👈 در سالهای ۹۸،۹۷و۹۹ حدود ۶۰ میلیارد دلار ارز ۴۲۰۰ تومانی یا ارز جهانگیری توزیع شده.
یعنی بیش از ۴۷۵ هزار میلیارد تومان رانت و معادل ۱۰ سال یارانه نقدی کل جامعه.
👌 اولویت اصلی امروز، برچیدن این ساختار فسادزاست. فریب شوی رسانه ای #جریان_تحریف را نخوریم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🛑اظهارات کوبنده نوه شهید عماد مغنیه در مرز لبنان و فلسطین
🔸خبرنگار: اومدی چه کار؟ تو کوچیکی
🔹عماد مغنیه: اومدم برم لب مرز و تو فلسطین
🔸خبرنگار: اونجا پر از سربازه
🔹عماد مغنیه: میدونم برای من سخت نیست، پدربزرگم از بیروت تا اینجا رو آزاد کرد من اومدم بقیشو ازاد کنم
🔸خبرنگار: پدربزرگت کیه؟
🔹عماد مغنیه: عماد مغنیه
🔸خبرنگار: اسم خودت چیه؟
🔹عماد مغنیه: عماد مغنیه
✅ جملات تاریخی جهانگیری
🔹جهانگیری در بخشی از مناظرههای انتخاباتی سال 1396 جملاتی را بیان میکند که بسیار قابل تامل است.
۱- مردم عزیز! یادتان میآید مردم شبها در صف بانکها میخوابیدند که صبح بتوانند چند سکه خرید کنند؟
۲- مردم عزیز، یادتان میآید وضع اقتصادی ما چه بود؟ کره، شیر و شیرخشک پیدا نمیشد؟
۳- مردم عزیز ایران هوشیار باشید. میخواهید فردای شما و فرزندان شما چگونه باشد؟ توسعه میخواهید یا آشفتگی؟
۴- مردم عزیز بدانید که وعدههای توخالی سبب میشود که مردم به کارآمدی نظام بدبین شوند.
۵- من مطمئنم ما میتوانیم بزرگترین چالشهای سیاسی و اقتصادی پیش روی کشور را حل کنیم.
۶- امروز دیگر کسی از گرانی و تورم حرفی نمیزند. چون کاری شد کارستان رونق شروع شده. رشد اقتصادی در سالجاری بالا رفته. فضای بینالمللی مثبت شده است.
۷- ما به همه اهدافمان در برجام رسیدیم. دنیا عاشق کار کردن با ایران شده. هجوم شرکتهای غربی و شرقی به ایران برای کار کردن آغاز شده است.
۸- مردم یادتان هست در دوران دولتهای نهم و دهم (احمدینژاد) قیمت ارز لحظهای بالا میرفت.
۹- واقعا یک آواری بر سر اقتصاد کشور خالی شد. موتور اقتصاد روشن شده و اقتصاد را راه انداختیم.
۱۰- ما سهام عدالت را واقعی خواهیم کرد. دیگر هیچ فقیری در ایران نباید باشد.
⚠️⚠️⚠️هشدار، نسخههای غربی در حال اجرا است!
🔸باوجود آنکه اقتصاد ایران طی دهه اخیر با تحریمهای بیسابقهای مواجه بوده است، لیکن نباید نقش اجرای نسخههای اقتصادی مبتنی بر تفکرات نئولیبرالی و دستورات نهادهای غربی شامل صندوق بینالمللی پول و بانک جهانی را در وضع موجود نادیده گرفت، چه آنکه نقشی به مراتب موثرتر از تحریمها دارد.
🔸این موضوع طی دو سال اخیر و با ارائه دو طرح مهم در اقتصاد ایران نمود بیشتری یافته است و به نظر میرسد استکبار جهانی که خود با مشکلات عدیدهای مواجه است، در حال پیادهسازی آخرین ضربات خود برای استحاله نظام اسلامی از مجرای اقتصاد است.
🔸در راستای دستیابی به هدف مذکور از مجرای اقتصاد، کشورهای نظام سلطه با پشتیبانی سران صهیونیسم جهانی، اقدام به ایجاد دو نهاد صندوق بینالمللی پول (IMF) و بانک جهانی (WB) کردند، بهگونهای که بررسیهای تاریخی و تجربی طی یکصد سال اخیر نشان میدهد که با بهرهگیری از دو نهاد مذکور، زمینه فروپاشی اقتصادی، اجتماعی و حتی سیاسی را در کشورهای آزادیخواه و مخالف با نظام سلطه فراهم ساختند.
🔍جمهوری اسلامی ایران نیز از آسیبهای این حربه نظام سلطه به دور نماند و پیادهسازی برنامه تعدیل ساختاری در اوایل دهه ۷۰ شمسی توسط مروّجان لیبرال- سرمایهداری، منجر به ضربه عمیق به اقتصاد کشور، ایجاد فشار مضاعف به اقشار مستضعف و درنهایت بروز ناآرامیهای اجتماعی در کشور انجامید.
🔸طی سالهای اخیر دو طرح مهم با محور توصیههای صندوق بینالمللی پول (IMF) و بانک جهانی (WB) در ایران تدوین شده است:
۱- ابتدا طرح اصلاح ساختاری بودجه با مدیریت و هماهنگی نماینده ایران در بانک جهانی، دکتر فرهاد نیلی و همکاری دکتر مدنیزاده (مشاور وقت سازمان برنامه و بودجه) و خانم دکتر آمینه محمودزاده (مدیر سابق دفتر اقتصاد کلان سازمان برنامه و بودجه) تدوین شد که پس از انتشار اسناد معتبر و موثق، مشخص شد این طرح منطبق بر سیاستهای بانک جهانی و صندوق بینالمللی پول و مغایر با سیاستهای ابلاغی مقام معظم رهبری همچون سیاست اقتصاد مقاومتی تهیه و تدوین شده است.
محتوای طرح تماماً مبتنی بر توصیههای شاذّ به اقتصاد ایران مبنی بر گران کردن ارز و تضعیف ارزش پول ملّی، گران کردن انواع حاملهای انرژی، حذف یارانه دارو، حذف خرید تضمینی اقلام کشاورزی استراتژیک و سیاستهای مشابهی بود که زمینه بروز آشوب در ایران را فراهم آورد. درنهایت، پیشبرد ظاهری این طرح و تصویب آن متوقف شد، لیکن روند مذکور در عمل و با انجام برخی اصلاحات ظاهری ادامه دارد. صرفاً در یک مورد، افزایش قیمت بنزین در آبانماه ۱۳۹۸ منجر به بروز آشوب و اغتشاشات در چند شهر گردید.
۲- از این هفته طرح جدید بانکداری برای تصویب به صحن مجلس شورای اسلامی آمده و از روز یکشنبه نمایندگان وارد بررسی آن شدند. هرچند که این طرح با محوریت حجتالاسلام بحرینی از نیروهای متدین مجلس در حال پیشبرد است، لیکن بررسیهای به عمل آمده و مستندات موجود نشان میدهد که تهیه و تدوین آن با صحنهگردانی آقای دکتر فرهاد نیلی و خانم دکتر آمینه محمودزاده انجام شده است. مفاد اصلی این طرح که مبتنی بر طرحواره صهیونیستها برای نظم جهانیِ مدنظر آنان است، عمدتاً برگرفته از توصیههای صندوق بینالمللی پول و بانک جهانی است، بهنحویکه بررسیها بر روی مادههای مندرج در طرح نشان میدهد که در صورت تصویب طرح، پیامدهای ناگواری در انتظار اقتصاد و نظام اداری کشور است.
✅لذا پیشنهاد میشود:
طرح بانکداری تا زمان حصول نظرات صاحب نظران دینی از دستور کار مجلس شورای اسلامی خارج شود.
لازم است تا نهادهای امنیتی بررسی دقیقی نسبت به نقشآفرینی مخرب توسط عناصری که نسخههای صهیونیستی را تحت عنوان جهانیسازی و ذیل نهادهای بینالمللی مطرح میکنند و در ایران ترویج میدهند، به عمل آورند.
⛔️اهمیت موقعیتشناسی در انتخابات
یکی از مؤلفههای اصلی بصیرت و ازجمله مواردی که در زمانهای مهم و سرنوشتساز مانند انتخابات میتواند خود را نشان دهد (موقعیتشناسی) است.
امر مهم و خطیری که هرچه آحاد مردم نسبت بدان توجیه گردند هم در میزان مشارکت و هم در انتخاب اصلح تأثیرگذار خواهد بود.
👈 موقعیتشناسی دارای ۲ شاخص اصلی زمانشناسی و مکانشناسی است:
۱- زمانشناسی:
مقام معظم رهبری در خصوص زمانشناسی میفرمایند:
«بعضىها احساس مسئولیت داشتند در دوران مبارزات امّا نمیفهمیدند این را کجا خرج کنند؛ جایى خرج میکردند که به ضرر حرکت عظیم مبارزاتىِ امام بزرگوار بود؛ بعد از انقلاب هم همینجور؛ تا امروز هم همینجور است. بعضىها احساس دارند، احساس مسئولیت میکنند، انگیزه دارند امّا این انگیزه را غلط خرج میکنند؛ بد جایى خرج میکنند اگر این رکن نباشد، امربهمعروفش هم اشتباهى درمىآید، جهادش هم اشتباهى درمىآید، امرِ مورد اهتمامش هم دچار خطا میشود و به کجراهه مىافتد».
۲ - درست نشناختن محیط هم یکی از موانع پیش رو است. رهبر معظم انقلاب در این زمینه معتقدند:
«بعضیها هستند محیط را درست نمیشناسند؛ وقتی ما محیط را نشناختیم، احتمال خطا و اشتباه برایمان زیاد است؛ وقتیکه جنگاور و رزمآور ندانست کجا قرار دارد، دشمن کجا است، دوست کجا است، ممکن است سر اسلحهاش را بهطرف دوست بگیرد، به خیال اینکه دارد به دشمن شلیک میکند؛ محیط را باید شناخت، جبههبندیها را باید دید، باید شناخت. بعضی از کارهایی که بعضیها میکنند، مثل شخصی است که در سنگر خوابش برده، حالا بیدار شده و میبیند صدای تقوتوق میآید، نمیداند دشمن کدام طرف است، دوست کدام طرف است، همینطور بیهوا توپخانه را یا خمپاره را یا تفنگ را آتش میکند به یک سمتی؛ اتفاقاً به سمت دوست شلیک میشود. بعضیها کارشان اینجوری است؛ نمیفهمند با چه کسی دارند مبارزه میکنند؛ بنابراین شناخت محیط خیلی لازم است».
👈 بر همین اساس، در موقعیت خطیر انتخابات باید هم زمانشناس بود و هم مکانشناس؛ بدین معنا که هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد. کنشگرانی که در مسیر انقلاب اسلامی گام برمیدارند باید متوجه این شاخصهای مهم باشند و به خاطر مطامع حزبی و جریانی در فرایند انتخابات رفتاری نداشته باشند که بهجای رونق به انتخابات و حل معضلات کشور، چالش آفرین و سازنده دوقطبیهای کاذبی باشند که فضای کشور را غبارآلود کنند تا دشمن از این فضا ماهی خود را بگیرد!
✅نکته :
مراقب لوله تفنگ #لاریجانی باشیم که با تولید دوگانه های انتخاباتی به سمت دوست شلیک می کند یا به سمت دشمن ؟!!
📌سناریو های پایان مهلت سه ماهه ایران
🔹 در آستانه پایان مهلت سه ماهه ایران(سوم خرداد) مبنی بر توقف همکاریهای فراپادمانی با آژانس در صورت تداوم تحریمها، این پرسش باقی است که با توجه به اینکه مذاکرات هنوز پابرجاست و گشایشی در وضعیت تحریمها رخ نداده، ایران چه اقدامی انجام خواهد داد؟
🔸 گزینه بازگشت به تعهدات فراپادمانی برجام، طبعاً منتفی است. زیرا نهتنها تحریمی لغو یا حتی تعلیق نشده، بلکه آمریکا از اعلام رسمی بازگشت به برجام نیز خودداری کرده و همچنان خارج از دایره اعضای توافق هستهای قرار میگیرد. به همین دلیل صرفاً با واسطه دولتهای اروپایی، گفتگوها صورت میپذیرد.
🔸 گزینه دیگر، لغو توافق و توقف ضبط تصاویر تأسیسات هستهای است. این گزینه هم مبنای حقوقی مستند به قانون مجلس شورای اسلامی دارد و هم در راستای گامهای کاهش تعهدات و مبتنی بر عدم تلاش طرف مقابل به تعامل با ایران، تفسیر میشود.
🔸 گزینه سوم، تداوم وضعیت موجود است. ولی ادامه این همکاری، منوط به نظر مجلس شورای اسلامی یا شورای عالی امنیت ملی است. در واقع تیم مذاکرهکننده در صورت پیشنهاد این گزینه، میبایست بتواند نهاد ذیربط را نسبت به تأثیر مثبت این همکاری بر روند مذاکرات و رفع تحریمها، اقناع نماید.
🔸 این نکته مهم مد نظر قرار بگیرد که هر گونه تداوم این همکاری، میبایست اولاً زمانمند باشد و تاریخ معینی برای پایان آن تعیین شود. ثانیاً تکرارناپذیر باشد و اعتبار تهدید زایل نشود. ثالثاً منوط به تعهدات مشخص و معینی از سوی طرف مقابل باشد، بهگونهای که حتی با جزییات کمّی و عددی، مطالبات ایران از رفع تحریمها برای طرف مقابل ترسیم شود.
🔸 گزینه توقف کامل همکاریهای فراپادمانی نیز، در مشورت با نهادهای بالادستی و مرجع میتواند مد نظر قرار بگیرد. در عین حال که برخی مصالح مانند واکنشهای دیگر اعضای برجام و فعالسازی مکانیسم ماشه، پیشرفتهای احتمالی در روند مذاکرات و تأثیر آن بر فضای افکار عمومی داخلی و خارجی، میبایست ملاحظه شود.
🔴 چرا تلاش لاریجانی برای مرزبندی با دولت روحانی بی فایده است؟
#شریک_روحانی
♦️فرهیختگان:در دوران ریاستش بر مجلس شورای اسلامی به هر شکل ممکن تلاش کرد بیشترین همسویی را با دولت و نظریاتش در حوزه اقتصاد، سیاست خارجی و... داشته باشد. لاریجانی بهاندازهای با دولت همسو بود که لیست انتخاباتی مجلس دهم در ائتلاف او با دولت و اصلاحطلبان بسته شد و او از این طریق توانست نیروهای وفادار به خود یعنی کاظم جلالی و بهروز نعمتی را در لیست 30نفره تهران جای دهد.
♦️ائتلاف لاریجانی با دولت بهحدی جدی بود که او بدون مشکل برای 4سال توانست ریاست مجلس دهم را برعهده بگیرد. شاید ائتلاف دولت و لاریجانی برای رئیس مجلس آوردهای داشت اما این ائتلاف و شراکت، قوه مقننه بهعنوان ناظر عملکرد دولت با دولت را اخته کرد تا ضعیفترین مجلس انقلاب در پی یک ائتلاف نادرست شکل بگیرد.
♦️لاریجانی با این ائتلاف و همسویی با دولت، عملا قوه مقننه را دراختیار قوهای دیگر قرار داد و شأن مجلس را به یک ادارهکل در دولت تنزل داد. او با کمک دولت، دندانهای مجلس را کشید و خانه ملت را ناتوانتر از آن کرد که بتواند وزیر ناکارآمدی همچون عباس آخوندی را استیضاح و برکنار کند.
♦️در دوره او بود که محمد شریعتمداری، وزیری در آستانه استیضاح، توانست از وزارت استعفا بدهد و کمی بعد از همان مجلس، رای اعتماد برای تصدی وزارتخانه دیگری را بگیرد.
♦️بیش از 6سال عمر مجلس لاریجانی با دولت روحانی سپری شد، اما طی این سالها او یک نقد جدی و قابل اعتنا به عملکرد دولت نداشت و پس از پایان فعالیتش در پارلمان، روحانی با یک پیام دلگرمکننده از اقدامات او در چند سال گذشته تقدیر و تشکر کرد.
♦️شراکت او در وضع موجود، چیزی نیست که بتوان با هشتگ و نطق و چند توئیت آن را پوشاند. در کالبد سیاسی ایران، لاریجانی پس از اسحاق جهانگیری بیشترین نقش را در ساخت فاجعهای بهنام وضع موجود داشته است. آنها بازوان کمکی راست و چپ حسن روحانی بودند و حالا سودای ریاستجمهوری دارند. در پرونده متهمان وضع موجود، علی لاریجانی پس از جهانگیری متهم ردیف سوم است.
نامه جديد اسماعیل هنیه به رهبر انقلاب
🔴اسماعیل هنیه، رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین حماس:
♦️با توجه به تشدید تجاوزات و جنایات رژیم اشغالگر علیه ملت و مقدسات فلسطین، تماسهای گستردهای با طرفهای مختلف برقرار کردیم و از آنها خواستیم مانع از پیشبرد جنایات و اهداف شوم دشمن شوند و هشدار دادیم که این جنایات قطعا از سوی ملت و مقاومت فلسطین بیپاسخ نخواهد ماند.
♦️اصرار سران جنایتکار رژیم صهیونیستی بر ادامه تجاوزات خود علیه ملت، سرزمین و مقدسات فلسطین، مستلزم پاسخی قاطع و مشروع از طریق مقاومت در نوار غزه بود.
♦️امروز دشمن جنایتکار با کشندهترین سلاحهای ممنوعه بینالمللی به طور شبانهروزی علیه مردم غزه دست به وحشیانهترین جنایاته میزند و در کنار آن فجیعترین جنایات را هم در حق تظاهرکنندگان در قدس، کرانه باختری و سرزمینهای اشغالی 1948 مرتکب میشود.
♦️ما در برابر این جنایتهای بیوقفه، خواستار تحرک فوری و بسیج مواضع اسلامی و عربی و بینالمللی به منظور اتخاذ مواضعی قاطع و واداشتن دشمن صهیونیستی به توقف جنایات خود علیه مردم تحت محاصره غزه، توقف هرگونه تجاوز علیه ساکنان قدس و مقدسات آن و پایان دادن به هرگونه تعدی علیه مسجد الاقصی و نمازگزاران فلسطینی در داخل آن هستیم.
هدایت شده از بصیرت
جواب شبهه اعدام های سال ۶۷ توسط رئیسی
از زمانی که اسم آیت الله رئیسی به عنوان کاندیدای ریاست جمهوری، که با استقبال توده های گوناگون مردم روبرو شده است مطرح شد، عده ای که از به خطر افتادن نان و نام و میز خود می ترسند، حامی منافقین شدند و مدام از اعدام های دهه۶۰ سخن می گویند.
خوش باورانی هم که از این ماجرا اطلاع کافی ندارند، قضاوت های ناجوانمردانه از اعدام منافقین در دهه ۶۰ می کنند. حال تصمیم گرفتم، سوالاتی را مطرح کنم که افکار عمومی جامعه قضاوت کند:
و اما سوالات:
۱_ آیا می دانید که منافقین در دهه اول انقلاب ۱۷۰۰۰ نفر را ترور و ۱۷هزار خانواده را داغدار کردند؟
۲_ اگر منافقین یکی از عزیزان شما (پدر، مادر، خواهر، برادر، فرزند) را به صورت ناجوانمردانه ترور بکند، حاضر هستید او را ببخشید و با اعدام این حیوانات مخالفت کنید؟
۳_ چرا در این اعدام ها فقط اسم آیت الله رئیسی مطرح شد و اسمی از سران اصلاح طلب همانند موسوی خویینی (دادستان کشور در سال ۶۷) مرحوم موسوی اردبیلی (رئیس شورای عالی قضایی کشور در سال ۶۷)، موسوی بجنوردی (عضو شورای عالی قضایی در سال ۶۷ و پدرخانم سیدحسن خمینی) علی فلاحیان (جانشین وزیر اطلاعات در سال ۶۷) محمداسماعیل شوشتری (رئیس سازمان زندان ها در سال ۶۷) و… مطرح نمی باشد؟
و۱۱سوال دیگر.....
ادامه مطلب در لینک زیر قابل مشاهده است👇👇👇
https://basirat.ir/fa/news/330653
✅ بصیرت
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷www.basirat.ir
⁉️گزینه مطلوب احمدینژاد در انتخابات ۱۴۰۰ چیست؟
🔹اگر شگفتانهای در تایید صلاحیتها نداشته باشیم قطبهای اصلی صحنه نهایی انتخابات سید ابراهیم رئیسی، علی لاریجانی و اسحاق جهانگیری خواهند بود. شما جای احمدینژاد باشید در این آرایش چه انتخابی میکنید؟
🔹اگر ابراهیم رئیسی پیروز شود دو مشکل برای احمدینژاد به وجود میآید.
اول اینکه در دولت چهار یا هشت ساله رئیسی پایگاه رای اصلی احمدینژاد که او سالهاست به پشتوانه آنها سیاست ورزی میکند یعنی بدنه مستضعف جامعه که خاطراتی مانند یارانه و مسکن مهر و...را از احمدینژاد دارند احتمالا تبدیل به سمپات رئیسی خواهند شد.
دوم: احمدینژاد یکی از مزیت های مهم خود در سیاست را در نابلدی اصولگرایان تعریف کرده بود، آنها بدون او هیچ گاه نتوانستهاند در انتخاباتهای بزرگ اصلاحطلبان و طیف هاشمی را ببرند. با پیروزی احتمالی رئیسی این مزیت هم از او سلب خواهد شد.
🔹حالت بدتر برای احمدی نژاد پیروزی لاریجانی است. احمدینژاد حداقل از سال ۸۹ و ۹۰ تلاش میکند از خاندان لاریجانی چیزی شبیه هاشمی در افکار عمومی بسازد و خود را قطب مقابل آنها تعریف کند، برد احتمالی لاریجانی شکست بزرگ او خواهد بود و این یعنی اگر انتخابات به دو قطبی رئیسی، لاریجانی تبدیل شود یکی از بازندههای اصلی احمدینژاد است.
🔹در وضعیت فعلی حالت مطلوب برای محمود احمدینژاد حداقلی شدن مشارکت در وهله اول و بعد پیروزی نزدیکترین گزینه به دولت روحانی و اصلاحطلبان است.
🔹این دوره از انتخابات به مثابه پایان احمدی نژاد است،زیرا وی با رفتارهای آنارشیستی در حال دور شدن از معیارهای انقلاب اسلامی و مردم حامی نظام نیز هست.او فکر می کند که در رد صلاحیت هم منافعی اما در واقع او با این سخنان و موضع گیری ها در حال نشان دادن عمق تفکرات انحرافی خود است.
✍ محمد زعیم زاده