⭕️ پیوستن ریچارد نفیو(معمار تحریمهای ضد ایرانی) به دولت بایدن، پیام واضحی برای جریان سازش و شیفتگان مذاکره دارد که البته شناسنامهدارهای زبانِ دنیافهم برجامی، درکی از آن ندارند..
آمریکا، همیشه همان آمریکای دشمن ملت ایران است؛ فقط اینکه ترامپ با چاقو سر میبُرید، بایدن با پنبه!
🔴 ساسی مانکن، نگاه تکنوفیلی و حاد ابتذال
🔻 ساسی مانکن که با شوی جدیدش همراه با یک پورن استار معروف، وارد شبکه های اجتماعی شد و بخش بزرگی از اذهان نوجوانان و جوانان میهن را جلب نمود از نگاه جامعه شناسی رسانه نیز قابل تحلیل و بررسی است و بدون تعارف عرض می کنم که با پرداخت ساده و سطحی به این پدیده نمی توان برای آینده، دکترین عمل طراحی نمود و امیدوارم تا انتهای بحث همراه ما باشید.
🔻 فناوری بدون اخلاق در یک نگاه فلسفی
🔹برای ورود به بحث از واژه تکنوپولی بهره می بریم که به تسلط تکنولوژی بر فرهنگ نیز ترجمه شده و اولین بار نیز نیل پستمن این اصطلاح را به کار برد که در معنای دقیق تر، "فناوری بدون اخلاق" نیز نامیده می شود.
🔹این نوع نگاه به فناوری که در نسبت جامعه و فرهنگ، از یک نگاه ابزاری صرف، فراتر رفته و یک بینش هستی شناختی و جهت دار در #ذات_فناوری را همراهی می کند، در اندیشه فیلسوفان و اندیشمندان دیگر نیز ظهور و بروز دارد.
🔹جورج دانیلز در ارتباط فناوری و جامعه، مدعی است که جهت گیری جامعه، ماهیت نوآوری های تکنولوژیک را تعیین می کند. توماس هیوز نیز در پژوهش خود از تأثیر اقتصاد، سیاست و ساختار اجتماعی در فناوری سخن می گوید. این مدل دیدگاه ها به نسبت تکنولوژی و جامعه، به این معناست که فناوری در نگاه بخشی از فیلسوفان و جامعه شناسان اساساً یک امر خنثی نیست و عاری از جهان بینی و جهت نمی باشد.
🔹 مارتین هایدگر فیلسوف آلمانی با یک رهیافت انتقادی در نسبت با تکنولوژی قائل است که فناوری یک وسیله صرف نیست. فناوری نحوی انکشاف است. چنانچه به این امر توجه کنیم قلمرو کاملاً متفاوتی در مورد ماهیت فناوری به روی ما گشوده خواهد شد. این قلمرو، ساحت انکشاف است و حقیقت.
🔹این دیدگاه هایدگر نشان می دهد که فناوری در ذات خود با یک جهان بینی آمیخته است و نگاه انسان به محیط و اشیاء و جهان و فرهنگ را کانالیزه می کند و زاویه می دهد.
🔻سایبردمکراسی و حادابتذال
🔹فارغ از معرفت شناسی و میزان مطابقت این دیدگاه با واقعیت، پدیده ای مثل ساسی مانکن در بستر اینستاگرام نشان داد که فناوری در جهان ما به معنای واقعی از اخلاق بریده شده است. زمانی که تکنیک از معنا عاری شود اباحه گرایی مشروعیت پیدا می کند و با پدیده ای بنام #حادابتذال مواجه خواهیم شد.
🔹حاد ابتذال یعنی ولنگاری مشروع که عین آب خوردن به مصرف اپیدمیک برسد و همراهی بخش بزرگی از تینیجرهای جامعه را در غفلت ساختارهای مسئول و خانواده های مشغول رقم بزند.
🔹ذهنیت های بکری که زیرلوای #سایبردمکراسی و شعار آزادی در فضای مجازی، با پورنوگرافی آشنا می شوند و اختلال در سن بلوغ و #ابتذال_خیال، کمترین اتفاقی است که بلحاظ روانشناختی برای بدنه کودک و نوجوان جامعه اتفاق می افتد.
🔹چالش هایی مثل ساسی مانکن که دعوت به دابسمش می کنند و مرزهای یک فرهنگ را به چالش می کشند علاوه بر تضعیف نظام اجتماعی و کمرنگ نمودن حساسیت های هویتی چند رخداد نامیمون دیگر را نیز باعث می شوند.
🔻نتایج جامعه شناختی تکنوپولی:
1⃣ ترویج #رفتارهای_نمایشی و عاری از معنا که به مرور افسردگی اجتماعی و ترس از دیده نشدن و لایک نگرفتن و هراس از فقدان تایید اجتماعی را به دنبال خواهد داشت.
2⃣ نهادینه کردن #رفتارهای_زیرزمینی و خلق رفتار جامعه ستیز و خلاف قاعده که به کجروی ها و خشونت های اجتماعی و آنرمال خواهد انجامید و میزان جرایم اجتماعی را بالا خواهد برد.
3⃣ تولید نیازهای کاذب در قشر نوجوان و جوان که به #بحران_شخصیت و اختلالات و جرایم جنسی منجر خواهد شد و استیصال شخص و خانواده اش را همراه خواهد داشت.
4⃣نظام نیاز و ارضای جامعه را بیمار کرده و شخصیت های به بلوغ رسیده ی کم مهارت و کم بینش عصبی و تکانشی را تحویل جامعه خواهد داد.
5⃣ ذهنیت مبتذل به عادات مبتذل تبدیل خواهد شد و #اعتیاد_جنسی و بحران شخصیتی، فضای فرهنگ را پر خواهد کرد و یک انسان مصرف کننده، منفعل و وابسته ظهور خواهد کرد.
🔹 برآیند چنین فرایندی انسانی خواهد بود که تبدیل به #ابژه شده و به کالاشدگی مبتلا می شود و تمام هویت و فرهنگ و تاریخش را بر بادرفته خواهد دید.
🌱 این اتفاق ناشی از یک #نگاه_تکنوفیلی به فرهنگ و فضای مجازی است که به تعبیر پستمن، مانند یک عاشق به تکنیک نظاره می کنند، بدون اینکه به نقاب پشت پرده آن توجه کنند و به عواقب آن و ویرانیهای فناوری بیندیشند. از نظر وی این انسان ها خطرناکند و باید با احتیاط با آن روبرو شد که در ساحت مسئولان جهان مجازی، کم نداریم.
🖌 #علیرضا_محمدلو
💠 اگر حکومت بگوید:
بچهها را در اینترنت و اینستاگرام رها نکنید
از رابطه بدون حساب و کتاب قبل ازدواج بچهها جلوگیری کنید که آینده شون تباه نشود و...
پاسخ خواهید شنید به شما چه؟فضول زندگی خصوصی مردمید؟ بس دیگه!
وقتی گندش در آمد می گویند اینا که بعد انقلاب بدنیا آمدند.بیا این هم حکومت اسلامیمان وسرفحش به حاکمیت
🔴 منتظر جنجال رسانه ای باشید‼️
🔻 حکم انحلال جمعیت امام علی(ع) اعلام شد. شارمین میمندی نژاد موسس جمعیت امام علی (ع) بود که چندی قبل بازداشت شده بود. او متولد ۱۳۴۸ و فرزند محمدحسین میمندینژاد، رئیس اسبق دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران در دوران پهلوی است.
🔹شارمین مؤسس جمعیت امام علی(ع) است که توانست در سال ۱۳۷۸ با هدف کمک به کودکان و زنان نیازمند از وزارت کشور دولت اصلاحات مجوز تأسیس دریافت کند و در سال ۱۳۷۹ نخستین دفتر رسمی خود را در دانشگاه شریف تاسیس کرد و از سال ۲۰۱۰ به عضویت شورای اقتصادی و اجتماعی سازمان ملل متحد، ECOSOC، درآمده است.
🔹جمعیت در قالب فعالیتهای خیریه و انساندوستانه درصدد ترویج افکار ضدانقلابی و ضددینی در کشور بود و شارمین میمندینژاد در سخنرانی تعجببرانگیز گفته بود که روح امیرالمومنین(ع) در او تجلی کرده است!
🔹بنا به برخی اطلاعات عناصر اصلی این موسسه علاوه بر توهین به مقدسات و ترویج تفکرات انحرافی ضد دینی با رسانههای معاند و بیگانه همکاری داشته اند. این جمعیت گاهی تحت پوشش همین فعالیتهای به ظاهر خیریه، پارتی و جشنی را برگزار میکرد که زنان و مردان به صورت مختلط در حال رقص و پایکوبی بودند.
🔹بعد از دستگیری میمندینژاد و همسرش توسط نهادهای امنیتی بسیاری از عناصر ضد انقلاب به شدت علیه این مورد موضعگیری کردند. بدون شک بعد از اعلام انحلال این خیریه روزهای آینده دوباره حجم وسیعی از شبکهسازی های بین المللی توسط ضدانقلاب تکرار خواهد شد.
🔴 #ایثار | دنیا ببیند:این است فرهنگ اسلامی و ایرانی ما
🌱 رئیس پلیس پایتخت: دیروز (چهارشنبه) یکی از ماموران ناجا به نام «جواد رضایی» به صورت پیاده از منزلش در خیابان نبرد به سمت محل کار در تردد بود که متوجه حرکت یک خودرو با سرعتی سرسامآور به سمت عابران پیاده میشود و در اقدامی شهادتطلبانه بیدرنگ به سمت عابران پیاده رفته و آنها را به سمت دیگر پرت میکند اما متاسفانه خودش به علت برخورد شدید خودروی سمند با وی در دم جان میسپارد.
#روحش_شاد
🔴 چشم کور قاتلان حاج قاسم
♦️"عین الاسد" (چشم شیر)، دیگر آن عین الاسد سابق نخواهد شد؛ امن ترین و مستحکم ترین پایگاه آمریکا در عراق!
🔹برای چندمین بار با ۱۴ راکت ۱۰۷ میلیمتری به این پایگاه حمله شده، بی آن که سیستم پدافندی پیشرفته، بتواند رهگیری یا مقابله کند!
♦️این همان پایگاهی است که هنگام سفر دزدکی ترامپ به عراق، به آنجا رفت. به تصور امن بودنش.
🔹ظرف ۷۶ سال گذشته کسی در دنیا جرئت نکرده بود به یکی از مجهز ترین و قدرتمند ترین پایگاه های جهان، نه یک بار بلکه پشت سر هم، ضربات مرگبار بزند.
♦️با هیبت و هیمنه آمریکا چه کردی سردار قهرمان، حاج قاسم سلیمانی ؟!
✍️محمد ایمانی
🔴 گلابی برجام، کیلویی ۱۲۵ هزار تومان؛ امروز چرخ اقتصاد ما، بهتر میچرخد!
🔹 ۱۳ اسفند ۹۹ | روحانی: هنوز در مورد تحریمها، قدم جدی از آمریکا ندیدهایم؛ اینکه گفتیم سانتریفیوژ میچرخد و چرخ اقتصاد هم میچرخد، به قولمان عمل کردیم! ما انرژی هستهای را بیهزینه کردیم!
🔹 ۹ اسفند ۹۹ | گلابی، کیلویی ۱۲۵ هزار تومان! | تجارتنیوز
🔸 ۲ آبان ۹۵ | روحانی حدود یکسال پس از اجرای برجام و در همان زمان دولت اوباما: یک عده «کودک» آمده و میگویند سیب و گلابی کجاست؟ درخت سیب و گلابی کاشتهایم؛ صبر کنید، میوه بدهد! برای خوردن گلابی برجام باید صبر کرد
🔸 ۲۸ فروردین ۹۵ | سیف، رئیس کل سابق بانک مرکزی دولت روحانی در مصاحبه با تلویزیون بلومبرگ در زمان اوباما: «تقریباً هیچچیز» از برجام، عاید ایران نشده است!
🔸۲۳ فروردین ۹۵ | سیف، رئیس کل سابق بانک مرکزی دولت روحانی در نشست شورای روابط خارجی آمریکا در زمان اوباما: ما قادر نیستیم از پولهای خود در خارج استفاده کنیم؛ آمریکا به تعهداتش عمل نکرد!
🔸 ۱۶ خرداد ۹۲ | روحانی: هم سانتریفیوژ باید بچرخد، هم چرخ زندگی مردم؛ اگر دنبال توسعه هستیم باید درست رفتار کنیم و این بسیار تدبیر میخواهد
🔴 منافع ملی، FATF و بازی های انتخاباتی
🔺«والی ادیمو» نامزد بایدن برای معاونت خزانه داری آمریکا در جلسه سنا می گوید: راه گریز ایران از تحریم را میبندم! وزارت خزانه داری با دقت هرگونه تلاش ایران برای گریز از تحریمها و سوء استفاده از نظام بانکداری بینالمللی را زیر نظر خواهد گرفت.
🔹ریچارد نفیو طراح تحریم های ایران و نویسنده کتاب هنر تحریم ها که با اطمینان اظهار میکرد تحریم های آمریکا چنان دادوستد با ایران را مشکل کرده که حتی اقلام قانونی را نمی تواند دریافت کند، روز گذشته به سمت معاونت نماینده ویژه دولت بایدن در امور ایران انتخاب شده.
🔹بایدن تیم خود را بر اساس تداوم فشار حداکثری با تحریم های هوشمند بسته. اما اقدام راهبردی ایران برای لغو تحریم ها با خروج از پروتکل الحاقی نشان داد ایران برای شکست نهایی فشار حداکثری مصمم است و موضعی واحد، صریح و قاطع دارد.
🔹امروز کشور توانسته از طریق دور زدن تحریم ها مبادلات اقتصادی داشته باشد و چنانکه سخنگوی کمیسیون اصل نود گفته روزانه بیش از یک میلیون بشکه نفت بفروشد. کنوانسیون های پالرمو وCFT راه های ورود ارز را شناسایی و مشتریان نفت ایران را می سوزاند. تا زمانی که تحریم ها برقرار است، پذیرش کنوانسیون ها یعنی خود تحریمی و اجازه دادن به ادامه فشار حداکثری!
🔻حالا خودتان دلیل این همه اصرار و جنجال آفرینی رسانه های زنجیره ای (بخوانید پیاده نظام دولت آمریکا) و برخی سیاست مداران کم خرد پیرامون FATF را تصور کنید! نیاز مبرم به دوقطبی سازی دم انتخابات برای تغییر محاسبات. شیوه ای تکراری برای جابجایی اولویت های جریانات سیاسی و تردید افکنی بر منافع ملی حتی میان جریان انقلابی و در نهایت نجات راهبرد فشار حداکثری!
پ.ن: در چنین شرایطی دلیل تعویق چندباره و مصلحت آمیز جلسه مجمع تشخیص مصلحت برای تعیین تکلیف لوایح FATF چه معنایی می تواند داشته باشد؟
📝 رها عبداللهی
🔴 #تا_انتخابات| ظریف کاندیدا اول اصلاح طلبان است ولی......‼️
🔻فياض زاهد، فعال اصلاح طلب:
🔹ظریف کاندیدا اول اصلاح طلبان است ولی توان اداره کشور را ندارد!
🔹 مذاکره کننده خوبی است اما دست به استعفای خوبی هم دارد
🔹ظریف حتی در حد یک استانداری هم در امور داخلی مسئولیت نداشته است.
🔴 فارین پالیسی: آمریکا مثل دایناسوری آسیبپذیر با مغز کوچک شده است
🔻فارین پالیسی در گزارشینوشت:
🔹دولت آمریکا اکنون شبیه یک دایناسور بزرگ و سنگین است که بدنی حجیم و مغزی کوچک دارد،حفاظت فزاینده ای از آن میشود اما از مردم عادی فاصله میگیرد.
🔹چهره عمومی آمریکا، به جای آنکه نمایی خوشایند به جهان خارج و به مردم آمریکا بدهد، نمایی که نشانگر اعتماد، اقتدار و باز بودن است، حکایت از عدم اطمینان، آسیب پذیری، هراس و شکاف دارد.
✅ #پینوشت | #فارین_پالیسی با ترجمه فارسی «سیاست خارجی» نام مجله ای خبری سیاسی-اقتصادی است که بنیانگذاران آن ساموئل هانتینگتون و وارن منشل میباشند؛ مجله ای که هر دو ماه یک بار منتشر می شود و با رویکردی عملی تخصصی به بررسی آخرین تحولات جهان می پردازد.