فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️اعتراف کارشناس شبکه BBC به پروژه بهشت سازی از غرب:
🔶ما از غرب یه جامعه فوق العاده ایده آل ساختیم که همه چی اونجا فراهمه ! اما آسفالت های پایتخت ایران خیلی بهتر از آسفالت های پایتخت آمریکاست و ...
⭕️ روش آزادسازی مطالبات ایران در کره از سوی سفیر جدید این کشور تشریح شد
🔹تنها شرکتهای کرهای صادرکننده کالا به ایران مجاز به دریافت پول خود از منابع مسدود شده ایران هستند و این حق برداشت شامل مبادلات جدید نمیشود، به گفته سفیر جدید کرهجنوبی، در شرایط جدید تنها امکان برداشت شامل اقلام بشردوستانه و دارو می شود.
📝یادداشت بایدن در دیدار الکاظمی:«آمریکا آمادگی پاسخگویی به حملات به پایگاهها و مواضعش در عراق را دارد».«ایران باید مساله توقف حملات به پایگاههای امریکایی را حائز اهمیت بداند».
🔰این پیام رییس جمهور امریکا، مشابه پیام ترامپ بعد از ترور سردار شهید سلیمانی به ایران است. باطن هر دو پیام، ترس و هراس از انتقام جبهه مقاومت می باشد.
✅ نصف مردم معتقدند با آمدن رئیسی مشکلات کمتر میشود
روزنامه کیهان نوشت:
🔺نظرسنجیها نشان میدهد اکثریت مردم به رئیسجمهور جدید و دولتی که تشکیل خواهد داد، امیدوار هستند.
🔺مطابق این نظرسنجی که در روزهای 16 تا 20 تیرماه 1400 صورت گرفته، از شهروندان سؤال شده است «فکر میکنید با آمدن آقای رئیسی مشکلات کشور کمتر شود، بیشتر شود یا فرقی نخواهد کرد؟»
🔺45/9 درصد شهروندان معتقدند با آمدن آقای رئیسی مشکلات کمتر میشود. 11/5 درصد هم گفتهاند با آمدن آقای رئیسی مشکلات کشور بیشتر میشود.
🔺از نظر 33/8 درصد، وضعیت کشور تغییری نخواهد کرد. 8/8 درصد نیز به این سؤال پاسخ ندادهاند
🔴 باید قوی شویم
✍️ قاسم اکبری
🔹وقتی از اقدام خارق العاده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی در اعزام ناوگروه مکران به بندر سن پترزبورگ روسیه آن هم پس از هزاران کیلومتر پیمایش دریایی و دورزدن قاره آفریقا و عبور از اقیانوس اطلس که در تاریخ کشورمان بی سابقه است سخن می گوییم ، بلافاصله عده ای معلوم الحال مایوس با خلط مبحث و سفسطه ای تکراری می گویند: "چرا به جای رفع مشکلات اقتصادی و مبارزه با محرومیت در نقاط مختلفی مثل #خوزستان ، بودجه ها را صرف مسائل نظامی می کنید"؟!!
شرط لازم و واجب برای پیشرفت کشور ، داشتن قدرت کافی برای دفاع از منافع ملی کشورمان در اقصی نقاط دنیاست شبیه ماجرای آزادسازی نفتکش ایرانی از چنگال انگلیس و یا ارسال مقتدرانه نفتکش های حامل بنزین به ونزوئلا و دریافت مبلغ معامله بصورت شمش طلا.
این وظیفه بر عهده نیروهای مسلح خدوم و کم ادعای وطن گذاشته شده است که اتفاقا با بودجه نظامی بسیار محدود کشورمان (حتی بسیار کمتر از کشورهای کوچک همسایه) به خوبیِ هرچه تمام تر از این مسئولیت سربلند بیرون آمده اند و قدرتمند شده اند .
🔺مشکل کار در قدرت نظامی و نیروهای مسلح نیست. مشکل اینجاست که برخی مسئولین مملکت هم باید مثل این نیروهای مخلص ، به وظایفشان در رفع مشکلات اقتصادی و رفاهی و قدرتمند شدن در عرصه های مختلف عمل می کردند که نکردند ...
🔴از تحلیف روحانی تا تحلیف رئیسی
پایگاه خبری فردا نوشت:
🔹وقتی روحانی دولت را تحویل گرفت ذخایر به اندازه کافی از لحاظ اقلام، کالاها و منابع ارزی در کشور وجود داشت. فروش نفت و میعانات گازی ایران گرچه با سختی هایی مواجه بود اما حدود 2.5 میلیون بشکه در روز نفت می فروختیم. قیمت دلار زیر 3هزار تومان بود.
🔹سال 92 رابطه ایران با کشورهای منطقه و اروپایی در مقایسه با حال حاضر خوب تعریف می شد، با اکثر کشورهای دنیا همکاری اقتصادی داشتیم. پروژه های عمرانی و کارخانه ها همه فعال بودند. در واقع هم چرخ اقتصاد کشور می چرخید و هم چرخ سانتیریفیوژها
🔹 اما پس از 8 سال در خیلی از حوزه ها آژیرهای هشدار روشن شده، در روزی که قرار است آقای روحانی دولت را تحویل دهد، کشور اوضاع خوبی ندارد.
🔹در نشستی که بین اقتصاددانان و رئیس جمهور منتخب برگزار شد، برخی نسبت به ونزوئلایی شدن اقتصاد کشور و بالا رفتن قیمت کالاهای اساسی در ماه های آینده هشدار جدی دادند. نارضایتی مردم از وضعیت برق و آب کشور نیز که نیاز به توضیح ندارد.
🔹دولت روحانی حتی در حوزه مذاکرات احیای برجام نیز نتوانست موفق عمل کند و عملا مذاکرات را در یک بن بست قرار داد اما برای آنکه مسئولیت این اتفاق را نپذیرد انتقال دولت در ایران را بهانه کرد تا برای مدتی مذاکرات تعلیق شود اما طرف غربی صبر ندارد و پیگیر تعیین تکلیف هرچه سریعتر مذاکرات است.
🔹در طول انقلاب سابقه نداشته که کشور با این همه بحران تحویل رئیس جمهور جدید شود.
8.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ ناگفته های دکتر محمد از پشت پرده های سد گتوند و خیانت مدیران غربگرا به محیط زیست کشور
🔰قانونی که رئیسجمهور نمیپسندد؟!
✍ فرهاد کوچکزاده
✳️ مجلس شورای اسلامی با مشاهده انفعال دولت در مقابل خروج آمریکا و زیادهخواهی طرفهای غربی در برجام، بهمنظور حفظ اقتدار کشور و اقدام مشابه در برابر بدعهدی طرفهای غربی، قانون «اقدام راهبردی برای لغو تحریمها و صیانت از حقوق ملت ایران» را در آذرماه سال گذشته به تصویب رساند.
✅گزارههای خبری:
✳️ رئیسجمهور روحانی روز پنجشنبه (۳۱ تیرماه) با نادیده گرفتن اهمیت این قانون مجلس بهعنوان یک اقدام متقابل برای ایجاد موازنه در کاهش تعهدات برجامی، گفت: «در مورد تحریم اگر قانون مجلس جلوی ما را نگرفته بود، قبل از عید نوروز تحریم را برداشته بودیم، دولت به همه وظایف خود در زمینه تحریم عمل کرده است».
🔹 این موضع رئیسجمهور واکنشهای زیادی از سوی نمایندگان مجلس به همراه داشت؛ بهعنوان نمونه، سخنگوی هیئترئیسه مجلس گفت: «متن مذاکرات وین نشان میدهد اگر قانون مجلس نبود تیم مذاکرهکننده قادر به چانه زدن نبود.
🔹 شورای عالی امنیت ملی جمعبندی هیئت تطبیق را منتشر کند تا ملت در جریان این مسئله قرار بگیرند. هم آقای ربیعی و هم آقای روحانی در حال ارائه روایتهای کاملاً غیرواقعی از نتیجه مذاکرات هستند».
🔹عزیزی، نائب رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس نیز گفت: «اظهارات آقای روحانی با متن گزارش وزارت خارجه درباره برجام تناقض دارد. مسئولان سیاست خارجی برخلاف آقای روحانی معتقدند که قانون هستهای مجلس سد محکمی در مقابل زیادهخواهی آمریکاییها و اروپاییها بوده است. به نظر میرسد از دید آقای روحانی، منافع ملی تعریف دیگری دارد».
✅گزارههای تحلیلی:
1⃣ - حل مشکلات از طریق مذاکره اقدامی پسندیده است، البته شرط موفقیت در مذاکره نیز دستان پر مذاکرهکننده است. تا زمانی که جمهوری اسلامی در برابر خروج امریکا از برجام و بیعملی غربیها واکنشی از خود نشان نداده بود، امیدی به گرفتن دستاورد در مذاکرات نبود؛ طی مدت بیش از یک سال از خروج آمریکا از برجام، گفتوگوها بین سایر اعضای باقیمانده در برجام و ایران بهمنظور تأمین منافع کشورمان در سطوح مختلف، منجر به هیچ نتیجه ملموسی نشد و طرحها و پیشنهادات صرفاً بر روی کاغذ باقی ماند.
2⃣ - از زمانی که جمهوری اسلامی ایران کاهش تعهدات برجامی را در دستور کار قرار داد، طرف غربی به این نتیجه رسید که ادامه روند فعلی به ضرر آنها خواهد بود؛ بنابراین با جدیت بیشتری به میز مذاکره بازگشتند تا ایران را متقاعد به بازگشت به تعهدات برجامیکنند.
🔹واقعیت آن است که کاهش تعهدات ایران، مطابق قانون مجلس و مصوبات شورای عالی امنیت ملی بود که آمریکا را مستأصل و مجبور به بازگشت به برجام کرده است و شرط موفقیت در ادامه مسیر، اصرار بر خواستههای بهحق در مذاکره است. راهکار حل مشکلات، آنطوری که رئیسجمهور میگوید، صرفاً در ملاقات با کدخدا نیست. اگر توان و حمایت داخلی نباشد، کدخدا جواب سلام ما را هم نمیدهد.
حدیث های عجیبی درباره عید غدیر داریم که اگه همه ازش با خبر بشن، برای عید غدیر چوب حراج میزنند به دارایی شون و بی مهابا ریخت و پاش می کنند تا جایی که برای عید غدیر همه لباس نو میخرند و شب عید غدیر مردم از بس شربت و شیرینی میخورند از ایستگاه های صلواتی فراری میشن و روز عید غدیر هم، همه حتی اونایی که ماه رمضون بهونه میگیرند، روزه می گیرن
👇مثلا حدیث های زیر :
🌺 امام علی(ع) : خرج کردن یک درهم در این روز، پاداش ۱۰۰ هزار درهم در روزهای دیگر و حتّی بیشتر دارد. (مصباح المتهجد، ج۲، ۷۵۷- ۷۵۸)
(یعنی روزهای عادی هر مقدار صدقه بدی یا به کسی کمک کنی ، ۱۰ برابرش بهت برمیگرده ولی روز عید غدیر این ثواب ۱۰۰ هزار برابر میشه یعنی هر چی خرج کنی، یک میلیون برابرش بهت برمیگرده
🌸امام صادق(ع) : «یکی از وظایف روز غدیر این است که مؤمن تمیزترین و گرانقدرترین جامه های خویش را بپوشد.»
🌺امام صادق(ع) : غذا دادن به یک مومن در روز عید غدیر ثواب اطعام یک میلیون پیامبر و صدیق (در راس آنها خود ائمه معصومین)و یک میلیون شهید (در راس آنها حضرت عباس و شهدای کربلا) و یک میلیون فرد صالح در حرم خداوند را دارد.(بحار ج۶ ص ۳۰۳)
🌸امام صادق(ع): روز غدیر خم عید بزرگ خداست ، خدا پیامبرى مبعوث نکرده ، مگر اینکه این روز را عید گرفته و عظمت آن را شناخته و نام این روز در آسمان، روز عهد و در زمین، روز پیمان محکم و حضور همگانى است . ( وسائل الشیعه ، ۵: ۲۲۴، ح .۱ )
🌺امام علی(ع): اگر کسی از آغاز دنیا تا پایانش، روزها را روزه و شبهایش را احیا بگیرد، به پای ثواب روزۀ این روز- اگر خالصانه باشد- نمیرسد. (مصباح المتهجد، ج۲، ۷۵۷- ۷۵۸)
🌸امام صادق (ع): عید غدیر روزی است که خداوند دو برابر تعداد رهاشدگان از آتش جهنم در ماه مبارک رمضان و شب قدر و شب عید فطر، از آتش جهنم رها می کند و گناه ۶۰ سال را می بخشد. (بحار ج ۹۴ ص۱۱۹)
خب حالا با این همه حدیث، هرکس بیکار بشینه، چنین فردی اگه گنج هم بهش بدی استفاده نمیکنه
یک روز تا برترین عید مسلمین🌸
✅ استدلال عقلی شیعه بر نصب امیر المؤمنين علیه السلام به ولایت و امامت بلافصل بعد از پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله، از زبان یک نوجوان دبستانی خطاب به مدیر وهابی مدرسه خودش:
💬 ما درکلاس ۲۴نفر هستیم، معلم ما وقتی میخواد از کلاس بیرون بره به من میگه:
خانم محمدی،شما مبصر باش تا نظم کلاس بهم نریزه... و به بچه ها میگه:
بچه ها، گوش به حرف مبصر کنید، تا من برگردم...
حالا شما میگید پیامبر(ص) از دنیا رفت و کسی را به جانشینی خودش انتخاب نکرد؟
آیا پیامبر(ص) به اندازه معلم ما بلد نبود یک مبصر و یک جانشین بعد از خودش تعیین کند که نظم جامعه اسلامی به هم نریزد؟ طوری که کربلاها واقع شد و ...
*جواب مدیر اهل سنت به دانش آموز شیعه:*
برو فردا با ولیات بیا کارش دارم!!!
دانش آموز رفت و فرداش با دوستش اومد!!!
*مدیرگفت:*
پس چرا ولیتو نیاووردی؟ مگه نگفتم ولیتو بیار؟
*دانش آموز گفت:* این ولیه منه دیگه...
*مدیر عصبانی شدوگفت:* منظور من از ولی سرپرسته،پدرته، تو رفتی دوستتو آوردی؟
*دانش آموز گفت:* نشد دیگه، اینجا میگی "ولی" یعنی سرپرست... پس چطور وقتی پیامبر میگه این علی "ولی" شماست میگید معنی "ولی" میشه دوست!!!!!
💫 عید الله الاکبر مبارک *یـــاعلـــــــــی*
👈 به بهانه سالگرد مرگ رضاخان میرپنج
✍ حجتالاسلام دکتر قربانی مقدم
🛑 آیا می دانستید جنگ هشت ساله بر علیه ملت ایران، از نتایج تصمیمات خیانت بار پهلوی اول است؟
✅ طبق پیماننامه سعدآباد که توسط رضا شاه امضا شد، حق کشتیرانی در اروندرود بهجز ۵ کیلومتر از آبهای مقابل آبادان تا خط تالوگ به عراق واگذار شد. درواقع مسیر اروند بهکلی به عراق واگذار شد و مرزهای ایران به ساحل شرقی اروندرود آمد. این قرارداد چنان تحقیرآمیز بود که پسر رضاخان هم نتوانست قبولش کند. پس از پیگیریهای بسیار و البته مناقشههای فراوان و چندین ساله با عراق بر سر اتفاقاتی که در اروندرود رخ میداد سرانجام پهلوی دوم با عراق به «قرارداد الجزایر» رسید؛ خط تالوگ اروندرود دوباره شد مرز ۲ کشور. اما عواقب سوء قراردادی که رضاشاه امضا کرده بود تمام نشد! صدام در فرصت مناسب قرارداد الجزایر را پاره کرد و جنگ تحمیلی هشت ساله را بر علیه ملت ایران آغاز کرد. به تعبیر دیگر جنگ هشت ساله از تبعات تصمیم خیانت بار رضا شاه در پیمان سعدآباد بود که مسیر اروندرود را به عراق واگذار کرده بود.
آیا «نجیب میقاتی» موفق به تشکیل دولت میشود؟
پس از آنکه سعد حریری نتوانست بعد از 9 ماه، کابینه لبنان را تشکیل دهد، با آرای نمایندگان پارلمان به میقاتی، میشل عون رئیسجمهور لبنان، این سیاستمدار و بازرگان لبنانی را رسماً مأمور تشکیل دولت جدید این کشور کرد.
گزاره خبری:
میقاتی پس از مأمور شدن برای تشکیل کابینه در جمع خبرنگاران اعلام کرد: «من عصای سحرآمیز ندارم و نمیتوانم که معجزه کنم. مأموریت سخت است، اما ما اگر همه تلاشهایمان را مضاعف کنیم و دست از تبادل اتهام برداریم، موفق خواهیم شد. من برای این قدم در این راه گذاشتم و مأموریت را پذیرفتم تا از سرایت آتشی که در آن به سر میبریم، جلوگیری کنیم. با همکاری با میشل عون، دولت مطلوب را تشکیل خواهیم داد که طرح فرانسه را اجرا خواهد کرد. به نفع لبنان و اقتصاد آن است تا کشور را از خطر فروپاشی نجات دهیم».
گزارههای تحلیلی
1⃣تشکیل دولت همواره یکی از موضوعات چالشی در لبنان بوده است که در مقاطع مختلف به کُندی صورت گرفته و چهبسا شکلگیری آن ماهها و حتی چند سال طول کشیده است. طولانی بودن روند تشکیل دولت در لبنان حتی در یک سال اخیر ناشی از عوامل متعددی است که بهطورکلی در دودسته تقسیمبندی میشود: نخست، «عوامل خارجی» که عمدتاً متأثر از تحرکات برخی بازیگران ذینفع بهویژه محور آمریکایی- فرانسوی- سعودی است؛ دوم، «عوامل داخلی» که عمدتاً ریشه در بافتهای قومی و جمعیتی این کشور و متعاقب آن در سهمخواهیها دارد. امروزه در لبنان هجده طایفه و قومیت رسمی وجود دارد و قومیتگرایی هسته اولیه بیثباتی در این کشور محسوب میشود. ساختار نظام سیاسی طایفهای لبنان در کنار نظام اقتصادی غیرتولیدی آن از بدو تأسیس این کشور، بهویژه با شکلگیری توافق طائف پس از پایان جنگ داخلی، خود ذاتاً بحرانساز و همیشه نقش مؤثری در طولانی شدن روند تشکیل دولت داشته است.
2⃣ نجیب میقاتی در حالی مکلف به تشکیل دولت شده است که در یک سال گذشته مصطفی ادیب و سپس سعد حریری دو نامزد تشکیل کابینه در لبنان ناکام ماندهاند. با توجه به اینکه میقاتی پیشتر در سالهای 2005 و 2011 نیز نخستوزیر لبنان بوده است، لذا به نظر میرسد با توجه به تجاربی که در این زمینه دارد، خواهد توانست لبنان را از وضعیتی که دارد، بیرون آورده و بهزودی تشکیل دولت دهد؛ ضمن اینکه اکثر تشکلهای سیاسی اصلی لبنان نیز بنا به شرایط نابسامانی که در لبنان حاکم شده و اوضاع اقتصادی، اجتماعی و سیاسی در این کشور را متشنج کرده است، با واگذاری مأموریت تشکیل کابینه به میقاتی موافقاند. حزبالله نیز که یکی از مهمترین جریانات سیاسی در لبنان است، اعلام کرده است با هر چیزی که منجر به ایجاد اختلال در روند تشکیل دولت میشود، مخالف و با هر چیزی که این روند را تسهیل میکند، موافق هستیم.