eitaa logo
بصیر
370 دنبال‌کننده
9.4هزار عکس
6.6هزار ویدیو
449 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴 تشکر مجری مشهور الجزیره از ایران به خاطر حمایت از فلسطین 🔹جمال ریان مجری مشهور شبکه الجزیره در توییتی نوشت: خدا را گواه می‌گیریم که ایران مانند عرب‌ها به فلسطین پشت نکرده است، ایران متشکریم.
🔴عاشورا و گام دوم انقلاب اسلامی 🖊احمدحسین شریفی ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ انقلاب اسلامی یک انقلاب به تمام معنا و همه‌جانبه بود؛ انقلابی در همه ابعاد زیست فردی و اجتماعی و تمدنی. رهبر معظم انقلاب اسلامی نیز در بیانیه گام دوم، گام دوم انقلاب اسلامی را به عنوان «گام دوم فردسازی، جامعه‌پردازی و تمدن‌سازی» نامیدند. برخلاف پندار برخی از روشنفکران مثل جناب دکتر سروش که گمان می‌کنند با فرهنگ حسینی نمی‌توان جامعه را مدیریت کرد، بدون تردید عاشورا و مکتب و فرهنگ حسینی، ظرفیت‌های بی‌نظیری برای تحقق اهداف و آرمان‌های گام دوم انقلاب اسلامی دارد. البته اصطیاد و استخراج این ظرفیت‌ها نیازمند نگاه فردسازانه، جامعه‌پردازانه و تمدن‌سازانه به قیام حسینی است. اگر از این منظر به مطاله رسالت حسینی و پیام‌ها و خطبه‌ها و نامه‌های آن حضرت بپردازیم خواهیم دید که چه ظرفیت عظیم و احیاناشده‌ای در مکتب حسینی و قیام عاشورا برای «فرد‌سازی»، «جامعه‌پردازی» و «تمدن‌سازی» وجود دارد. به عنوان نمونه، به یکی از سخنان آن حضرت که در مکه مکرمه و در جمع گروهی از علمای بلاد اسلامی ایراد شده است، اشاره می‌کنم. (تحف العقول، ص۱۷۰) آن حضرت در این سخنان بسیار مهم‌، خط‌مشی کلی جریان عاشورا و عاشوراییان را در سراسر تاریخ بیان کردند: اللَّهُمَّ إِنَّكَ تَعْلَمُ أَنَّهُ لَمْ يَكُنْ مَا كَانَ مِنَّا تَنَافُساً فِي سُلْطَانٍ‏ وَ لَا الْتِمَاساً مِنْ فُضُولِ الْحُطَامِ؛ خدایا! تو می‌دانى که آنچه از ما صورت گرفت، رقابت در حکومت یا دستیابی به ثروت نبود؛ وَ لَكِنْ (بلکه هدف ما آن است که) 1. لِنُرِيَ الْمَعَالِمَ مِنْ دِينِكَ؛ نشانه‌های دین تو را آشکار کنیم؛ 2. وَ نُظْهِرَ الْإِصْلَاحَ فِي بِلَادِكَ؛ اصلاح و درستی را در همه سرزمین‌ها نمایان کنیم؛ 3. وَ يَأْمَنَ الْمَظْلُومُونَ مِنْ عِبَادِكَ؛ بندگان مظلوم تو آسودگی یابند؛ 4. وَ يُعْمَلَ بِفَرَائِضِكَ وَ سُنَنِكَ وَ أَحْكَامِكَ. و به فرایض و سنت‌ها و احکام تو عمل شود. همانطور که ملاحظه می‌کنید امام حسین(ع) در این سخنان، درست همچون پدرشان امام علی(ع) [نهج‌البلاغه، خطبه ۱۳۱] به صراحت فلسفه قیام خود را بیان می‌کند. در اینجا اساساً هیچ سخنی درباره حکومت یزید بن معاویه، مردم مدینه، مردم شام یا مردم کوفه و بصره و امثال آن نیست. نگاه یک نگاه جهانی و تمدنی است. سخن از نمایاندن پرچم‌ها و نشانه‌های دین در سراسر گیتی است. سخن از اصلاح «همه» بلاد و سرزمین‌ها است. سخن درباره دفاع از مظلومان و پابرهنگان عالم است؛ سخن از عملی کردن آموزه‌های دینی و الهی است. در گام دوم انقلاب اسلامی نیازمند تقویت این نوع نگاه به عاشورا و فرهنگ حسینی و نیازمند استخراج و استنباط آموزه‌های فردسازانه، جامعه‌پردازانه و تمدن‌سازانه از معارف حسینی هستیم.
🔴 چهل روز با حسین(ع) 🔻آیت الله حائری شیرازی: 🔸اول ذی القعده تا آخر آن، قرار ملاقات موسی(ع) در مناجات با خداوند بود. خداوند دهه اول ذی الحجه را هم اضافه کرد تا چهل شب شد: «وَ واعَدْنا مُوسى‏ ثَلاثينَ لَيْلَةً وَ أَتْمَمْناها بِعَشْرٍ فَتَمَّ ميقاتُ رَبِّهِ أَرْبَعينَ لَيْلَة، و ما با موسى، سى شب وعده کردیم و با ده شب (ديگر) آن را کامل کردیم و به اين ترتيب، میعاد پروردگارش (با او)، چهل شب تمام شد.» 🔸چه مزیتی در چهل است و دارای چه اثری است؟ انسان به چهل روز مداومت در امری نتیجه می گیرد. «مَنْ اَخْلَصَ لِلّهِ اَرْبَعينَ صَباحا، ظَهَرَتْ يَنابيعُ الْحِكْمَةِ مِنْ قَلْبِهِ عَلى لِسانِهِ، هر کس چهل روز، خود را برای خدا خالص کند، چشمه های حکمت از قلبش بر زبانش جاری می شود.» مثل چاهی که می کَنند تا به آب برسند. آب در چهل متری زمین است. روزی یک متر می کنند تا روز چهلم به آب می رسند. این چاهی که انسان در خودش حفاری می کند در چهلمین روز به چشمۀ حکمتِ درون می رسد. 🔸از عاشورا چهل روز بر حسین بن علی(ع) و زیارت و محبتش مداومت کنید، روز اربعین به آب می رسید. اربعین روز مزد است. شما در عاشورا زیارت کردید، در اربعین نتیجه می گیرید. از این جهت گفته اند که یکی از علائم مؤمن زیارت اربعین است. 🔸جوجه را هم روز بیست و یکم بر می دارند و این مزد بیست و یک روز صبر کردن است. اگر مرغ حتی یک روز زودتر از روی تخم بلند شود، جوجه ضایع می شود. آن کس هم که می خواهد چهل روز لِلّه باشد، اگر در بین این ایام سرد شود، اربعینش ضایع می شود. 🔻آئینه تمام نما، ص ۱۹۸
5.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻 پاسخ عالمانه دکتر رفیعی به کلیپ حُرّ حسن آقامیری: این تفکر از داعش خطرناک‌تر است! 🔹آقامیری در سخنرانی محرم خود توبه حر را مثال می‌زند و با خشم می‌گوید حر با همه این کارهایی که کرد، امام حسین(ع) توبه‌اش را پذیرفت اما ما دم از حر می‌زنیم و بازیگر زمان شاه و خواننده آن‌ور آب را دق می‌دهیم. شما بیجا می‌کنید دم از حر می‌زنید. 🔹 استاد رفیعی: این داد و فریاد کردن خودش با اسلام رحمانی که از آن دم می‌زنید در تناقض است. علاوه بر اینکه کسانی که از آن‌ها دفاع می‌کنید هیچ کدام مثل حر اصلا توبه نکرده‌اند. در سپاه امام حسین هم برخی بودند که حضرت به آنها امتیاز نداد و از ایشان جدا شدند. این تفکر شما از داعش خطرناک‌تر است.
تکذیب ادعاهای حمیدرضا نقاشیان از سوی وزارت اطلاعات 🔺یک منبع مطلع اعلام کرد به دنبال ادعاهای اخیر حمیدرضا نقاشیان مبنی بر وجود پرونده‌ای در وزارت اطلاعات در مورد ترور بیولوژیک حضرت امام خمینی(ره) و بدنبال استعلام موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(ره) از وزارت اطلاعات در این مورد، این وزارتخانه علاوه بر تکذیب رسمی اظهارات آقای نقاشیان، رونوشتی از نامه خود را به مقام قضایی ارسال نموده است. 🔺این منبع آگاه تصریح نموده که نقاشیان در مقطع رحلت حضرت امام خمینی(ره) یا پس از آن، هیچ مسئولیتی در وزارت اطلاعات نداشته است. 🔺گفته می‌شود؛ ادعاهای کذب آقای نقاشیان در انتساب خود به وزارت اطلاعات مسبوق به سابقه بوده و نامبرده در سال‌های گذشته به اتهام "غصب عنوان وزارت اطلاعات" و عناوین مجرمانه دیگر، دارای چند پرونده در دستگاه قضایی می‌باشد.
💬 چرا «خیام» توسط روسیه پرتاب شد؟ 🔹ایران در سال گذشته با پرتاب ماهواره «نور ۲» توسط ماهواره‌بر قاصد، در تزریق ماهواره‌های زیر ۵۰ کیلوگرم به مدار ۵۰۰ کیلومتری زمین موفق عمل کرد. 🔹 در گام بعدی تزریق ماهواره‌های تا ۱۰۰ کیلوگرم به مدار ۵۰۰ کیلومتری زمین تا انتهای ۱۴۰۱ هدف گذاری شد. 🔹ماهواره خیام بیش از ۵۰۰ کیلوگرم وزن دارد؛ بنابر اعلام سازمان فضایی ایران به دلیل درصد بسیار بالای موفقیت پرتابگر سایوز، پرتاب ماهواره خیام به کشور روسیه واگذار شده است. 🔹با توجه به ضریب اطمینان بالای پرتابگر سایوز، بسیاری از کشورهای صاحب چرخه کامل فناوری فضایی که خود توانایی پرتاب ماهواره را دارند نیز از پرتابگرهای روسی استفاده می‌کنند.
💬 بیانیه بسیار عجیب میرحسین موسوی ▪️بازیگران پشت صحنه «فتنه‌گر ساده‌لوح» را به حمایت از داعش هم کشاندند! 🔹یکی از سایت‌های مدافع فتنه ۸۸ که معمولاً از خارج از کشور به روزرسانی می‌شود، امروز متنی به نقل از میرحسین موسوی منتشر کرده که محتوای آن بیش از هرچیز انتقاد از جمهوری اسلامی و مدافعان حرم به دلیل مبارزه با داعش و تروریست‌های مسلح در سوریه است! 🔹جنس ساختار جملات و ادبیات به کار رفته در این بیانیه بار دیگر این شبهه را تداعی می‌کند که مانند بسیاری از بیانیه‌های پیشین موسوی، این بار هم عده‌ای در پشت صحنه برای او چنین جملاتی را دیکته کرده و او را مانند وقایع بعد از انتخابات ۸۸ به معرکه‌ای فرستاده‌اند که غیر از اهانت به عاشورا، این بار به حمایت از داعش و حفاظت غیرمستقیم از منافع رژیم صهیونیستی هم کشانده شود. 🔹تحلیل‌گران متعددی در ایام پس از انتخابات ۸۸ هشدار می‌دادند که فیل‌مست‌قدرت و تلاش برای دیکتاتوری علیه صندوق آرا، می‌تواند موسوی را به چنین مهلکه‌هایی بکشاند؛ با این حال او با بی‌اعتنایی به این نصیحت‌ها روزگار دهشتناکی برای خود رقم زده است. 🔹در شرایطی که از مدت‌ها پیش، اقدامات تسهیل‌گرانه‌ای برای حصر در نظر گرفته شده بود، امّا به نظر می‌رسد آنها که ادامه حصر موسوی را ابزار بهتری برای خود می‌بینند بار دیگر او را در مسیری قرار دادند که نتیجه آن از پیش مشخص است. 🔹موسوی در بیانیه خود به نحو بسیار عجیبی علیه مبارزه با داعش در سوریه و همچنین کمک به گروه‌های مقاومت در یمن علیه جنایت آل سعود و ...موضع‌گیری کرده و حتی در گامی فراتر حزب‌الله لبنان را به باد انتقاد گرفته و در مجموع مقاومت علیه داعش و اسرائیل و آل‌سعود و ... را شوم و کجروی و «جرائم ننگین» خوانده است! 🔹در فراز بسیار عجیب دیگری از این بیانیه، موسوی اهانت‌ وقیحی به سرداران شهید مدافع حرم روا داشته و نوشته است که آن سردار بی‌افتخار جانش در غربت به قربانی مستبدی دیگر تلف شد! 🔹این بیانیه غیر از نمایش یک سقوط کامل و بی‌حد و مرز برای موسوی، آزمون بسیار بزرگی را پیش پای برخی چهره‌های سیاسی از جمله افرادی نظیر سیدمحمد خاتمی و بعضی دیگر از افرادی که خود را اصلاح‌طلب می‌خوانند قرار می‌دهد. عدم مرزبندی صریح و مشخص با چنین اقدامی، خط بطلانی بر ادعاهای اصلاح‌طلبانه آنها خواهد بود.
🔴 ‏کینه ‎ از ‎ بخاطر چیست؟! 🔻روز عاشورای امسال، در سالروز شادی و هلهله فتنه‌گران در روز عاشورای سال۸۸، میرحسین موسوی بیانیه‌ای صادر و به شهید سردار همدانی اهانت کرد و او را بی‌افتخار دانست! کینه میرحسین از شهید همدانی چیست؟ بخوانید: 🔹خیلی‌ها فکر می‌کنند که میرحسین موسوی بعد از ‎۸۸ حصر خانگی شده؛ در حالیکه میرحسین و کروبی، ۲۰ماه بعداز انتخابات۸۸ در اسفندماه ۸۹ محصور شدند. دلیل چه بود؟ سال۸۹ کشورهای عربی دچار انقلاب‌ها، آشوب‌ها و جنگ‌های داخلی شدند.‏ 🔸درست در اثنای آشوب و جنگ در کشورهای عربی، موسوی رسماً بیانیه‌ای برای براندازی منتشر کرد و از سقوط نظام سخن گفت! اتفاقات تونس، مصر، لیبی، یمن علیه دولت‌های غربگرا رخ داد اما بعدها به خروج گروهک‌های تروریستی داعش و النصره در سوریه و عراق رسید که رسماً از حمله به ایران می‌گفتند! 🔹حضور مستشاری ایران به درخواست دولت‌های عراق و سوریه جلوی پیشروی تروریست‌ها را گرفت و آنها را در هم کوبید. اما ‎ چه کرد؟ کینه شتری میرحسین موسوی از یار با وفای ‎ چیست؟ ماجرا از این قرار است که شهید پرافتخار همدانی، فرمانده اصلی میدانی مقابله بافتنه۸۸ و داعش بود.‏ 🔸سردار پرافتخاری که هم با شاه پهلوی و ساواک مبارزه کرد، هم با صدام جنگید در سال۸۸ توانست قریب ۵۰۰۰ نفر از پیاده‌نظام براندازی مخملی را شناسایی و کنترل کند. خیلی از این‌ها بعداً جذب منش و روش شهید همدانی شده و عضو بسیج و گردان‌های بسیجی شدند و برخی حتی مدافع حرم شدند.‏ 🔹از افتخارات شهید همدانی عزیز، مهار فتنه‌ای بود که موسوی به کمک سفارت انگلیس و رسانه‌های ضدایرانی کلید زده بود. او از برخی اراذلی که خیابان‌ها را به آتش کشاندند، مدافعان حرمی ساخت که مقابل داعش ایستادند. از دیگر افتخارات آن شهید عزیز، مبارزه با داعش و النصره است.‏ 🔸وقتی همدانی به سوریه رسید و شهید سلیمانی او را بعنوان فرمانده به سوری‌ها معرفی می‌کرد ۸۰ درصد سوریه سقوط کرده بود و فقط جیش‌الحر قریب ۱۱۰ هزارنفر را سازماندهی کرده بود. همدانی در کنار سایر همرزمانش و درجوار سردار دلها توانست سوریه را از سقوط نجات دهد. دلیل بغض میرحسین روشن است!‏ 🔹وقتی سردار همدانی در مبارزه با تروریست‌های داعش و النصره، به شهادت رسید روزنامه شرق تیتر زد "همدانی کشته شد"؛ تا اینگونه کینه خود را نشان دهد. حالا در عاشورای ۱۴۰۱ ه.ش، میرفتنه از خواب قطبی دوباره سر برآورده و همراه با داعش و آمریکا، علیه آن شهید عزیز، کینه خود را نشان می‌دهد!‏ 🔸درست است که فتنه۸۸ به ثمر ننشست ولی زمینه را برای تحریم‌های سنگین اقتصادی آمریکا و سازمان ملل مهیا کرد. خسارت فتنه به اقتصاد داخلی و آبروی بین المللی خسارت بسیار سنگینی بود. از طرفی فتنه داعش و النصره نیز منطقه را تهدید می‌کرد. همه این نقشه‌ها برای براندازی جمهوری اسلامی خنثی شد. 🔹و از قضا در دو میدان مبارزه‌ی فتنه۸۸ و فتنه داعش، این سردار سرتیپ ‎ بود که افتخار شکستن گردن فتنه‌گران و داعشی‌ها را نصیب خود کرد و دلیل کینه میرحسین از آن یار سفر کرده همین است‌. روح عالیِ سردار پرافتخار اسلام با شهدای کربلا محشور باد و میرحسین هم با داعش!
🔰واکنش رسانه‌های غربی درباره ماهواره «خیام» 🛰دیروز صبح ماهواره "خیام" با مالکیت جمهوری اسلامی ایران از پایگاه فضایی بایکونور و به‌وسیله موشک ماهواره‌بر "سایوز روسی" به فضا پرتاب شد. ماهواره "خیام" جدیدترین دستاورد فضایی کشور است که از سوی محققان سازمان فضایی ایران به‌منظور تأمین داده‌های ماهواره‌ای و توسعه کاربردهای صنعت فضایی در حوزه‌هایی چون کشاورزی و محیط‌زیست و مرزبانی کشور ساخته شده است؛ دستاوردی که در کانون اخبار رسانه‌های غرب نیز قرار گرفت. خبرگزاری رویترز در این رابطه نوشت که هم‌زمان با برنامه تهران و مسکو برای ایجاد روابط نزدیک‌تر در مواجهه با تحریم‌های غرب، یک ماهواره ایرانی به‌صورت موفقیت‌آمیز توسط یک ماهواره‌بر روسیه به فضا پرتاب شد. خبرگزاری فرانسه نیز با بازتاب این خبر، به تقویت همکاری‌های تهران و مسکو اشاره کرد و گزارش داد: «ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهوری روسیه ماه گذشته میلادی به‌عنوان دومین سفر خارجی خود از زمان جنگ اوکراین، به تهران سفر کرد». این خبرگزاری همچنین در خصوص همکاری‌های فضایی ایران و روسیه خاطرنشان کرد که در سال ۲۰۰۵ ماهواره سینا ۱ ایران از ماهواره‌بر پلستسک روسیه پرتاب شده بود. رسانه آمریکایی آسوشیتدپرس نیز این عملیات را موفقیت‌آمیز خواند و اشاره کرد که حدود ۹ دقیقه پس از پرتاب، ماهواره ایرانی به نام خیام در مدار زمین قرار گرفت.‌ آسوشیتدپرس همچنین در قسمتی از گزارش خود به مشخصات این ماهواره که از زبان رسانه‌های ایرانی نقل شده اشاره کرد و افزود: «تلویزیون ایران به نقل از آژانس فضایی ایران اعلام کرد که ماهواره تصاویر وضوح‌بالا با میزان وضوح یک متر در هر پیکسل را ارائه می‌کند».
🇮🇷 📝 | در مذاکرات چه می‌خواهیم؟ 🍃🌹🍃 🔻مذاکرات هسته‌ای از چند روز گذشته وارد فاز جدیدی شده است و این موضوع باعث گردیده تا رسانه‌ها و تریبون‌های رسمی و غیررسمی طرفین به انتشار خبرها و تحلیل‌های جت‌دهی شده در راستای اهداف خود بپردازند. میخائیل اولیانوف، نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی مستقر در وین اعلام کرد: «۵ دقیقه یا ۵ ثانیه با خط پایان فاصله داریم. مذاکرات به‌ویژه برای ایرانی‌ها و آمریکایی‌ها حساس است. نمی‌توانم ضمانت کنم؛ اما برداشت‌ موجود این است که گفت‌وگوها در مسیر درست پیش می‌رود». 🔸گزاره‌های تحلیلی: 1⃣ آنچه از سوی رسانه‌ها، چه خوش‌بینانه و چه بدبینانه به‌عنوان گام آخر مذاکرات مطرح می‌گردد، صرفاً جنبه رسانه‌ای و روانی دارد. هرچند ایران از فرسایشی شدن توافق استقبال نمی‌کند ولی تا حصول نتیجه مدنظر خود، از مواضع اصولی‌اش کوتاه نخواهد آمد. لذا نکته‌ای که باید از سوی رسانه‌های انقلابی و جریان انقلابی مدنظر قرار گیرد، عدم پمپاژ خبرهای با پشت زمینه ناامیدکننده و یا ارسال خبرهایی است که موجب خوشحالی کاذب می‌گردد. 2⃣ در شرایط فعلی ایران درخواست‌هایی را بر روی میز دارد که یکی از موضوعات محوری، حذف هرگونه اهرم فشار علیه ایران در آینده است که نمونه‌ای از آن بستن ادعاهای پادمانی علیه برنامه هسته‌ای است. علت این خواسته هم مشخص است؛ چراکه بسته نشدن این موارد به آژانس بین‌المللی انرژی اتمی اجازه می‌دهد هر از چند گاهی به بهانه ادعاهای طرف‌های ثالث ازجمله رژیم صهیونیستی، سؤالات و ادعاهای تازه‌ای علیه ایران باز کند و این کار آثاری سوء بر محیط داخلی و ریسک سرمایه‌گذاری در ایران خواهد گذاشت. 🔺نکته پایانی: این یک اصل اساسی است که برجام نقطه پایانی در مواجهه ایران با غرب نبوده و نیست و آنچه طرف مقابل مدنظر دارد، تخلیه قدرت ایران و گرفتن مؤلفه‌های قدرت‌ساز جمهوری اسلامی است؛ لذا علاوه بر تیزبینی در مواجهه با دشمن، آنچه باید مدنظر قرار گیرد، متوازن کردن سیاست خارجی و دیپلماسی از یک‌سو و قوی‌تر شدن پایه‌های اقتصادی از سوی دیگر است؛ چراکه از قدیم‌الایام گفته‌اند برو قوی شو اگر راحت جهان طلبی؛ که در نظام طبیعت ضعیف پامال است. ✍ یعقوب ربیعی
⭕️واکنش فرزند شهید همت به اهانت میرحسین موسوی به سردار شهید همدانی 🔸محمدمهدی همت فرزند سردار شهید محمدابراهیم همت در دوران دفاع مقدس، با انتشار متنی در صفحه شخصی خود در فضای مجازی در واکنش به اهانت میرحسین موسوی به مقام والای مدافعان حرم اهل بیت (ع) بویژه سردارِ شهید حسین همدانی، نوشت:در زندگی هر کسی لحظاتی هست که چون سیلی او را به خود می‌آورد و خوش به حال کسانی که آن لحظه‌ها را درک کرده‌اند من هم در زندگیم از این لحظات داشتم که مسیر زندگی‌ام را تغییر دادند. 🔸سال‌های دور که نوجوان بودم و به اقتضای سنی تند، با حاج حسین مشغول کل کل بودم سر مسائل جاری کشور که اغلب حرفهایم بر اساس شنیده‌ها بود نه چون امروز بر اساس دیده‌ها و تحقیقات، از نامردی‌ها هم دل پری داشتم، پرسیدم: " عمو می‌دونی برنده‌های انقلاب چه کسانی بودند؟" می‌خواستم هر چه او گفت بگویم آنهایی که به قدرت و ثروت رسیدند و از خون امثال پدر من بالا رفتند و به ریش ما خندیدند و ملت را هم به جان ماها که سهمی جز یتمی نداشتیم انداختند. 🔹سوالم را خیلی تند پرسیدم و حاج حسین به ارامی و با آن صدای مهربان و نجیبش جواب داد: "شهدا عمو، شهدا برندگان واقعی بودند." جوابی نداشتم، کلامش از نور بود و عجیب من را به خودم آورد. 🔸عموی عزیزم، هر روز بهتر می‌فهمم برندگان واقعی شما بودید. شما پیروز شدید، شما رسیدید و امثال من ماندیم که نگران عاقبت ایمانمان باشیم. ممنونم عمو جان که بیدارم کردی. مواظب دینم باش و دعا کن عاقبت من هم شهادت باشد نه چون میرحسین‌های موسوی و سایر چپ کرده‌ها.
⭕️اصلاح‌طلبان تکلیف خود را با «موسوی» معلوم کنند مهدی محمدی نوشت: 🔹از کسی که حمله‌کنندگان به خیمه‌های عزای حسین بن علی در عاشورای ۸۸ را مردان خداجو خواند، عجیب نیست که به حسین همدانی و قاسم سلیمانی ناسزا بگوید. پدرخوانده داعش ایرانی از دست کشندگان داعش عصبانی نباشد، چه کند؟! 🔹پروژه‌ای به نام ویرانی ایران وجود داشته است. ماموریت میرحسین موسوی این بود که در ایران، برادر، برادر را بکشد و پسر در مقابل پدر بایستد.قراربود مردم خانه هم را خراب کنند و به روی هم تیغ بکشند؛ چنانکه که در سوریه فتنه داعش چنین کرد. همدانی در تهران و دمشق جلوی چنین بلایی ایستاد. 🔹غربگرایان ایرانی به ویرانی ایران امیدها بسته بوده‌اند. از شکست پروژه کلافه‌اند و هر زمان فرصت پیدا کنند، عقده دل باز می‌کنند. اکنون اما دیگر زمان مجامله گذشته. اصلاح‌طلبان یا باید تکلیف خود را با موسوی معلوم کنند؛ یا این پایان اصلاح‌طلبی در ایران است.