است که در هر دوره اى و با هر زمانه و زمینه اى، بتواند رسالت خود را در هدایت انسان¬ها انجام دهد. روز آمد شدن آموزه هاي ديني در برقراري ارتباط مطلوب دین با مخاطب بسيار ارزنده است. نبايد انتظار داشت سبك و نوع بيان مفاهیم دينی مطابق معيارهای چندین سال قبل باشد و مردم نیز به ویژه جوانان، اين پيام ها را پذيرفته و به عنوان خط مشی عملی در زندگی پذيرا باشند . به روز رسانی مفاهیم دینی پذیرش و عمل به آن ها را ساده تر می کند؛ «البته این بهروزرسانی به معنای دستکاری در منظومه مفاهیم دینی نیست بلکه به معنای کشف حقایق متناسب با نیازهای داخلی و بین المللیِ نظام اسلامی است».
4⃣ برنامه ریزی و حرکت نظام یافته:
🔹 عملیاتی شدن مفاهیم دینی، نیازمند برنامه ریزی دراز مدت است، بر پایه برنامه کوتاه مدت و انفعالی نمیتوان جامعه را همساز دین کرد. احیای مفاهیم دینی در جامعه، فعالیت نظام یافته و هم فکری و تلاش گروهی را لازم دارد. شرط عملیاتی شدن مفاهیم دینی در حال حاضر این است که همه نهادهای اجتماعی، مسئولان فرهنگی، صدا و سیما، مطبوعات و... بصورت هماهنگ و منسجم در ارزش های دینی تلاش کنند.
♦️رهبر انقلاب: اگر لازم باشد برای مصارف غیرنظامی غنیسازی را به ۶۰ درصد هم میرسانیم
🔹ما برای کسب تواناییهای هستهای متناسب با نیازهای کشور مصمم هستیم و به همین علت، حد غنیسازی ایران ۲۰ درصد نخواهد بود و تا هرجا که لازم و نیاز کشور باشد اقدام خواهد کرد مثلاً برای پیشران هستهای یا کارهای دیگر ممکن است غنیسازی را به ۶۰ درصد هم برسانیم.
🔹البته یک قرارداد چندسالهای گذاشته شده که اگر آنها عمل کنند ما هم تا همان چند سال عمل خواهیم کرد اما غربیها بهخوبی میدانند که ما بهدنبال سلاح هستهای نیستیم.
🔹موضوع سلاح هستهای بهانه است، آنها حتی با دستیابی ما به سلاحهای متعارف هم مخالفند چون میخواهند مؤلفههای قدرت را از ایران بگیرند.
🔹غربیها میخواهند در روزی که ایران به انرژی هستهای نیاز پیدا میکند، محتاج آنها باشد و آنها این نیاز ما را وسیلهای برای تحمیل، زورگویی و باجخواهیهای خود قرار دهند.
🔹جمهوری اسلامی در قضیه هستهای نیز همانند سایر قضایا عقبنشینی نخواهد کرد و با قدرت پیش خواهد رفت./تسنيم
✍ به قلم حجتالاسلام دکتر #قربانی_مقدم
اولین قائم مقام رهبری ضد انقلاب بود [ منتظری ]
۲- اولین امام جمعه ی ایران حامی منافقین بود [طالقانی]
۳- معلم انقلاب که التقاطی بود [ شریعتی ]
۴-اولین نخست وزیر مملکت جاسوس آمریکا بود[بازرگان]
۵- اولین رئیس جمهور مملکت هم که جاسوس منافقین بود [ بنی صدر ]
۶- نخست وزیر هشت ساله ی جنگ که اصل فتنه است [ موسوی ]
۷- هشت سال رئیس جمهور اصلاحات که حامی فتنه است [ خاتمی ]
۸- هشت سال رئیسجمهور سازندگی و رییس تشخیص
مصلحت نظام که ساکت فتنه بود [ رفسنجانی ]
۹- هشت سال آخریه هم که جریان انحرافی از کار در اومد [ احمدی نژاد ]
۱۰- رئیس دو دوره ی مجلسمونم که فتنه گر
و عامل استکبار از کار دراومد [ کروبی ]
سوال اینجاست این انقلابی که نباید بزاریم
دست نا اهلان بیوفته
اساساً چه موقع دست اهلش بوده که ما نگهش داریم....
✅ پاسخ
مغالطهی به کار گرفته شده در متن فوق، علاوه بر روش برجستهسازی نقاط ضعف، نگاه صفر و یک یا سیاه و سفید به افراد است.
توضیح اینکه برای انقلاب را همواره دست نا اهلان بشمارد، ساکت فتنه بودن مرحوم هاشمی رفسنجانی را به عنوان یکی از موارد ذکر کرده است. درحالیکه اولا این یک نقطه ضعف برای ایشان محسوب میشود (علاوهبر نقاط ضعف دیگری که به عقیده نویسنده و دیگران ممکن است در ایشان بوده باشد) اما این باعث نمیشود که کسی را به دلیل نقطه یا حتی نقاط ضعف، به کلی نااهل دانست. به همین دلیل است که (۲۸ آبان ۹۸) مقام معظم رهبری از مرحوم هاشمی به عنوان «برادر و رفیق عزیز» یاد کردند.
مضافاً اینکه ایشان وقتی رأی آورد که افکار قابل نقد در ایشان کمتر بود، اما در وقتی مردم رفتار ایشان را در طراز انقلاب ندیدند، در دوره نهم ریاست جمهوری به ایشان رأی ندادند، یعنی دقیقا به همان توصیه امام راحل مبنی بر ندادن امور به دست نا اهلان عمل کردند.
دیگرانی هم که در شبههی فوق نامشان برده شده کمابیش از همین وضعیت برخوردارند، مخصوصا مرحوم آیت الله طالقانی که تنها جرمش این بوده که قبل از تقابل سازمان منافقین با نظام برخی مراودات داشته است.
یا مثلاً در مورد احمدی نژاد هم همین وضعیت است یعنی اولا در زمان نامزدی برای ریاست جمهوری و در قسمت اعظم آن، از نظر مردم و نظام، اهلیت قابل قبولی داشت، اما به هرحال هیچ کس از رفتار اشتباه در امان نیست و هر لحظه ممکن است وضعیت جدیدی در پیش بگیرد.
اتفاقاً این نشان از زنده بودن انقلاب دارد که هاضمهی آن انحراف از آرمانها و اصول را نمیپذیرد و افراد تغییر موضع داده (هرچند بزرگ و باسابقه باشند) را پس میزند.
اگر انقلاب و جمهوری اسلامی مرده و بی خاصیت شده بود، با عوض شدن فکر و شخصیت بزرگانش، عوض میشد.
بنابراین برخلاف القاء شبهه افکن، این امتیاز انقلاب است که مانند قطاری در حال حرکت به آرمان هاست و مسیر عوض نکرده بلکه این افراد و شخصیت ها هستند که بعضاً از آن پیاده و البته تعداد بیشتری از اقصی نقاط جهان به ان سوار میشوند.
هدایت شده از بینات
🔰طرح یک شبه و تحریف و پاسخ ارسالی برای آن.
👈 سلام و درود. طرفداران احمدی نژاد موضوع قهر کردن احمدینژاد را به موضوع حضرت آقا در زمان ریاست جمهوری و اختلاف برای نخست وزیری میر حسین موسوی ربط میدهند لطفاً این موضوع بحث بشود با مستندات تاریخی .
💠 پاسخ ارسالی برای این تحریف ظالمانه 👇👇👇
سلام علیکم
دقیقاً در نقطه مقابل قرار دارد.
در سال ۱۳۶۴ حضرت آقا تصمیم می گیرند که در انتخابات ریاست جمهوری کاندیدا نشوند ، حضرت امام به محض اطلاع علت را جویا می شوند، حضرت آقا می گویند : مجلس ( که اکثریت آنها جناح چپ یعنی همین اصلاحاتی های فعلی بودند) می خواهند مجددا میر حسین را به من تحمیل کنند و من نمی توانم مسئولیت عملکرد وی را بپذیرم.
حضرت امام می فرمایند: شما کاندید شو و هر کس را که صلاح می دانید معرفی کنید.
مرحوم آیت الله یزدی می گوید بعد از پیروزی حضرت آقا در انتخابات ۶۴ خدمت امام رسیدم و دیدم ایشان ناراحت است ، علت را پرسیدم حضرت امام فرمودند، من به آقای خامنه ای قول دادم که هر کسی را که خواستند برای نخست وزیری معرفی کنند ولی اوضاع کشور و وضعیت جنگ و فشار افراد و جریانهای سیاسی بگونه ای است که چاره ای جز معرفی مجدد میرحسین نیست.
آیت الله یزدی می گوید خدمت حضرت آقا رسیدم و گفتم ظاهرا حضرت امام از نظر خویش عدول کرده اند و مصلحت را در معرفی مجدد میر حسین به مجلس می دانند ، آقا فرمودند، مطمئن هستید ، گفتم بله خدمت ایشان بودم و خودشان فرمودند، حضرت آقا گفتند ، امام ولی امر است و تصمیمش برای ما حجت است و بلافاصله میرحسین را مجددا برای نخست وزیری به مجلس معرفی کردند.
مرحوم آیت یزدی می فرماید ، من این خاطره را که اوج ولایت مداری است ، در دیدار با احمدی نژاد در دوران قهر و خانه نشینی وی مطرح کردم و او را دعوت به ولایت مداری و بازگشت به محل خدمت نمودم ولی ایشان لجاجت به خرج داد و بر سخن خودش اصرار کرد.
👈 با جستجو در اینترنت می توانید متن کامل مصاحبه مرحوم آیت الله یزدی را در این رابطه به دست آورید.
👈 احمدی نژاد فردی خودسر و جنجال آفرین است و اصلا بویی از ولایت مداری نبرده است.
افرادی که چنین مقایسه ظالمانه ای را انجام می دهند ، عالمانه یا جاهلانه حقایق را تحریف و ظلم آشکار در حق امام مسلمین روا می دارند.
🆔 @gh_karimi
🔴آیتالله رئیسی، نایب رئیس مجلس خبرگان رهبری، دعوت اعضای مجلس خبرگان برای برگزاری جلسه درباره انتخابات 1400 را رد کرد
♦️یکی از اعضای مجلس خبرگان در اینباره گفت: دیروز در حاشیه اجلاسیه مجلس خبرگان، حدود ۴۰ الی۵۰ نفر از اعضای مجلس خبرگان قصد برگزاری جلسه خصوصی با آیت الله رئیسی درباره موضوع انتخابات 1400 را داشتند، که آقای رئیسی به دلیل اطلاع از موضوع جلسه، ضمن تشکر از ایشان، برگزاری این جلسه را نپذیرفته است.
🔴محسن دهنوی عضو هیئت رئیسه مجلس خبر داد: مصوبه مجلس برای جلوگیری از افزایش قیمت اینترنت در 1400/ بهارستان پنهانکاری 3 هزار میلیاردی وزارت ارتباطات را آشکار کرد
♦️براساس مصوبه مجلس قیمت اینترنت در سال 1400 به هیچ وجه نباید افزایش یابد و نمایندگان این اجازه را به وزارت ارتباطات ندادند.
♦️دولت در لایحه بودجه پیش بینی کرده بود که 7 هزار میلیارد تومان بابت 28 درصد حق شبکه خود از اپراتورها دریافت کند اما بررسی اولیه مجلس نشان می داد که این درامد 10 هزار میلیارد تومان است و دولت 3 هزار میلیارد تومان کم اظهاری کرده بود تا این رقم را درجای دیگر هزینه کند که البته مجلس این را اصلاح و برای آن محل هزینه، تعیین کرد.
.
♦️از طرفی مجلس مصوب کرد که حق امتیاز دولت از 28 به 38 درصد افزایش یابد. به دلیل این افزایش 10 درصدی، درامد دولت افزایش پیدا می کند که با مصوبه مجلس این درامد مازاد باید صرف توسعه اینترنت در مناطق محروم و روستاها و مناطقی که پوشش اینترنت ضعیف است بشود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴رونمایی از آخرین فیش حقوقی شهید فخریزاده
♦️دانشمندی که ۲۰ سال در لیست یک ترور رژیم صهیونیستی بود چقدر حقوق و دستمزد میگرفت؟
#محسن_هاشمی
#۲۰میلیون_حقوق
🔴توضیحات معاون امنیتی استاندار سیستان و بلوچستان درباره ماجرای درگیری در سراوان
♦️مرعشی، معاون امنیتی انتظامی استاندار سیستان و بلوچستان:حادثه تیراندازی در سراوان ساعت ۸ صبح دیروز در مرز شمسر شهرستان سراوان توسط سوختبرها در آنطرف مرز رخ داد.
♦️با تحریک و فضاسازی گروهک تروریستی جیشالظلم و تحرکات برخی سودجویان در حوزه شهرستان سراوان، درگیری مرزی بهوجود آمد که در این درگیری ۲ نفر کشته و تعدادی زخمی شدند.
♦️ تجمع افراد سوختبر در گذرگاه مرزی و عدم خویشتنداری آنان، سبب هجوم و حمله صبح امروز به پاسگاه مرزی کشورمان شده است.
♦️بعد از این ماجرا با معتمدان محلی صحبت کردیم و موضوع تحت کنترل در آمد.
♦️امروز بازهم عدهای در فضای مجازی مردم را برای تجمع تحریک میکردند که برخی افراد به سمت فرمانداری حمله کردند و با شکستن شیشههای فرمانداری متفرق شدند.
♦️ گروهکهای ضدانقلاب و معاند از قبل با ترسیم نقشه و ترغیب افراد سودجو دست به این اقدام خرابکارانه زدهاند.
👆تصویر خودرویی که با حجم انبوهی از برخورد گلوله ادعا میشود خودرو سوختبرها بوده در واقع چند ماه قبل در سودان اتفاق افتاده است
استیون
#سراوان
#دروغ_رسانه
نقد جریان اصولگرایی از زبان باهنر
«محمدرضا باهنر» چهره برجسته اصولگرا و نماینده چندین دوره مجلس شورای اسلامی، در نقد جریان اصولگرایی گفت: «در هر انتخاباتی 80 درصد انرژی ما صرف وحدت خودمان میشود و آخرش توانی برای رقابت با رقیب نمیماند و من نگرانم که ماجرای سال 92 در نرسیدن به کاندیدای واحد تکرار شود، ولی در سال 96 انتخاب رئیسی مدل خوبی بود». عضو حقیقی مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: «شورای ائتلاف اصولگرایان خودخوانده و خودجوش وارد میشود. دوستان شورای ائتلاف میگویند ما هستیم و میگویند احزاب عددی نیستند. جبهه پایداری تا شبهای آخر صبر میکند و درنهایت سهمیهاش را میگیرد». تعدد احزاب در کشورمان یکی از موانع جدی در مسیر تحقق مردمسالاری دینی است. این مانع با وحدت جریانی طی دو دوره اخیر ریاست جمهوری، شاکله سیاسی خوبی برای رقابتها در کشور داده است. برای تثبیت این امر در بین جریانات سیاسی، لازم است هرکدام از احزاب، خواستههای سیاسی خود را تنزل دهند تا زمینه وحدت درون جریانی حاصل شود. بیشک اختلاف و سهم خواهی نامعقول درون یک جریان، بازی قدرت را به نفع جریان رقیب رقم خواهد زد.
🌐 قانون دو سر برد!
✍ فرهاد کوچک زاده:
پس از دیدار مدیرکل آژانس انرژی اتمی با مقامات کشورمان و صدور بیانیه مشترک، نمایندگان مجلس به این بیانیه واکنش نشان دادند و در جلسه صبح دیروز انتقادات شدیدی بر آن داشتند که درنهایت گزارش تخلف دولت از اجرای «قانون راهبردی لغو تحریمها» را به قوه قضائیه ارسال کردند.
گزارههای خبری: سعید خطیبزاده (سخنگوی وزارت امور خارجه) درباره جزئیات سفر گروسی به کشورمان و مذاکرات میان دو طرف گفت: «در این سفر مذاکرات بسیار خوبی انجام شد که دستاورد بسیار بزرگی برای سازمان انرژی اتمی است. در سفر آقای گروسی هیچ امتیازی به آمریکا داده نشده و همه توافقات انجامشده در چارچوب مصوبه مجلس شورای اسلامی است». بااینحال، مجتبی ذوالنوری، رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس معتقد است: «توافقنامهای که بین دولت با آژانس بینالمللی انرژی هستهای منعقد شده، خلاف قانون اقدام راهبردی لغو تحریمها بوده و هرچه سریعتر باید لغو شود. هفت سال است که همه مسائل کشور به برجام گره خورده و اقتصاد کشور شرطی شده است. برجام را منعقد کردند، بدون آنکه هیچ تضمینی از دشمن گرفته شود». همچنین دکتر علیرضا زاکانی (رئیس مرکز پژوهشهای مجلس) نیز در نقد این توافقنامه جنجالی، گفت: «توافقنامه اخیر سازمان انرژی اتمی ایران و آژانس بینالمللی انرژی هستهای خلاف قانون اساسی، خلاف قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریمها و خلاف بیان صریح مقام معظم رهبری است».
گزارههای تحلیلی:
۱ - قانون توقف اجرای پروتکل الحاقی یک معامله دو سر برد است، زیرا اگر طرفهای برجامی همه تحریمها را لغو کنند، به آنچه از برجام انتظار داشتهایم، رسیدهایم و اگر تحریمها را لغو نکنند، امتیازاتی را که سخاوتمندانه و بلاعوض تقدیمشان کرده بودیم، پس میگیریم.
۲ -توافق وزارت خارجه و گروسی در عمل، مانعی در مسیر اجرای مصوبه مجلس ایجاد نمیکند، چرا که در توافق بر توقف قطعی اجرای پروتکل الحاقی تأکید شده است و آمده است که اطلاعات ضبطشده در اختیار آژانس قرار نمیگیرد.
۳ - گرچه خط سیاسی مجلس و دولت متفاوت از هم است، این اختلافنظر نباید در عرصه بینالمللی نمود و بروز داشته باشد و موجب سوءاستفاده دشمن شود. ازاینرو، همانگونه که دیروز رهبر معظم انقلاب در دیدار با اعضای مجلس خبرگان تأکید کردند: «این اختلافنظرها [اختلاف برداشتی که مجلس از کار دولت دارد] قابلحل است و باید دو طرف، قضیه را با همکاری یکدیگر حل کنند و نباید اختلافها رها و یا تشدید شود که نشاندهنده دوصدایی باشد».
🔴تبلیغات سنگین برای احمدی نژاد در کانالهای حامی دولت و اصلاحطلبان
نکته اول : هزینه این تبلیغات سنگین از کجا تامین میشود؟
نکته دوم: هدف از رپورتاژ سنگین احمدی نژاد در کانالهای زرد و حامی دولت که زمانی مخالف احمدی نژاد بودند چیست؟
آیا قرار است این بار بدنه آشوبگر جریان غربگرا توسط احمدی نژاد دچار انحراف شده تحریک و تهییج شوند برای اردو کشی خیابانی؟
🔴 فشار از روی غرب برداشته نشود
✍ علیرضا تقوی نیا :
🔻 نمودار سینوسی تحریم های ایالات متحده در دوره ترامپ به بالاترین میزان خود رسیده و یانکی ها دیگر ابزاری در چنته جهت اعمال فشار به ایران ندارند.
🔹 از طرفی قانون مجلس جهت لغو تحریم ها برخلاف روند سابق ، ایالات متحده و اروپاییان را به گوشه رینگ برده و امکان اجرای فشار حداکثری ایران را بر آنان فراهم ساخته است.
🔹 شروع غنی سازی ۲۰ درصدی ، تولید اورانیوم فلزی و خروج از پروتکل الحاقی سه اهرم فشار مهم ایران برای امتیاز گیری از غرب است.
🔹با توجه به این که آمریکا دیگر نه ابزار قابل توجهی برای فشار بر ایران دارد و همچنین از راه اندازی جنگ جهت توقف فعالیت های هسته ای این کشور نیز عاجز است ، به نظر می رسد فشار حداکثری هسته ای از سوی جمهوری اسلامی بر روی حاکم جدید کاخ سفید چاره ساز بوده و بتواند گره تحریم ها را باز کند .
🔹 در چنین شرایطی اگر فعالیت هسته ای ایران به نقطه اوج شتاب خود برسد و ایضا به امتیازات اندک طرف مقابل وقعی ننهاده شود ، مسلما آمریکا و متحدانش خود را آماده اخذ تصمیمات سخت خواهند نمود.
🔹 نباید از یاد برد اولویت رئیس جمهور دموکرات آمریکا ابتدا کنترل و ایزوله کردن چین و سپس روسیه است و متغیر زمان را برای کنترل آنها از نظر وی بسیار مهم بوده و به همین دلیل به سان سلفش انگیزه چندانی برای تمرکز بر ایران و تداوم فشار حداکثری نسبت به آن ندارد ؛ فلذا اگر قانون هسته ای مجلس شورای اسلامی به درستی اجرا گردد ، به احتمال زیاد ایالات متحده حاضر به دادن امتیازاتی چشمگیر برای جلوگیری از هسته ای شدن جمهوری اسلامی خواهد بود .
🔹 به نظر می رسد هر گونه اقدام و توافقی از سوی دولت اعتدال که نشانه ی دوگانگی نظری در جمهوری اسلامی بر سر پرونده هسته ای باشد، پالس های مطلوبی برای طرف غربی خواهد بود و محاسبات سابق و کنونی آنان در خصوص نحوه تعامل با ایران را محفوظ ، و راهبرد پرداخت امتیاز حداقلی و اخذ آوانس های حداکثری نسبت به طرف ایرانی را تقویت خواهد کرد.
از مواضع آشکار و رایزنی های پنهان آمریکایی ها چنین برمی آید که مساله #احیای_مذاکره برایشان مهم است نه #احیای_برجام .خبرها حاکی است اراده سیاسی آنها بر رفع تحریم در عمل نیست اما ممکن است نقطه ای و قطره ای اقداماتی را برای تاثیر گذاری بر انتخابات و انسجام داخلی ما انجام دهند
✍عبدالله گنجی