eitaa logo
بصیر
365 دنبال‌کننده
9.2هزار عکس
6.4هزار ویدیو
416 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴کدام رئیس جمهور بیشترین درصد رای را در تاریخ انتخابات جمهوری اسلامی کسب کرده است؟
🔴 خدا رحمت کند آقای مشکینی را؛ یکبار قبل از انتخاباتی در خطبه هایش انتخابات را تشبیه می کرد به کربلا و می فرمود: 🔻صحنه انتخابات صحنه_کربلا است. ▪️کسی که در انتخابات شرکت نمی کند گویا دارد یزید را یاری می کند. ▫️کسی که در انتخابات شرکت می کند ولی رای سفید می دهد انگار در کربلا است ولی تیر به سوی هدف خاصی نمی اندازد. 🔸کسی که به غیر صالح رأی می دهد گویا دارد علیه امام حسین شمشیر می زند. 🔹کسی که می گردد و اصلح را انتخاب می کند گویا دارد از امام حسین دفاع می کند. *رأی مسئولیت آور است. با دقت و بصیرت رأی دهیم.*
🔴 *سه سخنران مطرح کشور دعوت از لاریجانی برای حضور در انتخابات را تکذیب کردند* ♦️حجت الاسلام مسعود عالی ، محمد مهدی ماندگاری و محمدرضا برادران با انتشار نامه ای حمایت خود را از یکی از نامزدهای ریاست جمهوری تکذیب کردند. ✍متن این نامه بدین شرح است: بسم الله الرحمن الرحیم اینجانبان ، محمد مهدی و محمدرضا اعلام می داریم از انتشار بیانیه ای منتسب به جمعی از اساتید حوزه علمیه مبنی بر دعوت از آقای علی لاریجانی در 1400 صورت گرفته بی خبر بوده و آن را تکذیب می کنیم *والسلام علیکم و رحمة الله و برکاته*
♨️ قابل توجه کسانی که از رها کردن قوه قضائیه توسط رئیسی متعجب شده‌اند... 🎙دو دلیل از رهبر معظم انقلاب: 📍«بله، قوه قضائیه مجازات می‌کند. اما در قوه مجریه می‌توان جلوی راه‌های فساد را بست»(۱۳۹۷/۵/۲۲) 📍«ریاست جمهوری خیلی مسئله‌ی مهمی است؛ یعنی مهمترین و مؤثرترین مدیریت کشور، ریاست جمهوری است. ...تقریباً همه‌ی مراکز مدیریتی کشور در اختیار رئیس‌جمهور است؛ یعنی فرض کنید که قوه‌ی قضائیه یا دستگاه‌های نظامی خب مدیریت‌هایی دارند؛ اینها در قبال مدیریت‌هایی که در قوه‌ی مجریه هست یک اندکی بالاتر از صفرند یا چند درصدِ مختصرند. ... بنابر‌این، مدیریت‌های دیگر در جنب قوه‌ی مجریه در واقع چیزی نیستند. ریاست جمهوری یک چنین جای مهمی است»(۱۴۰۰/۱/۱)
🔴کدخدایی: ۴۰ نفر حائز شرایط مصوبه شورای نگهبان هستند 🔹سخنگوی شورای نگهبان: از ۵۹۲ نفری که در انتخابات ثبت نام کردند تقریبا ۴۰ نفر حائز شرایط و مدارک مندرج در مصوبه شورای نگهبان هستند. 🔹فردا اولین جلسه شورای نگهبان برای بررسی صلاحیت‌ها برگزار می‌شود. آمار ثبت نام انتخابات قبلی بالای ۱۶۰۰ نفر بود، اگر مصوبه شورای نگهبان نبود، پیش بینی بالای ۳۰۰۰ ثبت نامی داشتیم.
💠 چرا احمدی‌نژاد با علم به اینکه می‌داند برای انتخابات تأییدصلاحیت نمی‌شود، اما حضور فعال در انتخابات دارد؟ در صورت ثبت‌نام و ردصلاحیت، وی چگونه رفتار خواهد کرد؟ 🔹در خصوص دلایل این امر باید به چند نکته اشاره کرد که محرک رفتارهای سیاسی - انتخاباتی احمدی‌نژاد است: ۱ - احمدی‌نژاد متأثر از ویژگی‌های شخصی و روانی‌اش میل به دیده شدن و بروز و ظهور در فضای سیاسی، رسانه‌ای و عمومی کشور دارد. به عبارت دقیق‌تر، احمدی‌نژاد نمی‌خواهد در فضای سیاسی کشور فراموش شود. ۲ - به دلیل دیدگاه خاصی که وی و اطرافیانش در مورد نظام و مسئولان دارند و همه را متهم به فساد می‌کنند، وی با تظاهر به منجی‌گری تلاش می‌کند تا با اتخاذ مواضع انتقادی که به طور عمده سویه‌های تقابلی هم دارند، به کنش‌گری سیاسی خود ادامه دهد. بنابراین، وی با وجود آگاهی از ردصلاحیت، به فعالیت‌های انتخاباتی خود ادامه می‌دهد تا از همین فعالیت‌ها به عنوان ابزار فشاری بر شورای نگهبان استفاده کند. ۳ - علاوه بر اینها، باتوجه به ضعف و ناکارآمدی دولت روحانی، احمدی‌نژاد تصور می‌کند که هم‌اکنون از بیشترین اقبال عمومی برخوردار است و چنانچه به فعالیت‌های انتخاباتی خود ادامه دهد و با فشار افکار عمومی و هوادارانش به هر نحوی بتواند از فیلتر شورای نگهبان عبور کند، برنده انتخابات خواهد بود. در مورد بخش دوم سؤال باید گفت؛ احمدی‌نژاد در صورت رد صلاحیت به احتمال زیاد تلاش خواهد کرد تا به هزینه‌سازی برای نظام بپردازد. همچنین وی تلاش خواهد کرد، تا با طرح برخی اتهامات، ضمن هزینه‌سازی برای نظام، برنامه‌ی جریان انقلابی در انتخابات را برهم بزند و مانع از روی کار آمدن دولتی انقلابی شود. همچنین برخی معتقدند احتمال پیوستن وی به رقبای جناح انقلابیون هم در انتخابات و یا اپوزیسیون در صورت بروز تنش‌های اعتراضی و خیابانی وجود دارد. بنابراین مردم و خصوصا نیروهای انقلابی و حزب‌اللهی باید با نهایت هوشمندی رفتارهای سیاسی احمدی‌نژاد را رصد کرده و دیگران را نسبت به این رفتارهای ساختارشکنانه آگاه سازند.
🌐 بزرگترین انحراف و لغزش احمدی‌نژاد چیست؟ چرا جریان انقلابی راهش را از وی جدا کرد؟ 🔹احمدي‌نژاد چهره سياسي بود که با بالا بردن پرچم عدالت‌خواهي و انقلابي‌گري و احياء آرمان‌هاي امام و انقلاب در سال 1384 مورد توجه نيروهاي انقلاب و مردم قرار گرفت و توانست بر رقيب سرسخت خود پيروز شود. اما پس از پيروزي به ویژه از نیمه دولت دوم مسيري را در پيش گرفت که انتهاي آن واگرايي و خروج از دايره نيروهاي انقلاب بود! در واقع، این احمدی‌نژاد بود که با فاصله‌گیری از اندیشه‌های انقلابی و آرمان‌های امام و رهبری به گونه‌ای مسیر خودش را از جریان انقلابی جدا کرد که تلاش‌ها و دلسوزی‌های فراوان نیروهای انقلابی برای حفظ وی در این مسیر به دلیل پاره‌ای ویژگی‌های شخصیتی میسر نشد!! بزرگترین انحراف و لغزش احمدی‌نژاد را می‌توان در سه عامل ولایت‌مداری، استحاله فکری و سازش در برابر دشمنان ذکر کرد. متاسفانه احمدی‌نژاد در کنار نقاط قوتی که به ویژه در دولت اولش داشت، از نقاط ضعف‌هايي نیز رنج مي‌برد که در نهايت همان نقاط به پاشنه‌آشيل وي تبديل شد و سرنوشت او را از اردوگاه نيروهاي انقلاب جدا کرد. برخی از این نقاط صعف عبارتند از؛ ۱ - غرور، خودشیفتگی و فاصله گرفتن از ولایت که با خانه‌نشینی 11 روزه آشکار شد و روز به روز بر آن افزوده گردید. ۲ - روحيه خود محوري و خودسري و خود نخبه بيني، يکي از معضلات شخصيتي او بود که اجازه نمي‌داد انتقادات و راهنمايي‌هاي ديگران بر او کارگر افتد و مانع انحراف وي شود. ۳ - اسير شدن در حلقه جريان انحرافي و اعتماد بيش از حد به آنها کافي بود که روز به روز شاهد واگرايي بيشتر او از اردوگاه نيروهاي انقلاب باشيم. اين حلقه به تدريج احمدي‌نژاد را از دوستان و مشاوران دلسوز و انقلابي‌اش دور کرد و در دايره تنگ مشايي و بقايي و ... محدود نمود و امکان اثرپذيري و تفکر صحيح را از او گرفت! ۴ - گير کردن در حلقه مشاوران محدود، وي را در مسير شاذگرايي قرار داده و مواضعي را در گفتار و رفتار از او ثبت کردکه با گفتمان انقلاب اسلامي و ولایت فاصله داشته و دارد. به تدريج اين عملکرد حساسيت نيروهاي انقلاب را نسبت به وي دو چندان کرد، تا آنجا که کار وي در ماجراي عزل وزير اطلاعات به مقابله مستقيم با رهبري و تمرد و خانه‌نشيني انجاميد. روند فاصله‌گیری احمدی‌نژاد از نظام و رهبری بعد از دوران ریاست‌جمهوری روزافزون‌تر شد تا جائی‌که در انتخابات ۱۳۹۶ بر خلاف توصیه رهبر معظم انقلاب برای نامزدی انتخابات ثبت‌نام کرد و شورای نگهبان صلاحیت وی را احراز نکرد و در شرایط امروز به نظر برخی تحلیل‌گران وی به گونه‌ای سخن می‌گوید و رفتار می‌کند که تمایل‌اش برای حفظ شهرت و زیست رسانه‌ای و لیدری جریان اپوزیسیون داخلی با هدف هزینه‌سازی برای نظام اسلامی مشهود است.
⚠️۱۰۰ روزپایانی دولت و گرانی بدون توقف... 🔸افزایش بدون توقف قیمت‌ها در دولت روحانی، ۱۰۰‌روز نخست و پایانی ندارد، دولت دوازدهم با نزدیک‌شدن به روز‌های پایانی فعالیت خود فاز دیگر افزایش قیمت‌ها را بدون هیچ استدلال منطقی آغاز کرده‌است به طوری که روز گذشته، نان با افزایش ۱۰ تا ۵۰‌درصدی و شکر با افزایش ۷۲‌درصدی به صورت چراغ خاموش گران شدند. همچنین با مجوز سازمان حمایت از مصرف‌کنندگان و تولید‌کنندگان روغن مایع ۳۵‌درصد و انواع روغن جامد ۳۰‌درصد گران شد. 🔸روند افزایش قیمت کالا‌های اساسی درحالی از دیروز رسماً کلید خورده است که قرار بود براساس اظهارات ربیعی، سخنگوی دولت در سه‌ماهه نخست امسال هیچ تغییرات قیمتی در انواع کالا‌ها اعمال نشود، اما متأسفانه دولت با نقض این موضوع و استفاده از شرایط انتخاباتی جامعه، نان، شکر و روغن را گران کرد. ⚠️نکته قابل تأمل اینجاست، انجمن‌ها و اتحادیه‌ها هر بار که درخواست افزایش قیمت از مسئولان مربوطه را به‌بهانه افزایش هزینه‌های تولید داشتند سازمان حمایت با افزایش بیش از ۱۵ درصدی قیمت‌ها موافقت نمی‌کرد، اما در شرایط فعلی که کشور درگیر انتخابات ریاست جمهوری است مجوز افزایش بیش از ۳۵ درصدی روغن، ۵۰ درصدی نان و ۷۲‌درصدی شکر را صادر کرده است. 🔸با اتفاقات بازار مواد غذایی، در این روز‌ها علاوه بر رقابت کاندید‌اهای ریاست جمهوری، باید شاهد رقابت گرانی‌ها در بازار کالا‌های اساسی هم باشیم و هر روز گرانی یک گروه از کالا‌های اساسی شوکی به سبد خانوار وارد می‌کند؛ یک روز گوشت، روز دیگر مرغ و تخم مرغ، روز بعد روغن و بعد از آن هم لبنیات و سایر کالا‌های اساسی! 🔸ظاهراً دولت تصمیمی برای مدیریت این اوضاع ندارد و بیشتر ترجیح می‌دهد بر طبل این گرانی‌ها بکوبد، اما سؤال اینجاست براساس کدام استدلال این افزایش قیمت‌ها شروع شده است و آیا تا پایان ۱۰۰ روزه دولت تدبیر ادامه خواهد داشت؟
♨️ لاریجانی روحانی نیست‼️‼️ 📝 یعقوب ربیعی 💢 هرچند صحبتهای لاریجانی نشان داد که هشتگهای و بی ربط نیست، اما چند تفاوت موجود بین روحانی و لاریجانی نشان می دهد که او مانند ۹۲ روحانی راه آسانی برای رسیدن به پاستور ندارد: 1️⃣ - روحانی در ۹۲ ناشناخته و یا به عبارتی هندوانه در بسته بود؛ اما لاریجانی ۱۲ سال در راس یک قوه قرار داشته است. 2️⃣ - روحانی به علت ناشناخته بودنش در سال ۹۲، آرای منفی کمی داشت ولی امروز لاریجانی دارای بالاترین رای های منفی است. 3️⃣ - روحانی در ۹۲ منتقد وضع موجود بود ولی لاریجانی جزو مسببین وضع موجود محسوب می شود. 4️⃣ - رقبای روحانی به شدت پراکنده بودند و تیغ در صورت همدیگر کشیدند، اما شواهد نشان می‌دهد رقبای لاریجانی با یک همگرایی پا به ‌میدان گذاشته‌اند. 5️⃣ - روحانی در گفتمان محصور نبود، گاه اپوزیسیون می شد و گاه انقلابی. اما بعید است لاریجانی پایش را از گفتمان انقلاب بیرون بگذارد و بخواهد ژست اپوزیسیونی به خود بگیرد. 6️⃣ - روحانی اگر گاهی صحبت اپوزیسیونی هم می کرد بخشی از جامعه می پذیرفتند ولی کمتر کسی اپوزیسیون شدن لاریجانی را باور خواهد کرد. 7️⃣ - روحانی در ۹۲ عضو جامعه روحانیت مبارز اصولگرایان و رفیق محفلی اصلاح‌طلبان بود. اما کنش چند سال گذشته لاریجانی با وجود چند رفیق و یار محدود در دو طیف، بدنه اجتماعی مستقلی در اصولگرایان و اصلاح طلبان ندارد. اصلاح طلبان لاریجانی را با صدا و سیمای دهه ۷۰ می شناسند اصولگرایان با مجلس تدبیر و امید. ✅ لاریجانی هر چند دیروز سعی کرد ادای رفیق شفیقش را در بیاورد ولی مردم قضاتی هستند که این سیاه بازی ها را صرفاً شوی انتخاباتی می دانند.
👈‏ در سالهای ۹۸،۹۷و۹۹ حدود ۶۰ میلیارد دلار ارز ۴۲۰۰ تومانی یا ارز جهانگیری توزیع شده. یعنی بیش از ۴۷۵ هزار میلیارد تومان رانت و معادل ۱۰ سال یارانه نقدی کل جامعه. 👌 اولویت اصلی امروز، برچیدن این ساختار فسادزاست. فریب شوی رسانه ای ‎ را نخوریم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🛑اظهارات کوبنده نوه شهید عماد مغنیه در مرز لبنان و فلسطین 🔸خبرنگار: اومدی چه کار؟ تو کوچیکی 🔹عماد مغنیه: اومدم برم لب مرز و تو فلسطین 🔸خبرنگار: اونجا پر از سربازه 🔹عماد مغنیه: میدونم برای من سخت نیست، پدربزرگم از بیروت تا اینجا رو آزاد کرد من اومدم بقیشو ازاد کنم 🔸خبرنگار: پدربزرگت کیه؟ 🔹عماد مغنیه: عماد مغنیه 🔸خبرنگار: اسم خودت چیه؟ 🔹عماد مغنیه: عماد مغنیه
✅ جملات تاریخی جهانگیری 🔹جهانگیری در بخشی از مناظره‌های انتخاباتی سال 1396 جملاتی را بیان می‌کند که بسیار قابل تامل است. ۱- مردم عزیز! یادتان می‌آید مردم شب‌ها در صف بانک‌ها می‌خوابیدند که صبح بتوانند چند سکه خرید کنند؟ ۲- مردم عزیز، یادتان می‌آید وضع اقتصادی ما چه بود؟ کره، شیر و شیرخشک پیدا نمی‌شد؟ ۳- مردم عزیز ایران هوشیار باشید. می‌خواهید فردای شما و فرزندان شما چگونه باشد؟ توسعه می‌خواهید یا آشفتگی؟ ۴- مردم عزیز بدانید که وعده‌های توخالی سبب می‌شود که مردم به کارآمدی نظام بدبین شوند. ۵- من مطمئنم ما می‌توانیم بزرگ‌ترین چالش‌های سیاسی و اقتصادی پیش روی کشور را حل کنیم. ۶- امروز دیگر کسی از گرانی و تورم حرفی نمی‌زند. چون کاری شد کارستان رونق شروع شده. رشد اقتصادی در سال‌جاری بالا رفته. فضای بین‌المللی مثبت شده است. ۷- ما به همه اهداف‌مان در برجام رسیدیم. دنیا عاشق کار کردن با ایران شده. هجوم شرکت‌های غربی و شرقی به ایران برای کار کردن آغاز شده است. ۸- مردم یادتان هست در دوران دولت‌های نهم و دهم (احمدی‌نژاد) قیمت ارز لحظه‌ای بالا می‌رفت. ۹- واقعا یک آواری بر سر اقتصاد کشور خالی شد. موتور اقتصاد روشن شده و اقتصاد را راه انداختیم. ۱۰- ما سهام عدالت را واقعی خواهیم کرد. دیگر هیچ فقیری در ایران نباید باشد.