بهتر است با مردم صادق باشیم
«صادق زیباکلام» از چهرههای اصلاحطلب در یادداشتی در روزنامه «سازندگی» با عنوان «پاسخ به حجاریان» نوشت: «چه بخواهیم و چه نخواهیم سرنوشت جریان اصلاحات به سرنوشت آقای روحانی گره خورده است... به همین دلیل عملکرد آقای روحانی و تصویری که از ایشان در یک سال گذشته به وجود آمده است، عملاً به پای اصلاحطلبان نوشته میشود. بخشهایی از جامعه هم نه تنها از وی گلایه دارند؛ بلکه فکر میکنند که اصلاً نباید به حرف اصلاحطلبان گوش میدادند.» زیباکلام در ادامه نوشت: «برخی از اصلاحطلبان با توجه به عملکرد دولت قصد دارند تا به هر نحوی که شده تقصیر را متوجه خودشان ندانند. کسانی مثل آقای حجاریان و علویتبار میگویند ما اگر میدانستیم که اینطور میشود به روحانی رأی نمیدادیم... شاید بهتر باشد به جای اینکه از زیر بار مسئولیتمان فرار کنیم با مردم صادقانه برخورد کنیم... باید به مردم بگوییم که انتقادها را قبول میکنیم و شریک آقای روحانی هستیم.»
هشدار نسبت به القای ناکارآمدی!
«محمدرضا باهنر» چهره اصولگرا و از نمایندگان ادوار مجلس گفته است اکنون در بسیاری از شاخصهای توسعه در ردیف ۲۵ کشور برتر دنیا هستیه همچنین طبق تحقیق یک مجله خارجی، ایران در رتبه هشتم جهان از نظر اقتدار نظام و قدرت نظامی قرار گرفته است که بینظیر است. وی با بیان اینکه همه قبول دارند از نظر امنیتی و اطلاعاتی جزء بهترینها هستیم و کارنامه درخشانی داریم، از روند رشد تولید ناخالص داخلی انتقاد کرد و گفت: به این رقم قانع نیستیم. رتبه تولید ناخالص داخلی ما در بین ۲۰۰ کشور، زیر ۲۰ است؛ اما باید ارتقا یابیم. وی همچنین با انتقاد از بزرگنمایی برخی مشکلات کشور گفته است: فساد داریم، اما این تصور که همه دزد هستند، غلط است؛ ۲۰۰ مدیر نجومیبگیر پیدا شد و مردم فکر میکنند همه مدیران نجومی بگیرند. ناکارآمدی هم که همینطور به هر کس میرسیم، میگوید ناکارآمدی همه جای مملکت را گرفته است.
⭕ روز گذشته جلسه شورای عالی فضای مجازی به ریاست رئیسجمهور باز هم بدون تصمیم خاصی درباره پیامرسانها و شبکههای اجتماعی خارجی به پایان رسید. در مرداد 1395، شورای عالی انقلاب فرهنگی بر ضرورت حمایت از پیامرسانهای اجتماعی داخلی و ساماندهی پیامرسانهای اجتماعی خارجی تأکید کرد. همچنین بر اساس مصوبه شورای عالی فضای مجازی، در صورتی که بیش از ٥٠ درصد سهام پیامرسانی متعلق به شخص ایرانی بوده و میزبانی آن صرفاً در داخل کشور انجام شده و امکان اعمال حاکمیت در آن وجود داشته باشد، پیامرسان اجتماعی داخلی در نظر گرفته میشود؛ اما اکنون که بیش از ۱۶ ماه از این مصوبه میگذرد هنوز خبری از حمایت نیست، پیش از این هم محورهای ششگانه الزامات شبکه ملی اطلاعات در این شورا تصویب شده بود که عبارتند از: زیرساخت ارتباطی فضای مجازی کشور، استقلال، مدیریت، خدمات، سالمسازی و امنیت و نیز تعرفه و مدل اقتصادی شبکه ملی اطلاعات همراه با الزامات فرهنگی شبکه.
انتظار میرود، این شورا اهمیت این موضوع را درک کند؛ زیرا در یک شبکه اجتماعی بیگانه بیش از یک میلیارد مطلب فارسی در طول دو سال تولید شده است، یعنی اینکه نیمی از راه 20 ساله اینترنت در مدت کوتاهی با 45 میلیون نفر فقط در یک شبکه طی شده است. بیتوجهی شورای عالی فضای مجازی به استفاده از این بستر نیز همانند شورای عالی انقلاب فرهنگی است، این شورا نیز در چند سال گذشته در حالت نیمه تعطیل قرار دارد؛ در حالی که مصوبههای فرهنگی خوبی را به تصویب رسانده است، اما به دلیل ابلاغ نشدن از سوی رئیسجمهور به اجرا در نیامدهاند. هر چند امضای آنها هم به دلیل پیگیری نکردن نمیتوانست مشکلی از کشور را حل کند. همین مسائل است که رهبر معظم انقلاب بخشی از مشکلات فرهنگی کشور را ناشی از بیتوجهی مسئولان به امور فرهنگی کشور میدانند. به گفته رحیمپور ازغدی، عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی رهبری چند وقت پیش گفتند که در پیشگاه خدا احتجاج کردم که بنده شما (اعضای شورای انقلاب فرهنگی) را برای این کار قرار دادم، اما شما کوتاهی کردید. از این رو لازم است این دو شورا که قرارگاههای برنامهریزی و عملیاتی جنگ نرم هستند، با انگیزه و روحیه انقلابی در راستای رفع دغدغههای رهبر معظم انقلاب بکوشند و بیش از این دشمنان را به تأثیرگذاری بر زیست بوم فرهنگی امیدوار نکنند.
♦مشکل از داماد است یا پدر زن؟!
✍دو روز است شایعه اسعفای داماد جوان (و فاقد سابقه اجرایی) آقای روحانی از سمت "معاونت وزیر صنعت و ریاست سازمان زمین شناسی" تایید و تکذیب می شود. امروز بالاخره وی مجبور به استعفا شد.
♻ اما آیا واقعا مشکل، داماد رئیس جمهور است؟ پس ماجرای حسین فریدون دستیار روحانی را کجای دلمان بگذاریم؟ رئیس سازمان بازرسی کل کشور سال گذشته خبر داد؛ " علی صدقی (مدیر نجومی بگیر بانک رفاه کارگران با حقوق پاداش 730 میلیون تومانی) با اصرار فریدون رئیس بانک رفاه شد. او با وجود پرونده در مرجع قضایی، منصوب شد".
🔹آقای سراج افزوده بود "زمانی که صدقی بانک رئیس بانک ملی بود، پرونده سنگینی داشت و پرونده وی هنوز هم در دادسرا مطرح است. همان زمان آقای حسین فریدون اصرار کرد که ایشان بیاید و رئیس بانک رفاه شود حتی بنده مخالفت کردم و گفتم که وی پرونده سنگینی دارد، ولی متاسفانه با اصرار و لابی مستقیم ایشان، وی رئیس بانک رفاه شد".
♦ آیا خسارت معرفی عباس آخوندی و پنج سال مدیریت وی در حوزه راه و شهرسازی کمتر از خسارت داماد جوان روحانی است؟ وزیری که با سوء مدیریت و لجاجت وی، 60 درصد از تولید مسکن کاسته و فقط در یک سال، 91 درصد بر تورم مسکن افزوده شد.
🔹همین طور است وزرای سابق و فعلی "صمت" که صنعت و تجارت را به کام رکود تورمی برده اند و خودروسازان زیر دست آنها، نقش خط شکن را در تولید تورم و حفظ آن (پس از کاهش قیمت دلار) ایفا می کنند و بهانه و سند بخش خصوصی برای ممانعت از کاهش قیمت ها هستند.
♦ به فرض محال اگر روحانی هزار داماد داشت و همه خسارت تولید می کردند، احتمالا یک دهم خسارتی که آقای ظریف با تحمیل برجام و FATF و توافق پاریس برجا گذاشته ، نمی شد. به این فهرست، می توانید زنگنه و نعمت زاده و ابتکار و عیسی کلاتنری و ده ها نام دیگر اضافه کنید.
🔹مشکل از نوع مدیریت آقای روحانی است و افرادی که در تیم خود جمع می کند؛ نه داماد او. براستی چند درصد انتصاب ها در مجموعه های مدیریتی دولت و شرکت های تابعه، از سر شایسته سالاری و چند درصد با نگاه شرکت سهامی قدرت و تقسیم غنیمت است؟
« محمد ایمانی »
🔰 واقعیت ایران امروز
🔶 حجم گلخانه های کشور به 13 هزار و 559 هکتار رسید.
🔸توسعه گلخانه ها از برنامه های وزارت جهاد کشاورزی برای انتقال مکان کشت از فضای باز به فضای مدیریت شده به منظور افزایش بهره وری تولید و کاهش مصرف آب است تا ضمن مدیریت آفات و بیماری ها، مصرف آب در مقایسه با فضای باز تا 90 درصد کاهش و میزان تولید تا 10 برابر افزایش یابد.
🔸طبق آمارها در سال 1392 سطح گلخانه های کشور هشت هزار و 800 هکتار بود که این میزان اکنون به 13 هزار و 559 هکتار رسیده و ساخت گلخانه در سطح 2 هزار و 763 هکتار برای امسال پیش بینی شده است.
🔸در سه ماهه نخست امسال 736 هکتار گلخانه در کشور ساختته شده است که با احداث هر هکتار گلخانه 10 اشتغال مستقیم به ویژه برای متخصصان رشته های کشاورزی ایجاد می شود.
🔸بنابراین با چهار هزار و 759 هکتار گلخانه ساخته شده در پنج سال گذشته در واقع برای بیش از 47 هزار نفر اشتغالزایی شده است.
#انتشار_پیشرفتها
#پیشرفت_ایران
🌀منبع:
http://yon.ir/XcC2A
«نیکلاس کریستوف» ستوننویس روزنامه «نیویورکتایمز» که به تازگی به عربستان سعودی سفر کرده است، طی یادداشتی مینویسد: «تجربه سختی است که در یک حکومت پلیسی با مردم درباره شهوت رئیس کشورشان برای گرسنگی دادن به کودکان یمن، شکنجه زنان یا مثله کردن منتقدان مصاحبه کنیم. نتیجه چنین مصاحبههایی اغلب خندههای عصبی یا وقفههای طولانیمدت در گفتوگوها است.» تحلیلگر نیویورکتایمز در بخش دیگری از یادداشتش تصریح میکند: «من از منتقدان سرسخت ولیعهد مجنون عربستان سعودی بودهام، بنابراین قدری شگفتزده شدم که به من ویزای سعودی داده شد، شاید هم دلیلش این بود که یکی از اعضای هیئت سازمان ملل بودم که از یمن برمیگشت.» در ادامه این مطلب آمده است: «دوستانم در آمریکا وقتی که در یمن بودم نگرانی کمتری درباره سلامتیام داشتند تا وقتی که در ریاض بودم.» کریستوف با اذعان به اینکه سنجش افکار عمومی در یک حکومت پلیسی کار دشواری است، نوشته است: «مردم در ریاض از بنسلمان بابت برخی «پیشرفتهای اجتماعی»[احتمالاً از ترس] اظهار رضایت میکنند.» او نوشته است: «[مقامات] ارشد سعودی در محافل خصوصی میپذیرند که محمدبنسلمان دستور قتل خاشقجی را صادر کرده است، اما آنها تأکید میکنند که رابطه میان آمریکا و عربستان سعودی مهمتر از زندگی یک انسان است. آنها میگویند آمریکا به دلیل حفظ ثبات در منطقه باید کنار عربستان سعودی بایستد.»
♦درسآموزی عملی
بخش قابل توجهی از اظهارات محمدجواد ظریف در حاشیه نشست بینالمللی دوحه به ماجرای تقابل ایران و آمریکا و پرسشهایی درباره احتمال مذاکره مجدد در وضعیت فعلی اختصاص داشت. وی که پیشتر گفته بود: «آمریکا مرکز جهان نیست و نیازی به مذاکره با آمریکا نداریم.» در قطر نیز گفت: «ما هرگز با کشوری که برای ما 12 شرط تعیین کرده، آن هم پس از نقض قطعنامه شورای امنیت که خودش هم آن را تأیید کرده بود، وارد مذاکره نخواهیم شد. اگر قرار بر عمل به یک سری شروط باشد، این ما نیستیم که باید شروطی را رعایت کنیم؛ بلکه خود آنها (آمریکاییها) هستند که باید به یک سری شروط پایبند باشند، آن هم با کمتر بیقانون بودن. هیچ دلیلی برای مذاکره بیشتر وجود ندارد آن هم در شرایطی که نتایج یک دوره نسبتاً طولانی و مذاکرات سخت که در گذشته انجام گرفته، روی هواست. آمریکا به طور فعال در تلاش است تا این نتایج را تضعیف کند، اقدامی که تمام جامعه بینالمللی به جز انگشتشماری که به خاطر گرفتن منافع بیشتر از آمریکا، با آن مخالفت کردهاند.» سخنان و مواضع منطقی و دقیق وزیر امور خارجه کشورمان در این روزها این پرسش را به وجود آورده است که چرا آقای ظریف و... واو به واو این کلمات و تعاریف و تعابیری از این دست را که امروز آقای ظریف به زبان میآورند، هنگام مذاکرات از منتقدان نمیپذیرفتند؟! آیا اساساً آمریکا پیش و پس از مذاکره تفاوتی کرده است؟! آیا سیاستهای کلان آمریکا تغییر کرده است یا در میزان دشمنی کاخ سفید با انقلاب اسلامی تفاوتی حاصل شده است؟! البته عجیبتر اینکه چرا با وجود تجربه برجام در بیحاصل بودن امتیاز دادن به غرب امروز همان روش و اصول درباره موضوعاتی، چون FATF در حال تکرار است و حامیان رسانهای و جریانی آقای ظریف حتی درباره ضرورت گفتوگو و مذاکره در زمینه برنامه دفاع موشکی کشورمان در رسانههایشان مینویسند؟! واقعیت این است که فراتر از کلام، تجربه برجام باید در عمل دستگاه دیپلماسی و سیاستگذاریها و راهبردهای وزارت خارجه نمایان شود.
♦مشکل از داماد است یا پدر زن؟!
✍دو روز است شایعه اسعفای داماد جوان (و فاقد سابقه اجرایی) آقای روحانی از سمت "معاونت وزیر صنعت و ریاست سازمان زمین شناسی" تایید و تکذیب می شود. امروز بالاخره وی مجبور به استعفا شد.
♻ اما آیا واقعا مشکل، داماد رئیس جمهور است؟ پس ماجرای حسین فریدون دستیار روحانی را کجای دلمان بگذاریم؟ رئیس سازمان بازرسی کل کشور سال گذشته خبر داد؛ " علی صدقی (مدیر نجومی بگیر بانک رفاه کارگران با حقوق پاداش 730 میلیون تومانی) با اصرار فریدون رئیس بانک رفاه شد. او با وجود پرونده در مرجع قضایی، منصوب شد".
🔹آقای سراج افزوده بود "زمانی که صدقی بانک رئیس بانک ملی بود، پرونده سنگینی داشت و پرونده وی هنوز هم در دادسرا مطرح است. همان زمان آقای حسین فریدون اصرار کرد که ایشان بیاید و رئیس بانک رفاه شود حتی بنده مخالفت کردم و گفتم که وی پرونده سنگینی دارد، ولی متاسفانه با اصرار و لابی مستقیم ایشان، وی رئیس بانک رفاه شد".
♦ آیا خسارت معرفی عباس آخوندی و پنج سال مدیریت وی در حوزه راه و شهرسازی کمتر از خسارت داماد جوان روحانی است؟ وزیری که با سوء مدیریت و لجاجت وی، 60 درصد از تولید مسکن کاسته و فقط در یک سال، 91 درصد بر تورم مسکن افزوده شد.
🔹همین طور است وزرای سابق و فعلی "صمت" که صنعت و تجارت را به کام رکود تورمی برده اند و خودروسازان زیر دست آنها، نقش خط شکن را در تولید تورم و حفظ آن (پس از کاهش قیمت دلار) ایفا می کنند و بهانه و سند بخش خصوصی برای ممانعت از کاهش قیمت ها هستند.
♦ به فرض محال اگر روحانی هزار داماد داشت و همه خسارت تولید می کردند، احتمالا یک دهم خسارتی که آقای ظریف با تحمیل برجام و FATF و توافق پاریس برجا گذاشته ، نمی شد. به این فهرست، می توانید زنگنه و نعمت زاده و ابتکار و عیسی کلاتنری و ده ها نام دیگر اضافه کنید.
🔹مشکل از نوع مدیریت آقای روحانی است و افرادی که در تیم خود جمع می کند؛ نه داماد او. براستی چند درصد انتصاب ها در مجموعه های مدیریتی دولت و شرکت های تابعه، از سر شایسته سالاری و چند درصد با نگاه شرکت سهامی قدرت و تقسیم غنیمت است؟
« محمد ایمانی »
✅ رویترز: "ریال" ایران روی ریل تقویت قرار گرفته است
خبرگزاری رویترز در گزارشی به تقویت ارزش ریال طی هفتههای اخیر در ایران پرداخته است.
به گزارش عصرایران و بر اساس این گزارش، بانک مرکزی ایران دخالت خود در بازار را برای تقویت ارزش پول ملی این کشور آغاز کرده و در هفتههای گذشته ارزش ریال ایران در برابر ارزهای خارجی به میزان قابل توجهی تقویت شده است.
به گزارش رویترز اگر دولت ایران موفق شود ارزش ریال را در ماههای آینده نیز تقویت کند با این کار خواهد توانست تورم را مهار کرده، استانداردهای زندگی شهروندان خود را بهبود بخشیده و از فرار سرمایه از کشور جلوگیری کند.
یک کارشناس اقتصادی در تهران به رویترز گفته است: با تقویت ارزش ریال طی هفتههای گذشته از نگرانی مردم از تاثیر تحریمهای یکجانبه آمریکا بر اقتصاد کشور کاسته شده و انگیزه خرید دلار و دیگر ارزهای خارجی در میان مردم کاهش یافته است."
بنا به گزارش رویترز ارزش ریال در برابر دلار که در اواخر اکتبر سال جاری میلادی بیش از 15 هزار تومان در برابر هر دلار آمریکا بود در روزهای گذشته با مداخلات و سیاستهای جدید بانک مرکزی ایران به حدود 10 هزار و 500 تومان افزایش یافته است.
گروهی از تاجران و اقتصاددانهای ایرانی به رویترز گفتهاند بانک مرکزی ایران طی روزها و هفتههای گذشته از منابع ارزی خود به بازار تزریق کرده و نه تنها در داخل ایران بلکه در کشورهایی چون عراق و امارات (دوبی) هم این کار را انجام داده است.
در ماه مارس سال جاری میلادی صندوق بینالمللی پول در گزارشی میزان ذخائر ارزی ایران را حدود 100 میلیارد دلار ارزیابی کرده است، این رقم بدان معناست که دولت ایران دست بازی برای مدیریت نرخ ارز و مدیریت بازار در جهت حفظ ارزش ریال ایرانی را دارد.
به نوشته رویترز، افزایش ارزش ریال ایران و رساندن نرخ برابری آن از 19 هزار تومان در ماه سپتامبر گذشته به حدود 10 هزار تومان در ماه دسامبر – در عرض کمتر از 3 ماه – خبر و اتفاق خوبی برای دولت و اقتصاد ایران است که در صدد مقاومت در برابر آثار تحریمهای مالی و بانکی آمریکاست.
شکاف «اصلاحات بر حاکمیت» با «اصلاحات در حاکمیت»
🔹 عبدالله گنجی
مرور مصاحبه ها، نوشتهها و سخنان اخیر افرادی همچون حجاریان، تاجزاده، باقی و تشکیک برخی روحانیون جریان اصلاحات در ماهیت آنچه امام (ره) آورد، نشان میدهد از عبارات معروف امام در سال ۱۳۶۷ مبنی بر اینکه «اختلافات موجود سیاسی است ولو اینکه رنگ عقیدتی به آن داده شود» و یا «اختلاف سلیقه موجب رشد خواهد شد، اما اگر اختلاف اصول و زیربنایی شد موجب سستی نظام میشود» عبور کردهایم و اختلافات بنیانی و معرفتی شده است. در نقطه مقابل، سخنان امثال مهندس بهزاد نبوی، دکتر عارف و پزشکیان و طیف کارگزاران سازندگی نشان میدهد که علاقه به استمرار حیات سیاسی در چارچوب نظام جمهوری اسلامی بهرغم همه انتقادات به وضع موجود کاملاً مشهود است؛ بنابراین میتوانیم جریان اصلاحات را نه در تاکتیک که در بنیانها به دو طیف «اصلاح در نظام» و «اصلاح بر نظام» تقسیم نماییم. به تعبیر دیگر میتوان دوگانه «جریان قدرت»، «جریان دور از قدرت» یا «جریان سیاسی» و «جریان اجتماعی» را مشاهده نمود. طیفی که دور از قدرت است تلاش میکند با هل دادن خود در میان مردم و سوار شدن بر مشکلات، اذهان را به بیرون از نظام هدایت نماید. تند کردن مجدد فضا توسط طیف روشنفکر یا تجدیدنظرطلب یا اجتماعی نشان از عصبیت ناشی از انزوای بیشتر است، زیرا طیف درون قدرت در عین همسویی نسبی با دولت سیگنالهایی نیز برای پیوند سیاسی و موسمی با «راست سنتی» از خود نشان میدهد و اینگونه جریان دور از قدرت به صورت طبیعی رو به انزوای سیاسی خواهد رفت. در این صورت هل دادن خود در میان مردم به «سیاستورزی عقیم» منجر خواهد شد.
وقتی یک اصلاحطلب ناب رسماً مصاحبه ویدئویی میکند و میگوید «دوستان ما به این نتیجه رسیدهاند که انقلاب اشتباه بود و تشکیل نظام دینی هم اشتباه، اما میگوید نباید این نظر را به مردم بگوییم، زیرا عقبه اجتماعی ما ریزش میکند، مردم سؤال خواهند کرد: از کجا معلوم که نظرات فعلیتان نیز دوباره عوض نشود» یا وقتی سخن از تغییر قانون اساسی تا ۱۴۰۰ یا نقشه راه نافرمانی مدنی و... میشود، نشان از عصبیتی است که پرداخت هزینه ۲۰ ساله در تقابل با نظام را پوچ و هوا شده میبیند. در نقطه مقابل برخی از اصلاحطلبان که اصلاحطلبی را در حاکمیت قبول دارند و دنبال دموکراسی غربی و تجدیدنظر بنیادین در نظام نیستند، میبینند که چطور اقلیتی واگرا سوءظن حاکمیت به جریان خود را از سال ۱۳۷۶ احیا کردند و کنش این جماعت و واکنش حاکمیت به انسداد مسیر قدرتخواهی بخشی از دوستانشان منجر شد و میدانند که دموکراسی آرمانی و مدینه فاضله مدنظر دوستانشان نه تنها در ایران که در هیچ جای جهان یافت نمیشود. اگر بپذیریم که بخشی از اصلاحطلبان – که معمولاً همکاران سابق حلقه کیان هستند – به گزاره عبور از نظام رسمیت بخشیدهاند به پالایش خواهیم رسید که بین جریان روشنفکری و جریان سیاسی در جبهه اصلاحات فاصله جدی خواهد افتاد و صف تجدیدنظرخواهان از صف اصلاحطلبان جدا خواهد شد و اهل قدرت و اهل «پوزیشن اجتماعی» در بهترین حالت به دو خط موازی تبدیل خواهند شد که یک طیف به روشنفکران و نهضت آزادی و دیگری به اعتدال و راست سنتی پیوند خواهد خورد و پدرسالاران به انزوا خواهند رفت.
🌀نظر علما درباره آیت الله العظمی امام خامنه ای🌀
✅آیت الله فاضل لنکرانی:
حمایت از مقام رهبری امروز واجبتر از زمان امام (ره) است ایشان ستون خیمه مرجعیت است اگر ایشان نبود ما هم نبودیم
⬅آیت الله گلپایگانی:چه کسی را بهتر از ایشان داریم که با تمام وجود مقابل دنیای زورگو و بی منطق ایستاده و دنیا هم از ایشان حساب میبرد و ما باید او را کمک کنیم.
✅آیت الله مکارم:اگر مقام معظم رهبری حرمت نداشته باشد امروز هیچکدام از ما ایرانیها حرمت نخواهیم داشت. تبعیت از حکم حکومتی ولی فقیه بر مراجع تقلید هم واجب است.
✅آیت الله نوری:خامنه ای کوثر است دشمن او ابتر است.
✅علامه حسن زاده آملی: روزی علامه جلوی حضرت آقا دو زانو نشسته و ایشان را مولا خطاب میکنند، آقا ناراحت شده و به علامه میفرمایند این کار را نکنید علامه میفرمایند اگر یک مکروه از شما سراغ داشتم این کار را نمیکردم
و در جای دیگر میفرمایند:
گوشتان به دهان رهبر باشد چون ایشان گوششان به دهان حضرت حجت است.
✅آیت الله بهاالدینی:(در زمان عیادت حضرت آقا از آیت الله بهاالدینی) ، آیت الله از این دیدار بسیار به وجد آمدند و مقام معظم رهبری را با عنوان ((السلام علیک یا ودیعه الله)) سلام دادند .این در حالی است که رهبری از نظر سنی جای پسر آیت الله بهاالدینی است.
✅آیت الله وحید خراسانی:من به آیت الله خامنه ای ارادت کامل دارم.
✅آیت الله گلپایگانی:تضعیف شما (رهبری) را حرام می دانم عمده عظمت شماست.
✅آیت الله سیستانی:امروز آبروی اسلام وابسته به آبروی ایران است و آبروی جمهوری اسلامی وابسته به آبروی آیت الله خامنه ای است.
✅آیت الله صدیقی:آقای بهجت به خود بنده فرمودند که در دیداری که با امام زمان داشتم از ایشان راجع به آقای خامنه ای پرسیدم و حضرت پاسخ دادند آقای خامنه ای از ماست. .
در زمان سفر آقای خامنه ای به قم، آیت الله بهجت هم جزء جمعیت استقبال کنندگان آمده بودند یکی به آقای بهجت گفت آقا شما چرا با این سن وسال آمدید وسط این جمعیت؟ آقا فرمودند اگر مردم ميدانستند که استقبال این سید چقدر ثواب دارد هیچ کس در خانه نمیماند.
✅شهید آوینی:خون دادن برای امام خمینی زیباست اما خون دل خوردن برای امام خامنه ای زیباتر است.
✅آیت الله فاطمی نیا:هرکس کوچکترین حرفی در تضعیف مقام رهبری بزند خدا او را نخواهد بخشید این مرد بزرگ عز اسلام است.
✅آیت الله جوادی آملی: رهبری نه پست است نه مقام بلکه امام جامعه است، هر لفظی غیر از امام خامنه ای جفاست به ایشان.