eitaa logo
بصیر
364 دنبال‌کننده
9.3هزار عکس
6.5هزار ویدیو
437 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
💠از قانون راهبردی تا بیانیه ۲۵۰ نفره ✍فرهاد کوچک زاده 🔹مجلس شورای اسلامی ۱۵ ماه بعد از تصویب قانون «اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها و صیانت از منافع ملت ایران»، دوباره در موضوع هسته‌ای ورود کرد و در بیانیه‌ای خطاب به رئیس‌جمهور، شش شرط برای مذاکرات وین مطرح کرد. ⚜گزاره‌های خبری: 1️⃣ ۲۵۰ نماینده مجلس طی بیانیه‌ای خطاب به رئیس‌جمهور، از دغدغه وکلای ملت در خصوص جریان مذاکرات سخن به میان آورده و اعلام کردند: «باید از تجربه سابق درس عبرت گرفت و بدون اخذ تضامین لازم، متعهد به هیچ توافقی با بدعهدان نشویم. دولت تروریست آمریکا و سایر کشورهای عهدشکن غربی باید تضمین دهند از برجام خارج نشوند، از مکانیسم ماشه استفاده نخواهند کرد؛ تحریم‌ها علیه ملت ایران ازجمله تحریم‌های آیسا، کاتسا و U-Turn لغو شود. در مقام اجرا نیز ابتدا باید آمریکا و سایر اطراف بدعهد برجام به تعهد خود در لغو تحریم‌ها عمل کنند و بعد از راستی‌آزمایی، ایران سراغ انجام تعهدات خود رفته و آن را انجام دهد و نکته پایانی اینکه دولت جمهوری اسلامی موظف است انجام تعهدات از سوی طرف غربی در لغو تحریم‌ها را به مجلس گزارش کند و در صورت تأیید و تصویب مجلس، نسبت به گام‌های کاهشی در زمینه هسته‌ای اقدام کند». 2️⃣احمد نادری، نماینده مردم تهران در مورد این بیانیه‌ گفته است: «پیش‌ازاین قانون راهبردی لغو تحریم‌ها را در مجلس به تصویب رسانده بودیم که در آن با توجه به عدم پایبندی غرب به تعهداتش، تکالیفی را برای دولت در موضوع غنی‌سازی و سطح آن تعیین کرده بودیم. در این بیانیه اخیر، نمایندگان متذکر شده‌اند که پس از آنکه تحریم‌ها رفع شد و تضمین‌های لازم اخذ شد و نیز تعهدات طرف غربی مورد راستی‌آزمایی قرار گرفت، دولت باید به مجلس گزارش دهد و پس از آنکه این گزارش به مجلس ارائه شد، آن وقت مجلس درباره آن تصمیم می‌گیرد». ⚜گزاره‌های تحلیلی: 1️⃣محور بیانیه مجلس حول اخذ تضمین از آمریکا می‌باشد. عدم اعتماد به آمریکا ریشه در تجربه سال‌های گذشته ایران دارد؛ زیرا نمونه‌های بسیاری از بدعهدی‌ در دوره ریاست‌جمهوری باراک اوباما و ترامپ تا قبل از خروج از برجام وجود داد؛ بنابراین، خروج آمریکا از برجام در ادامه ضربات قبلی (اوباما و ترامپ) قابل‌تحلیل است. 2️⃣بیانیه مجلس را باید در ادامه قانون اقدام راهبردی مورد تحلیل قرار داد؛ زیرا گام‌های پیشروی هسته‌ای، عنصر «زمان» را به ضرر آمریکا و تروئیکای اروپا تغییر داده است. همین مسئله باعث شده تا با ناکارآمد شدن فشار حداکثری، غرب به سمت مذاکره و احیای مجدد برجام روی آورد؛ بنابراین ورود مجدد مجلس به موضوع هسته‌ای و مذاکرات در مقطع فعلی، پیام معناداری برای طرف غربی دارد. مداخله مجلس در روند مذاکرات و توافق احتمالی، یک پشتوانه قوی برای دولت در حفظ دستاوردهای هسته‌ای است و دست تیم مذاکره‌کننده کشورمان در وین را برای کسب منافع ملی بازتر می‌کند؛ آن‌هم در روزهایی که غرب تلاش می‌کند در مذاکرات، مخالفت و مانع‌تراشی‌های کنگره آمریکا را به عنوان یک امتیاز به ایران بفروشد.
💠آشفته‌بازار اصلاح‌طلبان ✍ مهدی سعیدی 🔹ناکامي در انتخابات رياست جمهوري، شکست سنگيني براي اصلاح‌طلبان بود که پس از هشت سال در اختيار داشتن قدرت با آن مواجه گرديده‌اند. هرچند گزينه‌هاي اصلي اين جريان نتوانستند از فيلتر نظارتي شوراي نگهبان عبور کنند، اما مردم نيز به گزينه‌هاي حاضر منسوب به ايشان التفاتي نکردند و اکثريت قابل‌ملاحظه به فردي رأي دادند که در دورترين فاصله با اين اردوگاه قرار داشت. همين وضع، آشفته‌بازاري براي اين جريان حاصل کرده است که آثار آن را مي‌توان مشاهده نمود. ⚜نکات تحليلي: 1️⃣امروز بزرگان اصلاح‌طلبی دچار نوعي انفعال شده‌اند! نداشتن حرفي براي گفتن پس از هشت سال ناکارآمدي را مي‌توان مهم‌ترین عامل اين انفعال دانست. واقعيت آن است که امروز زمانه پاسخگويي فرا رسيده و آن‌ها بايد به هواداران خود جواب دهند که نتيجه حمايت تمام‌قد از دولت روحاني چه آورده‌اي براي کشور و اصلاح‌طلبی داشته است. 2️⃣نشانه ديگر آشفته‌بازاري را مي‌توان در بي‌اعتباري مرجعيت سياسي اردوگاه اصلاح‌طلبان مشاهده نمود. اين وضعيت موجب شده تا حتي خبر بازنشستگي سياسي رئيس دولت اصلاحات نيز شنيده شود که در صورت صحت، کار را بر اين جريان بیش‌ازپیش سخت خواهد کرد. واقعيت آن است که در اين صورت ديگر فصل‌الخطابي در اين اردوگاه وجود نخواهد داشت و دل سپردن به ايده‌هايي چون پارلمان اصلاح‌طلبی و ... نيز خواب‌هاي تعبير شده‌اي بيش نيست. 3️⃣مهم‌ترین نتيجه اين آشفته‌بازاري، رونق و جان گرفتن ويژه راديکاليسم در اين اردوگاه است که نشانه‌هاي آن را مي‌توان در نامه‌نگاري‌هاي اخير مصطفي تاج‌زاده و سعيد حجاريان مشاهده نمود. اينان در اقدامي از جنس فرار به جلو، به ‌جای آن‌که به آسيب‌شناسي درون اردوگاهي و بررسي علل شکست و عدم اقبال مردمي بپردازند، تلاش کرده‌اند تا نظام را متهم کرده و با اتخاذ رويکردي راديکال و ساختارشکنانه از تغيير و دگرگوني در قانون اساسي سخن بگويند؛ اخيراً يکي دو نوشته در قالب نامه‌هاي سرگشاده ميانشان ردوبدل شده که در آن تاجزاده با حمله به اصول و نهادهاي مقوم قانون اساسي، خواستار استحاله و تغييرات اساسي در آن شده است. آخرين نامه او در ۲۱ بهمن منتشر شده و در آنجا به‌طور ويژه اصل ولایت‌فقیه را انحرافي بزرگ خوانده است! ⚜نکته راهبردی: اصلاح‌طلبان براي عبور از وضعيت پس‌زدگی اجتماعی، نيازمند آسيب‌شناسي و بازانديشي در اصول فکری هستند؛ خانه‌تکانی و بازتعريف آنچه اصلاح‌طلبی خوانده مي‌شود، ضرورتی است تا این جریان بتواند در تراز دهه پنجم انقلاب اسلامي حرفي معقول و مبتني بر منافع ملي و آينده ايران براي نسل دهه هشتادي داشته باشد!
💰 درآمد ۹ میلیون نفر از اینستاگرام 👤 طبق آماری که پیشتر اعلام کردیم کاربران ایرانی اینستاگرام به 48 میلیون کاربر رسیده است. اما اهمیت این شبکه اجتماعی به همین‌جا ختم نمی‌شود. 📲 بررسی‌ها نشان می‌دهند تعداد زیادی از صفحات، به فعالیت‌های اختصاص دارند که عمدتا متعلق به های خانگی، بومی و غیررسمی هستند. فضای این بستر اجتماعی به تدریج به سمت یک بازارگاه بزرگ برای کسب‌وکارهای خرد و خانگی رفته به‌طوری‌که ارتزاق تعداد زیادی از خانوارها حالا به وجود اینستاگرام گره خورده است. 📊 بررسی‌های نشان می‌دهد که در سال گذشته بیش از یک میلیون و ۷۰۰ هزار کسب و کار در اینستاگرام فعالیت داشته‌اند. هر کدام از این صفحات، منبع درآمد ماهانه یک یا چند نفر می‌باشد. 💵 آنچه مشخص است فضای پیش روی اینستاگرام نه فقط به‌عنوان یک شبکه سرگرم‌کننده و تفریحی، بلکه به‌عنوان بستری برای انجام فعالیت‌های مطرح است.
📝|لانه‌های جاسوسی در کی یف‼️ 🍃🌹🍃 🔻 به نقل از وال استریت ژورنال، آمریکای تروریست به پرسنل سفارت خود در کی‌یف دستور داد تا تجهیزات شبکه‌ای، رایانه‌ها و رسانه‌های مهم و حساس را نابود کنند و سریعا سفارت را تعطیل کرده و از کی‌یف خارج شوند!!!! 🔸 آخه اگه شما از کشورها جاسوسی نکنید و به کشورها خیانت نکنید؛ تولید تروریست نکنید و ریگی تو کفشتون نباشه، چه دلیلی وجود داره که اسناد و مدارک را نابود کنید؟؟؟ 🔹 چرا باید دزدانه فرار کنید؟؟؟ در ایران هم در زمان تسخیر لانه جاسوسی، مقداری از اسناد را نابود کردید، لیکن به برکت انقلاب اسلامی لانه جاسوسی تروریستی شما تعطیل شد. 🔸 عده‌ای ساده لوح، ناآگاه و بعضاً مغرض این کار را اشتباه دانستند، الان به اشتباه خودشان پی خواهند برد، ذات آمریکا جاسوسی و خیانت و تروریست پروری است. 🔹 افغانستان، اوکراین آیینه عبرت اعتماد به آمریکای تروریست و هم پیمانانش هستند و البته کشورهای قربانی دیگر هم در راهند... 🔺 هرکس به امریکا اعتماد کند محکوم به نابودی و فروپاشی است، دیر یا زود، میخواهد عربستان سقوطی باشد یا اوکراین و یا هر کشور دیگر ... ✍ محمد راستین پور | |
🔴چند نکته 1⃣بیشتر جوسازی ها و انتشار اطلاعات غلط علیه ساماندهی فضای مجازی توسط برخی شرکتها و افرادی انجام میشود که وزارت ارتباطات دولت روحانی با آنها برای ایجاد شبکه ملی اطلاعات قرارداد بسته بود . 2⃣احتمال خرابکاری واختلال در سرعت اینترنت در روزهای اخیر توسط این شرکت ها هم متصور است. چون قانونی برای حمایت از کاربران وجود ندارد لذا الان کسی نمیتواند پیگیر اختلال سرعت اینترنت باشد . برخی شرکت های ذینفع در پهنای باند اینترنت با جوسازی علیه قانون حمایت و ساماندهی فضای مجازی میخواهند همچنان این فضا بدون قانون باشد تا منفعت بیشتری ببرند 3⃣در کشورهای مختلف بعد از اعمال قوانین حمایتی از کاربران فضای مجازی ،پلتفرمهای بزرگ مانند اینستاگرام و و توییتر واتساپ مجبور به تمکین از قوانین آن کشورها شدند. چرا عده ای از تمکین این پلتفرمها از دولت ایران و قانونمند شدن فضای مجازی میترسند؟ 4⃣در اروپا و آمریکا محدودیت های سختگیرانه سنی مختلفی برای افراد خصوصا کودکان در فضای مجازی اعمال میشود اما در کشور ما کودکان و نوجوانان بدون هیچ قانون و محدودیتی درگیر فضای مجازی شده اند و آسیب های جدی هم دیده اند. چه کسانی از آسیب دیدن کودکان و نوجوانان در فضای مجازی ایران ذینفع هستند که علیه قانونمند شدن فضای مجازی جنجال بپا میکنند. 5⃣چرا بیشترین جوسازی علیه قانونمند شدن و ساماندهی فضای مجازی توسط سیاسیون انجام میشود؟ در آمریکا آنقدر قوانین فعالیت در فضای مجازی سختگیرانه است که وقتی ترامپ رئیسجمهور سابق آمریکا توییتی خلاف منافع و امنیت ملی آمریکا زد توییتر اکانت وی را بست . اما در ایران یک رئیسجمهور گرای زدن هواپیمای مسافربری را به دشمن میدهد و مسئول دیگری گرای آشوب و اغتشاش در خیابانها را میدهد اما کسی با آنها کاری ندارد . آیا سیاسیون هم از هرج و مرج و بی قانونی در فضای مجازی ذینفع هستند؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️بازخوانی// اینکه "هاشمی‌رفسنجانی که بود" و برای انقلاب و ایران، چه نقشه‌ای در سر داشت، بماند برای قضاوت تاریخ !! نقشه‌شومی که هاشمی بخشی از آن را عملیاتی کرد، اما"مرگ"فرصت اجرای بخش اصلی و خطرناک نقشه را نداد‼️
⁉️ چرا روسیه به اوکراین حمله نمی کند؟ 📝 حمید خوشایند 🔰 با اینکه شاهد تشدید تنش‌ها بر سر اوکراین هستیم، اما تنش‌ها برخلاف استدلال‌های دولت آمریکا، به حمله نظامی از جانب روسیه منتهی نخواهد شد! علت چیست؟ 1⃣ - جلوگیری از گسترش ناتو به شرق و حساسیت نسبت به پیرامون، یکی از بندهای اولویت‌دار و مهم دکترین‌های امنیت ملی و سیاست خارجی روسیه در دوران پساشوروی است. موضوعی که پوتین در دیدار با صدراعظم آلمان به آن اشاره کرد. 2⃣ - کاخ سفید از گسترش ناتو به سمت شرق، به‌عنوان یک ابزار کم‌هزینه برای بر هم زدن آرامش روس‌ها بهره برده است؛ لذا طبیعی است که مسکو در مقابل نقض خطوط قرمزهای امنیتی خود دست روی دست نگذارد. 3⃣ - از نظر آمریکا هرگونه حمله نظامی، ممکن است روسیه در کوتاه‌مدت به دستاوردهایی در اوکراین دست یابد؛ اما در میان‌مدت و بلندمدت به دلیل تضعیف ابزارهای نظامی‌اش از یک‌سو و تشدید تحریم‌های بین‌المللی از سوی دیگر، روسیه عملاً در باتلاق اوکراین فرو می‌رود. 4⃣ - روس‌ها هنوز برگ برنده‌های زیادی برای اعمال فشار و تغییر روند بازی در حوزه اوکراین دارند که از حمله نظامی کم‌هزینه‌تر و پرسودتر است. 5⃣ - اینکه روس‌ها در روزهای اخیر بیش از ۱۰۰ هزار نفر سرباز همراه با تجهیزات سنگین در مرزهای اوکراین مستقر کرده‌اند، نمایش قدرت است. نمایش قدرت بعضاً همان کاری را می‌کند که حمله نظامی می‌کند.
🔰آمریکا چه نفعی از بحران اوکراین می‌برد؟! 🔷️«جان فاستر»، از مدیران سابق بانک جهانی و متخصص اقتصاد انرژی معتقد است: «اوکراین یک مهره پیاده در بازی شطرنج قدرت است. واشنگتن، انرژی روسیه را تهدیدی برای رهبری جهانی آمریکا و امنیت انرژی اروپا می‌داند. این کشور به دنبال تضعیف روسیه ازنظر سیاسی و اقتصادی از طریق جلوگیری از ارسال گاز روسیه به اروپاست. دلایل واشنگتن، ژئوپلیتیک و تجاری است. آمریکا به بزرگ‌ترین تولیدکننده گاز و صادرکننده LNG در جهان تبدیل شده است و می‌خواهد بخشی از بازار گاز اروپا را در اختیار داشته باشد تا گاز خود را به آن صادر کند».
🇮🇷 📝 | فواید و معایب قانون جدید حمایت از کاربران فضای مجازی 🍃🌹🍃 🔻 طرح صراحتاً به ارائه خدمات سریع در حوزه اینترنت تأکید دارد. 🔹 این قانون یک راهبرد روشن برای داخلی‌سازی زیرساخت‌ها و در نتیجه ایجاد یک امنیت پایدار در فضای مجازی دارد. 🔸 طرح حمایت، تنها قانونی است که پیگیری حقوق کاربران از شرکت‌های ارائه سرویس و خدمات را الزامی کرده است. 🔹 هیچ پلتفرمی در ایران با تصویب این طرح مسدود نخواهد شد، بلکه در چارچوب قانون ایران، از حقوق عادی کاربران در مقابل سانسورگری آنها دفاع خواهد شد. 🔺 شاید یکی از معایب قانون مذکور عدم اطلاع‌رسانی به‌موقع و شفاف درباره ضرورت و فواید آن باشد.
📲 نکته‌ای در بابِ صیانت از طرحِ صیانت... ✍🏻جواد خسروی 👈 خبر اول: در کشور ..... برای مقابله با آسیب‌ها و تهدیدات فضای مجازی، قوانینی مثل قانون COOPA ،CIPA و قانون نزاکت ارتباطات(Communications Decencey Act) وجود دارد که این قوانین میزان دسترسی به اینترنت را مشخص و محدود می‌کنند و فیلتر و مسدود ساختن محتویات "غیر اخلاقی" را مجاز می دانند و این فیلترینگ به دو شیوه؛ هم از مبدا با نصب نرم‌افزارهای خاص در ispها و هم کنترل در مقصد با نصب نرم‌فزار روی گوشی انجام می‌شود. 👈 خبر دوم: در کشور..... قانونی با نام منشور اسنوپر تصویب شد که براساس آن شرکت‌های ارائه کننده خدمات اینترنتی و تلفن همراه می‌بایست داده‌های مربوط به تمامی تماس‌های ایمیلی و پیامکی ارسالی کاربران را به مدت یک سال و برای مراجعه احتمالی پلیس و سازمان‌های اطلاعاتی در آینده ضبط کنند. ای. دبلیو.اف نیز یکی دیگر از چندین بنیاد نظارت بر شبکه‌های اجتماعی این کشور در مورد پورنوگرافی، کودکان، نژادپرستی و مسائل تروریستی است. 👈 خبر سوم : در کشور ..... قوانین «هادویی» و «لوپسی» به عنوان اعمال‌کننده‌ی شدیدترین نظارت حکومتی بر فضای سایبری وجود دارد که براساس آن، کاربرانِ ناقض قوانین، از دسترسی به شبکه محروم می‌شوند و علاوه بر مسدود کردن فهرست بلندی از تارنما‌های غیراخلاقی یا ایدئولوژیک، شهروندان حق جست‌وجوی برخی عبارات را در موتور‌های جست‌وجو ندارند... ⁉️ به نظر شما به جای این نقطه‌چین‌ها نام چه کشورهایی را باید گذاشت؟ 🔻 با توجه به القایِ دروغین رسانه‌ای و تصویرسازی غلطی که از مسایل مهم و جدی در کشورِ ما، بواسطه‌ی جنگ شناختی و نبرد ترکیبی افتاده‌است؛ تنها نامی که باید بر مسند نقطه‌چین‌ها قرار گیرد؛ ایران است! اما به ترتیب آمریکا، انگلیس و فرانسه هستند که این قوانین را از دهه 90 میلادی تا به حال اعمال کرده‌اند و جالب اینجاست که چنین هیاهوی رسانه‌ای در کشورشان ایجاد نشده! آن‌هم در کشورهایی که خود خالقِ این شبکه‌ها و اتاقِ فرمان‌ِ تولیدِ محتوای نامطلوب در سراسر جهان هستند و وقتی تولیدکننده‌ی کالایی در مصرف آن ملاحظاتی را رعایت می‌کند؛ چرا در کشورِ ما در خصوص طرحِ صیانت از حقوق کاربران و حفاظت از سرمایه‌های انسانی این کشور که نوجوانان و جوانان این مرز و بوم باشد، این‌همه جوسازی می شود.... 🔹 آری؛ باید در تدوین این طرح ملاحظه‌ی فضای کسب و کار مجازی ، مولفه‌ی شفافیت در اطلاع رسانی، حفظ حریم شخصی و... صورت گیرد، اما اصل طرح باید مهم و ضروری شمرده‌شود تا این فضای رها و بی‌بند و بار به سامانی مبتنی بر منافع آحاد مردم برسد. چرا که جدی‌ترین منتقدان این طرح نیز بر اصل حکمرانی فضای مجازی تأکید دارند. 🔚 در بررسی و ارزیابی این طرح باید از فضای رادیکال یعنی صفر و صدی (مخالف یا موافقت تام) خارج شد و با تشکیل اتاق‌های گفتگو در سطح مسئولین و کارشناسان از تشدید هیجانات و دوقطبی‌های فرساینده عبور کرد تا طرح مناسبی مبتنی بر منافع ملی و با هدف صیانت از کسب و کارهای مردم و حفظ سرمایه‌های فرهنگی‌-اجتماعی در کشور تنظیم گردد و دقت کنیم که در نقشه‌ی راه دشمنان و پازل طراحی شده‌ی آنها حرکت نکنیم. مقام معظم رهبری:« یک وقت می‌بینید ما در داخل جدول و پازل‌های دشمن قرار می‌گیریم... خب، این خیلی چیز بدی است؛ ما باید سعی کنیم که تأمین‌‌کننده‌‌ی اجزاء او نباشیم. مثل این جدول حروف متقاطع که وقتی کنار هم گذاشته می‌شود، یک کلمه‌‌ای از تویش در می‌آید. دشمن یک جدولی این جوری درست کرده، برای اینکه یک حرفی از تویش در بیاورد؛ چند تا از این حروف را هم ما بگذاریم! این را باید مراقبت کرد؛ بحث سر این است؛ باید جدول دشمن را کامل نکنیم؛ پازل دشمن را کامل نکنیم؛ ببینیم دشمن چه کار دارد می‌کند و چه کار می‌خواهد بکند؛ اهداف و حضور "واضح" او را ببینیم.» ۱۳۸۸/۷/۲
باب دیاچنکو: اطلاعات ۴۶ میلیون کاربر ایرانی اینستاگرام لو رفت. 🔹 باب دیاچنکو، محقق امنیتی نام‌آشنای حوزه‌ تهدیدهای سایبری در توییتی از لو رفتن اطلاعات کاربران ایران فعال در اینستاگرام، توییتر و تلگرام خبر داد. 🔴 توصیه امنیتی: برای تمام اکانت‌های خود حتما تایید دومرحله‌ای را فعال کنید .
⁉️در اوکراین چه خبر است؟! 🔻پس از دستور حمله نظامی روسیه به اوکراین،خبرگزاری ریانوستی روسیه به نقل از وزارت دفاع این کشور: روسیه زیرساخت های نظامی، دفاع هوایی و نیروهای هوایی اوکراین را با سلاح های بسیار دقیق هدف قرار می دهد اما به شهرهای این کشور حمله نمی کند. 🔻 وزارت کشور اوکراین گزارش داد: مطمئنا صدها نظامی تاکنون در اثر حملات موشکی روسیه جان خود را از دست داده‌اند. 🔻جدایی‌طلبان اوکراین که مورد حمایت روسیه هستند هم اعلام کردند که؛ کنترل شهرک مولیوی و هورودیشا در منطقه لوگانسک را به دست گرفته ایم. 🔻منابع محلی در اوکراین از اصابت موشک های بالستیک به شهرهای کیف پایتخت اوکراین، بوریسپیل، اودسا، خارکف، بردیانسک، کراماتورسک و نقاط دیگر در شرق اوکراین خبر دادند. 🔻نماینده دائم اوکراین در سازمان ملل از شورای امنیت خواست تا فوراً یک جلسه اضطراری جدید برای بحث در مورد اقدامات لازم برای "توقف جنگ" تشکیل دهد. 🔻دبیرکل سازمان ملل متحد از مسکو خواست تا سربازان خود را بازگرداند و اجازه ندهد بدترین جنگ در اروپا از ابتدای قرن جاری تاکنون رخ دهد. 🔻 سخنگوی کاخ سفید هم اعلام کرد: دولت آمریکا تحت هیچ سناریویی قصد اعزام نیروهای آمریکایی به اوکراین برای جنگ با روسیه را ندارد 🔻وزیر خارجه اوکراین هم اعلام کرد؛ روسیه جنگی تمام عیار علیه اوکراین به راه انداخته است. شهرهای آرام اوکراین زیر حمله هستند. این یک جنگ تجاوزکارانه است. اوکراین از خود دفاع کرده و پیروز خواهد شد. جهان می‌تواند و باید جلوی پوتین را بگیرد. اکنون زمان عمل است 🔻دبیر کل ناتو: حمله روسیه به اوکراین را که جان تعداد بیشماری از غیرنظامیان را به خطر می اندازد به شدت محکوم می کنم. ما در این زمان وحشتناک در کنار مردم اوکراین می ایستیم، ناتو تمام تلاش خود را برای محافظت و دفاع از همه متحدان انجام خواهد داد. 🔺نکات راهبردی: ۱.تهدید های آمریکا و کشورهای غربی نتوانست روسیه را از اقدام راهبردی خود منصرف کند. ۲. کنترل روسیه بر اوضاع نشان داده که توانسته است که قبل از شروع جنگ و در همین آغاز عملیات طرف های مقابل را منفعل کند و از هر گونه اقدام نظامی و تدافعی آنها جلوگیری بعمل آورد.