📌 ایران تغییرات مرزی را تحمل نمیکند
✍سعدالله زارعی
🔸آنچه اکنون در مرزهای شمال غربی ایران مشاهده میشود، شکلگیری یک اتحاد نامرئی بین آمریکا، ترکیه، آذربایجان، ارمنستان و رژیم صهیونیستی است و هدفگذاری آن ایجاد یک تغییر ژئوپولیتیک با نتایج راهبردی علیه دو کشور ایران و روسیه است.
✅در این خصوص گفتنیهایی وجود دارد:
1⃣ نیروهای نظامی جمهوری آذربایجان محور گوریس قاپان در ارمنستان را مسدود کرده و اجازه عبور خودروهای سنگین ایران به ارمنستان را نمیدهند که این به منزله نقض حاکمیت دو کشور جمهوری اسلامی و جمهوری ارمنستان است و اگر استمرار پیدا کند در نهایت به کاهش نقش ایران در این منطقه منجر میشود.
همزمان با این فعل و انفعالات، ادبیات رسانهای و محافل بهظاهر غیررسمی -که در واقع بیان رسمی جمهوری آذربایجان بهحساب میآید- به سمت خصومت و حتی الفاظ کودکانه کشیده شده است. این در حالی است که - ما بدون آنکه قصد تحقیر داشته باشیم - نمیتوانیم اندازه این جمهوری را با اندازه ایران و هر چیزی که معیار قدرت یک واحد جغرافیایی است، مقایسه کنیم؛ چرا که مقایسه فیل و فنجان است.
2⃣ حذف خط ۲۱ کیلومتری مرزی ایران با منطقه ارمنستان و نیز حذف مرز ارمنستان در این منطقه که احتمالاً با تسلیم استان ارمنی سیونیک به آذربایجان صورت میگیرد، وضع ژئوپلیتیکی ایران در منطقه قفقاز را دچار مشکل میکند.
3⃣ در این میان دولت ارمنستان و شخص پاشینیان که در مقایسه با دولت سابق این کشور، غربگرا محسوب میشود، در چارچوب یک طرح آمریکایی - ترکیهای و به امید واهی برخوردار شدن از مواهب سیاسی و اقتصادی به این طرح پیوسته است در حالی که خیانت به کشور ارمنستان میباشد. دولت پاشینیان به این وعده آمریکا و ترکیه دلخوش کرده است که در صورت واگذاری استان سیونیک، میتواند از روابط مناسب و بیدغدغه با جمهور آذربایجان و ترکیه برخوردار شود
4⃣بسیاری از تحلیلگران گفتهاند اردوغان و حزب او بعد از یک دوره مانور اسلامگرایی و پس از یک دوره مانور روسیهگرایی، به مرور روی واقعی خود را که هیچ ارتباطی با اسلامگرایی و شرقگرایی ندارد، نشان میدهد. ۵- دولتهای ترکیه و آذربایجان در حال دست زدن به ریسکهای بزرگی هستند که میتواند پیش از دیگران خود آنان را در بحران وجودی فرو ببرد. دولت علیاف با شش میلیون جمعیت شیعه که بدون شک دل بسته مرکزیت شیعه هستند، مواجه است و دولت اردوغان در ترکیه با حدود ۲۳ میلیون شیعه علوی روبهرو میباشد. جمهوری اسلامی هیچگاه نخواسته است از این ظرفیتها برای گوشمالی اردوغان یا علیاف استفاده کند. ما برخلاف آنان و براساس اصول اخلاقی خود، حسن همجواری را رعایت کردهایم؛ تا جایی که فراتر از آن در دو نوبت حکومتهای این دو خانواده را از ویرانی نجات دادهایم.
🔹هم اردوغان و هم علیاف میدانند که دست ایران برای برهم زدن این توطئه خالی نیست و انگشت اشاره جمهوری اسلامی ایران میتواند توطئه طراحیشده را برای آنها به گونهای پشیمانکننده برهم بزند.
⭕️ رئیسی و دولت ناقص
🔹الان چندین ماه است که :
سازمان حفاظت از محیطزیست
معاونت علمی رئیس جمهور
دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی
دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی
دانشگاههای دولتی مهم
موسسه استاندارد
بانک مرکزی
مرکز بررسی های استراتژیک
۲۵ استانداری
بیش از ۵٠٠ فرمانداری
و صدها اداره کل استانی،
بلاتکلیف و معطلند ( از یک ماه قبل از انتخابات تا الان) و مدیران این دستگاه ها نمی دانند که می مانند یا باید بروند!
🔹و بدیهی است که این دستگاهها و هزاران نیروی شاغل در آنها هم به تبع مدیرانشان بلا تکلیف و معطل مانده اند و قادر به اتخاذ هیچ تصمیم جدی نیستند و فقط روزگار می گذرانند و منتظرند تا ببینند آینده چه خواهد شد!
✳️ آقای رئیسی!
تعیین تکلیف این دستگاهها از جمله وظایف اساسی شماست و رها کردن این حجم انبوه از سازمانها و موسسات دولتی، نشانه «ضعف مدیریت و بی برنامگی» است.
✳️ سید عزیز!
فرموده اید اولویت اساسی دولت شما حل مشکلات اقتصادی و معیشتی است.
حتما می دانید که بدون تعیین تکلیف این ادارات و سازمانها، سامان دادن به اقتصاد و معیشت و اشتغال غیر ممکن و محال خواهد بود!
🔹بماند که وزرای شما هم با اقتدا به رئیسجمهور شان، عجله ای برای تعیین تکلیف معاونان و مدیران ستادی و استانی شان ندارند و این یعنی همه تقلا کردن ها و دستورات و بخشنامه ها در دوران «ول معطلی» بیفایده و باد هواست!
▪️و باز هم بماند که به برکت دولت روحانی، انبوه نیروهای وفادار به اصلاحات و نفوذیها و... در بدنه دولت جا خوش کرده و با سو استفاده از بلا تکلیفی دولت به خرابکاریها و دشمن تراشیها و حیف و میل هایشان ادامه می دهند و متاسفانه مسئولیت همه این موارد هم شرعا و قانونا بر عهده دولت سیزدهم است!
✍️محمد صادق کوشکی
🔴عامل بدبختی دولت ها چهار چیزست
♦️قال الامام علي (علیه السلام): يستَدَلَّ عَلَي ادبارِ الدُّوَلِ بِاَربَعٍ: تَضييعِ الاُصولِ وَ التَّمَسُّکِ بِالفُرُوعِ وَ َتقديمِ الاَراذِلِ وَ تَاخيرِ الاَفاضِلِ.
♦️امام علي (علیه السلام) فرمودند: چهار چيز باعث شکست دولت ها مي شود:
۱. ضايع کردن اصول (مسائل مهم)
۲. سرگرم شدن به فروع (امور کم اهميت)
۳.به کار گماردن آدم هاي پست
۴.کنار گذاردن انسان هاي فاضل.
📚غرر الحکم، ص ۳۴۲
💥بزرگترین رزق راهپیمایی اربعین 🔻
1⃣ یکی از مهمترین رزقهای معنوی در ضیافت اربعین، تجلّی «مواساةُ الإخوان» با محوریّت «حبّالحُسین» است. اصالتِ «الرّفیق ثمّ الطّریق»، بیش از هر «سفرِ روحانی»، در راهپیمایی اربعین رُخ مینماید و به اثبات میرسد؛ آن هم صفا، وفا، صداقت و معنویتی که جز در افسانههایِ شیرین، کسی از آن سراغ نمیگیرد!
2⃣ اینجا که دل به دریای عظمت نینوا میزنی، تازه میفهمی نه تنها دستگاه سیدالشهداء (ع) به إحیای امر و تعظیم شعائر از سوی «من» و «تو» محتاج نیست، بلکه این ماییم که برای نجات از افسونِ «دلمردگی» و «روزمرگی»، و احیای قلب خویش، به دم مسیحایی حضرت حسین (ع) نیازمندیم.
3⃣ آنانکه این روزها تازه به فکر سوال از فرزندانشان هستند که: «ایرانیان از کی به یاد راهپیمایی اربعین افتادهاند؟»، با حال و هوای زائرین اربعین در سفر عشق کاملاً بیگانهاند و به همان اندازه از درک فلسفه و پیامد این تجمع عظیم عاجز هستند! کافی است اینان از قفس تنگ و تاریکِ «سیاستزدگی» و نیز، پستویِ «توهّمِ توطئه» بیرون آیند و یک بار – آری فقط یک بار – گام در این مسیر بگذارند تا اگر لایقند، پاسخ خویش را برای همیشه از «صراطُ الحسین» دریابند... شاید برای کسانی که از پیشینه سوگواره حسینی در ایران زمین بیخبرند و یا از سرشت فراجناحی و فراملیتی زائرین اربعین غافلند، بهترین راه تجربهای عینی با رنگ و بوی "شعائری و مناسکی" باشد.
4⃣ به جوانان عزیزی که تاکنون از این موهبت عظمی محروم بودهاند، اکیداً توصیه میکنم که از هماکنون برای این فیض والا در سالهای آتی برنامهریزی کرده و چونان قطرهای بیتاب خود را به دریای موجخیز حماسۀ اربعین در کربلای حسین برسانند.
🔹گر که در سینۀ خود شوق زیارت داری
🔹رود این قافله تا کرببلا بسم الله
🔹وعده دادیم که باهم سفر عشق رویم
🔹عازم کوی حسینیم بیا بسم الله
✍️ #محمدصادق_ابوالحسنی
⭕️ جایگاه فیلترشکنها در فضایمجازی
🔹 در نظرسنجی اخیر ایسپا، ۴/ ۴۸درصد از پاسخگویان گفتهاند فقط از رسانههای اجتماعی خارجی مثل تلگرام، واتساپ و اینستاگرام استفاده میکنند، در مقابل ۸/ ۱درصد بیان کردهاند فقط از رسانههای اجتماعی داخلی مثل سروش، روبیکا و ...استفاده میکنند.
🔹 ۸/ ۲۲درصد پاسخگویان گفتهاند هم از رسانههای اجتماعی داخلی و هم خارجی استفاده میکنند.۲۷درصد پاسخگویان گفتهاند در حالحاضر کاربر هیچکدام از رسانههای اجتماعی داخلی یا خارجی نیستند.
🔹 یکی از نکات قابلتوجه طرح صیانت آن است که رویکرد طراحان این طرح به موضوع فیلترینگ تغییر کرده و آنها درصدد هستند تا با مکانیزم جدیدی دسترسی به محتواهای خاص را محدود کنند.
♨ انتفاع اقتصادی ایران در شانگهای
✍ علی محمدی
🔹 با توجه به مختصات نظم نوین بینالمللی و ایجاد چندجانبهگرایی در آینده نزدیک، کشورهایی در معادلات بینالمللی آتی تأثیرگذارتر خواهند بود که بتوانند در سازمانهای منسجمتر و مؤثرتری عضو باشند. یکی از این سازمانها، سازمان همکاریهای شانگهای است که ایران بهعنوان نهمین عضو اصلی آن پذیرفته شد؛ اما عضویت در این سازمانها چه منافع اقتصادی برای ایران دارد؟
👈 نکات تحلیلی
1⃣ چینیها تصمیم به بازسازی جاده ابریشم در چارچوب طرح «ابتکار کمربند-راه» گرفتهاند که حدود 9000 پروژه در آن تعریف شده است که از مجموع این پروژهها، حدود 3000 طرح کلید خورده، 666 طرح تمام شده و 2000 طرح در دست اجراست. چینیها برای ایران نیز در این مگاپروژهها جایگاه، نقش و سهم سرمایهگذاری دیدهاند، خصوصاً در زمینه ترانزیتِ کالا، برق و دیتا، بین چین و اتحادیه اروپا از مسیر چابهار به طرف آسیای میانه و روسیه و از طریق بندرعباس به آستارا و سنپترزبورگ و بندر پوتی در گرجستان، ایران در اولویت طرحهای چین قرار دارد.
2⃣ دو کشور اصلی سازمان شانگهای یعنی روسیه و چین، همچون ایران مرتباً در معرض تحریمهای ایالاتمتحده هستند. قرار گرفتن کشورهایِ در معرض تحریم، در یک بلوک، بسترهای لازم را برای همکاریهای فیمابین در زمینههای ناسازگار با تحریم فراهم میکند. این موضوع برای ایران که بیشترین تحریمها متوجه اوست، میتواند بسترهای لازم را برای دور زدن تحریمها فراهم کند.
3⃣ همچنان که امریکا در پی محدود کردن منابع تأمین انرژی چین است، چین به دنبال تعدد این منابع میشد. درواقع کشورهای عضو این سازمان مانند چین، به انرژی و ترانزیت از ایران وابسته هستند و لذا ایران میتواند از ظرفیت سرمایهگذاری کشورهای عضو در این حوزهها نیز استفاده کند. وقتی وابستگی متقابل بین کشورها وجود داشته باشد، انگیزهای ایجاد میکند که کشورهای عضو با دور زدن تحریم، روابط تجاری خود را با ایران گسترش دهند.
4⃣ بانک زیربنایی سرمایه گذاری آسیا که در سال ۲۰۱۴ تاسیس شده در کنار سازمان شانگهای ، تسهیل کننده مبادلات تجاری بر مبنای ارزهای غیر دلاری است. به این معنی که کشورهای عضو را به تجارت بر اساس ارزهای ملی تشویق می کند. این موضوع می تواند ایران را که اقتصادی متکی بر دلار دارد، یاری کند و با استفاده از ارزهای ملی، به کم کردن نقش دلار در اقتصادش بپردازد.
👈 نکته راهبردی
سازمان بین دولتی شانگهای با ظرفیتهای عظیم اقتصادی میتواند تسهیلکننده روابط تجاری ایران با شرق، با تمرکز بر وابستگی متقابل در حوزه ترانزیت و انرژی شود. همچنین متأثر بودن کشورهای عضو سازمان از تحریمهای امریکا، آنها را به سمت ایجاد سازوکار مالی غیرآمریکایی، با تکیهبر ارزهای ملی ترغیب میکند و از این حیث نیز برای اقتصاد تحریمی ایران، نقطه اتکا و توجه است.
📌رهبر انقلاب در حکمی پیمان جبلی را به ریاست سازمان صدا و سیما منصوب کردند
🔹با پایان یافتن دوره مسئولیت آقای دکتر علیعسکری در سازمان صداوسیما، حضرت آیتالله خامنهای با تشکر از تلاشهای خستگیناپذیر ایشان، در حکمی آقای دکتر پیمان جبلی را به ریاست آن سازمان منصوب، و بر مواردی همچون «ارتقاء سطح آگاهی و معرفت عمومی»، «هدایت فرهنگی»، «تقویت روحیه و احساس هویت ملی و انقلابی»،«پراکندن امیدو نشاط» و «ترویج سبک زندگی اسلامی- ایرانی» بهعنوان اولویتهای کاری رسانه ملی در دوره جدید تأکید کردند.
🔰ابعاد کشف ماینر در شرکت بورس
🔶فعلا منتظر روشن شدن واقعیت قضیه می مانیم. اما اگر واقعا تخلفی در این ابعاد شکل گرفته باشد، تامل در دو نکته اساسی ضرورت دارد:
1⃣ کشف دستگاه ماینر در شرکت بورس، باقیمانده اعتماد مردم به این بازار مالی را نیز از بین می برد. بورسی که قرار بود در دوره جدید یکی از پایه های اعتماد سازی و کسب سرمایه اجتماعی برای نظام باشد، با این تخلف ، خود منبع تولید بی اعتمادی می شود.
2⃣سازمان بورس وقتی به صورت سخت افزاری نمی تواند بر شرکت بورس نظارت کند، چگونه می خواهد از حیث نرم افزاری بر این شرکت و معاملات حقوقی ها نظارت داشته باشد.
✍علی محمدی
⭕️متن حکم رهبر انقلاب اسلامی به این شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
جناب آقای دکتر پیمان جبلّی دامتوفیقه
با پایان یافتن دورهی مسئولیت پر تلاش جناب آقای دکتر علیعسکری که کوشش خستگیناپذیر و دلسوزانهی آن مدیر مؤمن و با اخلاص را به همراه داشت، جنابعالی را که از صلاحیت دینی و انقلابی، و تخصص و تجربهی طولانی در مدیریتهای سازمان صداوسیما، و آگاهی از ماهیت و عملکرد و وظائف رسانهی ملی برخوردارید، برای یک دورهی پنجساله به ریاست آن سازمان منصوب میکنم.
رسانهی ملی، دانشگاهی برای ارتقاء سطح آگاهی و معرفت عمومی، و آوردگاهی برای مقابله با امواج خصمانهی تحریف و تفتین، و آسایشگاهی برای بهرهمندی چشم و دل همگان از جلوههای زیبائی و هنر، و قرارگاهی برای پراکندن امید و نشاط در فضای عمومی کشور است.
هدایت فرهنگی، تقویت روحیه و احساس هویت ملی و انقلابی، ترویجِ سبک زندگی اسلامی- ایرانی، و افزایش همبستگی ملی، در شمار اولویتهائی است که باید با ارتقاء سرمایهی انسانی و رشد کیفی برنامهها و بهرهگیری از ابتکار و با تلاش شبانهروزی به آن دست یابید انشاءالله.
وظیفهی خود میدانم که از تلاش خستگیناپذیر جناب آقای دکتر عسکری در مدت مسئولیتشان که حقاً در خور تقدیر است، صمیمانه تشکر کنم و جنابعالی را به بهرهمندی از طرحهای بلندمدت و ناتمام دورهی ایشان توصیه نمایم. توفیقات جنابعالی را از خداوند متعال مسألت میکنم.
سیّدعلی خامنهای
۷ مهر ۱۴۰۰
🌐 کانون های کوچک تهدید علیه ایران منهدم می شوند ؟
✍ علیرضا تقوی نیا
🔸️بعد از سرمایه گذاری های موفقیت آمیز ایران بر مناطق اطراف فلسطین اشغالی که عمدتا عقیدتی و با استفاده از ظرفیت قدرت نرم جمهوری اسلامی و انگیزه جهاد با اشغالگران صهیونیست بود ، آنان نیز به تکاپو افتادند تا در اطراف این کشور لانه کرده و به زعم خود آن را از طریق اقدامات نظامی و امنیتی فرسایش دهند.
🔸️دم دست ترین منطقه برای اسرائیل ، اقلیم کردستان بود که علاوه بر انگیزه مخالفت با جمهوری اسلامی گروههای تروریستی لانه کرده در آنجا و همچنین خانواده بارزانی جهت همکاری و همسویی با آنان ، در میان اقوام کردی داخل ایران نیز حامیانی هر چند اندک در قالب هسته های تروریستی جدایی طلبی داشتند.
🔸️این ارتباط تا آنجا پیش رفت که هنگام رفراندوم غیرقانونی جدایی طلبی اقلیم کردستان از عراق ، برخی از طرفداران خانواده بارزانی، پرچم اسرائیل را در آن نقطه به اهتزاز در آوردند که البته آن طرح و نقشه با تلاش های ایران و همکاری با دولت مرکزی عراق ظرف چند ساعت از بین رفت.
🔸️در روزهای اخیر نیز بارها فرماندهان سپاه پاسداران به اقلیم کردستان بابت پناه دادن به تروریست های تجزیه طلب که ارتباطات آنها با رژیم صهیونیستی پوشیده نیست، هشدار داده اند .
🔸️چند روز گذشته نیز کنفرانسی در اقلیم مزبور برگزار شد که با بودجه امارات علنا خواستار پیوستن به جریان عادی سازی با رژیم صهیونیستی بودند که البته با واکنش قاطع و صریح گروههای عراقی و دستگاه قضایی این کشور مواجه شدند و نقشه آنها تا حد زیادی خنثی گشت.
🔸️البته تلاش های اسرائیل بر تقرب خزنده به جغرافیای ایران به اقلیم کردستان عراق ختم نشده و سال هاست که در منطقه قفقاز نیز قصد لانه گزیدن دارند که البته با حمله روسیه به شمال گرجستان در سال ۲۰۰۷ و پس از آن کنار رفتن ساکاشویلی از قدرت، تا حد زیادی سرمایه گذاری آنها در شمال قفقاز بر باد رفت.
🔸️اما جمهوری باکو هنوز هم از شرکای مهم اسرائیل به شمار می رود و همکاری های تنگاتنگی با آن دارد که اخیرا از سوی سخنگوی دستگاه دیپلماسی جمهوری اسلامی اخطار مهمی در این خصوص دریافت کرد.
🔸️به این نکته باید توجه کرد که بار سیاسی هشداری که از سمت سخنگوی وزارت امور خارجه منتقل می شود با رجز خوانی یک فرمانده نظامی کاملا متفاوت بوده و سطح حساسیت های یک کشور را نشان میدهد.
🔸️اکنون نیز لشکرهای زرهی ، پدافندی ، زمینی و پهپادی سپاه و ارتش در حجم وسیع در مرزهای جمهوری باکو مستقرند تا در صورت لزوم به وظایف خود عمل کنند.
🔸️رژیم تل آویو برای حضور در جنوب دشمن اصلی خود نیز سرمایه گذاری های زیادی کرده که البته کم بازده ترین طرح آنها در قبال ایران بوده است.
🔸️صهیونیست ها سعی داشتند از طریق امارات و بحرین به اصطلاح به مرزهای ایران نزدیک شوند اما اتفاقی که افتاده اینست که پس از گذشت یکسال حتی یک کشتی آنها نتوانسته سالم وارد خلیج فارس شده یا از آن خارج گردد.
🔸️توضیح بیشتر در این خصوص قابل بیان نیست اما نگارنده همینقدر مطلع است که دکترین جدید امنیتی جمهوری اسلامی در قبال اسرائیل اخیرا تغییر کرده و هر گونه نفوذ و حضور آنها در مرزهای ایران برای سران تهران غیر قابل تحمل بوده و برای مقابله با آن طرح های جدی آماده شده و دستورات خاصی نیز اعلان گشته که نمونه آن را در حمله به مقر موساد در اربیل و کشته شدن چند جاسوس اسرائیلی توسط افراد مسلح عراقی شاهد بودیم .
🔸️ در پایان باید گفت شواهد نشان میدهد ایران قصد دارد قبل از قوام یافتن حضور رژیم صهیونیستی در مرزهایش با آن مقابله جدی کند و آن را از اولویت های امنیت ملی خود میداند و جمهوری باکو نیز اگر رفتارهایش را اصلاح نکند از این قاعده مستثنی نخواهد بود.
🔻یادگاری زنگنه- خاتمی و لاپوشانی حزب افراطیون
✍ محمد ایمانی
🔸در پی محکومیت ۶۰۷.۵ میلیون دلاری ایران در پرونده قرارداد کرسنت، کانال حزب اتحاد ملت مدعی شده نظر اعتراضی حسن روحانی به قرارداد در سال 81، بعدها عوض شد و او دیگر مخالفتی نداشت(!)
🔹این ادعای منفعلانه، در واکنش به افشای نامه ای است که روحانی (دبیر وقت شورای عالی امنیت ملی) به خاتمی رئیس دولت اصلاحات نوشته و ابراز نگرانی جدی کرده است:
🔸«عقد قرارداد طولانی گاز با شرکتی غیر معتبر که بنابر گزارشات دریافتی از وزارت نفت طی سالهای گذشته عملکردی ضعیف و توأم با نادیده گرفتن حقوق ایران در ارتباط با میدان نفتی مبارک داشته، تکرار تجربه تلخی است که سالیان دراز گرفتار آن خواهیم بود. قیمت و شرایط قراردادی که مذاکره شده در مقایسه با منطقه بسیار پایین و غیرمطلوب است. قرارداد کرسنت احتمالاً آثار منفی اقتصادی درازمدت بر بازار گاز کشور خواهد داشت و هیچ منفعت سیاسی نیز در پی نخواهد داشت. از حدود یک سال پیش سؤالاتی از وزیر نفت درباره قرارداد کرسنت مطرح کردهام که با وجود دستور شما، پاسخی دریافت نشده است... قرارداد مذکور از طریق واسطهها و عدم ارتباط مستقیم دولتی با یک شرکت غیرمعتبر به امضا رسیده است».
🔹اگر کسی ادعا می کند نظر روحانی تغییر کرده، باید سند بیاورد. قیمت گاز در این قرارداد 25 ساله، یک چهاردهم قیمت متعارف گاز در منطقه و جهان بود و دلالان و رشوه دهندگان در آن نقش اصلی را ایفا کرده بودند.
🔸وقتی این خسارت تعبیه شده در قرارداد (فروش گاز کشور به مدت 25 سال به قیمت تقریبا مفت) تغییر نکرده، چگونه می توان ادعا کرد نظر روحانی تغییر کرده؟ و به فرض که تغییر هم کرده باشد، چه تغییری در اصل خسارت تحمیلی به ملت ایران می کند؟ ضمنا حزب پدرخوانده اتحاد ملت باید توضیح بدهد چه سر و سرّی با زد و بند کنندگان در قرارداد آلوده کرسنت دارد که سنگ انها را به سینه می زند؟
🔹قرارداد کرسنت، در دولت مدعی اصلاحات و زمان وزارت بیژن زنگنه، بین شرکت ملی نفت ایران و شرکت کرسنت منعقد شد که پس از بررسی نهادهای نظارتی مشخص شد قیمت گاز توافق شده در حد رایگان است.
🔸زنگنه سال 92 پس از معرفی به عنوان وزیر نفت، وعده داد که دو هفتهای پرونده کرسنت را مختومه میکند! او آن زمان مدعی شده بود "اصلا در هیچ جایی بحثی برای این که خسارتی پرداخت کنیم، وجود ندارد و کلا این بحث یک جنگ روانی مضحک است و هیچ پایه ای ندارد"! اما حالا که خبر محکومیت قطعی شده، پادوهای مدیران نفتی متهم، به دوره مدیریت آقای جلیلی در دبیری شورای عالی امنیت حمله می کنند!!
🔹یادآور می شود در قراردادهایی مانند کرسنت، توتال و استات اویل، اغلب پای رشوه در میان بوده است؛ به عنوان مثال شرکت توتال متهم است هنگام وزارت زنگنه در دولت اصلاحات، به تیمی که در راس مدیریت آن مهدی هاشمی بوده، رشوه 30 میلیون دلاری داده است. توتال به همین دلیل در فرانسه به جریمه 500 هزار یورویی محکوم شد.
🔸با وجود این گذشته تاریک، مجددا در دولت روحانی قرارداد دیگری با توتال امضا شد که صرفا به ارائه اطلاعات سرّی مخزن پارس جنوبی به توتال و عهدشکنی بعدی توتال ختم شد و حال آنکه شرکت فرانسوی همزمان در بخش قطری این مخزن بزرگ در حال فعالیت گسترده است.
از دیگر یادگاری های زنگنه، حذف کارت سوخت از سال 94 به مدت چهار سال بود که موجب تشدید مصرف (قاچاق) روزانه 20 میلیون لیتری بنزین شد و با 🔹احتساب روزانه 100 میلیارد تومان قاچاق، 144 هزار میلیارد تومان را از جیب مردم به حلقوم قاچاقچیان ریخت. پس از آن هم تصمیم ناگهانی در سه برابر کردن قیمت بنزین اتفاق افتاد که به موج سواری ضد انقلاب و حوادث تلخ آبان 98 ختم شد.
📌۳ سناریو پیشبینی شده درباره آینده سیاسی- اقتصادی ایران
🔹موسسه مطالعاتی اروپایی ۳ سناریو را درباره احتمال توافق ایران با آمریکا و گرایش ایران به چین پیش بینی کرده است. براساس سناریوی اول ایران با آمریکا به احتمال ۵۰ درصد به توافق رسیده و یکسری محدودیتها برداشته میشود. فروش نفت ایران رونق پیدا کرده و رشد ۴ درصدی هم اتفاق میافتد.
🔹براساس سناریوی دوم پیشبینی شده از سوی این موسسه مطالعاتی به احتمال ۱۵ - ۳۵ درصد همین وضع موجود ادامه پیدا میکند و ایران به سمت چین متمایل میشود و با آمریکا توافقی حاصل نمیشود.
🔹سناریوی سوم هم این بوده که ایران به احتمال ۱۵ درصد به کشورهای چین و آمریکا نزدیک نمیشود.
🔹بر اساس پيش بيني كارشناسان اقتصادي اروپايي نرخ ارز در ايران تا بهمن ۱۴۰۱ بين ۲۰ تا ۳۰ هزار تومان در نوسان خواهد بود.
🔹یک موسسه اقتصادی اروپایی در گزارشی با اشاره به این که ساختار تصمیم گیری در ایران بسیار پیچیده و در هم تنیده است، تصریح کرده که در ایران فروپاشی اتفاق نخواهد افتاد. زیرا یکسری سوپاپ های اطمینان وجود دارد. بنگاههای اقتصادی که زیر نظر دولت نیستند تا حدودی مانع فروپاشی خواهند شد.
🔴👆 واکنش دفتر رهبر انقلاب به نامه تولیدکنندگان لوازم خانگی/ ممنوعیت واردات لوازم خانگی از " کره جنوبی "
🔹در پی درخواست تعدادی از شرکت های داخلی تولید لوازم خانگی از رهبر معظم انقلاب برای جلوگیری از واردات لوازم خانگی، و نامه دفتر رهبر انقلاب، رئیس دفتر رئیس جمهور خطاب به وزرای اقتصاد و صمت دستور جلوگیری از واردات لوازم خانگی از دو کشور کره را ابلاغ کرد.
🔹" طبق نامهای که کارخانههای تولیدکننده لوازم خانگی به ایشان نوشتهاند، واردات این محصولات باعث شکستن کمر تولیدکنندگان میشود و باید جلوی آن گرفته شود."
✅پاسخ رئیس جمهور:
✳️طی نامه ای از سوی رئیس دفتر ریاست جمهوری به وزرای صمت و اقتصاد، واردات هرگونه لوازم خانگی کره ای به کشور ممنوع شد.
🛑 بازی خطرناک آذربایجان و ترکیه در مرزهای شمالی ایران
✍حمید خوشآیند
🔹در هفتههای اخیر همزمان با برگزاری رزمایش مشترک نظامی ترکیه با آذربایجان، شاهد بروز رفتارها و اظهارات نامتعارف از جانب مقامات باکو علیه کشورمان بودیم
👈گزاره خبری:
این اظهارات غیردوستانه با درج تیتر «ایران باید از روی نقشه محو شود!» توسط روزنامه ینی شفق وابسته به دولت ترکیه از قول یک نماینده آذربایجان شروع شد و با اظهارات خلاف واقع رئیسجمهور آذربایجان در خصوص مداخله جمهوری اسلامی ایران در منطقه قفقاز و تهدید شمردن رزمایش ایران در مرزهای شمال غربی، شدت گرفت.
👈گزارههای تحلیلی:
۱- قفقاز منطقهای است که دارای «گسلهای ژئوپلیتیکی» متعددی است؛ یکی از سیاستهایی که در سالهای اخیر در این منطقه برجستهتر شده است، تشدید این گسلها با اهداف متعدد سیاسی، امنیتی و نظامی است که رژیم صهیونیستی از دستهای مهم پشتپرده در این زمینه است. جمهوری اسلامی ایران از دیرباز در این منطقه خود را متعهد به رعایت حسن همجواری با کشورهای همسایه میداند. در خصوص جمهوری آذربایجان و ترکیه، سیاست جمهوری اسلامی ایران از یک روند «منطقی، واقعبینانه و صادقانه» پیروی میکند. با توجه به اینکه در بسط و توسعه مناسبات در ابعاد گوناگون نیز کشورهای همسایه، اولویت اول روابط خارجی ایران را تشکیل میدهند، لذا در قفقاز جنوبی نیز همواره به این مهم توجه شده و «دوستانه» در این راه گام برداشته شده است؛ اما این رفتار صادقانه نباید بهمنزله دادن «چک سفید امضا» برای دیگران تلقی شود.
۲- اینکه جمهوری اسلامی ایران با آذربایجان که زمانی نهچندان دور «جزو سرزمین ایران» بود و حتی دولت ترکیه که در کودتای سال ۲۰۱۶ او را از مخمصهای که فرجامش سرنگونی بود، نجات داد، در برخی موضوعات سیاست خارجی و بعضاً داخلی اختلافنظر دارد، یک امر طبیعی است؛ اما اختلافنظرهای موجود در مقابل «علائق مشترکی» که در عرصههای مختلف اقتصادی، سیاسی و بخصوص فرهنگی و تمدنی وجود دارد، بسیار ناچیز است. تهران مواضع و رفتارهای تحریکآمیز و مشکوک دولت باکو را دلیل بر قدرت نمیداند، بلکه آن را «نشانه عدم پختگی سیاسی» و محاسبات غلط در مواجهه با ایران میداند؛ محاسباتی که عمدتاً توسط صهیونیستها طراحی شده است. همچنان که در هفتههای اخیر و در رابطه با بمباران مقر عناصر معاند و تروریست در کردستان عراق هم مشاهده شد، جمهوری اسلامی ایران در عین تعهد بنیادین به «عدم دخالت در امور داخلی دیگران»، در مواجهه با تهدیداتی که متوجه امنیت ملی و تمامیت ارضی خود باشد، اجازه هیچگونه تحرک نظامی و روانی را به کشورهای خارجی ولو همسایگان نمیدهد.
👈نکته پایانی:
جمهوری اسلامی هیچ دخالتی در اینکه دولت باکو روابط خارجی خود را چگونه طراحی و تنظیم میکند، ندارد. این یک موضوع داخلی است؛ اما این روابط نباید به تهدید امنیت ملی، منافع ملی و تمامیت ارضی ایران بینجامد. تهران هرگز حضور تهدیدآمیز رژیم صهیونیستی در مرزهای شمالی خود را برنمیتابد. حساسیتی که جمهوری اسلامی در قبال امنیت ملی خود دارد، از اصول و مبانی منطقی و محکمی برخوردار است. ابزارهای لازم برای مقابله با عوامل مخل امنیت و منافع ملی و تمامیت ارضی خود را هم دارد؛ فرقی نمیکند از جانب آمریکا باشد یا یک کشور کوچک منطقهای
👈اجرای مدل سودان در کردستان عراق!
«سیدرضا صدرالحسینی» در خصوص نشست صهیونیستی اخیر در اربیل کردستان که دولت مرکزی عراق آن را بهشدت محکوم کرد، قائل به تلاش رژیم غاصب برای تجزیه این منطقه از عراق و دستیابی به ذخایر انرژی آن است. این کارشناس مسائل منطقه میگوید: «همه به یاد دارند در آخرین رفراندوم استقلال کردستان عراق اولین کسانی که از این همهپرسی و جدا شدن کردستان عراق استقبال کردند، صهیونیستها بودند. نشست اخیر بهشدت افکار عمومی این کشور و مقامهای رسمی عراق را ناراحت کرده است و خطر تجزیه را بهخوبی درک کردهاند. هدف اسرائیل از نفوذ در کردستان همانند تجزیه سودان است، یکی از دلایل حضور رژیم صهیونیستی در کردستان عراق بهنوعی چشمداشت این رژیم به ذخایر انرژی اعم از نفت و گاز است. در سودان یکی از دلایل تجزیه این کشور به دو قسمت شمالی و جنوبی، وجود چاههای نفت در بخش جنوبی سودان بود. در کردستان عراق هم ذخایر نفتی عظیمی وجود دارد که صهیونیستها به آن چشم دوختهاند
✳️هدف اقلیم کردستان از برگزاری کنفرانس سازش با اسرائیل چیست؟
پس از تحرکات نظامی ایران علیه گروههای کرد در اقلیم کردستان، به نظر میرسد که سران این منطقه به این نتیجه رسیدهاند که با تسهیل در موضوع نفوذ منطقهای اسرائیل برای خود در آینده حاشیه امن ایجاد نمایند.
برگزاری نشست کنفرانس صلح و استرداد و عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی به همت اندیشکده مرکز ارتباطات صلح در نیویورک و با نقش ویژه جوزف براود دارای اصالت یهودی و عراقی در اربیل، بهت عراقی ها را به همراه داشته است.
برگزاری این نشست و تاکید بر پیوستن عراق به پروسه سازش، بلافاصله خشم رهبران عراق را به همراه داشته و به محکومیت این نشست از سوی دولت مرکزی و دولت خودمختار اقلیم منتهی شده است. نشست یاده شده مورد حمایت شخصیت های مهمی نظیر «مارتین ایندیک» و «دنیس روس»، مسئول پرونده خاورمیانه در زمان باراک اوباما و شخصیت نزدیک به هیلاری کلینتون قرار داشت.
به باور برخی از تحلیلگران رویکردهای سران اقلیم کردستان در مقابله با گروه های مقاومت در عراق و چراغ سبز نسبت به برگزاری جنین نشست های در خاک عراق نشان دهنده تغییر برخی مناسبات بغداد در قبال ایران خواهد بود.
✳️هدف ترکیه از نفوذ و دخالت درآذربایجان برای چیست؟
❇️پرسمان سیاسی
سیاست نفوذ ترکیه درآذربایجان در راستای هدف تشکیل ترکستان بزرگ و کسب انرژی ارزان (سفر حداقل ۵ مورد اردوغان و صد مورد هیات بلند پایه ترکیه به آذربایجان) دنبال می گردد. این اقدامات در دراز مدت امنیت ملی کشور ایران را به خطر خواهد انداخت و اگر اقداماتی در راستای حل این مسئله انجام نگیرد این امر در آینده برای ایران پرهزینه خواهد بود.اقدامات ترکیه را می توان در دوران پسا آمریکا در پازل جنگ سرد بین کشورها محسوب نمود که با تنوع اقدامات از قبیل اقتصادی،فرهنگی، سیاسی،اطلاعاتی و نظامی انجام می گیرد. ایران در مقابل این اقدامات نه تنها باید در عرصه نظامی فعالیت نماید؛ بلکه باید در زمینه های دیگر نیز یک برنامه بلند مدت داشته باشد تا بتواند در این منطقه نقش ایفا نماید. نفوذ و اقدامات رژیم صهیونیستی در این منطقه مشهود می باشد. همچنین سکوت روسیه در قبال این اقدامات نیز قابل تامل می باشد.
📌مدیرعامل بورس تهران استعفا داد
علی صحرایی مدیرعامل شرکت بورس اوراق بهادار تهران:
برای ایجاد فرصت برای تحقیقات بیشتر در مورد بحث استخراج رمز ارز در بورس تهران و در راستای قوام بازار سرمایه استعفای خود را به هیئت مدیره شرکت بورس اوراق بهادار تهران تقدیم کردم.
هئیت مدیره با این استعفا موافقت کرده و محمود گودرزی معاون بازار شرکت بورس تهران را به سرپرستی موقت این شرکت منصوب کرد.
مرز ارمنستان.pdf
19.52M
⭕️ اگر میخواهید بدانید دقیقا در مرز ایران و آذربایجان چه میگذرد و چرا ایران به کناره رود ارس لشکرکشی کرده، این فایل را با دقت بخوانید.
🔶آیا احتمال برخورد نظامی ایران با گروهک ها و پایگاه های نظامی اسرائیلی در آذربایجان وجود دارد؟
🔰در پي مستقر شدن برخي از گروهک هاي ضد انقلاب در مرزهاي جمهوري آذربايجان با ايران و نيز تحويل چند پايگاه نظامي و امنيتي به اسرائيل در مناطق مرزي اين کشور با ايران، برخورد با اين جريانها در دستور کار ايران قرا رگرفته است. برهمین اساس ايران اولتيماتومهاي جدي و تهديدهاي قريب الوقوعي را به مقامات آذربايجان منتقل کرده است که در صورت عدم اصلاح اين رويه برخورد نظامي جدي ايران در پيش خواهد بود.
منبع : کانال پرسمان سیاسی
🔰تاثیرFATFبر عضویت ایران در س.شانگهای
✍علی محمدی
🔶برخی از رسانه ها، از جمله روزنامه شرق در مطلب امروز خود با کم اهمیت جلوه دادن عضویت ایران در سازمان شانگهای، تحلیل نمود که عضویت ایران در سازمان، منوط به پذیرش توصیه های fatf است. چند نکته کلیدی در خصوص این موضوع:
1⃣بیان چنین مباحثی در زمینه بی ارزش خواندن عضویت در شانگهای، سرپوش نهادن بر سیاست خارجه شکست خورده دولت روحانی است تا کم کاری این دولت را در نگاه به شرق توجیه کنند؛ دولتی که به امید غرب دست رد به سینه شرق زد، اما نه تنها از سیاست خود تحفه ای نبرد، بلکه ملامت بسیار هم دید. بدیهی است که یکی از مهمترین عوامل تایید عضویت ایران در شانگهای تغییر ریل سیاست خارجی در دولت سیزدهم بوده است.
2⃣تاکنون هیچ بندی در اساسنامه شانگهای، مبنی بر الزام پذیرش توصیه های fatf برای عضویت در سازمان، گنجانده نشده است. البته هند صرفا پیشنهاد این موضوع را داده است ولی هنوز به تایید سازمان نرسیده است.
3⃣ با جستجویی ساده در سایت مرکزی کارگروه اقدام مالی/www.fatf-gafi.org/home
متوجه خواهید شد که سازمان شانگهای SCO عضو اصلی یا ناظر یا وابسته fatf نیست.
4⃣ جریانی اینگونه وانمود می کند که با عدم اجرای توصیه های fatf تجارت ایران با کشورهای دیگر، صفر خواهد شد. اما به این سوال اساسی پاسخ نمی دهند که چرا در سالهای اخیر حجم تجارت ایران با کشورهای مهم شانگهای مثل چین و روسیه، روند تقریبا مثبتی داشته است.
5⃣ در یادداشت قبلی( انتفاع اقتصادی ایران در شانگهای) توضیح دادم که چگونه حضور در س.شانگهای تجارت ایران در سایه تحریم ها را تسهیل می کند و fatf تاثیر مطلقی بر این موضوع ندارد.
6⃣ در خصوص تحریمها، اگر چه در اجلاس 2010 سران در تاشکند اعضای سازمان مقرر کردند کشورهای خواهان عضویت در سازمان نباید مورد تحریم سازمان ملل باشند، اما کشورهای موثر عضو و ناظر در سازمان مرتب مورد تحریم های آمریکا بوده اند. بنابر این چنانچه سازمان این رویکرد را عملی کند در واقع گامی را برای عدم گسترش و تاثیرگذاری خود برداشته است و این خلاف اهداف اولیه تشکیل سازمان است. ارتباط ایران و سازمان، برد برد است و انتفاع شانگهای از ایران آنقدر زیاد است که سازوکارهایی برای دور زدن تحریمها و fatf مترتب خواهند نمود. چنانچه هم اکنون وجود دارد.
7⃣ البته fatf بی تاثیر نیست و در نهایت باید راهکاری برای آن یافت. اما نکته مهم اینکه باید توجه داشت معادلات بین الملل وابستگی متقابل دارند. سازمان شانگهای یک فرصت بالقوه است که باید بالفعل شود و از فرصت های سیاسی سازمان برای دیپلوماسی و خروج کامل از لیست سیاه fatf استفاده نمود. اما نباید همه چیز ، از واکسن تا عضویت در سازمانها را به fatf گره زد.
دولت آذربایجان پس از پیروزی در جنگ سال گذشته بر سر کنترل منطقه قره باغ، بخشی از جاده مواصلاتی بین ایران و ارمنستان را تحت کنترل درآورده است و از چند هفته پیش در همین بخش اقدام به استقرار گشت های پلیس و دریافت عوارض از کامیون های ایرانی عازم ارمنستان می کند.
برای هر کامیون عبوری ایرانی 130 دلار عوارض هنگام رفت و 130 دلار نیز هنگام برگشت گرفته است.در نقشه بالا قسمتی که در کادر قرمز آمده نقطه اصلی اختلاف بین ایران و جمهوری آذربایجان است. این منطقه پیش از جنگ سال گذشته در کنترل ارمنستان بوده و حالا به کنترل نیروهای آذربایجان درآمده است.این قسمت که بیش از 20 کیلومتر است بخشی از کریدور ارتباطی شمال – جنوب ایران به منطقه قفقاز و خاک ارمنستان است.
مسیر جاده ای " کاپان" به گوریس" که 80 کیلومتر است و بیش از 20 کیلومتر آن پس از جنگ پارسال به کنترل نیروهای آذربایجان درآمده است و "الهام علی اف" رییس جمهوری آذربایجان چند روز پیش در مصاحبه ای دریافت عوارض از کامیون های ایرانی را در راستای حق حاکمیتی کشورش بر این منطقه دانسته است.
البته ایران و ارمنستان برای خلاصی از مزاحمت های دولت آذربایجان یک مسیر جایگزین دارند که هنوز تکمیل نشده و در صورت تکمیل عملیات احداث این مسیر، نیازی به عبور کامیون های ایرانی از مسیر کاپان - گوریس نخواهد ماند.
مسیر جایگزین به دلیل کوهستانی بودن و نیاز به احداث یک تونل چند کیلومتری برای تکمیل، نیاز به سرمایه گذاری چند صد میلیون دلاری دارد که با توجه به امکانات مالی و فنی دولت ارمنستان، با تردیدهایی مواجه کرده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨🚨🚨 ایران دست آذربایجان را در پوست گردو گذاشت
تعمیر جاده گوروس-تاتف که جایگزین جاده گوروس-گافان است و از خاک جمهوری آذربایجان عبور نمیکند، در حال اتمام است.
باتکمیل این جاده ایران برای رسیدن به عمق خاک ارمنستان و رسیدن به گرجستان نیازی به جاده ی گوروس_گافان در نوار مرزی جمهوری آذربایجان وجود ندارد.
🛑 چرا رزمایش بزرگ ایران "فاتحان خیبر" نام گرفت ؟
✍ علیرضا تقوی نیا
🔸️جمهوری اسلامی فردا یکی از بزرگترین رزمایش های تاریخ خود را در مرزهای شمال غربی برگزار می کند ؛ رزمایشی که نام فاتحان خیبر بر آن نهاده است.
🔸️نام گذاری این مانور نظامی که انجام آن با هدف ارسال پیام هایی صریح به متحدان رژیم صهیونیستی یعنی باکو و آنکاراست نکات خاصی در بر دارد که به آن پرداخته می شود.
🔸️ماجرای غزوه خیبر بین نیروهای مسلمان به رهبری پیامبر اسلام و یهودیان بنی نضیر به سال ششم هجری و پس از صلح حدیبیه بر می گردد.
🔸️ریشه این جنگ البته به سال چهارم هجری برمی گشت که یهودیان
قبیله بنی نضیر برخلاف پیمان نامه صلحی که با مسلمانان امضا نموده بودند ، قصد ترور پیامبر را داشتند که ایشان متوجه شدند و به آنان ۱۰ روز مهلت دادند یا از مدینه بروند یا همگی کشته خواهند شد.
🔸️در نتیجه مردم بنی نظیر به قلاع خیبر که حدود ۸ منزل با مدینه فاصله داشت رفتند اما سران ایشان دست از فتنه گری و توطئه بر نداشته و مکرر به مکه می رفتند و بزرگان قریش را به جنگ علیه حکومت اسلامی در مدینه تحریک می کردند.
🔸️در نتیجه پیامبر در سال ششم هجری با هزار و چهارصد رزمنده بدون اطلاع قبلی به جانب خیبر رفتند و ابتدا از مسیر وادی آنجا راه ارتباطی قبیله غطفان را که متحد خیبریان بودند بستند تا از جانب آنان کمکی به یهودیان نرسد . سپس جنگ آغاز شد لکن مسلمانان به طور مکرر هزیمت می گشتند .
🔸️حضرت محمد (ص) به شدت از اوضاع ناراضی بودند تا این که فرمودند : عطِیَنَّ الرایَةَ غَداً رَجُلاً یُحب الله و رَسوله یُحِبُّهُ اللهُ و رَسولُهُ کَرارٌ غیر فرارٍ لا یرجِعُ حتی یَفتَحُ اللهُ عَلی یَدَیهِ ؛ فردا این پرچم را به مردی خواهم داد که خدا و رسول او را دوست دارند و او خدا و رسولش را دوست دارد، حمله کننده است و فرار کننده نیست، از حمله برنمیگردد تا خدا به دست او قلعه را فتح کند.
🔸️همگان منتظر بودند ببینند این فرد کیست که ناگهان روز بعد پیامبر فرماندهی سپاه اسلام را به پسر عمو و دامادش علی ابن ابیطالب (ع) سپرد و در نتیجه قلعه ها یکی پس از دیگری گشوده شدند.
🔸️اما وجه اشتراک ماجرای تاریخی قلاع خیبر با تحولات اخیر در مرزهای شمال غربی چیست که سران جمهوری اسلامی ایران نام "فاتحان خیبر" را برای این رزمایش اعلام کرده اند ؟
🔸️همانگونه که نقل شد دلیلی اصلی حمله مسلمانان به خیبر ، فتنه گری های یهودیان آنجا بود که پس از ناتوانی جهت پایداری در برابر نیروهای اسلام در مدینه و مهاجرت به قلاع خیبر ، دست به فتنه انگیزی زدند و قصد داشتند بین قبایل دیگر با حکومت مدینه درگیری ایجاد کنند.
🔸️ در حال حاضر نیز رژیم صهیونیستی پس از شکست های مکرر از محور مقاومت به رهبری ایران در اطراف مرزهایش و ایضا ناتوانی در کنترل برنامه اتمی ، موشکی و پهپادی جمهوری اسلامی و استراتژی خود را علیه این کشور مرگ با هزاران بریدگی اعلام کرده و مترصد آن است با درگیر ساختن آن با نواحی اطرافش اهداف خود را محقق سازد.
🔸️در نتیجه به نظر می رسد وجه تسمیه فاتحان خیبر برای رزمایش فردا این باشد که اولا هدف این تمرین نظامی نه مقابله با جمهوری کوچک باکو بلکه عقیم گذاشتن طرح های رژیم صهیونیستی برای زخم زدن به ایران بوده و دوم این که اگر یهودیان ساکن تل آویو به رفتارهای خود ادامه دهند معامله مسلمانان مدینه با ساکنان خیبر برای ایشان نیز تکرار خواهد شد.
⚜️⭕️ روزنامه نگار ترک غافلگیر شد ؛
پوتین از ما خواست ادلب را ترک کنیم!
🔹یک روزنامه نگار ترک فاش کرد که ولادیمیر پوتین ، رئیس جمهور روسیه ، از رجب طیب اردوغان ، همتای ترکیه ای خود ، در اجلاس دیروز خود در سوچی ، خواست نیروهای خود را از سوریه خارج کند
🔸ترکر ارترک ، روزنامه نگار ترکیه ای در توییتی نوشت: "اجلاس سوچی بسیار بد گذشت."
🔹وی افزود: از ما خواسته شد سوریه را ترک کنیم ، قیمت گاز طبیعی افزایش یافت ، خرید موشک های اس - ۴۰۰ از دستور کار خارج شد و گفته شد که ادلب زمستان امسال بخشی از دولت سوریه خواهد بود
🔸روزنامه نگار ترک از دولت کشورش انتقاد کرد و گفت که "هیچ برگ برنده ای نداشت و ضعیف بود".
خسارت ژنرال اصلاحات
یک مرحله خسارت قرارداد کرسنت مساوی ۴ ماه یارانه ۸۳ میلیون ایرانی است! یعنی ۶۰۰ میلیون دلار! این ضرر را بیژن زنگنه و دولت روحانی به بار آورده اما خسارت آن را ملت ایران خواهد پرداخت.
آیا محاکمه روحانی و زنگنه و حامیان آنها و مصادره اموالشان به دلیل وارد کردن دهها ضرر از این نوع، الزامی و عقلایی نیست؟
چرا زیان را چند اصلاحطلب فاسد بالا بیاورند و خسارت را ۸۳ میلیون ایرانی بدهند؟
✍ دکتر کوشکی
🔴️ محققان ایرانی به فناوری تولید واکسن کرونا به روش« mRNA» دست یافتند
🔹️پژوهشگر شرکت سلتک فارمد از دستیابی محققان ایرانی به فناوری تولید واکسن به روش " اِم آر ان اِی " (mRNA) خبر داد و گفت: این فناوری مشابه روش استفاده شده برای تولید واکسنهای فایزر و مدرناست.
علیرضا نادری سهی:
🔹️ استفاده از فناوری mRNA برای تولید واکسن تاکنون در انحصار ۲ شرکت آلمانی و امریکایی بود اما محققان ایرانی موفق شدند با وجود همه محدودیتها در تامین مواد آزمایشگاهی و تحریمهای ظالمانه به این دستاورد بزرگ علمی برسند.
🔹️مقاله مربوط به این دستاورد با عنوان " تولید واکسن mRNA-LNP علیه ویروس کرونا: ارزیابی پاسخ ایمنی در موش و میمون رزوس " در نشریه معتبر بین المللی واکسینه " Vaccines " منتشر شد که گویای توانایی بالای پژوهشگران کشورمان در عرصه علمی و تائید امکان تولید این نوع واکسن در ایران است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روایتی از خیانت رضاخان به ایران و خدمتش به ترکیه
🔸️از منطقه بسیار راهبردی قره سو که در دوره رضاخان به ترکیه داده شد چه می دانید ؟