🔷 ناگفتههای حمله به داعش
◼ اولین عملیات بمبافکنهای پنهانکار در دنیا به نام سپاه ثبت شد/ ۷ ویژگی مهم «یورش فوجی» پهپادها به حیاط خلوت ارتش آمریکا +عکس و فیلم
❌ بحث حمل مهمات در داخل بدنه پرنده های رزمی یکی از مسائل بسیار مهم در زمینه کاهش سطح مقطع راداری یک هواگرد محسوب می شود.
http://yon.ir/mnVys
🔴 نکاتی کوتاه راجع FATF
🔹کارگروه FATF، کارگروهی بین دولتی است باعنوان کارگروه عدم تامین مالی تروریسم ومبارزه با پولشویی.
🔹این کارگروه مدعی است که یکسری کشورها تروریستها رو حمایت میکنن در نتیجه در لیست سیاه باید قرار بگیرند
🔹وقتی کشوری تولیست سیاه باشه،یکسری شرکتهای خصوصی ودولتی نمیتونن دراین کشورها سرمایهگذاری کنناین کلیاتی است که مدعیان این کارگروه میگن!
اما واقعیت رو که میبینم کامل متفاوت هست
🔹اول این کارگروه رسمی ذیل نظرسازمان ملل نیست. یه کارگروه غیررسمی به ریاست وزارت خزانه داری آمریکاست.قریب۳۷کشور عضون.
🔹دوم عمده این کشورها خودحامی اصلی تروریستها هستن. مجاهدین منافقین،داعش، القاعده و ...
🔹سوم تعریف و تفسیر این کارگروه راجع به تروریست و گروهای تروریستی با تعریف ما صددرصد متضاد هست. امروز ما قربانی تروریستهایی هستیم که مورد حمایت راس و بدنه این کارگروه هستن.
🔹چهارم، قانون شفافسازی و مبارزه با پولشویی که سال۹۰ در مجلس خودمان تصویب شد چرا دولت اجرا نمیکند؟!
🔹پنجم، اساسا سرمایه گذاری خارجی تحت این مسائل صورت نمیگیرد
چنانچه حجم سرمایهگذاری خارجی در ایران سال ۹۲ قریب ۴.۶ میلیارددلار بوده که سال ۹۶ به ۲.۸ میلیارد دلار رسیده!
یعنی سیاست وادادگی اساسا جذب سرمایه نمیکنه
🔹ششم، اقتصاد ما بیش از آنکه به سرمایه گذار خارجی نیاز داشته باشه به حمایت از تولید داخل، استفاده از نیروی انسانی جوان، اصلاح قوانین نظام بانکی که بجای حمایت تسهیلاتی از تولید به سوداگری مشغولند و شکستن ساختار اقتصاد رانتیر و نفتی است. اینها هیچ ربطی به FATF یا برجام ندارند
⭕️ در آخر چنانچه امضای قراردادهای استعماری این چنینی تحرکی در اقتصاد ایران بوجود آورده بود برجام دلار رو از ۳ هزار به ۲۰ هزار نمیرساند
بهتر است دست از این سیاست های غلط وابستگی برداریم که خیری در این قراردادهای ننگین نبوده!
✅ داود مدرسی یان
🔻 جورچین نابودی برجام
⚫ استراتژی «ضدتروریسم» آمریکا و بلایی که ترامپ با FATF بر سر برجام میآورد +فیلم
❎ در حالی که در سند ضدتروریسم دولت اوباما، تنها یک بار و آن هم کاملاً گذرا از ایران نام برده شده، دولت ترامپ در تشریح سیاستهای خود در مبارزه با تروریسم، ۱۰ بار به ایران اشاره کرده است.
❎ به عبارت دیگر، دولت ترامپ در استراتژی جدید خود، به اسم مبارزه با تروریسم، تمرکز بیشتری روی مقابله با ایران کرده است.
❎سند رسمی دولت آمریکا که در این گزارش به آن اشاره شد، به صراحت نشان میدهد که دولت ترامپ گروههایی مانند حزبالله لبنان و حماس فلسطین را «گروههای تروریستی» میداند
❎یک حساب سرانگشتی نشان میدهد که دولت آمریکا در راستای این سند و با ابزاری مانند FATF چه بلایی بر سر توافق هستهای با ایران خواهد آورد.
👉👉 mshrgh.ir/899878
🔴در کدام مرحله تاریخی استعمار هستیم؟
◀️ در تاریخ روابط بین الملل و مشخصا در تاریخ سیاست خارجی کشورهای غربی سه دوره استعماری قابل شناسایی است:
نخست؛ دوران #استعمار_سنتی و کلاسیک که کشورهای غربی بصورت مستقیم با نیروی نظامی وارد کشوری می شدند و آن کشور را تحت انقیاد خود در می آوردند.
دوم؛ دوران #استعمار_نوین که کشورهای غربی افراد بومی یک کشوری را به عنوان عناصر وابسته در جهت منافع استعماری شان به کار می گماشتند و آنها را به حکومت می رساندند مانند دوران پهلوی اول و دوم یا عربستان و بحرین و امارات امروزی.
سوم؛ عصر #پساستعمار_نوین که دیگر نه خبر از حضور و دخالت مستقیم نظامی است و نه عناصر بومی وابسته. براساس استعمار پسانوین کشورهای غربی، رفتار و شاکله درونی کشورهای مختلف در حال توسعه به ویژه کشورهای ناسازگار با منافع غربی را با استفاده از ابزارهای نوین قانونی مانند کنوانسیون ها و تعهدات و لوایح و پروتکل ها و ... در جهت منافع خود تغییر می دهند. برجام و FATF و CTF از جمله این ابزارهاست. بسیار ساده است.
✍ سعید درخشان
🔹« اف ای تی اف » و بایسته های رفتاری
🔻دیروز در نشستی جنجالی در مجلس شورای اسلامی آخرین لایحه از لوایح کارگروه اقدام ویژه مالی(FATF) موسوم به لایحه الحاق ایران به کنوانسیون مبارزه با تأمین مالی تروریسم(CFT) به تصویب رسید و بازتابهای بسیاری در رسانههای خارجی و داخلی داشت. نکاتی در زمینه این لایحه، فرایند تصویب و پیامدهای اجرایی آن قابل ذکر و تأمل است که بایستههای رفتاری ویژهای را میطلبد:
1ـ تا کامل شدن چرخه نهایی این مصوبه و تبدیل آن به قانون فرصتهایی باقی مانده است و باید شورای نگهبان آن را از نظر مغایرت با قانون اساسی و شرع مبین اسلام بررسی کند که اگر رد شود و مجلس نیز به اصلاحات احتمالی شورا تن ندهد، به مجمع تشخیص خواهد رفت و مجمع با هدف بنبستشکنی در ساختار سیاسی کشور و به منزله بازوی مشورتی رهبری با در نظر گرفتن عیار مصالح و منافع کلان ملت با حضور قاطبه مسئولان ارشد کشور و حضور نمایندگان غالب سلایق و علایق سیاسی و اجتماعی در آن تصمیمگیری میکند؛ از این رو خروجی و نتیجه تصمیمگیری مجمع هر چه باشد، با امضای رهبری فصلالخطاب بوده و باید مورد توجه و اتقان قرار گیرد.
2ـ در حین بحث و بررسی مجلس درباره این لایحه، برخی نامه دفتر رهبری را که به دلیل ضرورت طی مراحل قانونی منتشر شد، مستمسک خود گرفتهاند تا فردا روزی همانند برجام مدعی تأیید آن از سوی معظمله شوند؛ در حالی که اولاً، برخی توقع دارند در هر موضوع چالشی، رهبری رأسا ورود کنند؛ در حالی که دأب رهبری ورود به مسائل با وجود سازوکارهای قانونی نیست. ثانیاً، نظر رهبری درباره کلیت کنوانسیونهای بینالمللی کاملاً شفاف و خدشهناپذیر است. آنچه مشخص است اینکه، تجارب چهل ساله انقلاب و نظام و رهنمودهای رهبر معظم انقلاب، دقت و مراقبت در مفاد کنوانسیونهایی را که عموماً برخلاف ظاهر آراسته، محتوایی استعماری دارند، ضروری میکند.
3ـ تجربه لایحه CFT نشان خواهد داد، آنچه بیش از یک کنوانسیون خاص اهمیت دارد بصیرت عمومی مردم است. گفتمان بیاعتمادی به غرب باید ورد زبان و ملکه ذهن عامه جامعه شود. مردم باید به این نتیجه قطعی برسند که همچون همه سالهای گذشته از انقلاب اسلامی در آینده نیز هیچ گزینهای خارج از ایران دلسوز آنها نخواهد بود.
آسمان خاورمیانه در اختیار آمریکا، خاک آن در اختیار ایران
اندیشکده «بروکینگز» در تحلیلی نوشت: از دید امنیت منطقهای، اسرائیل[رژیم صهیونیستی] اقبال مساعدی ندارد، وزیر جنگ اسرائیل اعلام کرد که هرگز حضور ایران در سوریه را نمیپذیرد. با حضور در سوریه، ایران میتواند تهدید بزرگتری را متوجه اسرائیل کرده و به متحد خود، یعنی حزبالله نیز کمک بیشتری کند. اسرائیل نگران احداث یک خط ارتباطی از طریق عراق به سوی سوریه و لبنان است. اسرائیل به دنبال عدم تکرار اشتباه خود در لبنان و جلوگیری از شکلگیری نیروهای شبهنظامی در سوریه است. اما واقعیت ماجرا را جیمز جفری، سفیر سابق آمریکا در ماه اکتبر هنگامی که نیروهای دولتی سوریه برای تصرف درعا در نزدیکی مرز جولان یورش خود را آغاز کردند، اعتراف کرد و گفت: «اگرچه آمریکا میتواند کنترل آسمان خاورمیانه در حمایت از اسرائیل را به دست بگیرد؛ اما خاک این منطقه در اختیار ایران است.»
سعید موتمنی، رئیس اتحادیه فروشندگان خودرو گفت: حاشیه قیمت در بازار برای خودروهای ۳۰ تا ۴۵ میلیون تومان به ۱۸ تا ۲۶ میلیون تومان و خودروهای ۴۵ تا ۵۵ میلیون تومان به ۳۷ تا ۵۰ میلیون تومان رسیده است. این کاهش قیمت در حالی است که هنوز هم شرکتهای تولیدکننده داخلی عرضه خودرو را به بازار افزایش ندادهاند.
🔴 #تست_هوش‼
🔻کاپیتان دو تیم فوتبال الف و ب اصرار به یک بازی در سطح جهانی دارند.
برخی از هوادارانِ تیم الف ( نه تماشاگرنمایان) با توجه به شناختی که از تیم حریف (تیم ب) داشتند با انجام بازی به شدت مخالف بودند! ؛ اما کاپیتان های دو تیم بعد از نشست های فراوان پیمانمیبندند جهت رضایت طرفین و هوادارانشان یک بازی برد _ برد انجام بدهند.
خبر به هواداران " تیم الف " میرسد. دلواپس میشوند و دوباره فریاد میزنند که اعتمادی به حریف(تیم ب) نیست خرش که از پل گذشت به ریش شما خواهد خندید. به وعده های کاپیتانش اعتماد نکنید. چه ضمانتی است که روز بازی کاپیتان عوض نشود و قس علیهذا...
اما کاپیتان ها اصرار بر بازی دارند و بعد از چند نشست در یک توافق عجیب قرار میذارند جهت یک نمایش برد_برد در نیمه اول " تیم ب" ۱۱ گل به تیم الف بزند و در نیمه دوم ماجرا بر عکس شود؛
دوربین ها خشم آشکار در چشمان تماشاگران دلواپس شکار میکنند. ولی کاپیتان همچنان اصرار دارد و در پاسخ به انتقادات و این سوال که چه ضمانتی میدهید که تیم حریف وقتی شما را در نیمه اول شکست داد در نیمه دوم اجازه گلزنی به شما بدهد یا اصلا وارد میدان شود؟
کاپیتان در پاسخ می خندد و می گوید بازی داور و قانون و کارت قرمز دارد !!
🔹 #بازی_شروع_شد
طبق قرار نیمه اول با شکست تیم الف به پایان میرسد؛ بعد از استراحت در رختکن در حالی بازیکنان دو تیم وارد زمین میشوند که بازوبند کاپیتانی تیم ب بر دست یک بازیکن جدیدموحنایی بسته شده است!!
🔸 #نیمه_دوم_آغاز_شد
کاپیتان #زیاده_خواه ، طالب گل های بیشتری است و ناجوانمردانه و مدعی به هیچ تعهدی عمل نمیکند!! ؛ کاپیتان تیم الف به داور اعتراض میکند و درخواست کارت قرمز میکند!!
اما در بهت همگان کاپیتان جدید بدون توجه به هیچ قانون و قاعده و کارت قرمزی بازیکنانش را جمع کرده و زمین بازی را ترک میکنند! کاپیتان تیم الف میگوید به دیوان فیفا شکایت خواهم کرد که بازی را ۳ بر صفر اعلام کند ولی تماشاگران دلواپس میدانند کار از کار گذشته و هیچ امیدی به دیوانی که کاپیتان حریف در آن حق وتو دارد نیست!!
پایان بازی #تقریبا_هیچ و تلخ بود اما تلخ تر از آن زمانی بود که کاپیتان تیم الف در مصاحبه خبری بعد از بازی مدعی شد:
1⃣ اگر بازی به نفع ما نبود چرا تیم ب از زمین خارج شد!! ( خنده خبرنگاران!)
2⃣ چرا برخی از تماشاگران ما قبل از شروع بازی ناراحت انجام بازی بودند ولی از خروج حریف ناراحتند (خبرنگاران دوباره میخندند!)
3⃣ دستاورد بزرگ این بازی این بود که تیم های دیگر فهمیدند که تیم ب قابل اعتماد نیست!!
⭕️ #قضاوت_با_خودتان؛ #بازنده_کیست⁉
✍ محمدصادق سلطانزاده
🔴 آیا #جلیلی معمار FATF بوده است؟
طبق یک قانون نانوشته برخی سیاستمداران بعد از قهرمان سازی های کاذب و مقطعی در موعد شکست یا پاسخگویی، سعی می کنند دیگران را در فعل یا خطای خود شریک کنند!
در برجام این تاکتیک رسانه ای نخ نما شد ولی دوباره پس از مصوبه جنجالی FATF روزنامه آفتاب یزد در شماره جدید خود (روز سه شنبه) تلاش کرده ذیل عکس سعیدجلیلی و احمدی نژاد به گونه ای وانمود کند که معمارfatf جلیلی در دولت دهم بوده است.
🔻اما #واقعیت ماجرا چیست؟
در دولت دهم سازمان FATF مدعی میشود که چون ایران قانونی داخلی در موضوع مقابله با تروریسم ندارد، پس این کشور حامی تروریسم است. دولت وقت در واکنش به این اتهام زنی، لایحهای داخلی تنظیم کرده و آن را تقدیم مجلس میکند. نکته قابل توجه اینجاست که این لایحه مطابق قانون اساسی و شرع بوده و هیچ تعهدی نسبت به FATF ایجاد نکرده بود.
اما در دولت یازدهم در سال ۹۵ «علی طیب نیا» وزیر وقت اقتصاد به طور پنهانی از سوی دولت ایران متعهد میشود که ۴۱ بند مربوط به دستورات FATF را آن هم بدون اطلاع مجلس اجرا کند!
اما ۴ بند از ۳۷ بند مذکور مربوط به تغییر قوانین است و اینجاست که دولت مجبور میشود که این ۴ بند را در قالب لایحه تنظیم کرده و نتیجه آن میشود لوایح چهارگانه مرتبط با پیوستن به FATF و جنجالهای چند ماه اخیر.
✍ محمدصادق سلطانزاده
🔴 آیهای که رهبر انقلاب در ورزشگاه آزادی خواندند؛
🇮🇷 « #مرعوب_دشمن_نشوید»
⬅️ آیه ۱۷۳ سوره آلعمران:«اَلَّذینَ قالَ لَهُمُ النّاسُ إِنَّ النّاسَ قَد جَمَعوا لَکُم فَاخشَوهُم فَزادَهُم إیمانًا وَ قالوا حَسبُنَا اللَّهُ وَ نِعمَ الوَکیلُ»
📝 ترجمه:[افرادی که خدا و رسول را پس از آنکه جراحت به آنان رسیده بود اجابت کردند]؛ همان کسانى که مردم [منافق و عوامل نفوذى دشمن] به آنان گفتند: لشکرى انبوه از مردم [مکه] براى جنگ با شما گرد آمدهاند، پس از آنان بترسید. ولى [این تهدید] بر ایمانشان افزود، و گفتند: خدا ما را بس است، و او نیکو وکیل و کارگزارى است.
⬅️ ایشان در توضیح این آیهی شریفه بیان کردند که بسیج از تهدیدهای دشمن مرعوب نمیشود و عقبنشینی نمیکند، بلکه ایمانش زیاد میشود.
ضرورت حفظ انسجام ملی
به دنبال تصویب FATF درمجلس فضای سیاسی کشور دچار التهاب شده وهر یک از موافقین ومخالفین آن با شدت وحرارت زیاد به دفاع ازتصمیم خود و حمله به گروه مقابل مشغول هستند. دراین خصوص توجه به چندملاحظه ضروری است:
۱ .بررسی کارشناسی موضوع بیانگر ایرادات جدی به محتوای FATF است که درحال و آینده میتواند سیاست های کلی نظام اسلامی و پیشبرد راهبردهای منطقه ای آن را با مشکل مواجه نماید و دفاع وزیر امور خارجه نیز موید آن بود که این پروتکل،آوردهِ چندانی برای ما نخواهدداشت و دفاع مدافعان آن با نوع استدلال آقای ظریف در دفاع از FATF رنگ باخته است.
۲.روند بررسی این پروتکل درمسیر شناخته شده ی ساختار قانون گذاری کشور صورت گرفته و نظرات موافقین و مخالفین طرح و رای نزدیک آنها در مجلس بیانگر بررسی جدی این موضوع بوده است، البته نظرات مردم و منتقدان وبرخی مراجع در مخالفت بااین پرتکل مورد توجه موافقان این طرح قرار نگرفت که جای تاسف دارد.
۳.موضع گیری هایی که ازسوی دوطرف ماجرا در رسانه ها و فضای مجازی مطرح است بیش از آنکه جنبه کارشناسی داشته باشد برگرفته از مواضع سیاسی و احساسی آنان است که نمی تواند در راستای اقناع سازی مخاطب ارزیابی شود، لذا تریبون داران وصاحبان قلم باید ضمن پرهیز از متهم کردن افراد به نقدهای کارشناسی موضوع بپردازند.
۴.ارتقاء انسجام ملی در شرایطی که دشمن به طرق مختلف به دنبال اختلاف افکنی در جامعه است، ضرورتی انکارناپذیر است و توصیه مستمر رهبر معظم انقلاب بر حفظ وحدت ملی است و باید مراقبت نمود که موارد و موضوعات سیاسی بهانه ای برای دوقطبی سازی جامعه نشود.
۵.روشنگران سیاسی باید به این نکته توجه داشته باشند که تحلیل مسائل و موضوعات سیاسی نباید متکی به نظرات یک گروه یا جریان سیاسی باشد بلکه مبنای تحلیل ما باید مبتنی بر نگاه حاکمیتی نظام اسلامی بوده و نوع تحلیل ها و موضع گیری ها نباید منجر به تضعیف و یا تخریب ارکان حاکمیت و ساختارهای تصمیم گیری نظام گردد.