♦️آژیر خطر اقتصاد جهانی به صدا درآمد
رئیس صندوق بینالمللی پول:
🔹چشمانداز اقتصاد جهانی از ماه آوریل به طور قابل توجهی تیره و تار شده است
🔹گسترش جهانی تورم، افزایش چشمگیر نرخ بهره توسط بانکهای مرکزی، کاهش رشد اقتصادی چین و تحریمهای بیسابقه علیه روسیه از جمله عوامل موثر بر اقتصاد جهانی است
🔹طولانی شدن شرایط وخیم مالی، چشمانداز اقتصاد جهانی را پیچیدهتر میکند، ما در آبهای متلاطم هستیم، کنترل قیمتها بسیار مهم است
🔹۲۰۲۲ سال سختی خواهد بود، اما شاید حتی سال ۲۰۲۳ سختتر از آن باشد/ تسنیم
💠 سردار نظری سکوت ۲۰ساله را شکست/ حاضرم درباره ماجرای کوی دانشگاه سال ۷۸ در تلویزیون مناظره
کنم .در لینک زیر بخوانید
https://tn.ai/2050799
💠 هدف از ایجاد شبکه پدافندی در منطقه چیست ؟
✍ علیرضا تقوی نیا
🔸️اخیرا ایالات متحده و رژیم صهیونیستی از ایجاد شبکه یکپارچه پدافندی برای مقابله با تهدیدات ایران در منطقه غرب آسیا سخن می گویند .
🔸️ایجاد این شبکه به معنای آنست که یگان های پدافندی کشورهای منطقه به طور هماهنگ با یکدیگر مرتبط شده و داده های خود را با استفاده از تجهیزاتی که در اختیار دارند به اشتراک بگذارند و در برابر تهدیدات هوایی عکس العمل به موقع و فوری داشته باشند .
🔸️در این خصوص چند نکته به ذهن نگارنده می رسد .
1️⃣ این طرح از پیش با ناکامی روبرو شده زیرا کشورهای قطر ، کویت ، عراق و عمان مخالفت خود را با پیوستن به آن ابراز کرده اند .
🔸️بنابراین یکپارچه سازی سیستم های پدافندی به شکلی که مدنظر آمریکا و اسرائیل است رخ نخواهد داد .
2️⃣ ایران به لحاظ تکنیکی و تاکتیکی قابلیت مقابله با هر نوع سیستم پدافندی را دارد زیرا اولا حجم و کمیت موشک ها و پهپادهای خود را از دهها هزار بالاتر برده و در هر نبردی می تواند سیل بی شماری از موشک ، راکت و پهپاد را به سمت اهداف مدنظرش روانه سازد .
🔸️ثانیا موشک های نسل جدید ایرانی از قابلیت کلاهک جداشونده و مانورپذیر تا لحظه اصابت به هدف برخوردارند و از فرمول حرکتی راکت های بالستیک پیروی نمی کنند .
🔸️ثالثا موشک های کروز ایرانی در ارتفاع بسیار پایین پرواز کرده و مانور پذیری بالایی دارند و مقابله با آنها بسیار مشکل است .
🔸️همچنین تاکتیک شلیک همزمان هزاران موشک ، راکت و پهپاد همراه با جنگ الکترونیک گسترده، عملکرد هر گونه سیستم پدافندی را مختل خواهد کرد .
🔸️ تردیدی نیست که در هرجنگ احتمالی میزان موشک های پدافندی بارگذاری شده تمام کشورهای عربی به اندازه قدرت آتش راکت ها ، موشک ها و پهپادهای ایرانی نیست .
3️⃣ در صورت بروز جنگ احتمالی پاسخ ایران صرفا از طریق هوا نخواهد بود و عملیات های آفندی آبی - خاکی مقتضی را علیه تهدیدات انجام خواهد داد .
🔸️فاصله کشورهای حاشیه جنوبی خلیج فارس تا سواحل ایران بسیار اندک بوده و در کمتر از یک ساعت قایق های بی شمار سپاه پاسداران می توانند خود را به سواحل آنان برسانند و سرپلهای مدنظر را تصرف کنند .
🔸️نباید فراموش کرد که کشورهایی چون امارات و بحرین از لحاظ نظامی در برابر ایران اصلا به حساب نمی آیند و به لحاظ کمی فاصله با همسایه شمالی خود نیز کاملا آسیب پذیرند .
4️⃣ موفقیت عملیات های انصارالله در اصابت قراردادن ابوظبی و شهرهای مهم سعودی که از پیشرفته ترین تجهیزات پدافندی غربی بهره می بردند نشان داد قابلیت های اعلامی تسلیحات پدافندی خریداری شده این کشورها تا چه حد به اغراق آلوده بوده و سیستم های مزبور نتوانسته اند در برابر تهدیدی بسیار ضعیف تر از جمهوری اسلامی واکنش مناسب نشان دهند.
5️⃣ به نظر میرسد پس از شکست طرح ناتوی عربی و تشکیل ائتلاف امنیت دریایی در خلیج فارس علیه جمهوری اسلامی ، این طرح نیز با ناکامی روبرو گردد زیرا در میان کشورهای حاشیه جنوبی خلیج فارس علیه ایران اجماع وجود ندارد و دیگر این که قابلیت های نظامی سپاه و ارتش کاملا بر کشورهای کوچک عربی چیرگی پیدا خواهد کرد .
6️⃣البته طبیعی است که ایجاد شبکه یکپارچه پدافندی بهانه ای برای حضور بیشتر اسرائیل در امارات ، بحرین و شاید سعودی بوده و کمپانی های تسلیحاتی آمریکایی نیز سود سرشاری را از بابت فروختن تجهیزات جدید و گرانقیمت خود به عربهای حاشیه خلیج فارس کسب خواهند کرد .
🔸️خصوصا که محمد بن سلمان رویای پادشاهی سعودی دارد و همانگونه که با یک رشوه بسیار سنگین توانست ترامپ را قانع کند که پسر عمویش محمد بن نایف را از ولیعهدی برکنار و خود را جایگزین او سازد ، اینبار نیز عزم دلبری برای رئیس جمهور دموکرات آمریکا را نموده و به نظر میرسد حاضر به پرداخت هزینه ای کلان برای تحقق این امر باشد .
32.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻هرکس از توافق برجام دفاع کرد این فیلم را نشانش دهید.
حرفهایی که طرفداران برجام حتی آن را نمیدانند، چه برسد به آنکه پاسخی برایش داشته باشند.
در قسمت ۲۴ برنامه حافظه تاریخی ایرانی به صورت خلاصه و مستند نشان داده شده که متن برجام در حوزه رفع تحریم ها و اقتصاد چه مشکلات بزرگی دارد و احیای آن نیز نمیتواند تاثیر خاصی در معیشت مردم داشته باشد.
واکنش حسین شریعتمداری به اظهارات ظریف
🔹آقای ظریف در اظهارات اخیر خود برخی از واقعیات بدیهی را انکار کرده است. شهید فخریزاده به شدت با برجام مخالف بود و صوت و تصویر آن شهید بزرگوار موجود است. باید به جناب ظریف گوشزد کرد که اسرائیل فخریزاده را زد که یکی از دانشمندان مخالف سرسخت برجام را حذف کند تا برجام حفظ شود. اسرائیل اگر قصد نابودی برجام را داشت باید کسانی را میزد که از برجام حمایت میکنند.
🔹کاش آقای ظریف و دوستانشان فقط به یکی از دستآوردهای آن اشاره میکردند! مگر مذاکرات منجر به برجام برای لغو تحریمها نبود؟! خُب آقایان بفرمایند کدام تحریم را لغو کردهاند؟ چرا توضیح نمیدهند که نه فقط هیچ تحریمی لغو نشده، بلکه صدها تحریم دیگر هم به آن اضافه شده است.
🟣 اکبر گنجی (اکبر پونز) در واکنش به پخش ویدئوی فخرالسادات محتشمی پور :
*اوضاع فرق کرده است ، حالا مردم یاد گرفته اند چه چیز را به اشتراک بگذارند.*
🔹اکبر گنجی در مصاحبه با یک شبکه معاند گفت :
دیگر این روش های شما کارایی ندارد ، نبايد، خودرا گول بزنیم...
مردم ایران فرق کرده اند، ما هنوز در حال هوای دوم خرداد مانده ایم ، ۲۵ سال گذشته ، من آن روزها کتاب عالیجناب سرخ پوش را نوشتم ، دهها هزار نسخه در دانشگاه چاپ و منتشرکردیم ، هر احمقی میخواست ژست روشنفکری و داشتن اطلاعات بگیرد روی جلد یک نسخه از این کتاب روزنامه کاهی کشیده و زیر بغل زده بود، انگار مانیفست مارکس را قایم کرده ، (خنده مجری ) دست به دست می چرخید و هر کی *خرتر* بود او را زودتر یا بیشتر می خواند.
قصدم توهین نیست واقعاً خیلی خر وجود داشت ، البته خر منظورم همان بزرگ است،
(خنده نکنین)، مگه نمی گیم خرپول یعنی کسی که پول بزرگ دارد، خرگوش، گوشش بزرگه، خرمگس، به مگس بزرگ میگیم.
منظور...
من وآقای عماد باقی مینشستیم یک عکسی از فلان آخوند جور می کردیم که در سخنرانی :
*" گفته ما نیاز به روابط بین الملل نداریم"* مردم هم دروغ ما را باور می کردند و سینه به سینه پخش می شد .
یا همین کلیپی که بچه ها درست کردند ، که علم الهدی گفته ضیغه ی عراقی ها بشین ، ثواب داره، چقدر از این *خرها* باور کردند یا برای هم فرستادند تره دادند [(خندیدند)].
اونها هم آمدند کلیپ کامل را پخش کردند ، همه فهمیدند این کلیپ ها قیچی شده س ، دروغه .
من که در این برنامه ها حاضر نمی شم برای همینه که دیگه به کارایی این روشها باور ندارم.
بله تا امریکا در جایی از ایران شکست می خوره ، از افغانستان بیرون میشه، از عراق خارج میشه، درجا، صدهزار کلیپ و فیلم دروغ و تاریخ گذشته و قدیمی در فایلها برای شبکه های ما می فرستند، پخش و توضیح بدیم، که بیا ببین معلم طالبان این دانش آموز را فلک کرد یا موی پسرها را قیچی کرد، سرباز عراقی زن زائر ایرانی را زد و ....
در حالیکه کلیپ فلک کردن دانش آموز قسمتی از یک فیلم ایرانیه راجع به دوره ی قجر ، این فیلم موقیچی کردن هم مال ۲۳ سال قبله ، ربطی به حالا نداره.
ما هم همینطوری پخش می کنیم ، می گیم یک خری می بیند ، فکر نمی کنیم وقتی روشن میشه چقدر ریزش مخاطب داریم.
《امروز مردم یادگرفته اند چه چیز را اشتراک بگذارند.》
شما فکر می کنید چند نفر تو ایران برنامه [سیدمحمد] حسینی واین دلقک بازی ها را نگاه می کنند؟
همه وقتی این شبکه ها را میزنند رد میشوند ، منتظرند دیگران براشون کودتا کنند یا شورش و آتش بزنند!
اینها بروند نگاه کنند و عکس بگیرند،کی حاضره برای اینکه ما خوشحال بشیم یک روز زندان بره ؟
کل تماشاچی های این شبکه ها و برنامه ها از هخای اول گرفته تا هخای دوم و سوم و الی آخر تا برسه به مسیح علینژاد و حسینی و فلاحتی، عباس فخرآور، احمدباطبی، مسیح علینژاد، وواحدی، همینطور بی بی سی فارسی روی هم ۵۰ هزارنفر مخاطب ندارند مخاطب اینها هم تکراریند.
خانم محتشمی، البته فکر نمی کنم ، نگاهش به ما و شبکه های اینجا باشه ، که بخواد سروصدا کنه و ما هم براش کمک بفرستیم ، بگیم ، بروند کمکش کنند.
ولی آقای تاجزاده باید حالا دیگه روشش را عوض میکرد، وقتی آقای خاتمی سرش توکار خودشه ، یعنی حرفی نداره ، تاجزاده چی میخواد بگه؟
کله خرابی چیزی باز نمیکنه.
فردا اعترافات تاج زاده و غلط کردم و اشتباه کردماش پخش میشه ، کاری که پیش نرفته ، عقبگرد هم داریم.
گنجی در پاسخ سؤال مجری؛
شما اگر برمی گشتی ۳۰ سال قبل آیا باز همان روشت را ادامه می دادی ؟گفت :
در مورد گذشته نمیدانم ، ولی قطعاً اگر الآن ایران بودم می رفتم داخل نظام و درست نقد می کردم ، نقدی که مخاطب داشته باشد ، خودم نیز زندان نروم ، آواره ی اینجا نشوم.
دستور ترور "شین زو آبه" از کاخ سفید صادر شد؟
۱ 》ژاپن از معدود کشورهای جهان است که ارتش مستقل ندارد و امنیت کشورش با امریکاست.
۲ 》این ماجرا از سال ۱۹۴۵ با جنگ جهانی دوم شروع شد. در تاریخ ۶ اوت ۱۹۴۵ بود که با بمباران اتمی شهرهای هیروشیما و ناکازاکی توسط امریکا، امپراطوری ژاپن فروپاشید و تسلیم بی قید و شرط شد. و این پایان استقلال بود.
از همان سال ۱۹۴۵ نیروی زمینی دریایی ژاپن به دستور امریکا منحل شد و ژاپن ، دیگر اجازه ی داشتن نیروی نظامی نداشت.
۳ 》رسید به هفتاد سال بعد ، یعنی سال ۲۰۱۵ که "شین زو آبه" بود جدی خواستار تشکیل دوباره ی ارتش ملی ژاپن شد و دو لایحه را در این باره با تصویب برد. یعنی استقلال دوباره ی نظامی ژاپن.
۴ 》 چهار ماه قبل ، " شین زو آبه " در گفتگویی پر سر و صدا با روزنامه ی اکونومیست ، پیرامون جنگ روسیه و اکراین ، به رئیس جمهور اکراین حمله کرد و زلنسکی را مقصر اصلی شروع جنگ دانست و خائن با اکراین خواند. "شین زو آبه " اصرار زلنسکی به پیوستن به ناتو را وطن فروشی نامید.
۵ 》 " شین زو آبه " این روزها در حال تشکیل جریانی به نام "جوانان میهن پرست ژاپن " بود. برای استقلال دوباره ی ژاپن.
۶ 》اگر الآن "شین زو آبه " ی ۶۷ ساله ترور نمی شد، فردا برای امریکا خیلی دیر بود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
*🔶 یک خانم با سه گریم متفاوت کنار خیابان ده دقیقه می ایستد، عکس العمل مردها را نسبت به پوشش، خوب نگاه کنید و خودتان قضاوت کنید. حتی از حجم خودروها شاید بشود مردها را هم غربال کرد!*
👈 _*اینجا متوجه میشوید که حجاب مصونیت است نه محدودیت!
♦️#چند_خبر_کوتاه
🔹دلیل بازداشت تاجزاده از نگاه کیهان: با شبکه های بیرونی دشمن ارتباط داشت
🔹طعنه روزنامه جمهوری اسلامی به افرادی که سختی ها را امتحان الهی می دانند / شانس آورده اید که با مردمی نجیب طرف هستید
🔹روزنامه همشهری: حضرت علی با بیعت سرکار آمد اما هرگز از مردم نپرسید چگونه حکومت کنم؟ / جمهوری اسلامی نمی تواندبرای ماندگاری خود فسق و فجور را آزاد کند.
🔹رئیس سازمان امور مالیاتی: از پولهای کارت به کارت شده بهحساب فروشندگان هم مالیات اخذ خواهد شد.
کوتاه | نقشه راه #آمریکا در جنگ #اوکراین
🔻حمایت تسلیحاتی گسترده غرب از دولت زلنسکی در کییف شدیدا قابلتأمل میباشد. هدف آمریکا از این بحران سازی گسترده در جهان، تغییر شکل مداخلهگرایی جهانی واشنگتن به بهانه مواجهه با این بحرانهاست.
🔹در یک تحلیل زیربنایی، میتوان تصریح کرد که بحران اوکراین، نقطه آغاز رویارویی روسیه و غرب نیست بلکه « نقطه آشکارساز» تقابل کاخ سفید و کاخ کرملین در ابتدای هزاره سوم محسوب میشود. طرفداران ناتویی شدن اوکراین اصلیترین نقش را در تبدیل کشور خود به زمین منازعه جدید غرب و روسیه در ابتدای هزاره سوم بازی کردهاند.
🔸واشنگتن و اتحادیه اروپا در هدایت اوکراین بهسوی این دوراهی سخت و دشوار نقش پررنگی داشتهاند. واقعیت امر این است که غرب هماکنون نسبت به اوکراین دید دوگانهای دارد! بر این اساس اوکراین حتی یک عضو بالقوه اروپا یا ناتو نیز شمرده نمیشود و صرفا حکم یک قربانی آماده در اولین خاکریز نبرد « روسیه و غرب» را خواهد داشت.
🔺آمریکا و انگلیس بهعنوان دو عضو ارشد #ناتو هر دو اصرار دارند که جنگ اوکراین در برهه کنونی متوقف نشود، حتی اگر کی یف و خارکیف و ماریوپل به تلی از خاکستر تبدیل شوند! یکی از اصلیترین دلایل سوق دادن دو کشور سوئد و فنلاند بهسوی عضویت در ناتو، تقویت همین بحران مزمن بوده است. به عبارت بهتر، غرب تلاش میکند حتی در صورت پایان یافتن جنگ اوکراین، اصل منازعه را میان روسیه و بازیگران اروپایی حفظ کند. سیاست و راهبرد کلان آمریکا در چنین شرایطی کاملا مشخص است!
♦️ طرح پدافندی ضد ایرانی و لزوم هوشیاری تهران
#تحلیل_کوتاه
🔹 «نورنیوز» رسانه نزدیک به شورای عالی امنیت ملی روز گذشته به اخباری درباره ایجاد شبکه یکپارچه پدافندی در غرب آسیا واکنش نشان داد و نوشت: اگر اجرای چنین طرحهایی امنیت ایران را به خطر بیاندازد، قطعا با پاسخ قاطع اولیه به نزدیکترین و در دسترسترین اهداف روبرو خواهد شد.
🔸 رویترز مدتی پیش به نقل از یک مقام رژیم صهیونیستی نوشت مقرر شده تا بهجای استفاده از تجهیزات فیزیکی یکسان، کشورهای شریک سامانههای دفاعی خود را از طریق ارتباطات الکترونیک از راه دور هماهنگ کنند. در این چارچوب، شبکهای از رادارها، ردیابها و سامانههای رهگیری بین عربستان، عمان، کویت، بحرین، قطر، امارات، عراق، اردن و مصر با کمک فناوری اسرائیلی و با استفاده از پایگاههای نظامی آمریکا ایجاد خواهد شد.
🔸 به نظر میرسد این طرح بر اساس یک تقسیم کار مبتنی بر تأمین منابع مالی از سوی کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس، طراحی و برنامهریزی از سوی رژیم صهیونیستی و هماهنگیهای سیاسی و میدانی از سوی آمریکا پیش رفته است. راهبرد کلان نیز همان مدیریت از راه دور تحولات منطقه است که واشنگتن دنبال میکند.
🔸 واکنش اخیر شورای عالی امنیت ملی درباره پاسخ ایران حاوی دو نکته است: نخست پاسخ قاطع اولیه و دوم پاسخ به در دسترسترین اهداف. اگر تهران در معتبرسازی این گزاره، موفق شود میتواند حداقل از تحقق چنین طرحی در مرزهای جنوبی خود جلوگیری کند یا از میزان اثرگذاری آن بکاهد.
✅ ایران اگرچه طی سالهای اخیر کوتاهیهای ناموجهی درباره گسترش حضور رژیم صهیونیستی در مرزهای جنوبی، شمالی و شمال شرقی خود انجام داده، اما اکنون باید نسبت به پیشبرد چنین طرحهای ضد ایرانی بیش از گذشته هوشیار باشد./
📝 اندیشکده راهبردی تبیین
🔰تلاش ضدانقلاب برای راهاندازی اعتراضات ضد حجاب خیابانی
⚜با نزدیک شدن به 21 تیرماه، سالروز قیام مردم مشهد در مسجد گوهرشاد در اعتراض به قانون کشف حجاب توسط رضاخان و روز «حجاب و عفاف»، جریانات ضدانقلاب در تدارک هجمهای همهجانبه علیه این روز با ایجاد کمپینهای مجازی و گسترش نافرمانیهای مدنی برای تظاهرات خیابانی درباره موضوع حجاب هستند. در همین زمینه هشتگ #حجاب_بی_حجاب بهعنوان هشتگ اصلی این کمپین انتخاب شده و در کنار آن هشتگهایی چون #21 تیر و no2hijab# نیز استفاده میشود. طاهره عبدولی، فعال ضدانقلاب حوزه زنان بهعنوان لیدر اصلی این کمپین فعالیت میکند و در کنار آن چهرهای مانند مهدی حاجتی، فعال سیاسی و عضو سابق شورای شهر شیراز فعال هستند. مهمترین محورهای رسانهای این جریان برای هجمه علیه حجاب و روز حجاب و عفاف در چند روز گذشته عبارتاند از: ایجاد کارزار و کمپینسازی توئیتری با هشتگهای مختلف؛ طرح مطالبه برای حضور خیابانی مخالفان قانون حجاب در روز 21 تیر؛ تداوم متهم کردن ج.ا.ا به سلب حقوق شهروندان زن با اجرای قانون حجاب؛ تداوم برجستهسازی و وایرال ویدئوهای برخورد نیروهای گشت ارشاد با زنان بدحجاب با هدف افزایش تنفر اجتماعی از گشت ارشاد؛ القای گسترش مخالفان قانون حجاب در میان مردم ایران در سالهای اخیر؛ تداوم قهرمانسازی از رضاخان بهعنوان واضع قانون کشف حجاب.
⛔️ علت بازداشت تاج زاده از زبان خودش/ تهدید به تکرار فتنه آبان ۹۸
مصطفی تاجزاده، فعال اصلاحطلب، حامی روحانی و از دستگیرشدگان فتنه 88 در خرداد سال جاری در یک توییت نوشته است:
🔸"سخنگوی کمیسیون امنیت ملی: «لایحه اصلاح قانون بهکارگیری سلاح توسط نیروهای مسلح در این کمیسیون تصویب و برای طی مسیر قانونی به صحن مجلس ارسال شد». واقعا فکر میکنید چنین قانون شرمآوری مانع مردم معترض میشود که دیگر برای گرانی و تورم و بیکاری و... تظاهرات نکنند؟"
🔺گویا تاجزاده این اصل ساده حاکمیتی، امنیتی و مردمی را نمیداند که اسلحه نیروهای مسلح برای حفظ امنیت مردم است و در هیچ کجای دنیا کسی حاضر نیست به قوانین موضوعه کشور راجع به سلاح نیروهای مسلح، قید شرمآور را اطلاق کند!
🔺در ثانی معاون پارلمانی رئیسجمهور نیز پیرامون این قضیه با تاکید بر اینکه لایحه اصلاح قانون حمل سلاح در دولت قبل تهیه شد، گفته است: لایحه مذکور ربطی به تجمعات ندارد و به صورت عادی در صحن علنی مجلس رسیدگی خواهد شد.
🔺بخش عجیب و البته شرمآور ماجرا علاقه آقای تاجزاده به "فتنه اقتصادی" است.
🔺و تشویقهای ایشان برای اینکه راه حل مشکلات کشور "تظاهرات خیابانی" است نه رأی خوب و پیگیری دموکراتیک و مطالبه از رئیسجمهور و غیره!
🔺آیا تاجزاده نمیداند در پس تظاهرات خیابانی "حمام خون" نهفته است؟
🔺آیا او نمیداند که تظاهرات خیابانی باعث امنیتی شدن فضا میشود و بر عمق مشکلات میافزاید؟
🔺پاسخ اینست که تاجزاده و سایر فرماندهان فتنه دقیقا به این واقعیتها اشراف دارند اما طمعشان اقتضای دیگری دارد. اقتضایی که همانطور که واضح است نه با منافع مردم سازگاری دارد نه با عقلانیت.
🔺مردم باید بدانند که تاجزاده و دوستان او با کلیت حکومت اسلامی، دستاوردها و مسیر آن در تضاد هستند و راه را نیز در اصلاحات ساختاری یا به عبارت سلیستر "قیام مسلحانه اوباش" در فتنه اقتصادی میدانند.
و مردم نیز فدیهی این تئوری هستند.
🔺همانطور که مردم در فتنه سال 88 نیز فدیه تمنای براندازی این افراد شدند و دهها نفر مردند اما بعدها مشخص شد که تقلبی در کار نبوده است و همین آقایان چشم در چشم مردم دوختند و گفتند منظور ما اصلا تقلب نبود بلکه تدلّس بود!
🔺و همانطور که برخی از مردم در پیشلرزه فتنه اقتصادی آبان 98 به خیابان آمدند و برای یک گرانی محدود که اگرچه معقول بود اما بدون پیوست اجرا شد؛ باز هم دهها نفر در اثر شهوت خیابانخواهی تاجزاده و امثال او کشته شدند.
🔺این حقایق بایستی در حرکات تبیینی برای مردم و جوانان عزیز کشور شرح شود تا آزموده مجددا در فرایند آزمودن قرار نگیرد.
🔺تاجزاده که در زمان دلار 10 هزار تومانی هم ابراز گرسنه بودن میکرد تا مردم را ناراضی کند، پس از اغتشاشات آبان 98 در اظهاراتی گفته بود:
"اغتشاشات آبان، خشنتر تکرار میشود".
🔺برخی محافل تحلیلی معتقدند تجرّی فرماندهان فتنه به حدی رسیده است که دستگاههای قضایی و امنیتی باید نسبت به رسواسازی این افراد در نزد افکار عمومی اقدام کند وگرنه صبح روز حادثه برای این کار بسیار دیر است...
👈و بالاخره قانون یقه فتنه گر رو گرفت
🟤نقش آمریکا در التهابات سیاسی عراق
✍ محمدرضا فرهادی
🔺 بعد از انصراف جریان صدر از پارلمان و امیدواری نسبت به خروج عراق از بنبست سیاسی، اکنون مذاکرات برای انتخاب رئیسجمهور و نخستوزیر آغاز شده است.
در خصوص رئیسجمهور، همچنان مذاکرات بین حزب دموکرات و اتحادیه میهنی در جریان است و دو حزب به گزینه مشترکی در این رابطه نرسیدهاند. تأکید اتحادیه میهنی همچنان بر برهم صالح و حزب دموکرات بر ریبر احمد است؛ اما آنچه از مذاکرات میتوان استنباط کرد، انعطاف حزب دموکرات در رابطه با گزینه ریاست جمهوری است و اختلافهای کنونی را میتوان نشئتگرفته از گرفتن امتیاز از اتحادیه میهنی دانست. درباره نخستوزیری نیز با انصراف جریان صدر به نظر میرسد شرایط برای تشکیل کتله اکبر توسط چارچوب هماهنگی فراهم شده و احزاب مختلف نیز به ائتلاف با این جریان اقدام کردهاند. در طول چند هفته گذشته نیز اقدامات مختلفی از سوی احزاب برای معرفی گزینه نخستوزیری صورت گرفته و گزینههای متعددی مطرح شده است.
با توجه به مطالب ذکر شده، در بحث اتفاقات اخیر در عرصه سیاسی عراق چند نکته را باید متذکر شد:
1️⃣ایجاد دوقطبیهای سیاسی در عراق عمدتاً برنامهریزی آمریکا برای ایجاد درگیریهای درونحزبی بهویژه در میان جریان شیعه است. تقسیم جریانها به موافق یا مخالف یک شخص و اقدامات رسانهای برای تخریب برخی افراد، طرح آمریکاییها برای ایجاد درگیریهای خودساخته بهمنظور مدیریت فضای سیاسی عراق در راستای منافع آمریکایی است.
2️⃣در برخی رسانههای وابسته به آمریکا، مداخلات ایران را عامل بنبست سیاسی عنوان میکنند. این در حالی است که بر همگان آشکار است که مداخلات آمریکا در عرصه سیاسی عراق با تشکیل برخی ائتلافها و حمایت از برخی افراد زمینههای بنبست فعلی در عراق است.
بااینوجود بر اساس مشاهدات میدانی، عراق بهصورت تدریجی در حال خروج از بنبست موجود است و بازیگران سیاسی برای نقشآفرینی بیشتر در تحولات آینده به دنبال استفاده از حداکثر توان خود هستند. در این میان برخی بازیگران همچون آمریکا، این شرایط و رسیدن به یک توافق پایدار بین احزاب را خلاف اهداف خود میدانند و مترصد ایجاد شرایطی هستند که وضعیت عراق را از نظر سیاسی همچنان متشنج نشان دهند. احزاب سیاسی عراقی باید متوجه این مسئله باشند و با پرهیز از اختلافافکنی و منفعتخواهیهای حزبی که خواست بدخواهان ملت عراق است، به فکر راهکارهایی برای ائتلاف و استقرار دولت جدید باشند.
هدف از ایجاد شبکه پدافندی در منطقه چیست ؟
🔸️اخیرا ایالات متحده و رژیم صهیونیستی از ایجاد شبکه یکپارچه پدافندی برای مقابله با تهدیدات ایران در منطقه غرب آسیا سخن می گویند .
🔸️ایجاد این شبکه به معنای آنست که یگان های پدافندی کشورهای منطقه به طور هماهنگ با یکدیگر مرتبط شده و داده های خود را با استفاده از تجهیزاتی که در اختیار دارند به اشتراک بگذارند و در برابر تهدیدات هوایی عکس العمل به موقع و فوری داشته باشند .
🔸️در این خصوص چند نکته به ذهن نگارنده می رسد .
1️⃣ این طرح از پیش با ناکامی روبرو شده زیرا کشورهای قطر ، کویت ، عراق و عمان مخالفت خود را با پیوستن به آن ابراز کرده اند .
🔸️بنابراین یکپارچه سازی سیستم های پدافندی به شکلی که مدنظر آمریکا و اسرائیل است رخ نخواهد داد .
2️⃣ ایران به لحاظ تکنیکی و تاکتیکی قابلیت مقابله با هر نوع سیستم پدافندی را دارد زیرا اولا حجم و کمیت موشک ها و پهپادهای خود را از دهها هزار بالاتر برده و در هر نبردی می تواند سیل بی شماری از موشک ، راکت و پهپاد را به سمت اهداف مدنظرش روانه سازد .
🔸️ثانیا موشک های نسل جدید ایرانی از قابلیت کلاهک جداشونده و مانورپذیر تا لحظه اصابت به هدف برخوردارند و از فرمول حرکتی راکت های بالستیک پیروی نمی کنند .
🔸️ثالثا موشک های کروز ایرانی در ارتفاع بسیار پایین پرواز کرده و مانور پذیری بالایی دارند و مقابله با آنها بسیار مشکل است .
🔸️همچنین تاکتیک شلیک همزمان هزاران موشک ، راکت و پهپاد همراه با جنگ الکترونیک گسترده، عملکرد هر گونه سیستم پدافندی را مختل خواهد کرد .
🔸️ تردیدی نیست که در هرجنگ احتمالی میزان موشک های پدافندی بارگذاری شده تمام کشورهای عربی به اندازه قدرت آتش راکت ها ، موشک ها و پهپادهای ایرانی نیست .
3️⃣ در صورت بروز جنگ احتمالی پاسخ ایران صرفا از طریق هوا نخواهد بود و عملیات های آفندی آبی - خاکی مقتضی را علیه تهدیدات انجام خواهد داد .
🔸️فاصله کشورهای حاشیه جنوبی خلیج فارس تا سواحل ایران بسیار اندک بوده و در کمتر از یک ساعت قایق های بی شمار سپاه پاسداران می توانند خود را به سواحل آنان برسانند و سرپلهای مدنظر را تصرف کنند .
🔸️نباید فراموش کرد که کشورهایی چون امارات و بحرین از لحاظ نظامی در برابر ایران اصلا به حساب نمی آیند و به لحاظ کمی فاصله با همسایه شمالی خود نیز کاملا آسیب پذیرند .
4️⃣ موفقیت عملیات های انصارالله در اصابت قراردادن ابوظبی و شهرهای مهم سعودی که از پیشرفته ترین تجهیزات پدافندی غربی بهره می بردند نشان داد قابلیت های اعلامی تسلیحات پدافندی خریداری شده این کشورها تا چه حد به اغراق آلوده بوده و سیستم های مزبور نتوانسته اند در برابر تهدیدی بسیار ضعیف تر از جمهوری اسلامی واکنش مناسب نشان دهند.
5️⃣ به نظر میرسد پس از شکست طرح ناتوی عربی و تشکیل ائتلاف امنیت دریایی در خلیج فارس علیه جمهوری اسلامی ، این طرح نیز با ناکامی روبرو گردد زیرا در میان کشورهای حاشیه جنوبی خلیج فارس علیه ایران اجماع وجود ندارد و دیگر این که قابلیت های نظامی سپاه و ارتش کاملا بر کشورهای کوچک عربی چیرگی پیدا خواهد کرد .
6️⃣البته طبیعی است که ایجاد شبکه یکپارچه پدافندی بهانه ای برای حضور بیشتر اسرائیل در امارات ، بحرین و شاید سعودی بوده و کمپانی های تسلیحاتی آمریکایی نیز سود سرشاری را از بابت فروختن تجهیزات جدید و گرانقیمت خود به عربهای حاشیه خلیج فارس کسب خواهند کرد .
🔸️خصوصا که محمد بن سلمان رویای پادشاهی سعودی دارد و همانگونه که با یک رشوه بسیار سنگین توانست ترامپ را قانع کند که پسر عمویش محمد بن نایف را از ولیعهدی برکنار و خود را جایگزین او سازد ، اینبار نیز عزم دلبری برای رئیس جمهور دموکرات آمریکا را نموده و به نظر میرسد حاضر به پرداخت هزینه ای کلان برای تحقق این امر باشد .
⭕️ تاثیر افزایش قیمت بنزین بر زندگی خانه وارهای آمریکایی در سال ۲۰۲۲
🔹موسسه گالوپ از شهروندان آمریکایی سوال کرده است که آیا افزایش اخیر قیمت بنزین، برای آنها یا خانوارشان مشکل مالی ایجاد کرده است؟
🔹 ۴۵ درصد مردم آمریکا اعلام کردهاند که تا حدودی افزایش قیمت بنزین موجب مشکلات مالی برای آنها شده است.
🔹 ۲۲ درصد آمریکاییها نیز بیان کردهاند که افزایش قیمت بنزین مشکلات مالی شدیدی را برای آنها و خانوادهشان ایجاد کرده است.
🔹این آمار نسبت به دو ماه قبل، رشد ۱۵ درصدی داشته است.
✳️آیا فقط ایران با بحران اقتصادی مواجه است؟
🌐 خبرهایی ازجنس بحران اقتصادی واجتماعی در اروپا
خیلیها فکر میکنند اروپا این روزها گل و بلبل است، اما مشخص شده که این کشورها تا چه میزان دچار دردسر شدهاند و خطر جنگ میان آنها برای منابع انرژی چقدر جدی است.
♻️ تورم بی سابقه در ترکیه و تعطیلی دامداریها
تورم و کسادی قیمت حاملهای انرژی در ترکیه این روزها امان مردم را بریده و تاثیر آن را در کالاهای اساسی میتوان مشاهده کرد.
♻️آماده باش در اروپا درباره احتمال قطع گاز از روسیه
قیمت گاز در اروپا در روز معاملات روز پنجشنبه برای نخستین بار از اوایل ماه مارس، از ۱۹۰۰ دلار در هر هزار متر مکعب گذشت.
♻️ در حال حاضر دولت آلمان افزایش تولید برق را از نیروگاههای زغالسنگ به عنوان کثیفترین شکل انرژی آغاز کرده است و همزمان به کاهش تدریجی تولید انرژی هستهای طبق برنامه ادامه میدهد.
♻️رابرت هابک:
درآلمان به دلیل قیمت بالای انرژی، کاهش تقاضای داخلی، کاهش تمایل شرکتها برای سرمایهگذاری و ازهم گسستگی بیشتر وضعیت اجتماعی، خطر کاهش قدرت خرید در چند ماه آینده وجود دارد.
♻️بعداز پایان نخست وزیری نفتالی بنت حالا انحلال مجلس رژیم صهیونیستی ودر انگلیس استعفای جانسون و ترور نخست وزیر ژاپن از اتفاقات مهم این روزهاست!
♻️صدها هزار نفر از مردم آلبانی بخاطر وضعیت معیشتی و سوخت و گرانی به خیابان ها آمدند.
♻️اعتصابات سراسری کشاورزان در هلند و خالی ماندن قفسه فروشگاهها!
♻️آماده باش در اروپا درباره احتمال قطع گاز از روسیه
قیمت گاز در اروپا در روز معاملات روز های اخیر برای نخستین بار از اوایل ماه مارس، از ۱۹۰۰ دلار در هر هزار متر مکعب گذشت.
♻️ مدیر بانک غذای کانادا: اوضاع عجیب و دشوار شده/باید مراقب ناامنی غذایی باشیم...
♻️ پس از هلند، کشاورزان ایتالیایی، لهستانی و آلمانی هم به خیابان ها آمدند
کشاورزان اروپایی به قیمت بالای سوخت و کود معترض هستند.
24.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ پاسخ رحیم پور ازغدی به مخالفان حجاب اجباری:
🔹 عدهای میگویند "آقا من به لباس عقیده ندارم دوست دارم لخت به خیابان بیایم؛ من حجاب را قبول ندارم لباس خودمه بدن خودمه" خب باشه، ولی خیابان خودت نیست. بله بدن خودته لباس خودته، اما خیابان خودت نیست از اتاق خوابت و از خونت که بیرون میایی دیگه حریم عمومیه حریم خصوصی نیست که مدام بگویی خودم خودم. قانون یعنی اجبار، ولی اجبار مشروع و اجبار عادلانه.
پ.ن: بسیار عالی👌👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❇️وقتی ایران از نگاه صهیونیستها زیباست!
🔺روایت رپر معروف خارج نشین از سیاهنمایی های کارگردانانی مثل سعید روستایی و اصغر فرهادی از شرایط زندگی در ایران
🔴وزارت نفت: آنقدر نفت صادر کردهایم که هم کسری بودجه دولت را جبران کردیم، هم دستش را بازتر!
🔸وزارت نفت در نامهای به روزنامه شرق نوشت: جمهوری اسلامی ایران به مدد سالها تجربه و تخصص و در اختیار داشتن پتانسیل کمنظیر لجستیکی، ضمن حضور در بازارهای سنتی و تأمین نیاز مشتریان قدیمی خود، امکان حضور در هر جغرافیایی از بازار جهانی نفت را دارد.
🔹کما اینکه در چند ماه اخیر افزایش فروش نفت و میعانات در کنار افزایش قیمت، کسری سنگین بودجه ۱۴۰۰ را جبران کرده و دست دولت را در مدیریت بازار ملتهب ارز، بازتر کرده است. چنانکه دولت برای اولین بار در سالهای اخیر برای اداره خود در ماههای نخست سال از بانک مرکزی تنخواه نگرفته است.
🔹استراتژی بازاریابی نفت ایران در دوره اخیر، بازاریابی فعال بوده و ایران در این مدت علاوه بر حفظ سهم بازارهای گذشته، وارد بازارهایی شده است که قبلا تصور حضور در این بازارها در شرایط تشدید محدودیتها نیز وجود نداشت.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روسیه و ونزوئلا مستعمره ایران شدند؟
🔹 در ماههای گذشته روسیه و ونزوئلا زمینهای مرغوب خود را برای کشاورزی به ایران پیشنهاد کردهاند.
🔹 کارشناسان معتقد هستند "کشت فراسرزمینی" مزایای بسیاری دارد که مهمترین آن استفاده از منابع آبی کشورهای دیگر برای کشاورزی است.
🔹 اگر علاقه دارید در مورد کشت فراسرزمینی اطلاعات بیشتری داشته باشید این ویدئو را تماشا کنید
💠حکمرانی دینی و امکان تساهل در اصول
✍️ عبدا... گنجی
🔹چرا گشت ارشاد دارید؟ به حکومت چه ربطی دارد طرف حجاب دارد یا ندارد؟ چرا در امر خصوصی دخالت میکنید؟ چرا فلانی دستگیر میشود؟ او که روشهای خشونتآمیز را ترویج نمیکرد. چرا درمقابل زیادهخواهی آمریکا کوتاه نمیآیید مگر نمیبینید مردم دچار مشکل اقتصادی هستند؟
⭕ در اینباره باید صادقانه با دوستان، دشمنان و ناظران سخن گفت. موضوع را زمانی میفهمیم که تصویر درستی از فلسفه حکمرانی در جامعه مسلمانی داشته باشیم. حاکمانی که فلسفه حکومت برایشان قدرت برای قدرت یا قدرت برای مواهب قدرت است، از هر آنچه موجب ناراحتی و سروصدا میشود پرهیز میکنند. چرا جمهوری اسلامی چنین نمیکند؟ برخی از بهاصطلاح نخبگان میگویند اقدامات (اقدامات ارادی) جمهوری اسلامی در راستای نابودی خودش است اما حاکمیت و اجزای آن متوجه نیستند که تیشه به ریشه خود میزنند؛ این سؤال مهمی است. کسی که حکومت را برای استفاده هزار فامیل خود میخواهد، به هرکس یا هر کشوری بهنوعی باج میدهد. یکی را آبنبات، دیگری را مسئولیت، کشوری را باج میدهد و جای دیگری عقبنشینی میکند که تاج و تخت محفوظ بماند. بعضا با افتخار میگویند کوروش وقتی وارد بابل شد به مردم گفت «بر دین خود آزاد هستید» و این را نشانه رفتار دموکراتیک کوروش یا احترام به حقوق بشر میدانند. اما شهید مطهری معتقد است اگر کوروش چنین گفته باشد پس به چه دلیل سرزمین آنان را تصرف کرد؟ آیا آرامش آنان را برای استثمار اقتصادی میخواست؟ پیامبر اسلام به کدام سرزمین رفت که هدفی جز اصلاح دین داشته باشد؟ بنابراین جمهوری اسلامی نمیتواند مانند حکومتهای عرفی هر صدایی را با دانپاشی و نمکریزی ساکت کند که حکومتش برقرار باشد. این سیره امیرالمومنین است. بهرغم نص، او با بیعت عمومی در قدرت حاضر شد اما در سراسر نهجالبلاغه یکبار ندارد که «ایها الناس بفرمایید من الان چهکار کنم؟» گفت با اصرار شما حکومت را میپذیرم اما براساس سنت پیامبر و کتاب خدا و عقل خود حکومت میکنم و دیدید که چگونه هزینه این راهبرد را کمتر از 5سال داد و همه عمر حکومتش در جنگ داخلی سپری شد. حال چرا روشنفکران ما نمیگویند علی(ع) درایت نداشت؟ بلد نبود هرکس را بهصورتی نمکگیر کند و حکومت را ادامه دهد؟
امام فرمود تفاوت انقلاب اسلامی با انقلابهای دیگر آن است که آنجا یک طاغوتی میآید و طاغوت قبلی را برمیدارد و میگوید باید من باشم. امام میگوید برای ما هر دو طاغوتند و آن طاغوتی که جدید آمده است ولو اینکه آدم خوبی هم باشد به یک بُعد از انسان توجه دارد و آن بعد مادی است و سپس میگوید ما «قیامالله» کردیم. در قیامالله استفاده از مواهب عرفی حکومت برای حاکمان همانقدر زشت و ناپسند است که عدول از اصول اسلامی برای حفظ حکومت واجد نکوهش است. بنابراین جمهوری اسلامی نمیتواند بهقول امام «جمهوری اسلامی لفظی» و بهقول مقام معظم رهبری «جمهوری اسلامی اسمی» باشد. نمیتواند بهنام دین، خود پرچمدار فسق و فجور و مروج گناه در جامعه باشد. ممکن است آلودگانی در حکومت باشند و البته هستند، اما سیره حاکمان نمیتواند بهصورتی باشد که برای مانایی در قدرت درمقابل فساد چشمبند بزند و احتمالا تحسین هم بشنود. برای مدیریت عالی نظام از جهت ارادی کاری ندارد که مراکز فساد را همانند مراکز عبادی محترم بشمارد و از مقبولیت حداکثری برخوردار و همگان برای او کف بزنند. اما این حکومت، حکومت دینی نیست. نگاه واقعگرایانه و اصولی به ما میگوید جمهوری اسلامی نمیتواند مروج ولنگاری باشد یا آن را در حیطه عمومی تأیید کند (حوزه خصوصی امر دیگری است)، بنابراین یا باید بر اصول ن حکومت از جمهوری اسلامی صرفا به یک اسم، نام و پسوند اکتفا کردهاند، معنایش این است که قدرت به ماهو قدرت، برایشان مهم است و درمقابل هرچه برای این قدرت مشکلآفرین است، کوتاه میآیند و سازش میکنند تا در قدرت بمانند البته تاکید بر اصول اسلامی بدین معنا نیست که حاکمیت صرفا روشهای قهری را به خدمت بگیرد و روشهای تربیتی را نادیده انگارد. برخورد با مردم باید وزین و توأم با حفظ شأن آنان باشد؛ کما اینکه نمیتوان بر روی سیاسی بودن برخی نابهنجاریها چشم پوشید و صرفا آن را فرهنگی تفسیر کرد.
🔹چرا روسها به سراغ پهپادهای ایرانی آمدند ؟
✍ علیرضا تقوی نیا
🔸️ راقم این سطور در تحلیل های خود در ابتدای جنگ اوکراین ، از دلایل عدم کامیابی سریع روسها در اهدافشان را عدم استفاده مناسب از پهپاد عنوان کرد .
🔸️البته آنها زود به این اشکال خود پی برده و دست به دامان جمهوری اسلامی شدند تا بدینوسیله در تجهیز یگان های خود به پهپادهای پیشرفته از رقیب باز نمانند.
🔸️طی ماههای گذشته تردد مکرر ایلوشین های ۷۶ سپاه پاسداران به مسکو از سوی سایت فلایت رادار رصد می گردید و ذهن بسیاری از تحلیلگران را به خود مشغول ساخت .
🔸️حال که مشاور امنیت ملی آمریکا به جراید بین المللی خبر خریدن صدها پهپاد ایرانی توسط روسیه را ارسال کرده ، معمای اهداف سفرهای پی در پی ایلوشین های ۷۶ و محموله های آنان به مسکو تقریبا حل شد .
🔸️حال سوال مهم اینجاست که چرا روسها به سراغ پهپادهای ایرانی آمدند ؟
🔸️در ادامه این یادداشت، پاسخ پرسش بالا در چند پاراگراف داده خواهد شد .
1️⃣ ضعف در شناسایی خطوط نبرد : از آنجا که روسها در ساخت ریزپرنده ها سرمایه گذاری کمی کرده و در زمینه کسب اطلاع از صحنه درگیری، به شیوه های سابق متکی بودند ، هزینه های زیادی متوجه ارتش آنان شد . زیرا بهره گیری از هواگردهای سرنشین دار برای اطلاع از وضعیت جبهات درگیر و ارسال اطلاعات فوری به مرکز فرماندهی و کنترل (با توجه به ضعف هایی که این وسایل دارند )خسارات سنگینی را به روسها وارد آورد .
🔸️غرب ارتش اوکراین را به انواع تجهیزات ضد هوایی دوش پرتاب بسیار پیشرفته مجهز کرد و همین ادوات قاتل هلیکوپترها و هواپیماهای شناسایی - تاکتیکی (پشتیبانی نزدیک) روسیه شدند .
🔸️همچنین گستره جنگ باعث شد یگان های هوایی روسیه نتوانند تمام خطوط را رصد کرده و بر آنان مشرف باشند .
🔸️اما با خرید گسترده پهپادهای ایرانی و ارسال آنان به صحنه های نبرد ، ارسال اطلاعات دقیق با کمترین هزینه برای ارتش روسیه ممکن خواهد شد .
2️⃣ از جمله ضعف های جدی روسها که در جنگ اوکراین نمایان شد ، ضربه خوردن از آتشبارهای راکتی و توپخانه طرف مقابل بود در حالی که هواگردهای سرنشین دار آنان به دلایل متعدد نتوانستند آتش دشمن را خاموش کنند .
🔸️اما ورود پهپادهای انتحاری و بمب افکن ساخت جمهوری اسلامی آنهم در شمار گسترده به صحنه جنگ اوکراین تا حد زیادی ورق را به نفع روسها بازخواهد گردانید کما این که احتمالا پیشرفت های یکماه اخیر روسیه به همین موضوع مرتبط باشد .
3️⃣ اوکراین در جنگ از پهپادهای بیرقدار ترکیه استفاده گسترده ای کرد و توانست ادوات روسی و زره پوش های آنان را به طور گسترده از آسمان هدف قرار دهد .
در حالی که ارتش روسیه از هواپیما و هلیکوپتر برای این امر بهره می برد و به همین علت تلفات زیادی متحمل شده است .
4️⃣ خرید پهپاد از ایران مزیت های زیادی برای روسها دارد زیرا که اولا ارزان قیمت اند و هزاران فروند از آنان ساخته شده و در حال ساخت است و مشکلی در جایگزین کردن آنها وجود ندارد . ثانیا بسیار دقیق هستند و امتحان خود را در نبردهای سوریه و عراق پس داده اند .
ثالثا در جنگ الکترونیک و مقابله با رادارهای غربی امتحان خود را پس داده اند .
رابعا هیچ کشوری در اردوگاه ضد ناتو به اندازه ایران روی پهپاد سرمایه گذاری نکرده و در نتیجه روسیه به دلایل بالا به سمت ایران آمد .
5️⃣ جالب اینجاست که تاکنون حتی یک مورد سرنگونی پهپادهای ایرانی در اوکراین گزارش نشده است .
6️⃣ احداث کارخانه پهپادهای ایرانی در تاجیکستان نشان داد کشورهای وارث ابرقدرتی نظامی چون اتحاد شوروی نیز به لحاظ تکنولوژی پهپادی به جای کمک گرفتن از برادر بزرگتر (روسیه) به سراغ جمهوری اسلامی آمده اند و همین یگ گزاره گواه قدرت تکنولوژی ایران در عرصه پرنده های بدون سرنشین است .
💄 ظرفیت زنان
بازکردن پای زنان به اغتشاشات، به چهار دلیل راهبرد دشمن است:
۱. افزایش جمعیت آشوب
۲. تهییج و تشجیع مردان
۳. احتیاط و تردید مأموران در برخورد با زنان
۴. مظلوم و محق جلوه دادن زنان
حال بهتر میتوان علت جنگ اعصاب فزاینده حول حجاب، نمادسازی از رنگ صورتی و مانور بر انقلاب زنان را دریافت.