📍روحانی از صداوسیما شکایت می کند؟!
🔺حسن روحانی در جلسه چهارشنبه دولت با حمله به رییس صدا و سیما به انتقاد از مستند «داستان اتم» «پابان بازی» و عملکرد شبکه پرس تی وی پرداخت و در نهایت علی عسکری را تهدید به شکایت کرد.
🔺شنیده های «کانال انتخابات نشان می دهد در این جلسه رییس جمهور با بیان اینکه هدف از پخش چنین چیزهایی فقط تخریب دولت است با بیانی تند به علی عسکری می گوید شما حق ندارید چنین برنامه هایی بسازید.
🔺علی عسکری هم در پاسخ روحانی گفته اگر حمایت های صدا و سیما نبود با شرایطی که دولت دارد مدیریت شما بسیار سخت می شد و این را خود بهتر می دانید اما در این مورد هم سازمان دارد مستند سازی می کند و این حق رسانه ملی و مردم است.
🔺علی عسکری خطاب به روحانی می گوید اینکه بخواهید جلوی هرگونه روایت را از عملکرد خود بگیرید کار پسندیده ای نیست و با ادعاهای خودتان مغایرت دارد.
🔺از بهمن ماه نود و نه به این سو تنش میان رییس جمهور و رییس صدا و سیما بالا گرفته است و بویژه در این یک ماه که مستندهایی از مذاکرات با آمریکا پخش می شود موجب عصبانیت دولت و حسن روحانی شده و در صددند جلوی پخش این مستندها را بگیرند.
💠 توهمی به نام مخالفین مذاکره!
آقای روحانی اخیرا گفته که من نمی توانم هضم کنم کسی که عضو ملت ایران باشد، اما با مذاکره و برداشتن تحریم مخالف باشد. آن چنان که از سخنان رئیس جمهور برمی آید، نباید مقصود وی از مخالفان افراد عادی جامعه و کسانی باشد که چندان در عرصه سیاست و جامعه موثر نیستند.
حقیقت اما آن است که همه نهادها، عناصر و گروه های تاثیرگذار و شناخته شده ایران با سیاست خارجی و دیپلماسی بر اساس اصول عزت، حکمت و مصلحت هیچ مخالفتی ندارند.در این زمینه، مذاکرات گذشته و جاری سربازان عرصه دیپلماسی کشور مورد تایید رهبر معظم انقلاب و همه کسانی است که دغدغه کشور را دارند. دعای اخیر مقام معظم رهبری نشان داد که ایشان با کلیت کار و تلاش دستگاه سیاست خارجی برای دفاع قاطعانه از حقوق ملت ایران موافقت دارند.
از این حیث باید به آقای رئیس جمهور گفت فرد و گروه موثری در ایران نیست که مخالف با مذاکره و رفع تحریم ها باشد. از قضا آن چه مایه نگرانی است رفتارهای عجیب و غریب شماست!
یادتان هست در مذاکرات هسته ای در سال۹۴ در حالی که تیم مشغول مذاکرات بودند گفتید که باید مذاکره کنیم تا مسئله آب خوردن مردم حل شود؟ گفتید خزانه کشور خالی است؟ اطلاعات قطعی نشان می دهد که در جریان همان مذاکرات،طرف غربی به دیپلمات های کشور گفته بودند که شما ناچار به مذاکره و توافق هستید چون رئیس جمهورتان گفته که خزانه دولت خالی است!
اتفاقا نگرانی به جای دلسوزان به مواضع اخیر شما بر می گردد که به سیاق گذشته و در اقدامی تاسف بار همین چند روز پیش کشور را در موضع ضعف نشاندید و حتی دل دیپلماتهای کشور را خالی کردید و بیان داشتید،تحریم حتی در تولید مرغ و تخم مرغ هم تاثیر گذاشته است!
دغدغه برخی دلسوزان بی جهت نیست و بسیار اهمیت دارد که بشنوید. چون تجربه تلخ برجام پیش روی آنهاست. آقای رئیس جمهور! مگر شما و وزیر محترم خارجه به صراحت نگفتید تحریم های ایران لغو شده است و نه تعلیق؟مگر در سال ۹۴نگفتید که حتی اگر رئیس جمهور آینده آمریکا جمهوری خواه باشد و مخالف برجام، توان خروج از برجام و بازگردندان تحریم ها را ندارد؟ اما دیدیم که هر دوی این اتفاق روی داد.
نقد دلسوزان را نشانه مخالفت با اصل مذاکره و رفع تحریم ها ننگرید. سخن اصلی این است که اقتصاد کشور را معطل مذاکرات نکنید، کاری که هشت سال است دارید می کنید. بهتر آن است که در آستانه انتخابات به فکر دوگانه موافقین و مخالفین مذاکره هم نباشید. معتقدیم امروز تحریمهای ظالمانه علیه کشور رفع شود از فردا بهتر است، اما لطفا سیاسی کاری نکنید. متاسفانه برخی نشانه ها گویای آن است که شما و برخی همفکران شما با در نظر داشتن انتخابات پیش رو به دنبال آنید تا زودتر مذاکرات به نتیجه برسد در شرایطی که خطوط کلی ترسیم شده برای این مذاکرات مورد غفلت واقع شده است.
عناصر انقلابی حق دارند این سئوالات را بپرسند که آیا آمریکایی ها در مذاکرات جاری حاضرند همه تحریم های ظالمانه ای که وضع کرده اند را بردارند؟آیا آمریکایی ها درمقطع کنونی عزم جدی دارند که تحریم ها را لغو کنند و نه تعلیق؟آیا آمریکایی ها حاضر هستند تضمین دهند که اگر تحریم ها برداشته شد،رئیس جمهور آینده آمریکا آن نکند که ترامپ کرد؟ این روزها اما اظهارنظرهای رسمی مقامات آمریکایی که نگرانی نیز ایجاد کرده آن است که اولا تحریم ها لغو نمی شود و نیز می گویند ضمانتی نیز در کار نیست که رئیس جمهور آینده آمریکا مجددا از برجام خارج نشود و تحریم ها را بازنگرداند! دغدغه اصلی این روزهای دلسوزان این پرسش هاست.
سخن پایانی با رئیس جمهور محترم آن است که اگر با رعایت خطوط اعلام شده، می توانید مذاکره کنید و تحریم های ظالمانه را بردارید همین فردا این کار را بکنید و نگران هیچ چیز نباشید.
✍عزیز غضنفری
🔴 #تحلیل| هدف واقعی سفر مقامات امنیتی رژیم صهیونیستی به واشینگتن چیست؟
🔻 اعضای امنیتی ـ سیاسی کابینه رژیم صهیونیستی شامگاه پنجشنبه دوم اردیبهشت، دومین نشست خود طی هفته جاری را با موضوع ایران برگزار کردند.
🔹پیش از این نشست اعلام شده بود که مقامهای ارشد نظامی، امنیتی و اطلاعاتی این رژیم، بعد از این نشست راهی واشینگتن خواهند شد تا برای جلوگیری از بازگشت آمریکا به برجام، تلاش کنند.
🔹شامگاه یکشنبه ۲۹ فروردین نیز نشستی با همین ترکیب برگزار شده بود تا واکنشهای احتمالی ایران به اقدامات خرابکارانه اخیر و همچنین موضوع نشستهای برجامی در وین بررسی شود.
🔹این سفر دو هفته پس از دیدار «لوید آستین» وزیر دفاع آمریکا به تلآویو انجام میشود که چند روز پس از حمله به کشتی ایرانی «ساویز» و تنها ساعاتی پس از حادثه خرابکاری در نطنز آن هم در بحبوحه نشستهای برجامی وین به سرزمینهای اشغالی سفر کرده بود.
🔹بدیهی است از یک سو؛ محور عبری ـ آمریکایی سعی دارد همزمان با «مذاکرات » در وین چماق تروریستی خود را بالا گرفته و با تاکتیک «دیپلماسی اجبار» ایران را مجبور به پذیرش مطالبات زیادهخواهانه خود کند و از سوی دیگر اینگونه القا کند که دولت بایدن مسیر گذشته (دولت ترامپ) را تغییر داده و حاضر نیست در قبال ایران با کابینه نتانیاهو همراهی داشته باشد.
🔹از طرفی با توجه به هشدارهای پیشین تهران مبنی بر مسئول دانستن رژیم صهیونیستی در هرگونه حادثه تروریستی یا خرابکارانه علیه ایران و محرز بودن هماهنگی میان تلآویو و واشینگتن در این حوادث، رفت و آمدهای مقامات صهیونیستی و آمریکایی معنای خاصی پیدا کرده است.
🔹به نظر میرسد حوادثی چون انفجار در کشتی اسرائیلی در فجیره، انفجار در کارخانه ساخت موتورهای موشک و اصابت موشک به نزدیکی تاسیسات هستهای دیمونا، محور عبری ـ آمریکایی را با اثرگذاری معکوس سیاستهای مبتنی بر شرارت و هزینههای سنگین ناشی از تداوم رفتارهایی از این دست روبرو نموده و تغییرات معادلات میدانی در منطقه، هراس رژیم صهیونیستی و متحدان و حامیانش را مضاعف کرده است.
♨️پیامی روشن به شرارتها♨️
✍احمد بنافی
🔵عصر چهارشنبه(۱ اردیبهشت) گذشته رسانههای رژیم صهیونیستی خبر از انفجار مهیب در کارخانه ساخت موتورهای موشکی (تامر) دادند. همچنین در ادامه نزدیک ساعت 1:20 بامداد پنجشنبه (۲ اردیبهشت) همین رسانهها مجدداً از اصابت موشکی به نزدیکی تاسیسات اتمی دیمونا در خاک آن رژیم خبر دادند. در این خصوص نکات ذیل حائز اهمیت است:
1⃣ یک برآورد غلط و خطای محاسباتی در ذهن گردانندگان شرور رژیم صهیونیستی شکل گرفته بود که مقاومت ضعیف شده، انسجام خود را از دست داده و قادر به پاسخگویی به تهاجمات و تهدیدات نیست. انفجار در کارخانه موشک سازی(تامر) و اصابت موشک به نزدیکی تأسیسات اتمی دیمونا دگرگون کننده فضای ذهنی و محاسباتی گردانندگان شرور رژیم صهیونیستی است که عادت داشتهاند از خطوط قرمز بازیگران اصلی مقاومت عبور کنند. این پیام آشکاریست و در عین حال پاسخی تعیین کننده به رژیمی که فکر میکند میتواند در محیط ممنوعه دیگران، بدون پرداخت هزینه قدم بگذارد.
2⃣این اقدام حاوی پیام آشکار و دارای ماهیت بازدارنده از ناحیه مقاومت است، تا رژیم صهیونیستی بداند ریسک بازی در محیط امنیت ملی دیگران با پاسخ سخت و ویران کننده مواجه خواهد شد. به عبارتی در این اقدام هزینه شرارتها به شکل واقعی به آنان تفهیم گردید.
3⃣ برای گردانندگان رژیم شرور اگر اندک عقلی باقی مانده باشد اکنون باید دانسته باشند بیش آنچه فکر کنند آسیب پذیر هستند. و باید بدانند مقاومت به هیچ عنوان دست بسته نیست و تا عمق استراتژیک و نقاط حیاتی آنان نفوذ کرده و اگر اراده نمایند میتوانند هر زمانی و در هر نقطهای به آنان ضربه بزند.
4⃣ تهدید موشکی کنونی و عدم توانایی در رهگیری و انهدام آن نشان داد، توان واقعی رژیم صهیونیستی ذیل توان ادعایی آنان قرار دارد؛ چراکه تقریباً نمایان گردید، آنچه تا پیش از این با طمطراق از خطاناپذیری سامانه دفاعی گنبد آهنین میگفتند، صرفاً در سطح رسانهای دارای اعتبار است؛ تا جایی که مقامات آنها نیز با این امر اعتراف کردند. آویگدور لیبرمن وزیر سابق جنگ آن رژیم در یک مصاحبه گفته است که به ما موشک شلیک میشود و نتانیاهو را خواب برده است. وی گفته؛ موشکی با سر جنگی ۲۰۰ کیلویی به سمت اسرائیل شلیک شده و اوضاع میتوانست به گونهای دیگر رقم بخورد، اما نتانیاهو میخوابد تا فقط برای انجام امور شخصی خود آماده شود. همچنین رسانههای رژیم صهیونیستی به نقل از گانتز وزیر جنگ اسرائیل نوشتند سامانه پدافند اسرائیل نتوانست این موشک را رهگیری و منهدم کند و این را میتوان از عبارتی که لیبرمن وزیرجنگ سابق رژیم صهیونیستی به آن اشاره کرد متوجه شد آن جا که گفت سامانه دفاعی ما پوسیده است. چیزی شبیه توصیفی که سید حسن نصرا... دبیرکل حزب ا... لبنان درباره تمام موجودیت رژیم صهیونیستی گفته است.
🔴 این اقدام از یک سو حمله به هندسه ذهنی تصمیم گیران رژیم شرور صهیونیستی محسوب میشود که بدانند دوران صبر راهبردی به پایان رسیده و دست برتر کماکان در حوزه امنیتی و نظامی از آن مقاومت است و هر اقدام آنها در جهت ایجاد شرارت یقیناً با پاسخ مواجه خواهد شد و از سوی دیگر اقدامی در جهت خنثیسازی پروژه ادراک سازی دشمن نیز محسوب میشود که با هدف ضعیف نشان دادن تواناییهای دفاعی امنیتی مقاومت طراحی شده بود، تا این برآورد غلط را که میرفت در عرصه تبلیغاتی به یک تلقی عمومی تبدیل شود را از ذاکرهها بزداید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴با توجه به اتفاقات اخیر جا داره یادی کنیم از صحبتهای مسئول حماس:
🌹سردار سلیمانی بارها به غزه سفر کرده بود و ایدهی حفر تونل توسط ایشان و عماد مغنیه داده شد
🔴حمله به یک نفتکش ایرانی در سواحل بندر بانیاس سوریه
♦️ خبرگزارى سانا از حمله به یک نفتکش در سواحل بندر بانیاس سوریه خبر داد.
♦️الجزيره اعلام كرد اين نفتكش ايرانى بوده و از طريق پهپاد به آن حمله شده است
♦️رسانههای اسرائیلی حمله پهپادی به یک نفتکش در سواحل سوریه را پاسخ به حمله دو هفته گذشته به کشتی اسرائیلی در امارات اعلام کردند.
♦️خبرگزاری رسمی سوریه از خاموش شدن آتش در نفتکش ایرانی حاضر در ساحل بانیاس خبر داد.
♦️منابع امنیتی سوری به خبرگزاری رسمی این کشور گفتهاند که این نفتکش با شلیک یک فروند پهپاد دچار آتشسوزی در یکی از مخازن خود شد. این پهپاد طبق معمول همیشه متعلق به رژیم صهیونیستی است.
🔻صهیونیستها در جریان مذاکرات؛ مردم ایران نامحرم
🔴راز مخفیکاری دولتمردان در خصوص نشست وین چیست؟
🔹️ «جن ساکی» سخنگوی کاخ سفید خبر داده که واشنگتن، تلآویو را در جریان مذاکرات وین و برنامه آمریکا در خصوص این مذاکرات قرار داده است. همچنین قرار است «مئیر بن شبت»، مشاور امنیت داخلی رژیم صهیونیستی، «آویو کوخاوی» رئیس ستاد مشترک ارتش این رژیم، «تمیر هیمن» رئیس دستگاه اطلاعات نظامی اسرائیل و «یوسی کوهن» رئیس موساد هفته آینده برای گفتوگو با همتایان آمریکایی خود در خصوص ایران عازم واشنگتن شوند.
🔹️ مطلع کردن مقامات رژیم اشغالگر توسط ایالات متحده نشان میدهد که مذاکرات مسیری خوشایند آنها را طی میکند، در غیر این صورت کاخ سفید رژیم صهیونیستی را در جریان جزئیات قرار نمیداد و نیروهای امنیتی این رژیم را برای دادن اطلاعات بیشتر و احتمالا گرفتن مشورت از آنها به واشنگتن دعوت نمیکرد.
🔹️ توضیحات مقامات آمریکایی از نشست وین و صحبتهای یک منبع آگاه در تیم مذاکراتی نشان میدهد پیشنهادات آمریکاییها به دولت روحانی انقدر «بیارزش» است که در این سوی میدان، وزارت امورخارجه دولت روحانی و به خصوص عباس عراقچی حتی از توضیح دادن دادن آنها خجالت میکشد.
🔹️ دولتمردان به جای توضیح در خصوص مسائل مطرح شده و در حال مذاکره، به رویاپردازی و گفتن کلیات بسنده کردهاند. مساله ای که نشان میدهد افکار عمومی در صورت اطلاع از جزئیات مذاکرات کار را برای دستاوردتراشی دولتمردان سخت میکنند.
20.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️اختصاصی
💠به خاطر فراهم نبودن شرایط برگزاری جلسات تحلیل سیاسی سعی کرده ایم در این فایل تصویری به جریان شناسی انتخابات ۱۴۰۰ بپردازیم.
💠 این فایل تصویری بخش اول تحلیل انتخابات ۱۴۰۰ و ویژه جریان اصلاحات می باشد.
🔴 #تحلیل| پیامدهای حمله به دیمونا برای رژیم صهیونیستی چیست؟
فرهیختگان گزارش میدهد:
🔸حمله به تاسیسات هستهای دیمونا با درنظر گرفتن اخبار منتشرشده درباره وقوع حملات موشکی دیگر در شب حمله نشان میدهد ابعاد موضوع از هدفگیری صرف یک منطقه مهم فراتر است.
🔸رژیمصهیونیستی طولی 225 کیلومتری و عرضی 70 کیلومتری دارد. چه موشک بالستیک بوده و بهسمت دیمونا شلیک شده و چه موشک پدافند هوایی بوده و به این نقطه رسیده است، معنای یکسان دارد. یک موشک چه سرگردان بوده و چه خیر و چه با سرجنگی و چه بی سرجنگی، به قلب جغرافیایی سرزمینهای اشغالی و منتهیالیه مناطق شهری صهیونیستها رسیده است. این موشک شاید از این جهت توسط صهیونیستها و متحدان غربی و منطقهای آن «سرگردان» نامیده شده که سرگردانی و حیرتزدگی آنها را در پی داشته است. با رسیدن این موشک به عمق رژیمصهیونیستی چندین پیامد گریبانگیر صهیونیستها شده است.
1️⃣ تضعیف شدید عمق راهبردی:
🔻رسیدن موشک به منطقهای مانند دیمونا به معنای رسیدن به انتهای عمق راهبردی سرزمینهای اشغالی است. رسیدن این موشک یعنی قطعا تمامی شهرها و شهرکهای صهیونیستنشین درمعرض حملات موشکی خواهند بود.
2️⃣ فرسایش آرامش روانی ناشی از سامانههای ضدموشکی
🔻رژیمصهیونیستی با کمک آمریکا چندین لایه دفاع موشکی پدید آورده است که میتوانند بهصورت هماهنگ و جداگانه با موشکها و پرتابههای هوایی درگیر شوند. در قضیه شلیک موشک به دیمونا، هرچه لایه موشکی وجود داشت، ناکام ماند. همچنین فارغ از بحث لایههای سپر موشکی، در طول 225 کیلومتر تا رسیدن به دیمونا سامانههای پدافندی متعددی بر روی زمین وجود داشتهاند، با وجود تعدد سامانهها اما هیچکدام توفیقی در رهگیری موشک مهاجم نداشتهاند. حالا صهیونیستهای ساکن در سرزمینهای اشغالی میدانند که حضور نیروهای مقاومت لبنان و سوریه در جبهه شمالی سرزمینهای اشغالی و وجود هزاران موشک و دهها هزار راکت دقیق در دست آنان چه معنایی میتواند برای آنها داشته باشد.
3️⃣ به صدا درآمدن آژیر سراسری در سرزمینهای اشغالی
🔻برخی منابع در زمان پخش اخبار حمله به دیمونا اعلام کردند در مناطقی با فاصله ۸۰ کیلومتری دیمونا نیز آژیرهای خطر به صدا درآمده است. این موضوع میتواند چند دلیل داشته باشد. نخستین مساله فراتر بودن ابعاد حمله پنجشنبه از حمله به دیمونا است. به این معنا که همزمان با شلیک موشک بهسمت دیمونا موشکهایی نیز به نواحی دیگر شلیک شدهاند تا ضمن ایجاد ناامنی در این مناطق باعث پرت شدن حواس سامانههای پدافندی از موشک اصلی شوند که بهسمت دیمونا شلیک شده است.
⚠️ خطر رفع ظاهری تحریمها در مذاکرات وین کشور را تهدید میکند
✍ دکتر فواد ایزدی
🔹 آمریکاییها تحریمهای دوره ترامپ را برنمیدارند، درحالیکه تحریمهای هستهای ازسوی ترامپ برچسب دیگری خورده است و او با ادعای مبارزه با تروریسم آن تحریمها را با برچسب جدید اعمال کرده است. طرف مقابل برداشتن این نوع تحریمها را هم قبول نکرده و گفته بخشی از آن را نگه میداریم.
🔹 اگر گشایشی هم صورت گیرد، بعد از انتخابات چندبرابر جبران میکنند؛ همانند حالتی که در برجام گشایش محدودی ایجاد شد و آمریکاییها چندبرابر جبران و تحریمها را چندبرابر کردند.
🔹 کشور در خطر رفع صوری و ظاهری تحریمها است. چراکه باید پولی آزاد شود تا هدف آمریکا در تاثیرگذاری بر انتخابات محقق شود و این امر این امکان را ایجاد میکند، بدون اینکه تحریمی لغو یا تعلیق شود.
🔹 بعد از انتخابات هم ممکن است گفته شود ابتدای کار راحت است که ایران محدودیتهایی را بپذیرد و بعد فلان پول آزاد شود، اما قدم بعدی که میخواهید بردارید و همان لغو یا تعلیق است، چون طرف مقابل آمادگی کار را ندارد این اتفاق نیفتد و عدهای بگویند زمانی که ما بودیم کارها خوب جلو میرفت و زمانی که دوره ما تمام شد مشکلات تقصیر ما نیست.
🔹 یعنی طراحی بهگونهای است که کارهای راحتتر را قبل از انتخابات انجام دهند و کارهای سختتر را به بعد از انتخابات موکول و درنهایت اعلام سلب مسئولیت کنند. این موضوع به نفع منافع ملی کشور نیست.
🔴صدای اصلاح طلبان هم درآمد!
خرازی: استفاده انتخاباتی از مذاکرات خیانت است!
دبیرکل حزب ندای ایرانیان گفت:
🔹بهره برداری انتخاباتی از مذاکرات وین به حراج گذاشتن امنیت ملی است و هر کسی چنین هدفی داشته باشد، به امر غیر قابل بخششی فکر کرده و بهره برداری سیاسی انتزاعی از مقوله منافع ملی و امنیت ملی خیانت محسوب میگردد.
🔹برجام تجاوز آشکار آمریکایی ها و قلدری و هژمونی و نظام سلطه آمریکایی از یک طرف و خیانت و ناجوانمردی اروپاییها از سوی دیگر بود. این حتما برای شما جالب است که بدانید یک کارخانه تولید شیر دانمارکی میگوید که ما با آمریکایی ها قرارداد داریم پس نمی توانیم به شما محصولی بدهیم.
🔴روشنگری
⁉️آیا حاضریم ۴۰روز مانند حضرت زهرا(س) درب خانهها را بزنیم و روشنگری کنیم؟ شاخص بلوغ انسان، «اجتماعی شدن» و «حساس بودن نسبت به جامعه» است. علامت بلوغ یک انسان این است که، بفهمد زندگیاش به حرکت جمع وابسته است و او هم نسبت به این حرکت جمعی، مسئولیت دارد. انسان نه تنها نسبت به جامعه، نباید منفعل باشد و نباید جامعه ترس یا جامعه گریز باشد بلکه، باید نسبت به جامعه حساس باشد و احساس مسئولیت کند. ما نسبت به جامعۀ خودمان خیلی باید حساس باشیم. متأسفانه در هیئتها و مساجد ما اصلاً این رسم نیست که بگویند: «الان نزدیک انتخابات است، بیایید چهل روز تا انتخابات، مثل حضرت زهرا(س) که روشنگری میکرد، برویم تکتک با افراد مختلف، صحبت کنیم و روشنگری کنیم.» اگر شما بگویید: «یا حضرت زهرا! کاش ما آن زمان بودیم و شما را یاری میکردیم» خواهند فرمود: الآن هم مثل همان زمان است! شما ببینید من، در آن زمان چهکار کردم؟ شما هم همان کار را انجام بدهید...
❌برخی از ما حتی اینقدر زحمت نمیکشیم که با موبایل خودمان با چهل نفر تماس بگیریم و گفتگو کنیم، یا در شبکههای اجتماعی، با افراد مختلف، گفتگو کنیم و روشنگری کنیم!
👤آیتالله شاهآبادی(ره)-استاد حضرت امام(ره)- میفرمود: راه چاره این است که هر کسی برود ده نفر را به این راه بیاورد (شذراتالمعارف/ صفحه۶۱ )
♦️ دلایل شکست آمریکا در عراق
🔹 اندیشکده مطالعات راهبردی و بینالمللی در یادداشتی با اشاره به مذاکرات راهبردی آمریکا و عراق، نوشته است که اگر آمریکا از خطاهای پیشین عبرت نگیرد، این گفتگوها صرفاً به تقویت نفوذ ایران منجر خواهد شد.
🔸 به نوشته نویسنده، آمریکا با دست کم گرفتن اهمیت استراتژیک عراق، صرفاً با تفکر تاکتیکی بر تهدیدات کوتاهمدت تمرکز کرده و از برنامههای راهبردی، بلندمدت و عمیق برای حفظ ثبات و امنیت داخلی عراق و وحدت ملی در این کشور غافل بوده است. آمریکا بر دشمنان اشتباهی مانند القاعده و داعش متمرکز شد در حالی که تهدید اصلی، گسترش نفوذ ایران و چگونگی تکامل روابط عراق با سوریه بوده تا مانع ایجاد کریدور تهران، بغداد، دمشق و بیروت شود.
🔸 آمریکا در 2003 بدون برنامه مشخصی به عراق حمله کرد و در 2011 نیز بدون تثبیت موقعیتش از عراق خارج شد. هر دو اقدامی عجولانه بود. خطای دیگر ارائه کمکهای امنیتی نامنظم و ضعیف مانند تمرکز بیش از حد بر حملات پهپادی و فقدان توجه به آموزش مداوم و عمیق نیروهای زمینی عراق بوده است.
🔸 عدم رسیدگی به علل خشونت داخلی عراق مانند فساد و منفعتطلبیهای طایفهای و فرقهای و فقدان نظارت بر هزینهکرد کمکهای مالی به این کشور در عین فقدان برنامه منظم و مستمر برای رشد اقتصادی -که نارضایتی عمومی را در پی داشته- زمینههای رشد بنیادگرایی را به دنبال دارد.
🔸 طبق این یادداشت، آمریکا ضمن افزایش آگاهیاش از وضعیت عراق، باید بر ایجاد یک عراق مستقل و قدرتمند تمرکز کند که شامل یک دولت کارآمد، اقتصاد در حال توسعه و نیروهای امنیتی کافی برای مقابله با تهدیدات امنیتی داخلی و همچنین جلوگیری از دخالت همسایگانی مانند ایران و سوریه باشد.
✅ این یادداشت در حالی دولتهای محور مقاومت را متهم به مداخله در امور عراق میکند که از آتشافروزیهای دولت آمریکا و متحدانش تغافل میورزد. حال آنکه بسیاری از گروههایی که بعضاً در فهرست تروریستی آمریکا نیز هستند، از سوی دولتهای عربی منطقه تقویت میشوند./ تبیین
🔴قانون اقدام راهبردی، بهترین شرایط تحمیل لغو تحریمها به غرب و "انتفاع اقتصادی مردم ایران" را فراهم کرده، اما دو گروه مانع این راه شده اند:
۱. تندروهای آمریکایی و صهیونیست که عامدانه سنگ اندازی میکنند
۲. طراحان مذاکرات وین که برای کسب #محبوبیت_انتخاباتی، دنبال میوه نارس تعلیق هستند
✍️ مالک شریعتی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 رفتم رآکتور بتون ریزی شده را دیدم
نبویان: ظریف در جلسه با نمایندگان مجلس با کنایه خطاب به رئیس مجلس گفت «من وقت ندارم به مزخرفات شما گوش کنم »
🔹تحریم ها به هم پیوسته است. برداشتن بخشی از آن نه عملی است و نه فایده دارد،آزادسازی پول با برداشتن تحریم ها فرق می کند. منافع ملت در رفع تحریم هاست نه آزاد سازی پول ،آمریکا رسما میگوید این مذاکره کنندگان راحت امتیاز می دهند! گفتند در رآکتور چیزی نریخته ایم. خودم دو سه هفته قبل رفتم رآکتور بتون ریزی شده را دیدم
✍ عبدالله گنجی :
از من میخواهند در باره کاندیداتوری #تاجزاده اظهار نظر کنم
خوشبختانه مواضع ایشان علیه قانون اساسی،قوانين موضوعه و سیاستهای کلی نظام شفاف است.مواجهه سیستم نظارتی کشور با ایشان غیر شفاف جلوه نخواهد کرداما چالش اصلی برای اصلاح طلبان مدعی نظام و انقلاب است که توقع است مواضع خود را بیان کنند
بخشی از آنان از معرکه آفرینی و چالش لذت می برند اما اکثریت و عقلا وارد بازی باخته نخواهند شد.اگر صف بندی جدیدی در درون جریان رخ دهد بعید نیست پالایش دیگری بعداز٨٨ اتفاق بیفتد.اینجا مطالبه شفافیت از سران جریان ضروری است.درخواستی که٨٨بی پاسخ ماند.
🔴تیم اقتصادی قالیباف به رئیسی می پیوندد؟
♦️مجتبی توانگر، نماینده مجلس: از سال ۱۳۹۷ تا اواسط ۱۳۹۹ یک تیم اقتصادی جوان در کنار آقای قالیباف فارغ از قوه اجرایی، تقنینی و قضایی، برنامههای جامعی را برای تحول اقتصادی کشور آماده کرده بودند که بخشی از آن در مجلس پیگیری شده و میشود.
♦️بخش مربوط به اجرا به دلیل اینکه ایشان قصد رقابت با آقای رئیسی را ندارند کاملا اعلام آمادگی کردهاند که برنامه و تیمشان در اختیار آقای رئیسی باشد تا بتوان شاهد اتفاقات خوب اقتصادی در دولت آینده باشیم.
♦️آقای قالیباف اعلام آمادگی کردهاند که برنامه و تیم اقتصادیشان برای تحول اقتصادی کشور در اختیار آقای رئیسی باشد.
🔺ظریف به رهبر انقلاب نامه نوشت؟
🔹 برخی رسانهها و کانال های تلگرامی از نامه نگاری ظریف با رهبر انقلاب درباره مذاکرات هسته ای خبر داده اند.
🔹براساس این ادعا ظریف در نامه به رهبری درخواست کرده جلوی فشارها بر تیم مذاکره کنندگان هستهای گرفته شود تا مذاکرات وین به سرانجام برساند.
🔹براساس گزارش ها او در این نامه تاکید کرده که کاندیدای انتخابات 1400 نخواهد شد.
➕ "دیپلماسی نامهنگاری" مدتی است توسط دولتیها بشدت مورد استفاده قرار میگیرد؛ از کرونا تا برجام.
نامه اخیر ظریف به رهبری و رسانهای کردن آن را درپازل فشار به ایشان برای قبول مُفادِ مذاکراتِ لَقِ وین میبینم!
✍ #علی_قلهکی
🔺اعتراف عراقچی در مجلس:
🔴فقط تحریمهای برجامی لغو میشود/راستیآزمایی زمانبر نیست
جزئیات و ارسال نظر در👇
http://www.jahannews.com/news/761396
💢بازگشت آمریکا به برجام در ۳ خرداد بدون لغو تحریمهای بانکی
🔹🔸طبق آخرین اخبار دریافتی از مذاکرات وین، ایران و آمریکا در ۳ خرداد به تعهدات برجام بازمیگردند.
♦️بر اساس پیشنهادات آمریکاییها آنها تاکنون حاضر شدهاند که تحریمهای نفتی ایران را بردارند اما حاضر به لغو تحریمهای بانکی نیستند.
طرف ایرانی هم ۳ خرداد را برای بازگشت دو طرف به تعهدات برجامی پیشنهاد کرده است.
♦️در صورت پذیرش پیشنهادات آمریکا از سوی دولت ایران، عملاً تحریمهای اصلی لغو نمیشود اما گویا تمایل انتخاباتی دولت سبب خواهد شد خطوط قرمز کنار گذاشته شود و لغو تحریمهای نفتی که بدون لغو تحریمهای بانکی بیفایده است، به عنوان موفقیت بزرگ دیپلماسی قلمداد شود.
♦️به گفته کارشناسان هدف آمریکا از لغو تحریمهای نفتی، موفقیت اخیر ایران در دور زدن این تحریمها و بالا بردن صادرات نفت به یک میلیون بشکه در روز است. درواقع آمریکاییها میخواهند ایران کانالهای دور زدن تحریمهای نفتی را به امید لغو تحریمهای نفتی کنار بگذارد در حالی که با عدم لغو تحریمهای بانکی، این کار نوعی خودزنی است و سبب بلوکه شدن مجدد پولهای نفتی ایران میشود در حالی که در شیوه فعلی دور زدن تحریمهای نفتی، پول نفت ایران بلوکه نمیشود و در دسترس است.
✍ خبرگزاری عمار
⛔️خواسته ما لغو تحریمهاست نه فریب مردم
ذوالنوری ئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس:
🔹حرفهایی که زده میشود که اگر به برجام برگردند ما هم یکروزه به تعهدات برجامی برمیگردیم، خلاف قانون است.
🔹در قانون گفتهشده اگر طرفهای برجامی به تعهدات خود عمل کردند، کمیسیون امنیت ملی راستی آزمایی کند، سپس در صحن مجلس تصمیم بگیرند که آیا به دولت اختیار بازگشت به برجام بدهد یا خیر.
🔹این تهمتی بیش نیست که جریان انقلاب مخالف لغو تحریمهاست، اما خواسته این جریان لغو واقعی تحریمها و نه فریب دادن مردم است.
🔹همه ابزار را از شما گرفتند و تحریمی هم لغو نشد، ما میگوییم ذلت و خواری برای مردم به بار نیاورید.
🔴 اعتراف به خدمت سردار سلیمانی به کشور از طریق رسانه سعودی/ گاندو ۳ در وزارت خارجه رو نمایی شد
🔹 یک فایل محرمانه که به شکلی مشکوک از وزارت خارجه دولت آقای روحانی به دست رسانه سعودی رسیده است به نوعی حکایت از یک نفوذ سازمان یافته در دستگاه دیپلماسی کشور دارد که یک مصاحبه داخلی وزیر خارجه از رسانه های ضد انقلاب سر در می آورد.
🔹 در هر حال این شکست امنیتی برای دولت روحانی که به قول برخی از کاربران شبکه های اجتماعی میتواند سوژه ساخت سریال ضد جاسوسی گاندو ۳ باشد، حاوی نکات جالبی است ظریف در این فایل می گوید شهید سرافراز حاج قاسم سلیمانی به او اجازه نداده است که میدان مبارزه با داعش را فدای دیپلماسی کند.
🔹 این اعتراف جالب از سوی ظریف به این معناست که اگر حاج قاسم سلیمانی میدان را هم مانند عرصه دیپلماسی به دولت روحانی واگذار می کرد احتمالاً همان طور که هنوز برجام بعد از هزاران بار نقض و رفت و برگشت همچنان در وین در دست مذاکره های نافرجام است میدان مبارزه با داعش نیز باید همچنان بعد از سالها ادامه پیدا می کرد. گرچه برخی کاربران شبکههای اجتماعی با ظرافت نوشتند که این سردار سلیمانی بود که فدای دیپلماسی گاندو پرور شده است.
🔹 ظریف همچنین ادعا می کند که برای برخی عملیات های مهم نظامی به او از قبل اطلاعاتی داده نشده است فارغ از اینکه این ادعا چقدر راست یا دروغ است باید این سوال را پرسید که چطور وزارت خارجه ای که یک فایل صوتی مصاحبه محرمانه در آن قابل حفاظت نیست را به شبکههای سعودی درز میکند می تواند مورد اعتماد قرار بگیرد و مثلاً به اطلاعات یک حمله سری نظامی از قبل داده شود
🔹 به نظر می رسد محتوای فایل منتشر شده توسط شبکه سعودی که به شکل مرموزی از وزارت خارجه ایران با آنها رسیده است از طریق نهادهای امنیتی و نظارتی حاوی اطلاعات مهمی از شبکه نفوذ در دستگاه دیپلماسی کشور است.
🔹 با توجه به برخی اخبار مبنی بر اینکه مسئولان این پروژه دو تن از مشاوران ارشد رئیس جمهور هستند، قطعا بررسی آن توسط دستگاه های امنیتی می تواند زوایا و اهداف پشت پرده آنرا در آستانه مذاکرات وین و انتخابات افشا کند./دانا
واکنش جالب به دعوت نامه نمایندگان برای رئیسی
عبدالله گنجی مدیرمسئول روزنامه اصوگرای جوان در واکنش به این دعوت نامه در توییتی نوشت: «٢٢٠نماینده محترم مجلس که از جناب رئیسی درخواست حضور در انتخابات کرده اند حتما دلسوزانه است.اما نگاه فرامتی به درخواست خود نداشته اند.در نظام پارلمانی چنین امری معقول است اما در نظام ریاستی این سؤال طرح می شود که با فرض پیروزی،فردای انتخابات چگونه می خواهند بر دولت نظارت کنند؟»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ اولین کلیپ تبلیغاتی ظریف برای اولین بار توسط رسانه ایراناینترنشنال! منتشر شد
◀️ ظریف تمام بار شکست برجام را گردن #حاج_قاسم انداخت.
🔺 آقای ظریف! اشتباه بدی بود. بیشتر خودتان را خراب کردید. قدرت اینقدر ارزش ندارد.
🔰روزنامه #شرق یادداشتی نوشته که خلاصه اش این است: «در شرایط حساس کنونی برای اینکه بهانه دست آمریکا ندهیم تا #مذاکرات را به هم نزند، نه تنها نباید #موشک شلیک کرد، بلکه حتی فرماندهان نظامی تهدید زبانی هم نداشته باشند. چون همان ممکن است ابزار #بهانهجویی حقوقی دشمن بشود. » بعد هم توصیه کرده فهرستی از نباید کردها، نباید زدها و نباید گفتها را باید به نظامیان داد!
🔰این البته منطق همیشگی #غربگرایان بوده و هیچ اختصاصی به شرایط حساس کنونی! ندارد. همین منطق غلط که همیشه دست بالا با #غرب است و این ما هستیم که باید خود را با اراده آنان تنظیم کنیم خسارت محض #برجام را به کشور تحمیل کرد.
🔰جهت اطلاع غربگراها؛
🔺آمریکا بدون هیچ بهانه ای از برجام خارج شد
🔺بدون هیچ بهانه ای کمپین فشار حداکثری را راه انداخت
🔺بدون هیچ بهانه ای تصمیم گرفت فروش نفت ایران را به صفر برساند (که کور خواند)
🔰آمریکا هیچ وقت برای جنایت هایش منتظر بهانه نمی ماند. اما سیاست تنش زدایی و بهانه به دست آمریکا ندادن، برای غربی ها از دولت روحانی کاراکتر #فروشنده بدهکار و مشتاقی ساخت که خود را ناگزیر از فروش #حقوق_ملی می بیند!
✍ #محمد_عبدالهی
به منافق رأی ندهیم👇
⭕️ خصوصیات منافقان در قرآن
1️⃣ دروغگویى صریح و آشکار: «وَاللهُ یَشْهَدُ إِنَّ الْمُنَافِقِینَ لَکَاذِبُونَ»
2️⃣ استفاده از سوگندهاى دروغین براى گمراه ساختن مردم: «اتَّخَذُوا أَیْمَانَهُمْ جُنَّةً»
3️⃣ عدم درک واقعیّات، بر اثر رها کردن آیین حق، بعد از شناخت آن: «لاَ یَفْقَهُونَ»
4️⃣ داشتن ظاهرى آراسته و زبانى چرب، على رغم تهى بودن درون و باطن: «وَإِذَا رَأَیْتَهُمْ تُعْجِبُکَ أَجْسَامُهُمْ»
5️⃣ بیهودگى در جامعه و عدم انعطاف در مقابل حق، همچون یک قطعه چوب خشک: «کَأَنَّهُمْ خُشُبٌ مُّسَنَّدَةٌ»
6️⃣ بدگمانى و ترس و وحشت از هر حادثه و هر چیز به خاطر خائن بودن: «یَحْسَبُونَ کُلَّ صَیْحَة عَلَیْهِمْ»
7️⃣ حق را به باد سخریّه و استهزا گرفتن: «لَوَّوْا رُءُوسَهُمْ»
8️⃣ فسق و گناه: «إِنَّ اللهَ لاَ یَهْدِى الْقَوْمَ الْفَاسِقِینَ»
9️⃣ خود را مالک همه چیز دانستن، و دیگران را محتاج به خود پنداشتن: «هُمُ الَّذِینَ یَقُولُونَ لاَ تُنْفِقُوا عَلَى مَنْ عِنْدَ رَسُولِ اللهِ حَتَّى یَنْفَضُّوا»
0️⃣1️⃣ خود را عزیز و دیگران را ذلیل، تصوّر کردن: «لَیُخْرِجَنَّ الاَْعَزُّ مِنْهَا الاَْذَلَّ»